Tarot

bir şey daha sorablr miyim
yakın olduğum arkdşlarm içerisinde saydığım 2 yıllık bir arkadaşm vardı ama geçenlerde yanlş anlaşılmadan dolayı tartışıyorduk tartışma esnasında bana yapmş olduğu bir iyiliği yüzüme vurdu bnde görüşmeyi kestim onunla ne gözüküyor

pencereçiçeğiben seninle irtibata geçmek istiyorum fakat benim özel mesaj hakkım yok bana mail adresini ya da telefonunu sen özel mesaj olarak atabilir misin?

ya beni atlamışsın ama ilişki konusunda bakar mısın demiştim ben eski sevgilimle ilgili

Yorumunu yeni okudum. Öncelikle teşekkür ederim.Yorumundan son anda maddi durumumun son anda düzeleceğini anlamalıyım? Yorumunu alabilir miyim? Bir de canım müsait olduğunda babamla yada genel olarak ailemle durumumu öğrenebilir miyim? Sıkıntılı konularım çok fazla...

canim dun ozelden mesaj atmistim istesen burayada cevapla tesekkürler

pencere çiçeğiii banada bakarmısın lütfen buaralar okadar ihtiyacım varkiii

pencere çiçeği ben sana taaa ne zaman yamıştım bir soru sormuştum herkese cevap vermişsin benim ki arada kaynamış cevap vermemişsin.. çok üzüldüm

hangi soru, o kadar çok mesaj geliyorki, hoşgörün lütfen.

hem, sana özelden mesaj attım ben.mail adresimi istemişsin.

senden habersiz karıştırdığı haltlar var, sana söylemediği durumlar.sadece yerince açık ve samimi, dürüst davranmıyor sana.sorunlar çözülecek yine de .nişan göründü kartta.ama evlilik daha uzak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…