- 28 Temmuz 2008
- 156
- 0
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne zaman yazdın.bakayım.
merhaba rica etsem banada tarot bakarmısın bu aralar eşimle biraz limoniyiz ve kendine çok bakmaya başladı aşırı süsleniyor hayatında başkasımı var anlamıyorum teşekkürler
juna sanki sana yazdım diye hatırlıyorum, eski sayfaları karıştırır mısın?
ya da sen yine de tekrar mesaj at.bu sefer kesin bakacağım.
canım teşekkürler baktın da asıl soruma bakmadın :)
sevgilimle mutlu olacak mıyız evlilik var mı demiştim asıl sorum buydu :))
canım teşekkürler baktın da asıl soruma bakmadın :)
sevgilimle mutlu olacak mıyız evlilik var mı demiştim asıl sorum buydu :))
teşekkür ederim canım dogum tarihimi ve burcumu versem bakarmısın gelecekte neler olabilir neye dikkat etmeliyim beni neler bekliyor diye
ya beni atlamışsın ama ilişki konusunda bakar mısın demiştim ben eski sevgilimle ilgili
özelden mesaj attım aldın mı acaba
hih huuu anında ekledim hemen
canım haklı gibisin tahminlerinde. bir kayıpla karşı karşıyasın.saldırı gibi sanki.dikkat et yara alabilirsin.bu kişilerle de ilişkilerinin bozulacağına işaret etti kartlar. heves kırıcı olaylar yaşanacak gibi duruyor.dikkatli olman lazım.
maddi kayıp var.üzgünüm senin lehine olumsuz kartlar çıktı hep.tarot uyarıda bulunuyor.sana tavsiyesi ise şu:bir şekilde iplerin senin elinde olmalı ve sen ayağına gidilen kişi olmalısın.sensiz bu işin olamayacağını göstermen, şartları senin lehine hemen çevirmen lazım.
dikkatli ol.kartlarım genelde çıkar.
istanbul'da olursan yüzyüze de bakarız.