- 12 Ağustos 2011
- 674
- 0
çok yakın değil.var zamanı.yalnız ayıp olmazsa şunu söyleyeyim.acayip bir cinsel güç olacak evleneceğin kişi ile.cinsel çekim demek istemiştim.
6 yıllık evliyim 5 yıldır bebek özlemi çekiyorum başka bişi gelmiyo ki aklıma :18:
[/QUOTE]]bana bakarmısın ben tedaviye benim çocuğum olmuyor acaba kartlarınız ne söylüyor tedavimi gerek yoksa kendiliğinemi bırakayım
sağol tatlım zahmet edip bakmışsınsofia üzgünüm benim kartlar bebeğe dair bir işaret çakmadı.bir müddet daha (1-2 yıl) bekleyiş var.ama sonra büyük bir sevinç var ailde.
sanırım görmediniz mesajımırica etsem benimde tarotuma bakarmısın bi oglum var prensime prenses olcakmı genel olarakbakarmısın cevabınızı bekliyorum kolay gelsin
sanırım görmediniz mesajımı
eşim iş deiştrmek daha ii bi iş için bi aracı bi kişiyle görüşüyo o işi olcakmı emel&gökhan cevaplarsanz sevinirm
Cnm özelden mesaj göndermştm bakabilir mısın ?
evlilk yakın mı uzak mı şimdiki sevgilimle mi evlenicem
2 yıldır birlkteyiz okulum 2 sene snra bitiyor ancak en yakın o zmn evlenebilirz nişanı düşünüoruz ama evlilk bu kişiyle olacak mı olacaksa ne kdr zmn ya da başkasıyla olacaksa ne zmn kartlar ne diyor
ne kadar acele ediyorsun evlenmek için.
kartlar bu kişi ile yani şuanki okul bitince evleneceğini, engel bulunmadığını söylüyor.