Tarot

]bana bakarmısın ben tedaviye benim çocuğum olmuyor acaba kartlarınız ne söylüyor tedavimi gerek yoksa kendiliğinemi bırakayım
[/QUOTE]

9 ay -1 yıl gibi zaman dilimi içerisinde tedaviye başalyacağınızı, bu konu ile ilgili gelişmeler yaşayacağınızı söylüyor.

evlilk yakın mı uzak mı şimdiki sevgilimle mi evlenicem
2 yıldır birlkteyiz okulum 2 sene snra bitiyor ancak en yakın o zmn evlenebilirz nişanı düşünüoruz ama evlilk bu kişiyle olacak mı olacaksa ne kdr zmn ya da başkasıyla olacaksa ne zmn kartlar ne diyor

sofia üzgünüm benim kartlar bebeğe dair bir işaret çakmadı.bir müddet daha (1-2 yıl) bekleyiş var.ama sonra büyük bir sevinç var ailde.
sağol tatlım zahmet edip bakmışsın :KK34: ALLAH ım tez zamanda tüm evlat hasreti çekenlere hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah :nazar: tekrar teşekkürler :KK3: :KK16:

rica etsem benimde tarotuma bakarmısın bi oglum var prensime prenses olcakmı genel olarakbakarmısın cevabınızı bekliyorum kolay gelsin:KK1:
sanırım görmediniz mesajımı
eşim iş deiştrmek daha ii bi iş için bi aracı bi kişiyle görüşüyo o işi olcakmı emel&gökhan cevaplarsanz sevinirm:KK17:

2 yıldır birlkteyiz okulum 2 sene snra bitiyor ancak en yakın o zmn evlenebilirz nişanı düşünüoruz ama evlilk bu kişiyle olacak mı olacaksa ne kdr zmn ya da başkasıyla olacaksa ne zmn kartlar ne diyor

Cnm özelden mesaj göndermştm bakabilir mısın ?:KK3:

renan buradan yazmak zorunda kaldım.

bir-iki uzman görüşü alınıyor bu konuda.yalnız maddi sıkıntı var.direk fakirliğe, maddi olanaksızlığa işaret eden bir kart çıktı. ama yine de bir çözüm var.ticari bir anlaşma, orta yol bulam, kolaylık gibi.olacak işin.

5 ay için de olabilir.

bakabilir misiniz

ne kadar acele ediyorsun evlenmek için.

kartlar bu kişi ile yani şuanki okul bitince evleneceğini, engel bulunmadığını söylüyor.

pencere çiçeği ben sana taaa ne zaman yamıştım bir soru sormuştum herkese cevap vermişsin benim ki arada kaynamış cevap vermemişsin.. çok üzüldüm :KK43:

canım banada bakarmısın esra&ibrahim 1 kızım var bir çocuk daha istiyoruz ayrıca ev alabilecekmiyiz şimdiden teşekkürler

Canım yani öyle yada böyle bi şekilde olacak yani dimi ? Geçte olsa Bi sorun yok daha önceki yorumlarını da okudum bu konuyla ilgili dedign gbi güzel şeyler olur çok teşekkür ederm :)

arkadaşlar sorusu olan özelden ya da buradan yazsın.ben çıkıyorum.gözden kaçanlar varsa kusura kalmasınlar.yarın görüşmek üzere.

pencereçiçeği banada bakabilirmisin? erkek arkadaşım askerde 4 ay sonra gelcek. şubat gibi nişan düşünüyo sanırım.evlilik gözüküyo mu onunla? bu aralar sorunlarımız var uzakta olmamızdan ve bana verdiği sözleri tutmadığından kaynaklı :KK43:

X