Tarot

birde ben 4 yıllık okuyorum 3e geçtim alttan dersler var okulum uzayacak mı
erkek arkdşmda 2 yıllık okuyor bu sene 3e uzattı bu sene bitirecek mi adı ziya

pencere çiçeği merhab canım dün özelden yazmıştım size ama cevap gelmedi ...ben 8 senelik evliyim ve bebek çok istememize rağmen nasip olmadı daha önce 2 olumsuz tüp tedavim var ..şubat ayında 3. tedavi için kolları sıvadık ama yinede korkularım var ya yine olmazsa diye acaba benim içinde bakabilirmisiniz ?bu arada ismim nurcan 1984 doğumluyum canım ..eşimin adı da cihan ve 1981 doğumlu

herşeyi olumlu gösteriyor.inşallah öyle olur. aile 3 kişi çıktı.

ah ahh bu bizim için hayal ama :KK70:
Bir de o kişilerle barşmam ne kadar zamana yayılıor

ilişkii konusunda, yara almış bir durum var.ara verme, yıpranma ve arkasından gelen barışma gibi, sonrasında evlilik planı.eğer sevgili yoksa da eskilerden biri ile tekrar olabilir.iş konusunda ise sana uygun bir iş yapmıyorsun, harcanıyorsun bu işte.çok daha farklı b ir iş yapmalıymışsın diypr.

iliski konusunda birebir dogrusun:KK69:
evlili plani icin peki vadesi cok uzun mu:KK59:
is konusundada haklisin ama suan kilit noktam iliskim:KK42:

Son düzenleme:
kpss için yazıyorum.

ilgiler dağınık, kafanı toplayaıp, elindeki gerekli olmayan işlerden sıyrılman lazım.zor, yorucu bir süreç bekliyor ama şanslı bir bölümsün galiba ya da bölümün için en şanslı olacak yıla denk geliyorsun.

çok teşekkür ederim canım emeğine sağlık dedıklern doğru zorlu bir süreç var yıllardr ugrasyrm ınsallah bu sene olur tekrar teşekkür ederim :KK71:

]bana bakarmısın ben tedaviye benim çocuğum olmuyor acaba kartlarınız ne söylüyor tedavimi gerek yoksa kendiliğinemi bırakayım[/QUOTE]

iyi geceler ya banada bakarsanız sevinirim 3 yıllık evliyim sorunlu bir kocam var acaba bu adam düzelecek mi?

X