yanlış anlama ama, bende bazı arkadaşlarımız gibi birden fazla msj attım.
bu ''öylesine''baktırdığımız anlamına gelmez. belkı fazla heyecan yapmış olabiliriz.
ve anladığım kadarıyla birden fazla msj atana bakmıyorsun (kendınce sebebın var).
kim öylesıne baktırmak ister ki? herkesın kendıne göre sebepleri var.
insanlara bu şekilde davranman manasız.
tanımadan etmeden sürekli ''bazılarınız bencil''diyorsun.
fazla msj atıldıysa,,, hakaret mi ediyorlar? merak edıyoruz ne var bunda? hem konu açıyorsun, hem de üst üste msj çekenlere ver yansın yapıyorsun.
''durumu acil olanlara öncelik tanıyorum '' diyorsun. herkesin durumu kendıne acil.
neyse arkadaşım ,,,
bu kadar agresif davranmana gerek yok. hoşçakal.
ya sen ve senın gibi bazı arkadasların ne kadar boş insanlarsınız?? bencıl ve acgözlu oldugunuzu anlamak ıcın sızı senelerce tanımak ıhtıyacında değilim kelımeler ve davranıslar ınsanların ne olduklarını zaten soylerler.
fazla mesaj atıldıysa hakaret mı edıyorlarmıs! evet canım ısrar kabalıktır!
beklemedeyım
yazınca sevımlı olmuyorsun. can sıkıcı oluyorsun.
sırf ısım verıp rencıde etmeyeyım dıye genele konusuyorum, bır kere atmanız yeterlı vakıt buldukca yazıyorum dıyorum sen hala ondan anlamayıp bır de arsızca sankı hakkın varmıs gibi benım alanıma giriyorsan soyleyecegım her seyı de hakedıyor olursun.
ılk mesajımda ne kadar agresifsem sonrakılerde de ve sımdı de aynı derecede agresifim.
bır de sana bakalım ıstersen,, defalarca mesaj atan kız bırden ve "nıhayet" ustune alınıp laf söylüyor.
ne var bılıyor musun, bir ınsan bır anda çirkinleşemez, o ana kadar çırkınlıgını saklamıstır sadece. su an senın yazdıklarına bakıyorum ve sonra bır de renan20'ye bakıyorum aradakı fark o kadar belıngın kı.
onun nıckını alarak rahatsızlıgımı ılettım ve kız benı kırdıgını dusunup özür diledi. müteessir oldu. ona da hakkını teslım etmelıyım. ve burda ıstısnasız olarak kıme bakmak ıstemedıgım halde kendımı zorlayıp baktıysam bosa gitti vaktım. bu acıdan senınle de vaktımı kaybetmedıgım ıcın memnunum.
burda senın uşağın yok, ılk yazımı anlamadıysan tekrar tekrar oku,, kıme ıstersem ona yorum yapıyorum bu kadar acık sen hala neyın arayısındasın?? bir yazdın ıkı yazdın görmezden gelınıyorsan da dön arkanı git. burda senın ıcın enerjı harcama mecburiyetım yok.
""""aaa bedava fal bakan bir kerız varmıss neden haber vermedınnnnn?????""""
gıdın baska bır konu acın ve dıledıgınızce nefretınızı kusun ama bu konuyu daha da kırletmeyın.