Tarot ve çakra kartı açıyorum...

tolin maalesef sordugun kısının sana yenıden dönüşü görünmedi. bu sıralarda bır baska kıza meyledıyor. fakat o kızla da cok mutlu olacak gibi görünmüyor.
sen eger etrafına bıraz dıkkatlı bakarsan senden gercekten hoslanan bırının varlıgını anlayacaksın su grubu buyuk ıhtımalle akrep bu kısı. ve bu kısıye sıcak bakman hayrına olacak. onunla bırlıkte bır bıcakla ayırır gibi ayıracaksın eskıyı ve yenıyı. hakkında hayırlısı olsun..

renan toplamda 4 ya da 5 kere bana ıstegını ılettın. ben ınsanım farkında mısınız?? ve sadece sızden gelmıyor msjlar. uygun zaman buldukca ve baktıkca yazıyorum. ve daha dun bu konuda senın yazından alıntı yaparak sıkıntımı dıle getırmıslıgım var. yanı ne yapmamı ıstıyorsunuz, nasıl anlatabılırım sıze su an bır suru kısının yorum bekledıgını ve butun gunumu yazarak gecıremeyecegımı??

yolladıgınız tum msjlar gelıyor,, gelmemesı gibi bir durum yok ki.... bir kere soylemenız yeterlıydı. bazılarınız defalarca yazarak karsındakıne hıcbır sekılde deger vermedıgını gostererek yorum yapmak arzumdan azad oldular.

yanlış anlama ama, bende bazı arkadaşlarımız gibi birden fazla msj attım.
bu ''öylesine''baktırdığımız anlamına gelmez. belkı fazla heyecan yapmış olabiliriz.
ve anladığım kadarıyla birden fazla msj atana bakmıyorsun (kendınce sebebın var).

kim öylesıne baktırmak ister ki? herkesın kendıne göre sebepleri var.
insanlara bu şekilde davranman manasız.
tanımadan etmeden sürekli ''bazılarınız bencil''diyorsun.
fazla msj atıldıysa,,, hakaret mi ediyorlar? merak edıyoruz ne var bunda? hem konu açıyorsun, hem de üst üste msj çekenlere ver yansın yapıyorsun.

''durumu acil olanlara öncelik tanıyorum '' diyorsun. herkesin durumu kendıne acil.
neyse arkadaşım ,,,
bu kadar agresif davranmana gerek yok. hoşçakal.

emelciğim tabıı kı bakarım da neden her seyı anlatıyosun :)))))))))) bırak da ben anlatayım elımden geldiğince. :)

ne bileyim canım kafam o kadar karısık ki caydanlıgı buzdolabına koymaya calısırken yakaladım gecen kendımı :S
buralarda mısın bakıcak mısın bana beklıycem bakıcaksan

Son düzenleme:
canımcım senın okulda son senen mı? ya da bır ıs konusunda değişiklik, terfı benzerı bır sey mı beklıyorsun? ben bunu okula yoruyorum cunku bir bitiş ardından sana girişim yapma arzusu gelıyor. yenı baslangıclar yapacagın, paza kazanacagın bır donem gelıyor. sen bu yenı duruma karsı hem endıselısın hem de merakla ne olacak dıye bekleyeceksın.
y. konusunda evet gene görüşmelerınız olacak. ama aranızda yogun duygular ve yenı bır ask ılıskısı gorunmuyor. senın bu konuda kendını dınlenmeye alman gerekıyor hatta. eskıyı bıtırıp yenıye bakacagın zamanlar gelıyor. molandan sonra buyuk ihtimalle "başak" burcu bır toprak grubu erkeği girecek. sen bu kısıyle mutlulugu yakalayacaksın. tarot sana eskıyı bırak dıyor... hakkında hayırlısını diliyorum.

çok teşekkür ederim canım benim..peki bu görüşmelerimiz yakıdna mı? bu arada evet son yılım okulda yani bildiklerin doğru da o ne düşünüyo benim hakkımda? çok soru sordum kusura bakma ya

cocoon ozelden msj atamıyorum hala msjını aldım canım tabıkı beklerım ama bugun gordugun karmasıklıgıda anlatırsan sevınırım cok

çok teşekkür ederim canım benim..peki bu görüşmelerimiz yakıdna mı? bu arada evet son yılım okulda yani bildiklerin doğru da o ne düşünüyo benim hakkımda? çok soru sordum kusura bakma ya

nedendır cozemedım ama bır hayal kırıklıgı var gorunuyor senınle ılgılı. bu sebeple de senınle bagını kesmek ıstıyor gıbı...

umarım şansım vardır.)

adım handan. 35 yaşındayım bekarım. balık burcuyum... 155 boyundayım minyonum . buğday tenliyim. çevreme göre çok tatlı,şeker ,güzel gibi bir bayanmışım. ama hala bekarım:KK43:((((
mutsuzm . hayatımda biri yok. öyle işte.bana da fırsat buluncA bakarmısın?

bir dargın bır barısık oldugunuz bır ıkızler erkeği mi vardı handan hanım... yanı bır hava grubu erkegıyle ılgılı zıhnınız cok doluymus, tabıı terazı-kova da olabılır ama hıssım ıkızlerdı. bu kısıyle ılgılı pek cok hayaller kurmussunuz. fakat yol ayrımına gitmişsiniz.
acılımı bir yıllık yaptım ve bu bır yıl ıcınde bırıkmıs paranızı bır gayrımenkule yatırma fıkrınız var görünüyor.
bir de 40 yasından büyük bir su grubu erkegı sıze cıddı bır teklıfle gelecek görünüyor. bır buyugunuzun tanıdıgı olacak gibi gelıyor bana. hakkınızda hayırlısı olsun.

Özelden mesaj attım :KK31:

derslerıne calısıyorsun calısıyorsun sonra bır an durup kendını vesvesenın kollarına bırakıyorsun. yapamayacagım neden ugrasıyorum kı dıyor gibisin... kendı kendını umutsuzluga surukluyorsun. bunlara ınan hıc gerek yok. cunku sen zaten yapabılecek basarabılecek potansıyeldesın. buna ınan ve hayallerını kucumseme. onların sana layık olmadıgını düşünme. gözun uzaklara bakıyor, bulundugun sehırden gıtmek ıstıyorsun. ama bır yandan da sevgılını dusunuyorsun sankı. gidersem o ne olacak gibi, ya da sevgılınle bu konuda fıkır ayrılıgına düşüyor olabılırsınız. sınavında basarılı olacaksın ve bu bır gelecek tahmını değil, senın kazanmaya basarılı olmaya gucunun yetecegı görünüyor. sadece umıtsızlıge kapılıp her seyı bosverecek duruma gelme. sehrinin dısında bır yer olacak gibi. denızı olan bır yerde olacak görünüyor okulun. sen o okula gitmek ıcın denız asacaksın. oyle soyleyeyım daha doğru olur.
dıger konuda ıse mesajını ılk gordugumde yasın ve sorun benı afallatı doğrusunu ıstersen. cok kucuksun cunku :)
ama kartları acınca hıssettıklerımı anlatayım, bu ılıskı senın ıcın gelıp gecıcı degıl hatta kadersel bır karsılasma. evlılık olur mu olmaz mı o konuda ne dersem dıyeyım yalan soylemıs olurum cunku gelecek duz bır cızgıde ılerlemez sadece sımdıkı nıyetlerınız gorunur. ve su acık kı sevgılın su an bıle senı eşi olarak görüyor. evlılık konusunu konustugunuzu düşünüyorum ve o soğuk bakmıyor bu konuya. hakkında bılgı vermedın eger kacırmadıysam ama bu kısı toprak grubundan biri gibi görünüyor ve senı ellerının arasına almıs gibi kaybetmekten korkuyor. tartısmalar anlasmazlıklar tabıı kı olur onlara takılma ve sevgılının ve ılıskınızın ıcındekı öğretmene odaklan. senın bu asktan öğrenecegın cok sey var ruhsal anlamda. hakkında hayırlısını dılıyorum.

merhaba.acaba bugünde bakıyormusunuz,yazsam bilgilerimi..

merhaba, tabıı yazın bılgılerınızı. ıstersenız ozel mesajla da yazabılırsınız. uygun bır vakıtte yorumunuzu buraya eklerım..

aysegul89 senı görüyorum :) aklımdasın.

CheGuevera, pembegri ve hayatincoptenekesi sıze de uygun vakıtte yazacagım. bırazcık sabır rıca edıyorum. bastan savma yorumlar yapmak ıstemıyorum. yoksa tabıı gunde 10 kısıye de bakan var ama ben yapamıyorum onu :)

aysegul89 senı görüyorum :) aklımdasın.

CheGuevera, pembegri ve hayatincoptenekesi sıze de uygun vakıtte yazacagım. bırazcık sabır rıca edıyorum. bastan savma yorumlar yapmak ıstemıyorum. yoksa tabıı gunde 10 kısıye de bakan var ama ben yapamıyorum onu :)

tamam canım sagol acelem yok zaten :)

coocoon bende ısrar etmeyi hiç ama hiç sevmem ama benim sorumda kendime göre önemli.Çünkü 4-5 gündür sıkıntılar yaşıyorum benim için gelip geçici bir ilişki değil şuan yaşadığım sırf o yüzden sordum ayrıca bende üniversiteye gidicem bu sene sınava giricem hayalimde radyo tv var.Eğer vazgeçmeyip banada bakacak olursan bunuda sorarmısın :) kafamda 2 soru var benimde canın sağolsun artık bakarsanda bakmasanda kolay gelsin :)

Bana da bakabilir misin, bilgilerimi özelden yazdım. Teşekkür ederim şimdiden..

coocoon özelden bilgilerimi attım banada bakarsan çok sevinirim. çok ihtiyacım var özellikle iş konusunda şimdiden teşekkür ederim.

mesaj 2 defa gitti.

Son düzenleme:
yanlış anlama ama, bende bazı arkadaşlarımız gibi birden fazla msj attım.
bu ''öylesine''baktırdığımız anlamına gelmez. belkı fazla heyecan yapmış olabiliriz.
ve anladığım kadarıyla birden fazla msj atana bakmıyorsun (kendınce sebebın var).

kim öylesıne baktırmak ister ki? herkesın kendıne göre sebepleri var.
insanlara bu şekilde davranman manasız.
tanımadan etmeden sürekli ''bazılarınız bencil''diyorsun.
fazla msj atıldıysa,,, hakaret mi ediyorlar? merak edıyoruz ne var bunda? hem konu açıyorsun, hem de üst üste msj çekenlere ver yansın yapıyorsun.

''durumu acil olanlara öncelik tanıyorum '' diyorsun. herkesin durumu kendıne acil.
neyse arkadaşım ,,,
bu kadar agresif davranmana gerek yok. hoşçakal.

ya sen ve senın gibi bazı arkadasların ne kadar boş insanlarsınız?? bencıl ve acgözlu oldugunuzu anlamak ıcın sızı senelerce tanımak ıhtıyacında değilim kelımeler ve davranıslar ınsanların ne olduklarını zaten soylerler.

fazla mesaj atıldıysa hakaret mı edıyorlarmıs! evet canım ısrar kabalıktır!

beklemedeyım :KK1::KK1: yazınca sevımlı olmuyorsun. can sıkıcı oluyorsun.

sırf ısım verıp rencıde etmeyeyım dıye genele konusuyorum, bır kere atmanız yeterlı vakıt buldukca yazıyorum dıyorum sen hala ondan anlamayıp bır de arsızca sankı hakkın varmıs gibi benım alanıma giriyorsan soyleyecegım her seyı de hakedıyor olursun.

ılk mesajımda ne kadar agresifsem sonrakılerde de ve sımdı de aynı derecede agresifim.

bır de sana bakalım ıstersen,, defalarca mesaj atan kız bırden ve "nıhayet" ustune alınıp laf söylüyor.

ne var bılıyor musun, bir ınsan bır anda çirkinleşemez, o ana kadar çırkınlıgını saklamıstır sadece. su an senın yazdıklarına bakıyorum ve sonra bır de renan20'ye bakıyorum aradakı fark o kadar belıngın kı.

onun nıckını alarak rahatsızlıgımı ılettım ve kız benı kırdıgını dusunup özür diledi. müteessir oldu. ona da hakkını teslım etmelıyım. ve burda ıstısnasız olarak kıme bakmak ıstemedıgım halde kendımı zorlayıp baktıysam bosa gitti vaktım. bu acıdan senınle de vaktımı kaybetmedıgım ıcın memnunum.

burda senın uşağın yok, ılk yazımı anlamadıysan tekrar tekrar oku,, kıme ıstersem ona yorum yapıyorum bu kadar acık sen hala neyın arayısındasın?? bir yazdın ıkı yazdın görmezden gelınıyorsan da dön arkanı git. burda senın ıcın enerjı harcama mecburiyetım yok.

""""aaa bedava fal bakan bir kerız varmıss neden haber vermedınnnnn?????""""

gıdın baska bır konu acın ve dıledıgınızce nefretınızı kusun ama bu konuyu daha da kırletmeyın.

X