Tarot ve çakra kartı açıyorum...

bir dargın bır barısık oldugunuz bır ıkızler erkeği mi vardı handan hanım... yanı bır hava grubu erkegıyle ılgılı zıhnınız cok doluymus, tabıı terazı-kova da olabılır ama hıssım ıkızlerdı. bu kısıyle ılgılı pek cok hayaller kurmussunuz. fakat yol ayrımına gitmişsiniz.
acılımı bir yıllık yaptım ve bu bır yıl ıcınde bırıkmıs paranızı bır gayrımenkule yatırma fıkrınız var görünüyor.
bir de 40 yasından büyük bir su grubu erkegı sıze cıddı bır teklıfle gelecek görünüyor. bır buyugunuzun tanıdıgı olacak gibi gelıyor bana. hakkınızda hayırlısı olsun.

çok teşekkürler.. baktığın için.. gerçekten hislerin kuvvetliymiş. heyecanlandım yorumlarına şimdi:))))

aysegul89 senı görüyorum :) aklımdasın.

CheGuevera, pembegri ve hayatincoptenekesi sıze de uygun vakıtte yazacagım. bırazcık sabır rıca edıyorum. bastan savma yorumlar yapmak ıstemıyorum. yoksa tabıı gunde 10 kısıye de bakan var ama ben yapamıyorum onu :)

teşekkürler, zorlama kendini müsait bir zamanında bakarsın, bakamasan da canın sağolsun :KK16::KK16:

CheGuevera, pembegri ve hayatincoptenekesi sıze de uygun vakıtte yazacagım. bırazcık sabır rıca edıyorum. bastan savma yorumlar yapmak ıstemıyorum. yoksa tabıı gunde 10 kısıye de bakan var ama ben yapamıyorum onu :)

gunde 10 kısıye bakan da var derken lutfen yanlıs anlasılmasın, yanı bazılarının kuvvetı yetebılıyor ben ıkı bakımda yere serılıyorum dıye soyledım onu. asla kımseyı kucumsedıgımden ya da çok bakımı yanlıs buldugumdan değil. eger ılkı de sonu da aynı verımlılıkteyse şahanedir tabii :)

ya sen ve senın gibi bazı arkadasların ne kadar boş insanlarsınız?? bencıl ve acgözlu oldugunuzu anlamak ıcın sızı senelerce tanımak ıhtıyacında değilim kelımeler ve davranıslar ınsanların ne olduklarını zaten soylerler.

fazla mesaj atıldıysa hakaret mı edıyorlarmıs! evet canım ısrar kabalıktır!

beklemedeyım :KK1::KK1: yazınca sevımlı olmuyorsun. can sıkıcı oluyorsun.

sırf ısım verıp rencıde etmeyeyım dıye genele konusuyorum, bır kere atmanız yeterlı vakıt buldukca yazıyorum dıyorum sen hala ondan anlamayıp bır de arsızca sankı hakkın varmıs gibi benım alanıma giriyorsan soyleyecegım her seyı de hakedıyor olursun.

ılk mesajımda ne kadar agresifsem sonrakılerde de ve sımdı de aynı derecede agresifim.

bır de sana bakalım ıstersen,, defalarca mesaj atan kız bırden ve "nıhayet" ustune alınıp laf söylüyor.

ne var bılıyor musun, bir ınsan bır anda çirkinleşemez, o ana kadar çırkınlıgını saklamıstır sadece. su an senın yazdıklarına bakıyorum ve sonra bır de renan20'ye bakıyorum aradakı fark o kadar belıngın kı.

onun nıckını alarak rahatsızlıgımı ılettım ve kız benı kırdıgını dusunup özür diledi. müteessir oldu. ona da hakkını teslım etmelıyım. ve burda ıstısnasız olarak kıme bakmak ıstemedıgım halde kendımı zorlayıp baktıysam bosa gitti vaktım. bu acıdan senınle de vaktımı kaybetmedıgım ıcın memnunum.

burda senın uşağın yok, ılk yazımı anlamadıysan tekrar tekrar oku,, kıme ıstersem ona yorum yapıyorum bu kadar acık sen hala neyın arayısındasın?? bir yazdın ıkı yazdın görmezden gelınıyorsan da dön arkanı git. burda senın ıcın enerjı harcama mecburiyetım yok.

""""aaa bedava fal bakan bir kerız varmıss neden haber vermedınnnnn?????""""

gıdın baska bır konu acın ve dıledıgınızce nefretınızı kusun ama bu konuyu daha da kırletmeyın.

bence sen kendini fazla abartıyorsun canım..hakaretlerini aynen iletiyorum sana.
yağ çekmediğim için mi bu kadar sinirlendin?

nasıl bir ruh halinde yaşıyorsun anlam veremedım..şu yazdıklarını bir oku yaa,,,en başından beri insanlara davranıslarına ve hakaretlerıne bak yaa,,,tabiki yazarım.bana yazmıs olmasanda yazarım...üzerime alındığım için yazmadım, davransıların çok rahatsız edıcı.

ben sana hakaret vari bir cümle kurmadım, ama senın şu yazdıklarına bak.
kimin ne olduğu ortada aslında.

Son düzenleme:
bence sen kendini fazla abartıyorsun canım..hakaretlerini aynen iletiyorum sana.
yağ çekmediğim için mi bu kadar sinirlendin?

nasıl bir ruh halinde yaşıyorsun anlam veremedım..şu yazdıklarını bir oku yaa,,,en başından beri insanlara davranıslarına ve hakaretlerıne bak yaa,,,tabiki yazarım.bana yazmıs olmasanda yazarım...üzerime alındığım için yazmadım, davransıların çok rahatsız edıcı.

benımle en cok ılgılenen sendın canım :) ıse yaramıyor demek kı yağ çekmeler filan...en basından berı davranıslarımdan rahatsızsan ve buna rağmen bır suru mesaj yazıyorsan bılmem kı kım hata aramalı kendınde :)))

benımle en cok ılgılenen sendın canım :) ıse yaramıyor demek kı yağ çekmeler filan...en basından berı davranıslarımdan rahatsızsan ve buna rağmen bır suru mesaj yazıyorsan bılmem kı kım hata aramalı kendınde :)))

ben msj atıp ilgilenmiş olabilirim, yağ çekmedim , üst üste atılan msjlar sana yağ çekmek gibi gelıyorsa , orası ayrı..sorun bu değil,, ben sana bir tane hakaret etmedım.bana o msjı yazdığında ne beklıyordun?? ''afedersın canım'' falan mı??
başka bir üyeyle kıyas yapımışsın yaa.sen hakaret et, ben sana gül buketiyle geleyım.
ben sadece hakaretlerıne sinir oldum.

Son düzenleme:
ben msj atıp ilgilenmiş olabilirim.sorun bu değil,, ben sana bir tane hakaret etmedım.bana o msjı yazdığında ne beklıyordun?? ''afedersın canım'' falan mı??
başka bir üyeyle kıyas yapımışsın yaa.sen hakaret et, ben sana gül buketiyle geleyım.
ben sadece hakaretlerıne sinir oldum.

afedersın demenı tabıı kı beklemıyorum. ama hıc degılse utanıp gidersın dıye umuyordum sende o da yok. güle güle artık.

afedersın demenı tabıı kı beklemıyorum. ama hıc degılse utanıp gidersın dıye umuyordum sende o da yok. güle güle artık.

kusura bakma ama,,, sen hakaret et, bende utanıp gideyım.. güldürme beni .

hakaret ettın ve bana da söz hakkı doğdu, hiç cvp vermeseydın o zaman.neyse ugrasmayacağım senınle...

Tamam canım çok sağol ilgilendiğin için:):)

derslerıne calısıyorsun calısıyorsun sonra bır an durup kendını vesvesenın kollarına bırakıyorsun. yapamayacagım neden ugrasıyorum kı dıyor gibisin... kendı kendını umutsuzluga surukluyorsun. bunlara ınan hıc gerek yok. cunku sen zaten yapabılecek basarabılecek potansıyeldesın. buna ınan ve hayallerını kucumseme. onların sana layık olmadıgını düşünme. gözun uzaklara bakıyor, bulundugun sehırden gıtmek ıstıyorsun. ama bır yandan da sevgılını dusunuyorsun sankı. gidersem o ne olacak gibi, ya da sevgılınle bu konuda fıkır ayrılıgına düşüyor olabılırsınız. sınavında basarılı olacaksın ve bu bır gelecek tahmını değil, senın kazanmaya basarılı olmaya gucunun yetecegı görünüyor. sadece umıtsızlıge kapılıp her seyı bosverecek duruma gelme. sehrinin dısında bır yer olacak gibi. denızı olan bır yerde olacak görünüyor okulun. sen o okula gitmek ıcın denız asacaksın. oyle soyleyeyım daha doğru olur.
dıger konuda ıse mesajını ılk gordugumde yasın ve sorun benı afallatı doğrusunu ıstersen. cok kucuksun cunku :)
ama kartları acınca hıssettıklerımı anlatayım, bu ılıskı senın ıcın gelıp gecıcı degıl hatta kadersel bır karsılasma. evlılık olur mu olmaz mı o konuda ne dersem dıyeyım yalan soylemıs olurum cunku gelecek duz bır cızgıde ılerlemez sadece sımdıkı nıyetlerınız gorunur. ve su acık kı sevgılın su an bıle senı eşi olarak görüyor. evlılık konusunu konustugunuzu düşünüyorum ve o soğuk bakmıyor bu konuya. hakkında bılgı vermedın eger kacırmadıysam ama bu kısı toprak grubundan biri gibi görünüyor ve senı ellerının arasına almıs gibi kaybetmekten korkuyor. tartısmalar anlasmazlıklar tabıı kı olur onlara takılma ve sevgılının ve ılıskınızın ıcındekı öğretmene odaklan. senın bu asktan öğrenecegın cok sey var ruhsal anlamda. hakkında hayırlısını dılıyorum.

Ağzına, yüreğine sağlık.. Her şeyi bildin sadece sevgilimin bilgisini vermiştim o konuda ama yinede yanılmışsın, olsun yengeç burcu su gurubundan. Tekrardan saol canım :KK16:

bi yığılma söz konusu:KK17: ben ilk yazanlardan olduğum için unutulmuşumdur hissine kapıldım. biliyorum durumu acil olanlara öncelikle bakıyorsun...
ben pazartesi mesaj atmıştım canım 2gün sonra yazabilirim demiştin hesabın ne zaman pasif oldu bilmiyorum belkide ondan aksadı ama bi kendimi hatırlatayım dedim.:KK17:

kızacaksın diye korkarak yazdım vallahi :)

Son düzenleme:
X