Tarot Falıma Bakar mısınız ?

reddmars

Huzur
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
4.963
759
GÜNEŞ
AZİZE
TILSIM DOKUZLUSU
AZİZ
TILSIM ALTILISI
TILSIM ONLUSU
KILIÇ KRALI
AŞIKLAR
ASA ONLUSU
KADER ÇARKI
bu kartlar ne anlama geliyor. ilişki açılımı. aşık olduğum kişi benimle ilgili ne düşünüyor ? ne yapmalıyım.

GÜNEŞ
AZİZE
TILSIM DOKUZLUSU
AZİZ
TILSIM ALTILISI
TILSIM ONLUSU
KILIÇ KRALI
AŞIKLAR
ASA ONLUSU
KADER ÇARKI
bu kartlar ne anlama geliyor. ilişki açılımı. aşık olduğum kişi benimle ilgili ne düşünüyor ? ne yapmalıyım.

canım sevgln sennle arasnda manevyt anlamnda bir baglılık oldugunu düsünüyor hani beni sana baglayan bişiler var derlerya ben o seklde biliorm azize kartını

tılsım dokuzlusu iliskide mutlu sorunsuz bi dönemi müjdeler
aziz evlilik düsünceleridir
tılsım altılısı esimizi sıkbogaz etmemmiz gerektigi konusunda bizi uyarır baskı yapmamamz konusunda bi uyarıcıdır. esimizle yardımlasmamız gerektigini söyler.

tılsım onlusu ilskideki zenglnlıkk demektir
kılıç kralı aradaki mesafe sogukluk anlamını tasır
asıklar sevgiyle verilen bi karar en büyük sevgnn ifadesidir
asa onlsu agırlık baskı anlamındadır görüs acısının darlıgını simgeler sevglne baskımı yapıorsun üstünemi gidiyorsun bilmiorm ama :)
kader çarkıda biraz zamanın bize sevndirci gelismeler kazandırcagnnn bilgsni verir sevglnn biraz zamana ihtiyacı var sanırım

genel oalrak güzell basak boga yada oglak burcumu sennkii birde hava grubu çıkms terazi ikzler kova hangisi sensnn hangisi o

canım sevgln sennle arasnda manevyt anlamnda bir baglılık oldugunu düsünüyor hani beni sana baglayan bişiler var derlerya ben o seklde biliorm azize kartını

tılsım dokuzlusu iliskide mutlu sorunsuz bi dönemi müjdeler
aziz evlilik düsünceleridir
tılsım altılısı esimizi sıkbogaz etmemmiz gerektigi konusunda bizi uyarır baskı yapmamamz konusunda bi uyarıcıdır. esimizle yardımlasmamız gerektigini söyler.

tılsım onlusu ilskideki zenglnlıkk demektir
kılıç kralı aradaki mesafe sogukluk anlamını tasır
asıklar sevgiyle verilen bi karar en büyük sevgnn ifadesidir
asa onlsu agırlık baskı anlamındadır görüs acısının darlıgını simgeler sevglne baskımı yapıorsun üstünemi gidiyorsun bilmiorm ama :)
kader çarkıda biraz zamanın bize sevndirci gelismeler kazandırcagnnn bilgsni verir sevglnn biraz zamana ihtiyacı var sanırım

genel oalrak güzell basak boga yada oglak burcumu sennkii birde hava grubu çıkms terazi ikzler kova hangisi sensnn hangisi o
ilgilendiğin ve güzel yorumların için çok teşekkür ederim. ben boğa burcuyum. onun ki sırr. burcunu hiç söylemiyor. biraz üzerine gidiyorum. umarım düzelir.

Son düzenleme:
para üçlüsü
kupa prensi
azize ters
kupa kralı ters
şeytan
değnek dokuzlusu
değnek şovalyesi
para dokuzlusu
araba
kupa şovalyesi

ilişkimle ilgili yorum istiyorum.

azize
kılıç sekizlisi ters
yıkılan kule
para yedilisi
değnek kralı
kılıç dörtlüsü
para prensi ters
büyücü ters
kupa dokuzlusu
kılıç kralı
arkadaşımın ilişkisiyle ilgili yorum istiyorum.

para üçlüsü
kupa prensi
azize ters
kupa kralı ters
şeytan
değnek dokuzlusu
değnek şovalyesi
para dokuzlusu
araba
kupa şovalyesi

ilişkimle ilgili yorum istiyorum.

azize
kılıç sekizlisi ters
yıkılan kule
para yedilisi
değnek kralı
kılıç dörtlüsü
para prensi ters
büyücü ters
kupa dokuzlusu
kılıç kralı
arkadaşımın ilişkisiyle ilgili yorum istiyorum.

tarot yorumu yapabilecek yok mu ?

tarot kartlarımı yorumlayabilirmisiniz 4 kartla ilişki açılımı

1.kılıç üçlüsü
2.kupa prensi
3.kılıç yedilisi
4.büyücü

sadece kelt açılımı yapıyorsanız o şekildede kart seçebilirim

tarot kartlarımı yorumlayabilirmisiniz 4 kartla ilişki açılımı

1.kılıç üçlüsü
2.kupa prensi
3.kılıç yedilisi
4.büyücü

sadece kelt açılımı yapıyorsanız o şekildede kart seçebilirim

3. şahıslar nedeniyle bir ayrılık yaşamışsın. su grubu (balık, akrep, yengeç) birisi tarafından barış önerisi var. karşı taraf ise(hava grubu) bütün silahlarını almış kaçıyor.kaçmakla en büyük hatayı kendileri yapıyor. güya karşı tarafı kandırıyorlar. sonuç olarak yeni atılımlar, yeni gelişmeleri gösteriyor.

redmars cevap verdiğin çok teşekkür ediyorum.. yorumun doğru bende buna benzer şeyler çıkarttım ama tam yorumlayamamıştım (yeni başladım)

redmars cevap verdiğin çok teşekkür ediyorum.. yorumun doğru bende buna benzer şeyler çıkarttım ama tam yorumlayamamıştım (yeni başladım)

canım benim içinde ilişki açılımı yapar misin. Benim kartlarım var ama başka birisinin bakmasını istiyorum. Benim yerime kart çeker misin. Ben boğa burcuyum.kart çekmek istemezsen de canın sağolsun. :KK34:

Son düzenleme:
canım benim içinde ilişki açılımı yapar misin. Benim kartlarım var ama başka birisinin bakmasını istiyorum. Benim yerime kart çeker misin. Ben boğa burcuyum.kart çekmek istemezsen de canın sağolsun. :KK34:

canım ilişkin varmı şuan bilmiyorum ama eğer varsa dengesiz ve birazda sorumsuz biri diyebilirim bu yüzden kendini güvende hissetmiyorsun ve planladıklarını ertelemek zorunda kalıyorsun. arkadaşın su grubundan ise her ne kadar mutluluk vaadetse bile uzak durman gerektiğini söyleyebilirim. şuan problem yaşadığın ve zor günler geçirdiğin çıkmış bi kişinin yardımıyla ve biraz mücadele edersen bunların üstesinden gelebileceksin

kusura bakma cnm çook yeniyim ancak bu kadar yorumlayabildim inşaallah az çok bilebilmişimdir

sende müsait olduğunda bana kelt açılımı yaparsan sevinirim kartları ben seçip yazarım eğer bakarsan tabi

canım ilişkin varmı şuan bilmiyorum ama eğer varsa dengesiz ve birazda sorumsuz biri diyebilirim bu yüzden kendini güvende hissetmiyorsun ve planladıklarını ertelemek zorunda kalıyorsun. arkadaşın su grubundan ise her ne kadar mutluluk vaadetse bile uzak durman gerektiğini söyleyebilirim. şuan problem yaşadığın ve zor günler geçirdiğin çıkmış bi kişinin yardımıyla ve biraz mücadele edersen bunların üstesinden gelebileceksin

kusura bakma cnm çook yeniyim ancak bu kadar yorumlayabildim inşaallah az çok bilebilmişimdir

sende müsait olduğunda bana kelt açılımı yaparsan sevinirim kartları ben seçip yazarım eğer bakarsan tabi

teşekkür ederim cnm. hangi kartlar çıktı. sende yükle yorumlamaya çalışırım. :KK34:

black banada bakman için ne yapmam lazımm

teşekkür ederim cnm. hangi kartlar çıktı. sende yükle yorumlamaya çalışırım. :KK34:

senin için açtığım falda
tılsım ikilisi
kupa üçlüsü
tılsım ası
tılsım beşlisi çıkmıştı ben birazdan fal açıp kartları yazarım cnm şimdiden teşekkürler :))

kartları seçtim canım kelt haçı açılımı

1-kılıç ikilisi
2-tılsım sekizlisi
3-değnek prensi
4-tılsım olusu
5-yıldız
6-asılan adam
7-dünya
8-kupa şovalye
9-değnek kralı (ters)
10-kupa altılısı

burcum oğlak

black rica etsem banada bakabilir misin? sen seçsen kartları yani ben akrep burcuyum eski sevgilim ikizler..ama bakmazsanda canın sağolsun bakarsan çok mutlu olurum

black rica etsem banada bakabilir misin? sen seçsen kartları yani ben akrep burcuyum eski sevgilim ikizler..ama bakmazsanda canın sağolsun bakarsan çok mutlu olurum

caanım ne için baktırmak istediğini yaz yoksa basit olan ilişki açılımını yapayım çok iyi değilim yanlız

kelt haçı açılımı

1 tılsım 8li
2 değnek prensi
3 kupa 8li
4 değnek 3lü
5 değnek kraliçe
6 kupa as
7 değnek 9lu
8 büyücü
9 kupa 10lu
10 asılan adam

şimdiden teşekkürler

kartları seçtim canım kelt haçı açılımı

1-kılıç ikilisi
2-tılsım sekizlisi
3-değnek prensi
4-tılsım olusu
5-yıldız
6-asılan adam
7-dünya
8-kupa şovalye
9-değnek kralı (ters)
10-kupa altılısı

burcum oğlak

bir karar aşamasındasın. artı ve eksileri gözün kapalı bir şekilde değerlendirmeye çalışıyorsun. çok çabalamışsın birşeyler için. geçmişte yıldız gibiymişsin. herşey senden yanaymış.yakın gelecekte kendini askıya alıyorsun. beklemeye , dinlenmeye çekiliyorsun. herşeyden elini eteğini çeker gibi bekliyorsun. su grubu birinden barış önerisi var. güzel bir ilişki geliyor sana. dünya kartı bütünleşmeyi gösteriyor. sonuç olarak kupa altılısı geçmişten gelen birini gösteriyor. sevgilin su grubu ise ondan sana güzel bir armağan var. geçmiş günleri hatırlatacak bir armağan.
ben böyle yorumladım cnm. :KK34:

X