Tarot Deste Yorumu Yapabilirim

kafam çook karıştı desem umarım kızmazsın bana :) geçmişte birisi vardı evet onu çok doğru söyledin dediğin gibi de çok mücadele ettim yapmadığım kalmadı ama 1 yıl oldu yıldım ve bitirdim çünkü olmayacak birşeydi dediğin gibi yanlış kişi olduğunu düşündüm şu an tekrar konşyorsunuz demene gelince de 1 yıldır konuşmuyorduk ya bu ara tekrar keyfine göre ortaya çıktı konuşmaya çalışıyor. bu kişinin burcu kova burcuydu işte ateş mi oluyor bilmiyorum dediğin gibi pişmanda ama olursa çok şaşırırım olmaz diye görüyorum neyse onu geçtim. soru sorararak baktırdığım kişi de işte boğa burcu ama benim anlamadığım şimdi onunla birşey olmayacak mı yani geçmişten gelen o kova burcuyla mı olacak şimdi yani cidden kafam karıştı ben boğa burcundaki kişi olsun istiyorum ama kova burcundaki o geçmişte kaldı diye düşünüyordum ortaya çıktı tamam da ne bileyim kafam karıştı.

Hımm senin durumuna göre tekrar yorum yapmam gerekiyor.Kova burcu hava grubudur.O zaman bu kartlar bana pek cevap vermiyor şu durumda.SEn müsait olunca tekrar odaklanarak çek bir kere daha yorum yapayım.Maksat muhabbet. :)
[/QUOTE]

1)şeytan
2)kupaların ası (ters)
3)paraların onlusu
4)paraların ası
5)kupaların yedilisi
6)aşıklar (ters)
7)kupaların altılısı (ters)
8)asaların ikilisi (ters)
9)asaların dörtlüsü
10)büyücü
bunları kova burcu için değil de boğa burcu için baktırmak istiyorum ben, ben yengeç burcuyum o beni seviyor mu ileriye yönelik ilişkimiz olacak mı ? bir de eğer tabi fazlalık gibi olmazsa sonra kova burcu içinde rica edebilirmiyim sana

kupa şovalyesi
kılıç kralı
tılsım şovalyesi
21 dünya
28 ay
06 asa altılısı
4 imparator
05 tılsım beşlisi
03 kılıç üçlüsü
0 joker

İlişki üzerine açıldı mahmure kadın da bunuda arkadaşım için yorumlayabilirmisin. 27/10/1979 burcu akrep. Kız arkadaşı yok...

Son düzenleme:
1)tılsım uşağı(geçmiş)
2)asa kralı(şimdi)
3)09kılıç dokuzlusu(gelecek)
4)XIX güneş(geçmiş)
5)03tılsım üçlüsü(şimdi)
6)03kupa üçlüsü(gelecek)
7)I büyücü(geçmiş)
8)kupa kraliçesi(şimdi)
9)03 tılsım üçlüsü(gelecek)
10)01 tılsım ası

1981 doğum tarihim ikizler burcuyum,yükselenimde ikizler..:KK34:
şimdiden teşekkürler..:KK16:
genel bakarsanız:KK34:

Son düzenleme:
Bana da bakabilirmisin kartım olmadığı için mahmure den seçtim kartları...Hayat bana ne getirecek olarak çektim...Genel bir fala bakmanı istiyorum sorum yok...
09 kılıç dokuzlusu
10 tılsım onlusu
05 asa beşlisi
04 kupa dörtlüsü
14 denge
01 asa ası
10 kılıç onlusu
3 kılıç üçlüsü
09 kupa dokuzlusu
8 güç
Hayat sana ne getirecek.Ne getirsin istersin :) Şu an hiç iyi değilsin.Belli ki yaşananlar seni uykusuzluk derecesinde yormuş.Çaresiz bırakmış.Kendinden çevrenden bıkmışsın.Nefret etmişsin sanki.Her kim ya da olay seni bu duruma sürüklediyse umarım tez vakitte biter ki bitecek.Hayat sana Bekarsan evlilik getiriyor.İşsizsen iş getiriyor.Yani kötü durumlar bitecek.Resmen kaderin kötü tarafı bitmiş.Güzel tarafı gelmiş artık.Biriyle kavgan var.Tartışabilirsin.Kim bilmiyorum ama öyle görünüyor.HImm bütün sorunların kaynağı aşk sanırım.Ciddi bir kalp acın var.Parçalamışlar senin de kalbini.Üçe bölünmüş.Kılıç üçlü bana hep aldatılmayı söyler.Bilmiyorum öyle bir şey yaşadın mı ama sanki var olan biri ilişki başka biri nedeniyle bitmiş.Dedim ya bıkmışsın içine de kapanmışsın.Kimseyi duymaz olmuşsun.Bilmiyorum ama sana bir aik görünüyor.Yay burcu olduğunu düşündüğüm bir erkekle.Asa ası bunu destekliyor.Sanırım sen hava grubusun.Ya da ateş tam bilemedim ama neyse Bu gelecek olan ateş grubu beyle çok güzel bir ilişki olacağını düşünüyorum.Birbirinizi dengeleyeceksiniz.İlişki o kadar güzel ve güçlü geçecek ki sonunda evlilik bile olabilir.Yalnız şu ruh halinde kurtul artık.Eskiyi kapat yeni ye gel.
kupa şovalyesi
kılıç kralı
tılsım şovalyesi
21 dünya
28 ay
06 asa altılısı
4 imparator
05 tılsım beşlisi
03 kılıç üçlüsü
0 joker

İlişki üzerine açıldı mahmure kadın da bunuda arkadaşım için yorumlayabilirmisin. 27/10/1979 burcu akrep. Kız arkadaşı yok...
Evet arkadaşın kendini belli etti zaten kupa şövalyesi ile.Kız arkadaşı yok ama etrafında iki erkek var.Biri toprak genç, biri hava olgun.Baba-kardeş olabilir bilemiyorum.Aşk için baktırdıysa şu an kimse yok gelecek gibi de görünmüyor.Arkadaşının da çok üzüntüsü var.Onun da kalbi kırılmış.Hayal kırıklıkları var ve arkasından dönen oyunlar.Kim bilmiyorum ama çok iş çeviriyorlar.Arkadaşının bir yere gitmesi muhtemel.Yer değişikliği görünüyor.Kötü değil ama.Şöyle diyeyim yolculuktan sonra istediği gibi gidecek işleri.Aşk istiyorsa aşk ; iş istiyorsa iş.Bir de evlilik görünüyor arkadaşına kimle olacağı çıkmamış ama imparator evli erkeği temsil eder.Ve işinde yükseleceği çıkmış.Bunların dışında biraz maddi sıkıntı çıkmış.Ya çekiyor ya da çekecek.Beklemediği bir olay olacak.Ne ile ilgili bilmiyorum ama hiç hesaba katmadığı bir şey.Neticesinde hayatında bazı değişiklikler olacak ama iyi yönde olacak.

Günaydın diyerek söze başlıyorum.Kız arkadaşına Sevgilerimi ileterek;
Sanırım kız arkadaşın su grubu ya da toprak grubu gibi geliyor bana.Arkadaşınızın bazı işlerinin ters gittiği görülüyor ki ben bunun duygusal hayatıyla alakalı olduğunu düşünüyorum.Sevgilisi var mı yok mu bilemiyorum ama sanki uzun zamandır yalnız gibi.Bir konuda inat etmiş.Sınavla alakalı olduğunu düşünüyorum bununda.Hırslanmış diyemeyeceğim ama kazanmak için çok savaş verdiği görülüyor.Çalışıyor.Hem de çok çalışıyor.Tabi ki bu çalışmanın karşılığını da alacak olarak görünüyor.Eğer kız arkadaşın su grubuysa birinin haksızlığına uğramış.Birisi ona yamuk yapmış sanki.Yok değilse su grubu ; o zaman su grubu bir bayan tarafından yapılmış bu haksızlık.Adli bir olayı varsa ne yazık ki aleyhine olacak.Güzel bir kart tılsım 7 kartı.İsterseniz karta bir bakın.Nasıl da ekmiş de meyvesini bekliyor adam.İşte kız arkadaşın.Şu an ekiyor.Sınav sonucu biçecek.Ve sonra yavaş yavaş meyvesini alacak.İki kart bana bunu söyledi.Arkadaşınız birine aşık ise ; aşık olduğu kişide ona aşık.Geçmiş kartı olarak çıktığına göre şu an sevgilisi varmış sanırım.Ama Bu sevdiği kişiyle bazı problemler görülüyor.Sanki istediği şekilde gelişmiyor olaylar.Bilemiyorum.BU aşk konusunda bir başarı var ama biraz zamanı da var.Şimdi Su grubu bir bey çıktı.Bu beyle bazı anlaşmazlıklar olacak.Onun dışında arkadaşınız işle ilgili güzel veriyor kartlar.Eline öyle güzel bir fırsat gelecek ki o fırsatın değerini bilecek.Bir inci gibi tutacak onu.Ve kız arkadaşınıza evlilik görünüyor.Bu sene içerisinde olacağını düşündüğüm bir evlilik.Hatta hemen anne bile olabilir.Tabi her şey Allah'tan. O isterse her şey olur.Bu kadar falı canım.Kötü bir şey yok kartlarında.Ruh hali falan orta düzeyde.Sadece sınav stresi yaptığı görülüyor.O da normal ben bile tutuştum çünkü.

çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız ve ilginiz için umarım sınavınız başırılı geçer kazanırsınız:)

Teşekkür ederiz ben tam odaklanıp seçmedim o yüzden karışık çıkmış sanırım...Başka zaman tekrar gelirim sana :KK34::KK34::KK34:

Hımm senin durumuna göre tekrar yorum yapmam gerekiyor.Kova burcu hava grubudur.O zaman bu kartlar bana pek cevap vermiyor şu durumda.SEn müsait olunca tekrar odaklanarak çek bir kere daha yorum yapayım.Maksat muhabbet. :)

1)şeytan
2)kupaların ası (ters)
3)paraların onlusu
4)paraların ası
5)kupaların yedilisi
6)aşıklar (ters)
9)asaların dörtlüsü
10)büyücü
bunları kova burcu için değil de boğa burcu için baktırmak istiyorum ben, ben yengeç burcuyum o beni seviyor mu ileriye yönelik ilişkimiz olacak mı ? bir de eğer tabi fazlalık gibi olmazsa sonra kova burcu içinde rica edebilirmiyim sana[/QUOTE]

Seda ya David'le evlensene sen o daha iyi.Boş ver boğayı.Boğa dan iş çıkmayacak gibi geliyor bana.Çünkü biraz kötü niyetli biri.Sadakatsiz biri olarak görünüyor.Aİle kurmak evlenmek düşüncesi var sende bu kişiyle ilgili ama Dedim ya biraz tehlikeli bu kişi.İşlerin bozulduğu görülüyor.Aşıklar ters dönmüş.Bu kartta sadakatsizlik diyor.Halbuki boğalar sadık derler ki ben de boğayım gayette sadığım :) neyse ben sana geçen falda da ateş birini gördüm.BU falda da ateş var.Onunla mutlu olacağını vermiş kartlar.Bak ne yaparsan yap bu odun boğa ya işlemiyor olarak görünüyor.Katı tutumlu biri bu.Hani çabaların boşun olarak görünüyor.Zaten gözünden düşecek bu kişi senin.Ve bu gelecek olan ateş var ya sana kendisini adayacak.Şaşacaksın.David'de ateş grubu.Onunla evlen sen :)Bilmiyorum.kötülükler olmuş sana keyfin çok kaçmış.İncinmişsin.Devamlı bir geçmişi düşünme hali de var.Seni üzen olaylar var keyfini kaçıran durumlar.Bu durumlardan uzaklaşacağın çıkıyor.Falın bu kadar canım.Sen almazsan ben alacağım david'i.

Tekrar ben:) :KK9::KK9::KK9:
İşyerinden bir arkadaşım(erkek) için çıkan kartları yorumlayabilir misin?
Mahmure kadından yine ilişki için seçti kartları.
Kupa uşağı
19 denge
kılıç kralı
tılsım uşağı
04 kılıç dörtlüsü
08 kupa sekizlisi
02 kupa ikilisi
09 kılıç dokuzlusu
kılıç kraliçesi
1987 doğumlu aslan burcu...

Son düzenleme:
Bir arkadaş başımın etini yedi baktır nolur diye :KK37:
1.kader carkı
2.ters gelen aşıklar
3.ters gelen kılıc 7lisi
4.degnek 9lusu
5.ters gelen joker
6.ters gelen kılıc 10lusu
7.ters gelen adalet
8.ters gelen kupa sövalyesi
9.ters gelen sıhırbaz
10.ters gelen kılıc 4lüsü...
herseyi de ters gelmiişş : )
genel bakmanı ıstıyor canım..cok da tesekkur etti:KK42:

1)tılsım uşağı(geçmiş)
2)asa kralı(şimdi)
3)09kılıç dokuzlusu(gelecek)
4)XIX güneş(geçmiş)
5)03tılsım üçlüsü(şimdi)
6)03kupa üçlüsü(gelecek)
7)I büyücü(geçmiş)
8)kupa kraliçesi(şimdi)
9)03 tılsım üçlüsü(gelecek)
10)01 tılsım ası

1981 doğum tarihim ikizler burcuyum,yükselenimde ikizler..:KK34:
şimdiden teşekkürler..:KK16:
genel bakarsanız:KK34:

Bir konuda sabrettiğin çıkmış.Sanırım evlilik mevzusunda.İstediğin gibi gitmediği görülüyor.bu nedenle keyfin epey bir kaçmış.Sanırım aklındaki kişi ateş grubu ya da geçmişte evlilik yolundan döndüğün kişi ateş tam bilemedim.Ama çok moralini bozmuş.Bir yere başvurun var.İşle ilgili olduğunu düşünüyorum.Sonu güzel olacak bir başvuru inşallah.Neticesinde bir kutlama olacak.Epey sevineceksin.Koç burcu bir erkekle nişan gibi bir şey olabilir.Su grubu bir bayan aracılığıyla gayet güzel gelişecek olaylar olacak.Bu nişanla ilgili.Evlilik var gibi.Maddi manevi şanslı bir döneme gireceğin çıkmış.Her ne istiyorsan yapabileceksin.Tılsım ası kartların en güzeli çünkü.

Arkadaşlar özellikle şeker ve mutluxxx ;
Sabahtan beri yorum yaptım yoruldum.
Yarın da sınavım var ondan dolayı nete giremeyeceğim.
Anlayışınıza sığınarak pazartesiye kadar müsaade istiyorum sizden.

Bir konuda sabrettiğin çıkmış.Sanırım evlilik mevzusunda.İstediğin gibi gitmediği görülüyor.bu nedenle keyfin epey bir kaçmış.Sanırım aklındaki kişi ateş grubu ya da geçmişte evlilik yolundan döndüğün kişi ateş tam bilemedim.Ama çok moralini bozmuş.Bir yere başvurun var.İşle ilgili olduğunu düşünüyorum.Sonu güzel olacak bir başvuru inşallah.Neticesinde bir kutlama olacak.Epey sevineceksin.Koç burcu bir erkekle nişan gibi bir şey olabilir.Su grubu bir bayan aracılığıyla gayet güzel gelişecek olaylar olacak.Bu nişanla ilgili.Evlilik var gibi.Maddi manevi şanslı bir döneme gireceğin çıkmış.Her ne istiyorsan yapabileceksin.Tılsım ası kartların en güzeli çünkü.

canım çok sağol ama ben evliyim 3 çocuk sahibiyim...:KK34:

canım bana da yorum yaparsan çok sevinirim.
31.12.1984 oğlak burcuyum
1- KILIÇ ÜÇLÜSÜ
2- ASA İKİLİSİ
3- MAHKEME(Ters)
4- TILSIM KRALİÇESİ(Ters)
5- TILSIM ALTILISI
6- TILSIM ŞOVALYESİ
7- DEĞNEK KRALİÇESİ

İsimler doğru da niyet yok :) Yine de bir yorum yapayım.
Hava grubu bir erkekle aranız bozulmuş.Gayet iyi giden aranıza kara kedi girmiş galiba.Bilmiyorum ama bu kişi seni çok üzmüş sen de kendini kapatmışsın ona.Şöyle söyleyeyim bir fırsat gelmiş sana.Eğer aşkla alakalı ise bu bakın bu aşkla ilgili çok güzel bir fırsat var.Yani aranızın bozulduğu kişi eşin ve ya erkek arkadasınsa düzeleceğine dair bir fırsat olacak.ki düzelecek ve her şey çok güzel gidecek.Bir yol var sana bir yere gideceksin.Biraz engelli bir yol.ama.Yine güzel bir yol.Yeni insanlarla tanışacağın bir yer.Yapmak istediğin bir şey varsa onu yapacaksın.Bir erkeğin desteğiyle olacak.Ama sanada sabır çıkmış.ve inanç.İNanıp sabretmen gerekiyor.Evet hayal kırıklığın çok olmuş bu konuda ama sabredesen düzelecek her şey.

hava grubu degilde söyledigin herşey çok dogru ya inanamıyorum:)eşim degil eski sevgilim o gördügün :) fırsatta tekrar döndü ama degiştigini sanmam :) seneye başka bi fakülteye gitmek istiyorum belki odur inşalalh çok teşekürlerr:)):KK16::KK16:

Arkadaşlar özellikle şeker ve mutluxxx ;
Sabahtan beri yorum yaptım yoruldum.
Yarın da sınavım var ondan dolayı nete giremeyeceğim.
Anlayışınıza sığınarak pazartesiye kadar müsaade istiyorum sizden.

tabi ki canımm;sınavında basarılar...

1)şeytan
2)kupaların ası (ters)
3)paraların onlusu
4)paraların ası
5)kupaların yedilisi
6)aşıklar (ters)
9)asaların dörtlüsü
10)büyücü
bunları kova burcu için değil de boğa burcu için baktırmak istiyorum ben, ben yengeç burcuyum o beni seviyor mu ileriye yönelik ilişkimiz olacak mı ? bir de eğer tabi fazlalık gibi olmazsa sonra kova burcu içinde rica edebilirmiyim sana

Seda ya David'le evlensene sen o daha iyi.Boş ver boğayı.Boğa dan iş çıkmayacak gibi geliyor bana.Çünkü biraz kötü niyetli biri.Sadakatsiz biri olarak görünüyor.Aİle kurmak evlenmek düşüncesi var sende bu kişiyle ilgili ama Dedim ya biraz tehlikeli bu kişi.İşlerin bozulduğu görülüyor.Aşıklar ters dönmüş.Bu kartta sadakatsizlik diyor.Halbuki boğalar sadık derler ki ben de boğayım gayette sadığım :) neyse ben sana geçen falda da ateş birini gördüm.BU falda da ateş var.Onunla mutlu olacağını vermiş kartlar.Bak ne yaparsan yap bu odun boğa ya işlemiyor olarak görünüyor.Katı tutumlu biri bu.Hani çabaların boşun olarak görünüyor.Zaten gözünden düşecek bu kişi senin.Ve bu gelecek olan ateş var ya sana kendisini adayacak.Şaşacaksın.David'de ateş grubu.Onunla evlen sen :)Bilmiyorum.kötülükler olmuş sana keyfin çok kaçmış.İncinmişsin.Devamlı bir geçmişi düşünme hali de var.Seni üzen olaylar var keyfini kaçıran durumlar.Bu durumlardan uzaklaşacağın çıkıyor.Falın bu kadar canım.Sen almazsan ben alacağım david'i.
[/QUOTE]

David bir tane zaten canım onun yeri başkadır :KK1: ateş burcu için dediğin herşey doğru ama boğa burcu için bu yorumları beklemiyordum şok oldum birşey yok ortada konuşuyoruz fakat ben olmasını çok ama çok istiyorum bu yorumları da beklemiyordum cidden ateş gurubunu eskiden ben isterken o istemiyordu şimdi o peşimde ama ben istemiyorum boğa burcundaki kişiyi istiyorum :KK43:

Ölüm kartı geçmişte verdi kendini o nedenle ölüm var diyemem.Hani geçmişte olmuş olabilir.Ya da senin bu oğlaktan kurtulduğunu gösteriyor da olabilir.Oğlakla ayrıldığınızı aslında senin için kurtuluş olduğunu söylüyor ama barışmak istediğinde çıkmış.Ve sanırım barışacaksınız da.Şu an kafam karıştı :)

Ay cidden barışma var mı ki?:21:

ben senden yine bakma konusunda rica da bulunsam olur mu belki bu sefer değişik çıkar o an ki psikolojiyle çekmeyle farklı çıkmıştır :KK17: ben yazayım da eğer uygun görürsen bakarsın olur mu sıkboğaz ediyorum onun için de özür dilerim:KK17:
sorum yine aynı boğa burcu ile geleceğe yönelik bir ilişkim olacak mı ? o da bana karşı birşeyler hissediyor mu ben de yengeç burcuyum
1)tılsım dörtlüsü
2)asa sekizlisi
3)ay
4)tılsım onlusu
5)kılıç sekizlisi
6)güneş
7)kupa dokuzlusu
8)kader çarkı
9)güç
10)büyücü
bir de o kova burcu için geri döndü dmeiştim yıllar sonra sen de bilmiştin hani onu sormak için açtım yıllar sonra aklına gelipte benimle konuşmaya çabalaması felan yani amacı ne onu merak ediyorum
1)kupaların kızı
2)paraların üçlüsü (ters)
3)kupaların sekizlisi (ters)
4)araba (ters)
5)asaların şövalyesi (ters)
6)keşiş
7)kupaların ası (ters)
8)kupaların yedilisi
9)asaların ası (ters )
10)kule
bunların ikisini bana yorumlarsan çok sevinirim seni yoruyorum özür diliyorum ikisinin de ayrı ayrı yorumlarını cidden çok merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim .:KK34:

X