- 21 Aralık 2011
- 7.800
- 1.834
- Konu Sahibi emptychild
kafam çook karıştı desem umarım kızmazsın bana :) geçmişte birisi vardı evet onu çok doğru söyledin dediğin gibi de çok mücadele ettim yapmadığım kalmadı ama 1 yıl oldu yıldım ve bitirdim çünkü olmayacak birşeydi dediğin gibi yanlış kişi olduğunu düşündüm şu an tekrar konşyorsunuz demene gelince de 1 yıldır konuşmuyorduk ya bu ara tekrar keyfine göre ortaya çıktı konuşmaya çalışıyor. bu kişinin burcu kova burcuydu işte ateş mi oluyor bilmiyorum dediğin gibi pişmanda ama olursa çok şaşırırım olmaz diye görüyorum neyse onu geçtim. soru sorararak baktırdığım kişi de işte boğa burcu ama benim anlamadığım şimdi onunla birşey olmayacak mı yani geçmişten gelen o kova burcuyla mı olacak şimdi yani cidden kafam karıştı ben boğa burcundaki kişi olsun istiyorum ama kova burcundaki o geçmişte kaldı diye düşünüyordum ortaya çıktı tamam da ne bileyim kafam karıştı.
Hımm senin durumuna göre tekrar yorum yapmam gerekiyor.Kova burcu hava grubudur.O zaman bu kartlar bana pek cevap vermiyor şu durumda.SEn müsait olunca tekrar odaklanarak çek bir kere daha yorum yapayım.Maksat muhabbet. :)
1)şeytan
2)kupaların ası (ters)
3)paraların onlusu
4)paraların ası
5)kupaların yedilisi
6)aşıklar (ters)
7)kupaların altılısı (ters)
8)asaların ikilisi (ters)
9)asaların dörtlüsü
10)büyücü
bunları kova burcu için değil de boğa burcu için baktırmak istiyorum ben, ben yengeç burcuyum o beni seviyor mu ileriye yönelik ilişkimiz olacak mı ? bir de eğer tabi fazlalık gibi olmazsa sonra kova burcu içinde rica edebilirmiyim sana