- 31 Ağustos 2015
- 583
- 145
- 33
- Konu Sahibi hayatisir1234
-
Ay vazgeçtim. Siz bu üslupla okumayın bence.
İlk mesajınız incelikleri farkeden, zevk sahibi, okumaya öğrenmeye açık biri gibi,
Sonra ne hale gelmiş yazdıklarınız.
Restorasyon naif, ince işçilik isteyen, sabırlı, becerikli insan işi. Uzak durun.
evet öyleymis anladim cokca :)Paragraf yok
Nasıl okuyabiliriz bu kadar uzun yazıyı
Ama anladıysam eğer tarih okursan evet ıssız kalırsın ve gecen yıllar heba olur
Bak son kez yazıyorum. İsviçre'de yaşıyorsun. Güzel imkanların var. Evet Türkiye'nin tarihi dokusu,kültürü gerçekten insanı etkiliyor ama bunlar burda yaşamak için yeterli değil. Biz yaşadığımız ülkeyi tanıyoruz maalesef şartlar zor. Sonradan pişman olacaksın. Sen yurtdışında eğitimini tamamla sonra yine buraya gelirsin. İnsanlar sana yardımcı olmaya çalışıyor ama sen çok kötü niyetli davraniyosun.
Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az.Bak son kez yazıyorum. İsviçre'de yaşıyorsun. Güzel imkanların var. Evet Türkiye'nin tarihi dokusu,kültürü gerçekten insanı etkiliyor ama bunlar burda yaşamak için yeterli değil. Biz yaşadığımız ülkeyi tanıyoruz maalesef şartlar zor. Sonradan pişman olacaksın. Sen yurtdışında eğitimini tamamla sonra yine buraya gelirsin. İnsanlar sana yardımcı olmaya çalışıyor ama sen çok kötü niyetli davraniyosun.
Ewet sen fikrimi sordun ben soyledim sen begenmedin ben de sorma o zaman dedim bunun nesini anlayamadin.begenmedim evet ? sorma diye bana mi karisacaksiniz?
simdi su hanmadi adli kisinin yazdigi sey size yazilsa ne hissederdiniz ve hangi uslupla takilirdiniz cok merak ediyorumAnlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az.
karatuben Gelsen yorum yazsin demedimEwet sen fikrimi sordun ben soyledim sen begenmedin ben de sorma o zaman dedim bunun nesini anlayamadin.
Burası bir forum ve is te yen is te di ği ni ya zar.karatuben Gelsen yorum yazsin demedim
Bir forumda söylenen çok güzel bir laf var. Vatandaşı olmasak... diye devam ediyor. Neyse 25 yaşından sonra ne yapacağını bulmak da güzel daha az çalışmak zorunda kalırsın böylece. Bir de Ütopya ya yolculuk diye bir kitap var okudunuz mu hiç? Okuyunca başta ana böyle bir yerde yaşasam ya diyorsunuz?="hayatisir1234, post: 53220320, member: 702401"]evet bence de cok güzel :)
Aöf den okuyabilirsin tarihi lisans olarak yurt dışında yaşadığınız için batı avrupa programı diye geçer bunu araştırabilirsiniz okuduktan sonra yine yüksek lisans ve doktora yapabilirsiniz eger akademik alanda ilerlemek istiyorsanız, madem aileniz gelmenizi istemiyor böyle birşey yapabilirsiniz hem sizin isteğiniz olur hem de ailenizin okul bitince yüksek lisans için gelirsiniz o zamana kadar fikirleri değişmiş olur belki.siz de çalışıyorsanız birikim yaparsınız Türkiye' ye gelince bir süre geçinmek için elinizde paranız olur.evet öyleymis anladim cokca :)
Pardon da bu sayfa senin tekelinde degil babadan osmanlidan falan miras degil sana buraya uyeyim ben ister begen ister begenmekaratuben Gelsen yorum yazsin demedim
Bu kafayla senin bir sevgilin bile olmaz sen kendine acıyazik o adama yazik.. onlarin cekecegi tribi ben cektim ya
evet BAP i duymustum. cok tesekkürler yorum icinAöf den okuyabilirsin tarihi lisans olarak yurt dışında yaşadığınız için batı avrupa programı diye geçer bunu araştırabilirsiniz okuduktan sonra yine yüksek lisans ve doktora yapabilirsiniz eger akademik alanda ilerlemek istiyorsanız madem aileniz gelmenizi istemiyor böyle birşey yapabilirsiniz hem sizin isteğiniz olur hem de ailenizin okul bitince yüksek lisans için gelirsiniz o zamana kadar fikirleri değişmiş olur belki.siz de çaılıyorsanız birikim yaparsınız Türkiye' ye gelince bir süre geçinmek için elinizde paranız olur.
Bu kafayla senin bir sevgilin bile olmaz sen kendine acı
Sen bu kafayla tarihi bırak alfabeyi okuyamazsın yazık...
iste buuuuuuu cok cok cok tesekkür ederim iyi ki varsinizEvet Türkiye de artık bu bölümlerin bit özelliği kalmadı hepsi potansiyel işsiz oluyor. Ama gerçekten seviyorsan üniversiteyi is bulayim para kazanayim diye değil de tarihi severek okuyacaksan bence oku. Daima hayallerinin peşinden git. Ülkedeki ünlü tarihçi ve araştırmacı olursun belki de kim bilebilir ki? Maddi durumun iyiyse hayalinden vazgeçme derim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?