• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarih okumayi istiyorum Türkiye`de fakat..

bende bos vaktime kompleksli ger

cok kanitlamissin belli bana da kanitlama ihtiaci duydun senin sorunun ne biliyor musun kiskanclik. bendekiler sende yok diye kendini yiyip duruyorsun ondan geldin burda bana saldirip duruyorsun durduk yere. ya sen kimsin aff edersinde? kendini ne zannediyorsun? insan misin sen ya gelmis burada ben sunu yaptim sen sunu yapamadim diyor ulan sen benim neler yaptigimi ne zorluklarla bu yabancilarin icinde basari sagladigimi neredenbiliyorsun gerizekali kolay tabi anadilini bildigin, kültürünü bildigin yerde okumak. gelmis burda kendini bisey sanmalar cok sen söylesin sen böylesin size acilen insanlik dersi verilmeli acidim sana.
Allah aşkın kıskan diyorsun da konu açmışım yanımdaki kızlarla herkes ilgileniyor kimse benimle ilgilenmiyor diye ağlamışsın . Bize kompleksli diyorsun da her konu da çirkinliğinden ilgi çekmemezlikten yakınmışsın . Sana orda çirkin değilsindir diye de teselli vermişim . İnsanlara saldıracağına geçmişinde ki konulara bak .ve sus. Hayatımda kimseyi dış görünüşüyle yargılamadım asla da yapmam .ama sen okadar çok hakediyorsun ki .bu yüzden hala söylüyorum ezik ve çirkinsin . Yüzün önemli değil ama senin için çirkin

Kolay bolluk içinde atıp tutmak gel buraya oku ailenden beş kuruş almadan devletten ayda 400 lira yardımla oku valla bakalım kitabını alacak paran olmasın buradakiler sana o yabancıların verdiği paralı işlerden verecek mi yoksa günde 50-60 liraya 12 saat ayakta mı çalışacaksın.GEL VALLA GEL şu Avrupa'da yaşayıp da oranın insanını küçümseyen değer bilmezlerden gına geldi

Ayyyy klasik dışlanıyoruz biz burada hiçbişiiii bilmiyorsunuz konuşması. Avrupa görmemiş içinde yaşamamış olsak neyse... YEMEZLER CANIM yıl oldu 2017 o gavur dediklerin sana buradakilerden daha çok sahip çıkar

Avrupada yasayan biri olarak sana katiliyorum. Hersey insanin kendinde bitiyor. Azim, sabir varsa bir türk olarak almanyada bir almandan cok daha üstün olabilirsin. Örnekler fazlasiyla var

Şimdi giriş yaptım, konu nedir anlamadım ama kavga var onu idrak edebildim, konuyu kapatıyorum, umarım kib yapmışsınızdır, site kurallarına uymayan ve kiblenen yorumlar uyarı alacaktır, şimdiden söyleyeyim sonra küsüp dudak bükmeyin, başka topiklerde de etiketlenmişim sanırım, sırayla bakıyorum ve kiblerinizi bekliyorum :cry:

Back