- 10 Ocak 2016
- 1.136
- 2.374
- 133
- Konu Sahibi hayatisir1234
Ana baba yollamazsa az olur tabii. Bana sunu deyin isvicre devleti her cocuga egitim hakki veriyor mu vermiyor mu? Zorunlu egitim 9 yil sonra gymnasium yok mu lise? Sonra devlet unileri ucreti max 3 bin chf degil mi? Ozeller belki 10-20 bin arasi. Eeeee? Neyin acindirmasi bu? Okumak luksmus. Mentaliteye gel. İsvicre de bi de ya aynj anda uc dili ogrenebilme olanagi olan bir ulkede Turkceden baska bir dil ogrenmeyenlerden degildir aileniz insallah. Yoksa suc ne isvicrenin ne isvicreljnin. Dedigjm gibi ben sana her imkani sunmusken sen begenmeyip aglamayi secersen bi tekme de ben vururum.benim kalkigem ülke isvicre Burda cok uni mezunu türk yok. bisey biliyoruzda konusuyoruz surada almanya da uni mezunu orani daha yüksek elbette. zaten genel anlamda eger bir kisi cocuklugundan beri iyi bir egitim görüyorsa cok iyi yerlere gelebilir. kaldigim yerde bir türkün okumasi bana göre lüks. bundan kastim alisilmamis bir sey. uniye gecmeden önce liselelerde bile türk sayisi az. ona göre yazmistim elbette hollanda, almanya gibi ülkeller daha farkli bu konuda.