• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarih okumayi istiyorum Türkiye`de fakat..

Ay vazgeçtim. Siz bu üslupla okumayın bence.
İlk mesajınız incelikleri farkeden, zevk sahibi, okumaya öğrenmeye açık biri gibi,
Sonra ne hale gelmiş yazdıklarınız.
Restorasyon naif, ince işçilik isteyen, sabırlı, becerikli insan işi. Uzak durun.

kac kisi bana sacma sapan seyler yaziyor sizin yazdiginizi bile göremedim. bakin ne hale getiriyorlar iste insani. sizde pek bi önyargilisiniz masallah kirildim biraz ya niye öle dediniz ki simdi :((((((

Bak son kez yazıyorum. İsviçre'de yaşıyorsun. Güzel imkanların var. Evet Türkiye'nin tarihi dokusu,kültürü gerçekten insanı etkiliyor ama bunlar burda yaşamak için yeterli değil. Biz yaşadığımız ülkeyi tanıyoruz maalesef şartlar zor. Sonradan pişman olacaksın. Sen yurtdışında eğitimini tamamla sonra yine buraya gelirsin. İnsanlar sana yardımcı olmaya çalışıyor ama sen çok kötü niyetli davraniyosun.

Bak son kez yazıyorum. İsviçre'de yaşıyorsun. Güzel imkanların var. Evet Türkiye'nin tarihi dokusu,kültürü gerçekten insanı etkiliyor ama bunlar burda yaşamak için yeterli değil. Biz yaşadığımız ülkeyi tanıyoruz maalesef şartlar zor. Sonradan pişman olacaksın. Sen yurtdışında eğitimini tamamla sonra yine buraya gelirsin. İnsanlar sana yardımcı olmaya çalışıyor ama sen çok kötü niyetli davraniyosun.

Tamam canim cok sagol.

Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az.

="hayatisir1234, post: 53220320, member: 702401"]evet bence de cok güzel :)
Bir forumda söylenen çok güzel bir laf var. Vatandaşı olmasak... diye devam ediyor. Neyse 25 yaşından sonra ne yapacağını bulmak da güzel daha az çalışmak zorunda kalırsın böylece. Bir de Ütopya ya yolculuk diye bir kitap var okudunuz mu hiç? Okuyunca başta ana böyle bir yerde yaşasam ya diyorsunuz?

evet öyleymis anladim cokca :)
Aöf den okuyabilirsin tarihi lisans olarak yurt dışında yaşadığınız için batı avrupa programı diye geçer bunu araştırabilirsiniz okuduktan sonra yine yüksek lisans ve doktora yapabilirsiniz eger akademik alanda ilerlemek istiyorsanız, madem aileniz gelmenizi istemiyor böyle birşey yapabilirsiniz hem sizin isteğiniz olur hem de ailenizin okul bitince yüksek lisans için gelirsiniz o zamana kadar fikirleri değişmiş olur belki.siz de çalışıyorsanız birikim yaparsınız Türkiye' ye gelince bir süre geçinmek için elinizde paranız olur.

Evet Türkiye de artık bu bölümlerin bit özelliği kalmadı hepsi potansiyel işsiz oluyor. Ama gerçekten seviyorsan üniversiteyi is bulayim para kazanayim diye değil de tarihi severek okuyacaksan bence oku. Daima hayallerinin peşinden git. Ülkedeki ünlü tarihçi ve araştırmacı olursun belki de kim bilebilir ki? Maddi durumun iyiyse hayalinden vazgeçme derim...

Aöf den okuyabilirsin tarihi lisans olarak yurt dışında yaşadığınız için batı avrupa programı diye geçer bunu araştırabilirsiniz okuduktan sonra yine yüksek lisans ve doktora yapabilirsiniz eger akademik alanda ilerlemek istiyorsanız madem aileniz gelmenizi istemiyor böyle birşey yapabilirsiniz hem sizin isteğiniz olur hem de ailenizin okul bitince yüksek lisans için gelirsiniz o zamana kadar fikirleri değişmiş olur belki.siz de çaılıyorsanız birikim yaparsınız Türkiye' ye gelince bir süre geçinmek için elinizde paranız olur.
evet BAP i duymustum. cok tesekkürler yorum icin

Evet Türkiye de artık bu bölümlerin bit özelliği kalmadı hepsi potansiyel işsiz oluyor. Ama gerçekten seviyorsan üniversiteyi is bulayim para kazanayim diye değil de tarihi severek okuyacaksan bence oku. Daima hayallerinin peşinden git. Ülkedeki ünlü tarihçi ve araştırmacı olursun belki de kim bilebilir ki? Maddi durumun iyiyse hayalinden vazgeçme derim...
iste buuuuuuu cok cok cok tesekkür ederim iyi ki varsiniz

Almanyadaysan Türkoloji okuyabilirsin de Tarih ilmi için çok istiyorsan diploma sahibi olmana gerek yok iyi bir tarihçi olmak için arşivler erişebilen bakış açısı geniş olup her kesimi ele alabilen biri olman lazım. Çok dil dar bakış açısı siz Avrupadasınız biz burada sinekten yağ çıkartıyoruz değişelim mi?

Back