- 31 Ağustos 2015
- 583
- 145
- 33
- Konu Sahibi hayatisir1234
ya bakin yasini basini almis insanlarsiniz polemige gerek yok bence artik, iyi geceler dilerimHe dalga geçtik seninle he
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bakin yasini basini almis insanlarsiniz polemige gerek yok bence artik, iyi geceler dilerimHe dalga geçtik seninle he
Kişi kendinden bilirmiş işiBir soru sorduk, herkes atladi :) canlari sklan benle dalga gecti öyle iste :)))
Tamam sapmiyon sensin hadi kendine iyi bak iyi geceler. kac yasina gelmis insanlariz polemige gerek yok bence.Kişi kendinden bilirmiş işi
Ben isvicre de yasiyorum ve etrafimda birsuru universite bitirmis turk genc var sen eksikligi kendinde ara verilen cevaplarada cemkirme sordun bizde cevap verdik begenmiyorsan sorma.benim kalkigem ülke isvicre Burda cok uni mezunu türk yok. bisey biliyoruzda konusuyoruz surada almanya da uni mezunu orani daha yüksek elbette. zaten genel anlamda eger bir kisi cocuklugundan beri iyi bir egitim görüyorsa cok iyi yerlere gelebilir. kaldigim yerde bir türkün okumasi bana göre lüks. bundan kastim alisilmamis bir sey. uniye gecmeden önce liselelerde bile türk sayisi az. ona göre yazmistim elbette hollanda, almanya gibi ülkeller daha farkli bu konuda.
Ne demek Türk Tarihini arastirinca ne yapicaksin? Sen o dünyaca ünlü markada bir eleman olarak calisinca hayat boyu sonunda eline ne gecicek paradan baska? ev, araba eee ? robot oldugunuz daha sonradan farkina varacaksiniz ama iste. herkesin hayati kendine sen neyle mutlu oluyorsan onla ilgilen baskalarina ahkam kesmeyin.
Sapmiyon da ne ? Bilmediğim bişey olamam . Yaşının insanı gibi davran polemik olmasın güzelimTamam sapmiyon sensin hadi kendine iyi bak iyi geceler. kac yasina gelmis insanlariz polemige gerek yok bence.
Ben isvicre de yasiyorum ve etrafimda birsuru universite bitirmis turk genc var sen eksikligi kendinde ara verilen cevaplarada cemkirme sordun bizde cevap verdik begenmiyorsan sorma.
Polemiğe gerek yoktu da kışkırtıp bizi banlattın, iyidir tabi şimdi geceler.ya bakin yasini basini almis insanlarsiniz polemige gerek yok bence artik, iyi geceler dilerim
Sapmiyon da ne ? Bilmediğim bişey olamam . Yaşının insanı gibi davran polemik olmasın güzelim
Polemiğe gerek yoktu da kışkırtıp bizi banlattın, iyidir tabi şimdi geceler.
Ne demek Türk Tarihini arastirinca ne yapicaksin? Sen o dünyaca ünlü markada bir eleman olarak calisinca hayat boyu sonunda eline ne gecicek paradan baska? ev, araba eee ? robot oldugunuz daha sonradan farkina varacaksiniz ama iste. herkesin hayati kendine sen neyle mutlu oluyorsan onla ilgilen baskalarina ahkam kesmeyin.
Ben isvicre de yasiyorum ve etrafimda birsuru universite bitirmis turk genc var sen eksikligi kendinde ara verilen cevaplarada cemkirme sordun bizde cevap verdik begenmiyorsan sorma.
Seninle yaşanmaz. Valla bak. Her lafa muhalefet, her lafa gıcık gidiyorsun. O yüzden kimse seninle takılmak istemiyor. Şapkayı önüne koyup düşünme zamanı.sen istedin demek ki ne istersen o olurmus :)
mesgul olmayin size Zola bana yazin mi dedim?Elestiriye, farkli fikirlere acik degilsen buraya ne diye yaziyorsun? Sen cok iyi biliyorsun ozaman aklin ne diyorsa onu yap bizide bosuna mesgul etme.
En başından yaptığım yoruma bak verdiğin cevaba bak sonra konuş . Seninle konuşmak seviyeleri altüst etti haklısın .sen cok yasina uygun davrandinda ben kaldim göze batan zaten
Seninle yaşanmaz. Valla bak. Her lafa muhalefet, her lafa gıcık gidiyorsun. O yüzden kimse seninle takılmak istemiyor. Şapkayı önüne koyup düşünme zamanı.
Ana baba yollamazsa az olur tabii. Bana sunu deyin isvicre devleti her cocuga egitim hakki veriyor mu vermiyor mu? Zorunlu egitim 9 yil sonra gymnasium yok mu lise? Sonra devlet unileri ucreti max 3 bin chf degil mi? Ozeller belki 10-20 bin arasi. Eeeee? Neyin acindirmasi bu? Okumak luksmus. Mentaliteye gel. İsvicre de bi de ya aynj anda uc dili ogrenebilme olanagi olan bir ulkede Turkceden baska bir dil ogrenmeyenlerden degildir aileniz insallah. Yoksa suc ne isvicrenin ne isvicreljnin. Dedigjm gibi ben sana her imkani sunmusken sen begenmeyip aglamayi secersen bi tekme de ben vururum.benim kalkigem ülke isvicre Burda cok uni mezunu türk yok. bisey biliyoruzda konusuyoruz surada almanya da uni mezunu orani daha yüksek elbette. zaten genel anlamda eger bir kisi cocuklugundan beri iyi bir egitim görüyorsa cok iyi yerlere gelebilir. kaldigim yerde bir türkün okumasi bana göre lüks. bundan kastim alisilmamis bir sey. uniye gecmeden önce liselelerde bile türk sayisi az. ona göre yazmistim elbette hollanda, almanya gibi ülkeller daha farkli bu konuda.
En başından yaptığım yoruma bak verdiğin cevaba bak sonra konuş . Seninle konuşmak seviyeleri altüst etti haklısın .