- 10 Ocak 2016
- 1.136
- 2.374
- 133
- Konu Sahibi hayatisir1234
-
Ana baba yollamazsa az olur tabii. Bana sunu deyin isvicre devleti her cocuga egitim hakki veriyor mu vermiyor mu? Zorunlu egitim 9 yil sonra gymnasium yok mu lise? Sonra devlet unileri ucreti max 3 bin chf degil mi? Ozeller belki 10-20 bin arasi. Eeeee? Neyin acindirmasi bu? Okumak luksmus. Mentaliteye gel. İsvicre de bi de ya aynj anda uc dili ogrenebilme olanagi olan bir ulkede Turkceden baska bir dil ogrenmeyenlerden degildir aileniz insallah. Yoksa suc ne isvicrenin ne isvicreljnin. Dedigjm gibi ben sana her imkani sunmusken sen begenmeyip aglamayi secersen bi tekme de ben vururum.benim kalkigem ülke isvicre Burda cok uni mezunu türk yok. bisey biliyoruzda konusuyoruz surada almanya da uni mezunu orani daha yüksek elbette. zaten genel anlamda eger bir kisi cocuklugundan beri iyi bir egitim görüyorsa cok iyi yerlere gelebilir. kaldigim yerde bir türkün okumasi bana göre lüks. bundan kastim alisilmamis bir sey. uniye gecmeden önce liselelerde bile türk sayisi az. ona göre yazmistim elbette hollanda, almanya gibi ülkeller daha farkli bu konuda.
Yani şu forumda bu kadar çok kime gıcık oldun deseler "kocam bana şiddet uyguladı ama boşanamam" diyen kadınları bile göstermem. Sana ve konuşma tarzına iflit oldum. Yazık.
Kendini nekadar önemsiyorsun.nedir bu ego allahım sana geliyorumsizlerle cok yasayan var zaten, sagolsun arkadaslarim huzur veren diye tabir eder beni sizin gibilerin ise korkulu rüyasi
Ana baba yollamazsa az olur tabii. Bana sunu deyin isvicre devleti her cocuga egitim hakki veriyor mu vermiyor mu? Zorunlu egitim 9 yil sonra gymnasium yok mu lise? Sonra devlet unileri ucreti max 3 bin chf degil mi? Ozeller belki 10-20 bin arasi. Eeeee? Neyin acindirmasi bu? Okumak luksmus. Mentaliteye gel. İsvicre de bi de ya aynj anda uc dili ogrenebilme olanagi olan bir ulkede Turkceden baska bir dil ogrenmeyenlerden degildir aileniz insallah. Yoksa suc ne isvicrenin ne isvicreljnin. Dedigjm gibi ben sana her imkani sunmusken sen begenmeyip aglamayi secersen bi tekme de ben vururum.
canim sen biraz arkadan geliyosun az seri olSen mağdur edebiyatına devam et.
Onlar da gerçek yüzünü görünce tiksinir senden merak etme.sizlerle cok yasayan var zaten, sagolsun arkadaslarim huzur veren diye tabir eder beni sizin gibilerin ise korkulu rüyasi
gitmisken dua da et :)Kendini nekadar önemsiyorsun.nedir bu ego allahım sana geliyorum
hahahahahahahahhahaha heee canim he aynenOnlar da gerçek yüzünü görünce tiksinir senden merak etme.
Seni dua bile kurtarmazgitmisken dua da et :)
Ben mesajlarınızı okuyup gülmeyi tercih ediyorum. Gerçekten 29 yaşında bir kadın gibisiniz :)canim sen biraz arkadan geliyosun az seri ol
Ben mesajlarınızı okuyup gülmeyi tercih ediyorum. Gerçekten 29 yaşında bir kadın gibisiniz :)
Mutlu olmam çeneni kapatacaksa evet mutlu oldumhaklisin.
oldu mu ? mutlu oldun mu?
Mutlu olmam çeneni kapatacaksa evet mutlu oldum
İşte tek sorun bu zaten .DÜŞÜNEMİYORSUNAllah kocalariniza, sevgilinize vs. sabir versin ben bile biktim onlari düsünemiyorum
İşte tek sorun bu zaten .DÜŞÜNEMİYORSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?