Tarih okumayi istiyorum Türkiye`de fakat..

Ana baba yollamazsa az olur tabii. Bana sunu deyin isvicre devleti her cocuga egitim hakki veriyor mu vermiyor mu? Zorunlu egitim 9 yil sonra gymnasium yok mu lise? Sonra devlet unileri ucreti max 3 bin chf degil mi? Ozeller belki 10-20 bin arasi. Eeeee? Neyin acindirmasi bu? Okumak luksmus. Mentaliteye gel. İsvicre de bi de ya aynj anda uc dili ogrenebilme olanagi olan bir ulkede Turkceden baska bir dil ogrenmeyenlerden degildir aileniz insallah. Yoksa suc ne isvicrenin ne isvicreljnin. Dedigjm gibi ben sana her imkani sunmusken sen begenmeyip aglamayi secersen bi tekme de ben vururum.

Yani şu forumda bu kadar çok kime gıcık oldun deseler "kocam bana şiddet uyguladı ama boşanamam" diyen kadınları bile göstermem. Sana ve konuşma tarzına iflit oldum. Yazık.

cok sevindim kötü mü oldu her gün bosanan, aldatilan kadinlarin yerine benle ugrastin bugnlük iste :))))))))))))

evet zorunlu elbette egitim ama sormak gerek kac türkü gymnasiuma yerlestiriyorlar diye. neyi acindirmisim ki ben okuyan cok türk yok dedim bu mu acindirmak?

Paragraf yok
Nasıl okuyabiliriz bu kadar uzun yazıyı
Ama anladıysam eğer tarih okursan evet ıssız kalırsın ve gecen yıllar heba olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…