Tarih okumayi istiyorum Türkiye`de fakat..

Ben isvicre de yasiyorum ve etrafimda birsuru universite bitirmis turk genc var sen eksikligi kendinde ara verilen cevaplarada cemkirme sordun bizde cevap verdik begenmiyorsan sorma.

arkadaş ‘araştırınca’ dememiş, ‘okuyunca’ demiş. arada fark var.

gayet mantıklı yorum yapmış. herkes aynı şeyi okumak zorunda değil tabi ama siz hayal dünyasında yaşıyosunuz.

Tarihimizi hobi olarak okuyun yine de yazdıklarınızdan tarih bölümünden çok restorasyondan keyif alırsınız gibi geldi...
Bence 2 yıllık mimari restorasyon okuyun.
İş imkanı da var, tarihle de ilintili.
Kendinizi geliştirmek isterseniz daha sonra işinizi yaparken okuyabilirsiniz...

Elestiriye, farkli fikirlere acik degilsen buraya ne diye yaziyorsun? Sen cok iyi biliyorsun ozaman aklin ne diyorsa onu yap bizide bosuna mesgul etme.

Robot gibi calistigimi nerden cikardin ayrica onuda anlamadim.

Seninle yaşanmaz. Valla bak. Her lafa muhalefet, her lafa gıcık gidiyorsun. O yüzden kimse seninle takılmak istemiyor. Şapkayı önüne koyup düşünme zamanı.

sizlerle cok yasayan var zaten, sagolsun arkadaslarim huzur veren diye tabir eder beni sizin gibilerin ise korkulu rüyasi

Yani şu forumda bu kadar çok kime gıcık oldun deseler "kocam bana şiddet uyguladı ama boşanamam" diyen kadınları bile göstermem. Sana ve konuşma tarzına ifrit oldum. Yazık.

Ana baba yollamazsa az olur tabii. Bana sunu deyin isvicre devleti her cocuga egitim hakki veriyor mu vermiyor mu? Zorunlu egitim 9 yil sonra gymnasium yok mu lise? Sonra devlet unileri ucreti max 3 bin chf degil mi? Ozeller belki 10-20 bin arasi. Eeeee? Neyin acindirmasi bu? Okumak luksmus. Mentaliteye gel. İsvicre de bi de ya aynj anda uc dili ogrenebilme olanagi olan bir ulkede Turkceden baska bir dil ogrenmeyenlerden degildir aileniz insallah. Yoksa suc ne isvicrenin ne isvicreljnin. Dedigjm gibi ben sana her imkani sunmusken sen begenmeyip aglamayi secersen bi tekme de ben vururum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…