muzkicanımmm geldin mi bebişimOhhh sofrayı da terasa kurmuş hatun
Çok harika görünüyor orikosummm bebegimmm ellerine sağlık
Hepsini tek içme vicdansız
Sen yapmadın mi çorbaPinar yarışması bitmeden bana huzur yok herkes ıcerde eğleniyor da beni kapida bağlamışlar gibim bisey ya bu his
yaa sorma sormaPinar yarışması bitmeden bana huzur yok herkes ıcerde eğleniyor da beni kapida bağlamışlar gibim bisey ya bu his
Bebek ya yicem seni de çorbanı da heeemuzkicanımmm geldin mi bebişimteşekkür ederim ciğer parem yanlız içmem yaa sanada ikram ederim ki
bende senii iyiki varsın kuşummBebek ya yicem seni de çorbanı da heee
Amanita olmadı bu hiç olmadı
Evet bu mesajımda belirttimÇokselll olmuşbaşarılar dilemeye gerek var mı bilemedim ama usuldendir dileyeyim başarılar dilerim
anam gozumden kacmıs ya buu tesekkür ederim fındıgım çokselll diyen dillerini severim
olsun kukrimuu anladım ben guzel dileklerin yeteerOlmuş u da yazmayı unutmuşum kafa yerinde değil
Sev beni, bugün sevilmeye ihtiyacım varanam gozumden kacmıs ya buu tesekkür ederim fındıgım çokselll diyen dillerini severim
mavişimm cok tesekkür ederim dayanamadım son dakika bı tarıf bulduk banaEllerine emeğine sağlık canım. Çok güzel görünüyoryarışmada başarılar diliyorum
hep seviyom ki ben bugune has değill düzelcek hersey merak etme sen bişey fayda edicek nıhayetınde ınan bunaSev beni, bugün sevilmeye ihtiyacım var
Rica ederim canım. İyi yaptınız harika görünüyor gerçekten. Önceden yapmıştım bu çorbayı. Tadı güzel oluyormavişimm cok tesekkür ederim dayanamadım son dakika bı tarıf bulduk bana
cennaaam tesekkür ederimmm inşallahCanım ellerine sağlık,yine çok güzel olmuşYarismada bol şanslar
evet cok guzel anneannem kütahyaya evlenmiş o cok yapar bende sevıyorumRica ederim canım. İyi yaptınız harika görünüyor gerçekten. Önceden yapmıştım bu çorbayı. Tadı güzel oluyor
Rica ederim tatlımcennaaam tesekkür ederimmm inşallah