• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tapu kimin adına olur

Safkedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2019
283
116
53
Merhaba arkadaşlar eşimle ev almaya krar verdik eşim evi benim adıma yapmak istiyor ama duyduğuma göre olmuyormus krediyi eşim çekecek bende kefil olucam eşimin adına mi olur tapu cevaplarinjz için şimdiden teşekkürler☺️

Prosedür geregi kimin adına olur bilmiyorum ama ,evlilikte edinilen mallar zaten ortak kabul edildiginden ha sizin ha eşinizin üzerinde olması hiç farketmiyor .

krediyi kim çekiyorsa onun adına olur. çünkü banka kredi karşılığında evi ipotek ediyor sen çekersen senin adına olur

Tabi önemli değil kimin adına oldugu ortak olduğunuda biliyorum fikir edinmek istedim teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar eşimle ev almaya krar verdik eşim evi benim adıma yapmak istiyor ama duyduğuma göre olmuyormus krediyi eşim çekecek bende kefil olucam eşimin adına mi olur tapu cevaplarinjz için şimdiden teşekkürler☺
Krediyi kim çekerse onun adına oluyor ama siz çalışıyorsanız ortak çekebilirsiniz

Back
X