- 17 Eylül 2009
- 6.650
- 5
- 38
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #34.861
:roflol: bi tüylerine söz geçirememişin kızım hepsi ayakta:roflol:
topraaammm nabıyon beya
asret kaldım gül cemalineŞeniz
anamm ayakkaplarına bayıldımmmmmm:asigim:
canolar geldim gidiyorum çok yoğunum, fuar, en yakın arkadaşımın evliliği, yüksek isans savunması derken kaybolup gittim hayatın içinde çıkaracam kendimi
şimdi standı kurdum eve geldim banyo yaptım, arkdaşıma giddcecem çerez paketlicez canlar gelecem en kısa sürede beni merak edenlere selam olsun göynümden, öpücüklere boğarım çok pis:))))
Gece kuşu kafalı hatun, renklerine bayıldım rujlarının yavrımmmmmmm :icecream:
güle güle sür ama dudaana sür la bitirme rucları :jeyyar:
Ayyyyyyy canlar çok ilerlemişsiniz gece gecmişe göz atacağım.Son sayfada nisanımın ruj sunumunu gördüm hihoyyyt Çokkkkkkkkkk güzeller çok çok hemen hemen her renkten rujun var balım .
İslandımmmmmmm o nasıl güzel bir makyaj öyle vışşşşşşşşş
ballı lokma tatlısı,çok özlettin yaaa..gel öp bizi en pis tarafındanŞenizkaydirigubbakcemile5..canolar geldim gidiyorum çok yoğunum, fuar, en yakın arkadaşımın evliliği, yüksek isans savunması derken kaybolup gittim hayatın içinde çıkaracam kendimi
şimdi standı kurdum eve geldim banyo yaptım, arkdaşıma giddcecem çerez paketlicez canlar gelecem en kısa sürede beni merak edenlere selam olsun göynümden, öpücüklere boğarım çok pis:))))
aman islom ilk defa topuksuz bot aldım..Aprılımlan kuşkim ruc sunumu yapmışlar süpersinizhihoyyyt
Çok biğendim ürünleriniziboshayallersmile
Gacellam botu çon hoş güle güle giyin ayağında eskisin.
Ben düz taban hiç giyemiyorum yaa:umursamaz:
Arzum nerelerdesin meleğim gelmişin ve gitmişin:gitme:
Edim sevgi kelebeğim,
İstediğin makyajı yapmaya çalıştım ama onun dışında herşeye benzedisempatiksalakcinni
Göz yapımız çok farklı.
Renkler de flashtan dolayı olduğundan çok açık çıktı-tatlicadiarzu-
[/url][/IMG]
canolar geldim gidiyorum çok yoğunum, fuar, en yakın arkadaşımın evliliği, yüksek isans savunması derken kaybolup gittim hayatın içinde çıkaracam kendimi
aynı sekilde bende gelicem buaralar gelemedim
bende öpüyorum sizi cok pis opuyorumnanaktan aklinialirimsmile
Ayyyyyyy canlar çok ilerlemişsiniz gece gecmişe göz atacağım.Son sayfada nisanımın ruj sunumunu gördüm hihoyyyt Çokkkkkkkkkk güzeller çok çok hemen hemen her renkten rujun var balım .
eprılım yandan çarklımkaydirigubbakcemile2..ben o :ecrin_bebek:bücür rujlarına bayıldım..
çok tatlı renkleri var..
ağla ağla geberdimsenağlama
öyle bir geçer zaman ki mafetti beni kankalarsenağlamaay biraz dizi topiğine gidip yorum yapmam lazımsenağlama
öperim sizisenağlama
Gacım biğenmiş benisositosositoşaaane olmuş şekerimalkisalkisalkis..okyanus derini mavişi..-tatlicadiarzu-üstteki altın rengi mi bronz mu ne?.. bak işte onun rengini pek bi biyendim..hangi marka ve no kız o öyle?
İvit Livitom, seviyorum rujlarımı ama hepsine sıra gelmiyor :gitme:
hep te alasım var. hihoyyyt
Takasa mı koysam acaba ? Kıyabilir miyim ki ?
Gacellam gücel menekşem Şeniz
Onlara heç kıyamıyorum yahu...Ancak özel davetlere gideriken sürüyom zemuszemus hem de çantada hiç yer kaplamıyorlar, iyi oluyor :lepi:
islom makyajına bayıldım ben valla çiçeğim, neye göre yaptın bilmiyom ama çok yakışmış kuzum yaa :lepi: hihoyyyt alkisalkisalkis