Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
topraaammm nabıyon beya
asret kaldım gül cemaline
Şeniz

anamm ayakkaplarına bayıldımmmmmm:asigim:

Nazocanımmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2 sempatiksalakcinni olumunekankayizsmile
ben de özlidim gücel pambık topraamı beyaaaaaaa opuyorumnanaktan
ayakkapları da verirdim sağa ama senin ayakçıklar minicik değil miydi
laelaelaelaelae

vah yavruuuuuuuummmmmm :teselli:
kolaylar gelsin melek kuzuma...opuyorumnanaktan

Canlar, bir kaç topiğe toplu makyaj ürünlerimi ekledim, buraya da eklicem şimdicik
bayanssulusmile :hulya:

Gece kuşu kafalı hatun, renklerine bayıldım rujlarının yavrımmmmmmm :icecream:
güle güle sür ama dudaana sür la bitirme rucları
:jeyyar:

Gece kuşu kafalı hatun, renklerine bayıldım rujlarının yavrımmmmmmm :icecream:
güle güle sür ama dudaana sür la bitirme rucları
:jeyyar:

her yerimi boyyamaya bayılıyom sze o rucların hepsini dudişte göstercem müsait bi gün foto koycemmm

Canlarım ben tam bir ruj aşığıyım...:asigim:
Ama ruja şuan için çok fazla para ayırmıyorum ve açıkçası yerli markalardan da gayet memnunum...
Bu toplu görünüm.
Ortadaki glosslar, sırasıyla,
She J212 ve 210, Isabelle Dupont LC 315, Classics 12, Loreal 6H Glam Shine 105 Hold on Rose ve Kajal (nosu silinmiş)

Elf Mineral Lipstick Ripe Rose ve Barely Bitten

Rimmel Hello 052, Flormar True Color 15, Isabelle Dupont D102, She L24, Deborah IL Rosetto 516

Golden Rose 2000 serisi 114, 109, 121, 129, Golden Rose Perfect Shine 220, Classics 211 ve 245.

Maybelline Watershine Precious Ruby, Stila Natalie, Alix Avien 111 ve 362, Loreal 342, Pastel 112, Avon Color Trend Rich Berry

Bunlar da Bourjois Mini Lipsticks
normal rujların 1/3 gramajında...
Numaraları sırasıyla 17, 14, 25

Ve dudak kalemlerim opuyorumnanaktan
Çok az kullanırım dudak kalemi. Bunlar içinde en çok Avonu seviyorum. Kalem ruj. Diğer tarafı da beyaz sedefli göz kalemi
zemuszemus

Aprılımlan kuşkim ruc sunumu yapmışlar süpersinizhihoyyyt
Çok biğendim ürünleriniziboshayallersmile

Gacellam botu çon hoş güle güle giyin ayağında eskisin.
Ben düz taban hiç giyemiyorum yaa:umursamaz:

Arzum nerelerdesin meleğim gelmişin ve gitmişin:gitme:

Edim sevgi kelebeğim,
İstediğin makyajı yapmaya çalıştım ama onun dışında herşeye benzedisempatiksalakcinni
Göz yapımız çok farklı.
Renkler de flashtan dolayı olduğundan çok açık çıktı-tatlicadiarzu-

[/url][/IMG]

Ayyyyyyy canlar çok ilerlemişsiniz gece gecmişe göz atacağım.Son sayfada nisanımın ruj sunumunu gördüm hihoyyyt Çokkkkkkkkkk güzeller çok çok hemen hemen her renkten rujun var balım .

İslandımmmmmmm o nasıl güzel bir makyaj öyle vışşşşşşşşş

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim pambıkım, beğenmene sevindim bitanemopuyorumnanaktan

ballı lokma tatlısı,çok özlettin yaaa..gel öp bizi en pis tarafındanŞenizkaydirigubbakcemile5..
aman islom ilk defa topuksuz bot aldım..
yere yapışık gidiyom inanırmısınkaydirigubbakcemile3.. zaati boy fukarasıyım..kafamçokkarıştı
bi dene de babetim varsositososito..ben topuklu hastasıyım:lepi:..taaaa feminen duruyiiizemuszemus-tatlicadiarzu-

eprılım yandan çarklımkaydirigubbakcemile2..ben o :ecrin_bebek:bücür rujlarına bayıldım..
çok tatlı renkleri var..

şaaane olmuş şekerimalkisalkisalkis..okyanus derini mavişi..-tatlicadiarzu-üstteki altın rengi mi bronz mu ne?.. bak işte onun rengini pek bi biyendim..hangi marka ve no kız o öyle?

aynı sekilde bende gelicem buaralar gelemedim
bende öpüyorum sizi cok pis opuyorumnanaktan aklinialirimsmile

aynı sekilde bende gelicem buaralar gelemedim
bende öpüyorum sizi cok pis opuyorumnanaktan aklinialirimsmile

opuyorumnanaktan ne çabuk geldin gittin..bu ne hız..
dersleri yoğun zaaar..öğrenci işte naparsın..a.s
bizim gibi boş gezenin boş kalfası değil..naniknanik

Ayyyyyyy canlar çok ilerlemişsiniz gece gecmişe göz atacağım.Son sayfada nisanımın ruj sunumunu gördüm hihoyyyt Çokkkkkkkkkk güzeller çok çok hemen hemen her renkten rujun var balım .

İvit Livitom, seviyorum rujlarımı ama hepsine sıra gelmiyor :gitme:
hep te alasım var. hihoyyyt
Takasa mı koysam acaba ? Kıyabilir miyim ki ?

eprılım yandan çarklımkaydirigubbakcemile2..ben o :ecrin_bebek:bücür rujlarına bayıldım..
çok tatlı renkleri var..

Gacellam gücel menekşem Şeniz
Onlara heç kıyamıyorum yahu...Ancak özel davetlere gideriken sürüyom zemuszemus hem de çantada hiç yer kaplamıyorlar, iyi oluyor :lepi:

islom makyajına bayıldım ben valla çiçeğim, neye göre yaptın bilmiyom ama çok yakışmış kuzum yaa :lepi: hihoyyyt alkisalkisalkis

ağla ağla geberdimsenağlama
öyle bir geçer zaman ki mafetti beni kankalarsenağlamaay biraz dizi topiğine gidip yorum yapmam lazımsenağlama
öperim sizisenağlama

şaaane olmuş şekerimalkisalkisalkis..okyanus derini mavişi..-tatlicadiarzu-üstteki altın rengi mi bronz mu ne?.. bak işte onun rengini pek bi biyendim..hangi marka ve no kız o öyle?
Gacım biğenmiş benisositososito
Kajal103 numero bebeğim araya bişiler daha sokmuşumdur ama ben makkaj yaparken kendimden geçiyom en sevdiğim şey hepiciğini karıştırmakbayanssulusmile

Kanka benim de varlığını unuttuğum ruclarım var zati dudak makkajına pek önem vermem parlatıcıyla yetiniyom çoğu zamanzemuszemus ama gözümüz doymuyo o ayrı:1ninca:

Kim kardeş aplanın makkajını baz aldım ama heç ona benzemiyosırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…