- 17 Eylül 2009
- 6.650
- 5
- 38
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #34.901
hahaahahahsırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
lan git zıbar manyahhsırnaşık şey sırnaşık şey uykumu açın diyo ya:roflol:yarın okula ben gitmicem zaar
he bu aradasengözlerimebaksanabdudak makyajı topiğine bi bak çıkmadan
şimdi naşla,hatta ikile hatta arazi ol..naaş:tomato: Şeniz opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
uykunu dağıtma deli karı..allah rahatlık versin:hulya:
islom,millet demesin körler sağırlar birbirini ağarlarsırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
repte veremiyorum,özel mesaj yazmayada üşendimsırnaşık şey
anam napıyorumki ben:kedi:utandım kanke:smiley-cool:saol güzel sözlerin için prensesim benimopuyorumnanaktan
kanka bende çıkıyorummirmirmirmir
erken yatmaya çalışıcammirmirmirmirşaftım kaydı yine sabahlıyorumboshayallersmileöptüm seni ballı lokmamolumunekankayizsmilesende fazla takılma:mymeka:erkenden yat zıbar,yarında dudak makyajı neyin ekleaklinialirimsmile
hadi gittim iyi gecelertopiği kitlersin:jeyyar:
Anaa danrıça karısı bu saatte uyucak topiğe taş yağcakakannehir
Taam kanka olay sadece senin denyoluğundan ibaretmiş fesatlık yapmıyom kaçma duryasakkelime
Yarama barnak bastın kanka itiraf ediyorum ben dudak makyajı fotosu çekme özürlüsüyüm zilyonda bir görülen bi denyolukmuş ama geldi beni buldu bu illet:a015:
Nası olcek bilmem ama yardımlarınızla aşmaya çalışcam:çok üzgünüm:
Uyu madem sende az ortalığı topliyim böle pis bırakmayalım zabaanan gelince içiniz açılsın
Hadin tatlı rüyalaropuyorumnanaktan
hahayttt
uyuyacak göz varmı bende kızamsengözlerimebaksanabsempatiksalakcinni
bu saate kadar sizin için çalıştım:hulya:
yaptıklarımı eklediğim zaman benimle gurur duyucanız:hooray:-tatlicadiarzu-
zorum neyse:mymeka:
sanki madalya takacaklar:dilcikar:
neyse ben ikiliyim hadi sabahçılara burdan mucuk şimdidenopuyorumnanaktan
yiyip yiyip uyumakaydirigubbakcemile
kilo alıcan başıma:mymeka:
diyene bakeyvahedigeldismile7/24 tıkınıyorom kanka offboshayallersmile
tımam kankamolumunekankayizsmileiyi geceler+afiyet olsun+güzel ıykular+seni seviyomzemuszemus opuyorumnanaktan
Bebem aranızda güçlü bir bağ varsa kıyma rujlarına :jeyyar: Neyle takas düşünüyorsun bal petekkkk yalnız hemen atlamış gibi oldum delikafaduldenİvit Livitom, seviyorum rujlarımı ama hepsine sıra gelmiyor :gitme:
hep te alasım var. hihoyyyt
Takasa mı koysam acaba ? Kıyabilir miyim ki ?
Göz makyajının çok sevimli bu arada =)bende size rujlarımı swatcını yaptımmm beğenen olursa numero veririm bebikler bunlar rujlarım
tüylerim diken diken olmuş soğuktan:roflol:
Miniko demek nettinde sorun vardı özledik seni kuzum ya gel artıkın olumunekankayizsmileslm kızlar internetim de sorun vardı giremedim ne zamndır kaydirigubbakcemile opuyorumnanaktan
Tam senin tarzın melek ya :lepi: İyi günlerde kullan canım olumunekankayizsmile
Canlarım kolyeyi annemle babam tatilde çıkmıştı ya, oradan hediye getirmişler çok gücel ben çok sevdim... hihoyyyt hihoyyyt
Altına da ona uygun kombin ekliyim dedim. sempatiksalakcinni
Bu etnik etekleri çok seviyorum...boshayallersmile
Yandan bağlamalı envalop dediğimiz türden Henna etek...:lepi:
Eğer desenli bir etek giyersem üstüne mutlaka düz beyaz T Shirt giyiyorum, göz yormuyor böylece...:hulya: :lepi:
Ayakkabılarımı çekemedim, ayakkabı topiğine eklemiştim ordan bulmaya çalıştım...:lepi:
Converse'in babeti. Çok rahatlar. :lepi:
Hay aklını seveyim kankammm uygun yollu renkli nemlendirici arayanlar için harika bir tarif olumunekankayizsmilecanlarımopuyorumnanaktan
bu gün renkli nemlendirici olayına giricez beraberkaydirigubbakcemile2nasılmı?
tabikide kendi imalatımız olan %100 ev yapımı renkli nemlendirici ile:lepi:
öncelikle ürünleri takdim ediyimbayanssulusmile
fondotenim carmina'nın mineralli fondoteni..25 numara bendeki(koyu biraz)bayanssulusmile
uzun tüpteki the body shop'un renklendirici fondoten diye geçen bir ürünü..yalnız bu ürün sadece ışıltı veriyor cilde
ben doğal bir ışıltı versin diye birazda bundan koydum
siz isterseniz beyaz toz farınızdan birazcık koyabilirsinizaklinialirimsmile
nemlendiricim ise,nivea'nın matlaştırıcı kremi
bu üçlüden birazcık elime aldım ve karıştırdımkaydirigubbakcemile2 bakalım nasıl durmuşaklinialirimsmileherkes renkli nemlendirici alamıyor ne yazıkkiayrıca,kullanıp memnun kaldığım,ve önerebileceğim renkli nemlendirici clinique dir..
çünkü yabancı markaların fiyatları malum...bende hem alamayanlar için,hem alabilen,ama makyajda keşfetmeyi seven bakımlı arkadaşlarım için böyle bir kolaylığı paylaşmak istedim
umarım beğenmişsinizdirolumunekankayizsmile
fiyatı 60 tl civarı
Bebem aranızda güçlü bir bağ varsa kıyma rujlarına :jeyyar: Neyle takas düşünüyorsun bal petekkkk yalnız hemen atlamış gibi oldum delikafadulden
Tam senin tarzın melek ya :lepi: İyi günlerde kullan canım olumunekankayizsmile
neeeee kimse yok mu yoksaaa akannehir
eee pati napcak şimdi :hulya:
Az önce dermatologa gittim...:hulya:
Yüzümde 2 tane ben var aldırmak istiyordum ama amca aldırma dedi.:sm_confused: Zaten cildiye uzmanı değil, plastik cerrah alırmış. Biraz daha düşün dedi...
[/IMG]
güle güle kullan canım benimfücutumm çok kuru yaa
sanki derimin içinde maytap patlatmmışlar gibi nasıl dökülüyo bi görsen.
o liponunn nemlendirmesi nasıl canım ?
aprilim yazini simdi tesadüfen gördüm ben dermatologa aldirmistim bundan 9 yil önce (eyvahh yasim ortaya cikacak sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni lülülülülülü) aninda sip sap hemen bir igne sonra kesti et bendi siyahhh ti birde ayni kakilmisinkilerdensimdi belli bile degil canim zemuszemus