Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

baktım gördüm cevap yazdım komutanım şimdikaçıomm artıkk:roflol:

islom,millet demesin körler sağırlar birbirini ağarlarsırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
repte veremiyorum,özel mesaj yazmayada üşendimsırnaşık şey
anam napıyorumki ben:kedi:utandım kanke:smiley-cool:saol güzel sözlerin için prensesim benimopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

:roflol: :roflol: :roflol:
Aynen aga ben de rep veremiyom.
Bide sanıyodumki edilerin limiti yok bu konularda sempatiksalakcinni
Aga sen nie her mesacını editliyon açık konuş önce küfür yazıp sonra siliyonmu

Bu arada varlığın yeter:lepi:

puhahahah sırnaşık şey sırnaşık şey nelere dikkar ediyo ya:roflol:
he kankaşakkıdıönce bi ana bacı gidiyorumşakkıdısonra üzülüyorum siliyorum:teselli::roflol:
manyah:mymeka:
yatarak yazdığım için çok yanlış yazıyorum,ışıkta kapalı oluyo,sonra bakıyorum saçmalamışım:smiley-cool:
bende düzeltiyorumlülülülülülü
tüm durum bundan ibaret fesat garı:dilcikar:

Son düzenleme:
kanka bende çıkıyorummirmirmirmir
erken yatmaya çalışıcammirmirmirmirşaftım kaydı yine sabahlıyorumboshayallersmileöptüm seni ballı lokmamolumunekankayizsmilesende fazla takılma:mymeka:erkenden yat zıbar,yarında dudak makyajı neyin ekleaklinialirimsmile
hadi gittim iyi gecelertopiği kitlersin:jeyyar:

Anaa danrıça karısı bu saatte uyucak topiğe taş yağcakakannehir

Taam kanka olay sadece senin denyoluğundan ibaretmiş fesatlık yapmıyom kaçma duryasakkelime

Yarama barnak bastın kanka itiraf ediyorum ben dudak makyajı fotosu çekme özürlüsüyüm zilyonda bir görülen bi denyolukmuş ama geldi beni buldu bu illet:a015:
Nası olcek bilmem ama yardımlarınızla aşmaya çalışcam:çok üzgünüm:

Uyu madem sende az ortalığı topliyim böle pis bırakmayalım zabaanan gelince içiniz açılsın
Hadin tatlı rüyalaropuyorumnanaktan

Son düzenleme:

hahayttt
uyuyacak göz varmı bende kızamsengözlerimebaksanabsempatiksalakcinni
bu saate kadar sizin için çalıştım:hulya:
yaptıklarımı eklediğim zaman benimle gurur duyucanız:hooray:-tatlicadiarzu-
zorum neyse:mymeka:
sanki madalya takacaklar:dilcikar:
neyse ben ikiliyim hadi sabahçılara burdan mucuk şimdidenopuyorumnanaktan

Bak şu denyocuğun yaptığına bu sefer enseyi tokadı hakettin:mymeka:
Beni yapayalnız bırakıp gittin deyivereyedin bari yardım ederdim.
Eklememişte hatun marifetlerini.
Neyse meraklan bekliyorum ne icat ettin bakalım yine.sempatiksalakcinni

Emaaaaaan alayım kilocukları be kankam :lepi:
Zaten zar zor aldımdı bi kaç kilo :hulya:
sevdalım zayıflicam diye ödü kopüyo.
Ben de homini yiyom.cokacimcoook özellikle yatmadan evvel yiyom ama feci selülit oldum hea :sinifsinif:
spor- egzersiz de hak getire...
:sinifsinif:

selam kızlar sabahlamışsınız şimdi de uyuyorsunuz galiba
dün aşkitom evdeydi güzel vakit geçirdik:asigim:voleybol maçı vardı onu izleme gittim bugün de final oynayacaklar akşam yine gideceğim aşkitomu izlemeye zemuszemus
april kuzum rujların çok güzel bende ruj hastasıyım en sevdiğim makyaj malzemesidir 2. de rimel bu ikisi olsun başka bişi olmasınbayanssulusmile

İvit Livitom, seviyorum rujlarımı ama hepsine sıra gelmiyor :gitme:
hep te alasım var. hihoyyyt
Takasa mı koysam acaba ? Kıyabilir miyim ki ?
Bebem aranızda güçlü bir bağ varsa kıyma rujlarına :jeyyar: Neyle takas düşünüyorsun bal petekkkk yalnız hemen atlamış gibi oldum delikafadulden
bende size rujlarımı swatcını yaptımmm beğenen olursa numero veririm bebikler bunlar rujlarım

tüylerim diken diken olmuş soğuktan:roflol:
Göz makyajının çok sevimli bu arada =)
Üsteki 3-4 en altan sonucusunun marka ve nosu nedir canım ?
slm kızlar internetim de sorun vardı giremedim ne zamndır kaydirigubbakcemile opuyorumnanaktan
Miniko demek nettinde sorun vardı özledik seni kuzum ya gel artıkın olumunekankayizsmile
Tam senin tarzın melek ya :lepi: İyi günlerde kullan canım olumunekankayizsmile
Hay aklını seveyim kankammm uygun yollu renkli nemlendirici arayanlar için harika bir tarif olumunekankayizsmile
ahanda bu eyvahedigeldismile

ayhh çıldırıcam rengi yine belli olmamış, fermuarı ve fermuar uçları altın sarısı normalde

Barbiş güle güle kullan tatlımkaydirigubbakcemile2 Louis vuitton çantalarına benzetmişler rengi çok hoş zemuszemus

liv beğenmene sevindim canım
üstten 3.flormar 238
4.nün ise markası silinmekle beraber numerosu kalmış 736 ara bakalım bulabilcen mi:roflol:
alttan sonuncusu da avon color trend ruby rose

sırnaşık şey sırnaşık şey şeyy bilmem ki Livitom boshayallersmile sempatiksalakcinni
Aslında benzer renkte bir kaç farımdan da takasa ayırabilirim...kaydirigubbakcemile5
Karar verirsem mutlaka haber veririm canparem
hihoyyyt

neeeee kimse yok mu yoksaaa akannehir
eee pati napcak şimdi :hulya:

Ben varımmmm Patikommm bayanssulusmile

Az önce dermatologa gittim...:hulya:
Yüzümde 2 tane ben var aldırmak istiyordum ama amca aldırma dedi.:sm_confused: Zaten cildiye uzmanı değil, plastik cerrah alırmış. Biraz daha düşün dedi...

Gitmişken vücut nemlendiricisi yazdırayım dedim. Excipial Lipo.:lepi:

Bir de yüz temizleyicim bitti, yedektekini de bitirdim Body Shop'un yosunlusunu. Kampanya da yok şuanda...:gitme: Vichy bu seriyi yeni çıkarmış normal-karma ciltler için, deneme fiyatı 13.50 TL idi, daha önce memnun kalan yorumlar okumuştum bloglarda, aldım ben de...:lepi:
Gül özlü imiş...Gülsuyum da bitti aslında, onu da Cuma günü alırım artıkın...
kaydirigubbakcemile5

güle güle kullan canım benimfücutumm çok kuru yaa
sanki derimin içinde maytap patlatmmışlar gibi nasıl dökülüyo bi görsen.
o liponunn nemlendirmesi nasıl canım ?

oooooooooooo ben buraya ugramayali neler olmus kaynatmisiniz , yeni ciciler eklenmis , tüyler tiken tiken olmissss

barbi la cantani bize niye göstermedin

tanricam dostum modum selam olsun sana

nikoncan yasiyor degilmi ????

islan bayildim gözlerinle makkajina yine canim tüü tüüü masallah

Az önce dermatologa gittim...:hulya:
Yüzümde 2 tane ben var aldırmak istiyordum ama amca aldırma dedi.:sm_confused: Zaten cildiye uzmanı değil, plastik cerrah alırmış. Biraz daha düşün dedi...

[/IMG]

aprilim yazini simdi tesadüfen gördüm ben dermatologa aldirmistim bundan 9 yil önce (eyvahh yasim ortaya cikacak sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni lülülülülülü) aninda sip sap hemen bir igne sonra kesti et bendi siyahhh ti birde ayni kakilmisinkilerden simdi belli bile degil canim zemuszemus

güle güle kullan canım benimfücutumm çok kuru yaa
sanki derimin içinde maytap patlatmmışlar gibi nasıl dökülüyo bi görsen.
o liponunn nemlendirmesi nasıl canım ?

Bebişim bu lipo süpersonik nemlendiriyor.hihoyyyt Benim de vücudum aşırı kuru. akannehir
hem devlet te karşılıyor. çok iyi bir kremdir. ilaç olarak bile kullanılır. bu yağ bazlı olanı.
bir de hydro'su var, o su bazlı ve yağlı ciltler için, kurutucu özellikli...
ben bu lipoyu çok severim, kokusu da dalin gibi, mis...
bayanssulusmile

Seloşummm nerelerdesin uğramaz oldun çiçeğim...opuyorumnanaktan
ayy böle örnekler beni sevindiriyor meleğim, benim de arkadaşlarım var aldıran.hihoyyyt
ben de istiyorum çok ama üniversite hastanelerinde yaptırmak gerekli bence ama İstanbuldakilerden randevu bile alınması imkansız yoğunluktan ötürü tatlım...
:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…