Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kankam yarinin yanında geyşa ruhlu ama arkasını döndüğü an feminist:lepi: :roflol:
Astoriaya gitmedinmi aaaa skendallaelaelaelaelae Çok bi numara yoktu zaten
Cevahirin önünden geçip el salladım giremedim:a015:
Hep aklıma geldiniz kuşum ya kankalarımlan karşılaşsan ne gücel olurdu diye yarime de dedim hatta manyaksın biz buraya onun için geldik zati dedi bastı enseye tokatı:mymeka:

Kanka albüm yapmıştım kaldırcam bak çabuk

ben geldim ama çabuk gideceğim bugün koçişim izinli:asigim:sositososito
tanrıçam rujlarının 3 ne de bayıldım benim renklerim kırmızıyı her nakadr dışarıda sürmem imkansız olsa da en kısa zamanda alacağım evde sürerim bende:jeyyar:
karabiber kuzum arkadaşlık gönderdim görebilirsinopuyorumnanaktan

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
yok la ona da gayet feministim kanka ahahha :lepi:
ama o da feminist olmak zorunda,aklinialirimsmile bölece hep benim istediğim oliyi. ben karlı çıkıyom yani :lepi: kötükedihüso hihoyyyt

offffffff albümün beni bitirdi islom :asigim: boshayallersmile
allahım ayırmasın meleğim, çok tatlısınız, enişteye de kocaman helalll! :lepi: :içelim:

şimdik pazara gidyom aşkom yorumlara cevabını burayı yazarsın silceksen albümü meleğim Şeniz
öpüyom çokkk
opuyorumnanaktan

slm kızlar internetim de sorun vardı giremedim ne zamndır kaydirigubbakcemile opuyorumnanaktan

Pazar gülüm çok teşekkür ederim meleğim sen gelince silerim aşkom
İyi pazarlar aldıklarını bekliyyom feministgiller sizi cadıyız kanka cadııısempatiksalakcinni

islom bende çok beğendim canım resimlerinizi hoş hatunsun maşalllah mutluluklar dilerim tatlım

Ayşem çok teşekkür ederim tatlımopuyorumnanaktan
Sonunda ben de görebildim fotoları çok tatlısın maşallahh ama kızına bittim aynı sen gözleriniz harika Allah nazarlardan korusun mutluluğunuzu hiç bozmasın

amin canım Allah tüm sevenleri mutlu etsin.teşekkür ederim çok tatlı teyzesi ya minik cadım benim o

Pazar gülüm çok teşekkür ederim meleğim sen gelince silerim aşkom
İyi pazarlar aldıklarını bekliyyom feministgiller sizi cadıyız kanka cadııısempatiksalakcinni

Bitanem bi mok bulamadım pazarda afedersin :umursamaz:
Çünkü bizim Salı pazarı genelde sebze meyve için :lepi:
ama Cuma günüsü Cumpaaa hihoyyyt

Limango dan aldığım botlar..10 günde geldi..birdaha alırmıyım bilmem valla.:umursamaz:.

Güle güle kullan bitanem...benim de buna benzer bi bot almam lazım... boshayallersmile

gittim geldim bileee çiçeemmmm
teşekkürler tatlımmm

Limango dan aldığım botlar..10 günde geldi..birdaha alırmıyım bilmem valla.:umursamaz:.

oo süpermiş gacımmm güle gülee kullann

bende size rujlarımı swatcını yaptımmm beğenen olursa numero veririm bebikler bunlar rujlarım
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
bunlar da glosslarım

tüylerim diken diken olmuş soğuktan:roflol:

anayymmm gözlere bak yahuu
süpertosun süppertoooo
:asigim:
ahanda bu eyvahedigeldismile

ayhh çıldırıcam rengi yine belli olmamış, fermuarı ve fermuar uçları altın sarısı normalde

hacım beğenmezse bana gönder
sempatiksalakcinni
yavrum eline koluna sağlık
e benim o pırıltıdan yok bi nemlendirici bi de kullanmadığım bi fondötenim var o pırıltı olmadan nasıl olcek
:uhm:
topraaammm nabıyon beya
asret kaldım gül cemaline
Şeniz
vay bana vaylar bana....senağlamasenağlamasenağlama
abaoovvvvv
sırnaşık şey

bu pastellerin yanındaki pembe ojeden minim göndermişti bana

güle güle sürün canısı
vooaavv ayşemde eklemiş
güle güle sürün canom
:asigim:
anamm ayakkaplarına bayıldımmmmmm:asigim:

tey allam yaa kızı okumaya gonderiyoruz
orda hocalara hocalık yapıyo
alsanaalsanasmile
kırmızı ossun 3 kuruş fazla ossunbayanssulusmile
slm kızlar internetim de sorun vardı giremedim ne zamndır kaydirigubbakcemile opuyorumnanaktan
Şeniz

tabanları çok ince değil mi yavrum bunların
güle güle giy ayacıklarına
Şeniz

kızlar teşekkür ederim..zemuszemusopuyorumnanaktan
nazoşum,banada ince geldi tabanları ama, bu tarz botların tabanı hep ince oluyor,babet ayakkabıların bot şekli..

kızlar teşekkür ederim..zemuszemusopuyorumnanaktan
nazoşum,banada ince geldi tabanları ama, bu tarz botların tabanı hep ince oluyor,babet ayakkabıların bot şekli..

anladım canım doğrudur
:ecrin_bebek:

kız kuş kafa rujların tamamınımı sürdün kız kolunun heryerine
bitirmeyeydin rujları
sempatiksalakcinni

canolar geldim gidiyorum çok yoğunum, fuar, en yakın arkadaşımın evliliği, yüksek isans savunması derken kaybolup gittim hayatın içinde çıkaracam kendimi

şimdi standı kurdum eve geldim banyo yaptım, arkdaşıma giddcecem çerez paketlicez canlar gelecem en kısa sürede beni merak edenlere selam olsun göynümden, öpücüklere boğarım çok pis:))))

Son düzenleme:

oyy kıyamam sana ben
allah kolaylık versin canım
inşallah kısa zamanda normal haline döner herşey
Şeniz

nazımmm teşekkür ederimm bebek suratlımmmma.s.
ilarzumm çok çirez neyim yemee sivilcelenirsin de kapatamayıss allamaaa özledik kuuuu:roflol:
bütün rujların duruşunu göstertiyim dediydimm de dıondum kolumdaki tüylere bakın hele tüy demmişim fırça kılı mübarekk :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…