Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Ay ben dün Ezel'i izleyemedim. Dizi düşüşte diyollağ. Çok üzgünüm çoook :nazar:

Öyle Bir geç... dizisini de başroldeki adama süpersonik gıcık olduğum için izleyemiyorum. Hiç hazzetmem kendisinden. Ama o Osman ne tatlı yaa, ağlatmayın la Osmanımı!
kötükedihüso

Kanka rujlar süper en sondakine bayıldım çok seviyorum öyle doğal tonları
kankişhihoyyyt
beğendiysen aynısından alıyım bayram çekilişinde hı hıı:jeyyar:

mayyak ya. :roflol: baaaaaaaaaaak danrıçam kankam, neylen yaptığmı da hatırliyi, çatla sen
:kedi: kıtıv kıtıv oldum kankam sempatiksalakcinni

kıtıv kıtıvsempatiksalakcinnisırnaşık şey sırnaşık şey zalak koptumsırnaşık şey sırnaşık şey
aman ne kıskanıcam be:dilcikar:örgütlenmişsiniz bana karşı:dilcikar:kıskanılıyorum boshayallersmile
:roflol: :roflol: hıhhh:dilcikar:

ben geldim ama çabuk gideceğim bugün koçişim izinli
tanrıçam rujlarının 3 ne de bayıldım benim renklerim kırmızıyı her nakadr dışarıda sürmem imkansız olsa da en kısa zamanda alacağım evde sürerim bende:jeyyar:
he ayşem:jeyyar:evde sürersin sende:jeyyar:
sen eşinle iznin tadını çıkar,biz seni bekleriz bebek suratlımolumunekankayizsmile:smiley-cool:Şeniz

şimdik pazara gidyom aşkom yorumlara cevabını burayı yazarsın

salı pazarına gittin dimi gezenti:hulya:
güzel şeyler varmıydı kankakaydirigubbakcemile2neler aldın:nazar:

slm kızlar internetim de sorun vardı giremedim ne zamndır
nerdesin cadıalsanaalsanasmile
tamam net sorunluyduvereliniortakcafeden girip bilgi vereydin:mymeka:merak ettik hayret bişi yaÇok üzgünüm çoook
hoşgeldin miniko:smiley-cool:

d8a190fd.jpg

775174ec.jpg
1c4daa43.jpg

Limango dan aldığım botlar..10 günde geldi..birdaha alırmıyım bilmem valla..
güle güle kullan gacı:sinifsinif:
bende size rujlarımı swatcını yaptımmm beğenen olursa numero veririm bebikler bunlar rujlarım
117pjzk8d3.jpg
[/url][/IMG]
22vyo8xhfu.jpg
[/url][/IMG]
bunlar da glosslarım

tüylerim diken diken olmuş soğuktan:roflol:
hepsini beğendim,hepsinin numnerosunu istiyorum:smiley-cool:eziyet edem sana:roflol: :roflol:
kızaam,kolunun içine sürüceksin,işi bilmiyosun,kıllar gözikmi o vakit:roflol:
bak benim sıvançlarımabayanssulusmiletek bi kıl varmı:nazar::roflol:
bebem emeğine sağlıkopuyorumnanaktanhepsi çok güzel güle güle kullan...olumunekankayizsmile
dudağındada görelim en kısa zamandakaydirigubbakcemile2

yavrum eline koluna sağlık
e benim o pırıltıdan yok bi nemlendirici bi de kullanmadığım bi fondötenim var o pırıltı güle güle sürün canısı

nazomŞenizpırıltılı olması şart değil..ama pırıltı istiyosan simli toz beyaz far atabilirsin içine..
sanırım bunu resimli anlatıcam anlaşıldıvereliniortak

canolar geldim gidiyorum çok yoğunum, fuar, en yakın arkadaşımın evliliği, yüksek isans savunması derken kaybolup gittim hayatın içinde çıkaracam kendimi
şimdi standı kurdum eve geldim banyo yaptım, arkdaşıma giddcecem çerez paketlicez canlar gelecem en kısa sürede beni merak edenlere selam olsun göynümden, öpücüklere boğarım çok pis:))))
sen hayatın içinden çıktığın an biz burda seni bekliyor olucaz arzu:a015:Şeniz
kolay gelsin gülümolumunekankayizsmile

Canlarım ben tam bir ruj aşığıyım..
Ama ruja şuan için çok fazla para ayırmıyorum ve açıkçası yerli markalardan da gayet memnunum...
Bu toplu görünüm.
Ortadaki glosslar, sırasıyla,
She J212 ve 210, Isabelle Dupont LC 315, Classics 12, Loreal 6H Glam Shine 105 Hold on Rose ve Kajal (nosu silinmiş)

583b96c6.jpg

Elf Mineral Lipstick Ripe Rose ve Barely Bitten
c959265e.jpg

Rimmel Hello 052, Flormar True Color 15, Isabelle Dupont D102, She L24, Deborah IL Rosetto 516
a35cba4d.jpg

Golden Rose 2000 serisi 114, 109, 121, 129, Golden Rose Perfect Shine 220, Classics 211 ve 245.
79d01f59.jpg

Maybelline Watershine Precious Ruby, Stila Natalie, Alix Avien 111 ve 362, Loreal 342, Pastel 112, Avon Color Trend Rich Berry
a5d349f1.jpg

Bunlar da Bourjois Mini Lipsticks
normal rujların 1/3 gramajında...
Numaraları sırasıyla 17, 14, 25

0efce8cc.jpg

cddd6fe0.jpg

e4d52b9d.jpg

d7cf9fd6.jpg

Bunlar da tüm farlarımmm zemuszemus bayanssulusmile opuyorumnanaktan

Ve dudak kalemlerim opuyorumnanaktan
Çok az kullanırım dudak kalemi. Bunlar içinde en çok Avonu seviyorum. Kalem ruj. Diğer tarafı da beyaz sedefli göz kalemi

6b9c6631.jpg

33f843b9.jpg
kankaaaaaaaadelikafadulden :sm_cool: :asigim: :asigim:
anammm:teytey:neler eklemiş:lepi:
ruklar çok güzellll:sm_cool:hele en sondakilere bayıldımm ambalajlarıda çok şıkboshayallersmiletekrar incelicem ürünlerini..
ellerine emeklerine sağlık bitanem..kızlar inanın bu paylaşımlar o kadar güzel oluyoki,hem biz eğleniyoruz,hemde insanlara birşeyler katıyoruz..yada ben öyle sanıyorum-tatlicadiarzu-:roflol:
süpersin kankamolumunekankayizsmile

Edim sevgi kelebeğim,
İstediğin makyajı yapmaya çalıştım ama onun dışında herşeye benzedi
Göz yapımız çok farklı.
Renkler de flashtan dolayı olduğundan çok açık çıktı-

2178.jpg
[/url][/IMG]
kankaaa:asigim:eek:lum dahada güzelini yapmışın ölürüm sana:lepi:
bayıldımmmm:hooray: :hooray: teşekkürler bana özel olduğu için gülüm:eek:muhteşem olmuş..tekrar tekrar bakıcam mankenimolumunekankayizsmile

Ayyyyyyy canlar çok ilerlemişsiniz gece gecmişe göz atacağım.
kanka ihmal etme bizi ama:gitme:
Ay ben dün Ezel'i izleyemedim. Dizi düşüşte diyollağ. Çok üzgünüm çoook
Öyle Bir geç... dizisini de başroldeki adama süpersonik gıcık olduğum için izleyemiyorum. Hiç hazzetmem kendisinden. Ama o Osman ne tatlı yaa, ağlatmayın la Osmanımı!
aman:dilcikar:ezel:nazar:
ben öle bir geçer zamankiyi tek geçiyorum kanka..
bağa bak:hulya:eek:rda ahmet diye bi karekter var,ilerleyen bölümde güzel sahneler olucak,izle anlıcaksın:lepi:yerimseniben
izlemediğine pişman olucaksınşakkıdısakızıda yüzüne patlatırım işte:dilcikar:

aynı sekilde bende gelicem buaralar gelemedim
bende öpüyorum sizi cok pis opuyorum/B]

buda arzu gibi çok pis öptü:smiley-cool:
ben en temizinden sana öpücük yolluyorum bebem..haakkkŞenizşılap şılap:smiley-cool:Şeniz

salı pazarına gittin dimi gezenti:hulya:
güzel şeyler varmıydı kankakaydirigubbakcemile2neler aldın:nazar:

kankaaaaaaaadelikafadulden :sm_cool: :asigim: :asigim:
anammm:teytey:neler eklemiş:lepi:
ruklar çok güzellll:sm_cool:hele en sondakilere bayıldımm ambalajlarıda çok şıkboshayallersmiletekrar incelicem ürünlerini..
ellerine emeklerine sağlık bitanem..kızlar inanın bu paylaşımlar o kadar güzel oluyoki,hem biz eğleniyoruz,hemde insanlara birşeyler katıyoruz..yada ben öyle sanıyorum-tatlicadiarzu-:roflol:
süpersin kankamolumunekankayizsmile

aman:dilcikar:ezel:nazar:
ben öle bir geçer zamankiyi tek geçiyorum kanka..
bağa bak:hulya:eek:rda ahmet diye bi karekter var,ilerleyen bölümde güzel sahneler olucak,izle anlıcaksın:lepi:yerimseniben
izlemediğine pişman olucaksınşakkıdısakızıda yüzüne patlatırım işte:dilcikar:

He ya kankam salı pazarına gittim ama bişi bulamadım sebze meyve aldık sade :roflol:

Biğendin mi rujlarımı kankammm hepsi size feda olsun çiçeğim kankacım! boshayallersmile :kedi:
Bence de mutlaka faydalı oluyordur bitanem.:lepi: Diğer ilgili topiklere de ekledim aşgum olumunekankayizsmile

Tımam kankacım sen dersin de izlemem mi ben melekom
kaydirigubbakcemile5

selam hatunceğizlerimmm ösledim sizi bıktım yıllık plan hazırlamaktan yaa mahvoldum şu kağıt kürek işlerini hiç sevmiom ben kankalarrr:eek:klava:
tanrıçamm aceyip güldüm olumm ora zatn benim bileğimin iç tarafları .kıllar diğer yüzeyde ama üşüyünce nasıl pıtırlandıysam hhaha bileğimin dışı sanmışssın. şu an ben çok eğleniyom hatteee pati garısı gibi yatakta kahkahalar atıyom
anam geldi deli misin kıı yat artık iice kaçırdın keçileri dio:roflol:
hepsinin numerosunu yazamam bacıı sevdiğin beğendiğin varsa sor söleyem
gece gece zati uykusuzum uğraştırma hiç beni:teytey:

He ya kankam salı pazarına gittim ama bişi bulamadım sebze meyve aldık sade :roflol:
Biğendin mi rujlarımı kankammm hepsi size feda olsun çiçeğim kankacım! boshayallersmile :kedi:
Bence de mutlaka faydalı oluyordur bitanem.:lepi: Diğer ilgili topiklere de ekledim aşgum olumunekankayizsmile
Tımam kankacım sen dersin de izlemem mi ben melekom
kaydirigubbakcemile5
gördüm kanka:jeyyar:diğer topiklere eklediğin için benden sana 5 gelsin:hooray:-tatlicadiarzu- :roflol:
eskiden 5 puancılık oynardık ne güzeldiboshayallersmile
kanka rujlara tekrar baktım..valla renk ayıramıcam,hepsini çok sevdim bitinemhihoyyyt

Neden gelmiyi amaaaaaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben :çok üzgünüm: :sm_confused: senağlama
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
neti sorunluymuş kanka ya:a015: :a015:
mersi böbüğüm, senin pempiş püsküllülerle çenç edelim mi?:jeyyar:yerimseniben
ııı ıhhh:icecream: :icecream::1no2: :icecream:

tanrıçamm aceyip güldüm olumm ora zatn benim bileğimin iç tarafları .kıllar diğer yüzeyde ama üşüyünce nasıl pıtırlandıysam hhaha bileğimin dışı sanmışssın. şu an ben çok eğleniyom hatteee pati garısı gibi yatakta kahkahalar atıyom
anam geldi deli misin kıı yat artık iice kaçırdın keçileri dio:roflol:
hepsinin numerosunu yazamam bacıı sevdiğin beğendiğin varsa sor söleyem
gece gece zati uykusuzum uğraştırma hiç beni:teytey:

en çok moru beğendim hacı:icecream:serpik çakmaklı moru:roflol: :roflol:
rujda sevmediğim tek renkakannehir
sürüyorum o rengi de..de senin kafanı kırıyım kuş gerdanlı:mymeka: :roflol:
pati karısıda yok:dilcikar:sende cama çıkarmışın kolunu denyocan:KK1:
odanın içinin suyumu çıktı:hulya:

yaw kuzum içerde flash açıyom hepsi nurlanıyo parıl parıl renkk seçilmiyo kapatıyom flashı kapkara çıkıyo renkler belli olmuyo . ben de gün ışığından yararlanam dedim de dondu her yerlerim. ben her renk sürüyom valla tombul dudişlerimee. mor sevmiyon haaa:roflol:serpil çakmaklı dio bi de sana özel makkac yapcem ulen sırf morr bi de kafama mor çiçeek kondurdum mu al sana kuş çakmaklı:roflol:

gördüm kanka:jeyyar:diğer topiklere eklediğin için benden sana 5 gelsin:hooray:-tatlicadiarzu- :roflol:
eskiden 5 puancılık oynardık ne güzeldiboshayallersmile
kanka rujlara tekrar baktım..valla renk ayıramıcam,hepsini çok sevdim bitinemhihoyyyt

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
neti sorunluymuş kanka ya:a015: :a015:

5 aldım yuppiiiiiiii :hooray: :içelim: :hooray:

Balım kankitom demek ki gene zevklerimiz birmiş, hepisini beğendiğine göre melek kankam benim...sırnaşık şey :lepi: olumunekankayizsmile

Ama Nikomu çok özledim ben yaaa, sevabına bir TTnet çi yollasak evine...
:çok üzgünüm:

5 aldım yuppiiiiiiii :hooray: :içelim: :hooray:

Balım kankitom demek ki gene zevklerimiz birmiş, hepisini beğendiğine göre melek kankam benim...sırnaşık şey :lepi: olumunekankayizsmile

Ama Nikomu çok özledim ben yaaa, sevabına bir TTnet çi yollasak evine...
:çok üzgünüm:

Dur laa bende adresi olcekti çekilişten dolayı vereyim de yollayın sevabına:roflol:

Tanrıçam bebeğim beğenmene çok sevindim bidenem Şenizsadece sana özeldi meleğimaklinialirimsmile

Canlarım ben kaçıyorum...:gitme:
Karnım acıktı da...cokacimcoook

Bi de uykum geliverdi...mirmirmirmir

Hepinizi öpüyorum çok çok!
opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

Başladı gene aşermeye:roflol:
Hadi git yi bakalım afiyet olsun balım
Totoyu güzel ört zati yiyip yatcan kabus görme
Tatlı rüyalaropuyorumnanaktan

kızlar pc feci donuyo:gitme:2 saatte açıyorum sayfayısenağlama

Nedir bu pc den çektiğin be edim:nazar:

yaw kuzum içerde flash açıyom hepsi nurlanıyo parıl parıl renkk seçilmiyo kapatıyom flashı kapkara çıkıyo renkler belli olmuyo . ben de gün ışığından yararlanam dedim de dondu her yerlerim. ben her renk sürüyom valla tombul dudişlerimee. mor sevmiyon haaa:roflol:serpil çakmaklı dio bi de sana özel makkac yapcem ulen sırf morr bi de kafama mor çiçeek kondurdum mu al sana kuş çakmaklı:roflol:
tamam olum anladık çırpınmasırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
kuş çakmaklı diyo kamilovski yasempatiksalakcinni :roflol: :roflol:
bende tanrıça alkan şekerim memnun oldumbayanssulusmile

Tanrıçam bebeğim beğenmene çok sevindim bidenem Şenizsadece sana özeldi meleğimaklinialirimsmile
:eek: :eek: :eek: :eek:
bitanesin sen maviş meleğimŞeniz

opuyorumnanaktan

yiyip yiyip uyumakaydirigubbakcemile
kilo alıcan başıma:mymeka:
diyene bakeyvahedigeldismile7/24 tıkınıyorom kanka offboshayallersmile
tımam kankamolumunekankayizsmileiyi geceler+afiyet olsun+güzel ıykular+seni seviyomzemuszemus opuyorumnanaktan

tam çıkıyodum biri bana kuş çakmaklı mı dedi:roflol:
yerim ben seni gbi alkanı yafrim kaçıom bu sefer :enbuyukkk:

tam çıkıyodum biri bana kuş çakmaklı mı dedi:roflol:
yerim ben seni gbi alkanı yafrim kaçıom bu sefer :enbuyukkk:

2 lafın belini kırıyoduk be nereye:hulya:
gideni tutamamki:gitme::dilcikar:allah rahatlık versin örtmen kılıklım:smiley-cool: :smiley-cool: seni seviyoreopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
2 lafın belini kırıyoduk be nereye:hulya:
gideni tutamamki:gitme::dilcikar:allah rahatlık versin örtmen kılıklım:smiley-cool: :smiley-cool: seni seviyoreopuyorumnanaktan

napamm güloskimmm bana kamiloski diyen bal ağızlım:roflol:
sabah 7dekalkarken diom bu gece kk açmak yok kuş zıbar eerkenden diee ama olmiyyy sizisiz duraıyoreee ve ben de seni seviyoreee. ya bana bugün köyde çocuklardan pire geldi heralde kımıl kımıl her yerimde bişi cirit atıyo:roflol:yarın okuldan gelince bakcem topişeekafamçokkarıştıayy topiğeeeee:roflol:
bişiler ekleyin sıvoç neyim yapın daa yorgunluğumu atam.

hahaahahahsırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
lan git zıbar manyahhsırnaşık şey sırnaşık şey uykumu açın diyo ya:roflol:yarın okula ben gitmicem zaar:nazar:
he bu aradasengözlerimebaksanabdudak makyajı topiğine bi bak çıkmadan:nazar:
şimdi naşla,hatta ikile hatta arazi ol..naaş:tomato: Şeniz opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
uykunu dağıtma deli karı..allah rahatlık versin:hulya:

Son düzenleme:
X