- 22 Nisan 2008
- 9.971
- 10
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #34.841
selam kızlar..foto yükliycem ama siteler hata veriyor..hangisinden yüklesem
Gacellam ressim.net gücel bence bayanssulusmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar..foto yükliycem ama siteler hata veriyor..hangisinden yüklesem
Canımıniçi kuzummmm olumunekankayizsmile :1hug:
yok be kankam şuan heç te süpersonik değil işte...:umursamaz:
gene ayrı düştük yarimle...:gitme:
ben de feminizme sardım, kitaplar aldım okiyicim :roflol:
naniknanik naniknanik naniknanik
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
mayyak ya. :roflol: baaaaaaaaaaak danrıçam kankam, neylen yaptığmı da hatırliyi, çatla sen :dilcikar: :roflol: :roflol:
ahahha ay deliyiz toptan yaa yemin ederim...sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
pazarlara mı bakıcaktın kanka ahahahhaha :roflol:
bugün pazar var valla, gidecem az sonra...:lepi:
Astoria'ya ise hiç gitmidim ben...ohaoldumsmile
keşkem İstanbulda olaydım buluşurduk beyaa olumunekankayizsmile
:kedi: kıtıv kıtıv oldum kankam sempatiksalakcinni
yaşasın aynı çalışan kafalar kardeşliği kankaaaaaaa :lepi: sempatiksalakcinni :lepi:
boshayallersmile bibertommm özlüyom seni neden gelmiyon hiç melğim yau :gitme:
Kankam yarinin yanında geyşa ruhlu ama arkasını döndüğü an feminist:lepi: :roflol:
Astoriaya gitmedinmi aaaa skendallaelaelaelaelae Çok bi numara yoktu zaten
Cevahirin önünden geçip el salladım giremedim:a015:
Hep aklıma geldiniz kuşum ya kankalarımlan karşılaşsan ne gücel olurdu diye yarime de dedim hatta manyaksın biz buraya onun için geldik zati dedi bastı enseye tokatı:mymeka:
Kanka albüm yapmıştım kaldırcam bak çabuk
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
yok la ona da gayet feministim kanka ahahha :lepi:
ama o da feminist olmak zorunda,aklinialirimsmile bölece hep benim istediğim oliyi. ben karlı çıkıyom yani :lepi: kötükedihüso hihoyyyt
offffffff albümün beni bitirdi islom :asigim: boshayallersmile
allahım ayırmasın meleğim, çok tatlısınız, enişteye de kocaman helalll! :lepi: :içelim:
şimdik pazara gidyom aşkom yorumlara cevabını burayı yazarsın silceksen albümü meleğim Şeniz
öpüyom çokkk opuyorumnanaktan
islom bende çok beğendim canım resimlerinizi hoş hatunsun maşalllah mutluluklar dilerim tatlım
amin canım Allah tüm sevenleri mutlu etsin.teşekkür ederim çok tatlı teyzesi ya minik cadım benim oAyşem çok teşekkür ederim tatlımopuyorumnanaktan
Sonunda ben de görebildim fotoları çok tatlısın maşallahh ama kızına bittim aynı sen gözleriniz harika Allah nazarlardan korusun mutluluğunuzu hiç bozmasın
Pazar gülüm çok teşekkür ederim meleğim sen gelince silerim aşkom
İyi pazarlar aldıklarını bekliyyom feministgiller sizi cadıyız kanka cadııısempatiksalakcinni
Limango dan aldığım botlar..10 günde geldi..birdaha alırmıyım bilmem valla.:umursamaz:.
gittim geldim bileee çiçeemmmmolum valla billa görmedim onumafoldumbenniye inanmıyosunuzmafoldumben
kendim ürettim inanın banamafoldumben mafoldumben sempatiksalakcinni sırnaşık şey
islom,aynı şeye kafa çalışıyo april kankamla napiyim:lepi:
kuşumopuyorumnanaktan
gidiyomusun melemolumunekankayizsmileallah rahatlık versin.güzel rüyalarkaydirigubbakcemile2
teşekkürler tatlımmmPatim güle güle kullan neresi az bunlarınboshayallersmile
Ayşeceylin sen de güle güle kullan tatlım ben de görmek istiyorum seni:umursamaz:
Aprilimmmm kolyeni güle güle takbayanssulusmile kombinin de tam senlik çok hoş Şeniz
Kanka rujlar süper en sondakine bayıldım çok seviyorum öyle doğal tonlarıbayanssulusmile
Gece kuşum makyaj süper:lepi:
İslom her zaman ki gibiboshayallersmile
Limango dan aldığım botlar..10 günde geldi..birdaha alırmıyım bilmem valla.:umursamaz:.
anayymmm gözlere bak yahuu
yavrum eline koluna sağlıkcanlarımopuyorumnanaktan
bu gün renkli nemlendirici olayına giricez beraberkaydirigubbakcemile2nasılmı?
tabikide kendi imalatımız olan %100 ev yapımı renkli nemlendirici ile
öncelikle ürünleri takdim ediyimbayanssulusmile
fondotenim carmina'nın mineralli fondoteni..25 numara bendeki(koyu biraz)bayanssulusmile
uzun tüpteki the body shop'un renklendirici fondoten diye geçen bir ürünü..yalnız bu ürün sadece ışıltı veriyor cilde
ben doğal bir ışıltı versin diye birazda bundan koydum
siz isterseniz beyaz toz farınızdan birazcık koyabilirsinizaklinialirimsmile
nemlendiricim ise,nivea'nın matlaştırıcı kremi
bu üçlüden birazcık elime aldım ve karıştırdımkaydirigubbakcemile2bakalım nasıl durmuşaklinialirimsmileherkes renkli nemlendirici alamıyor ne yazıkkiayrıca,kullanıp memnun kaldığım,ve önerebileceğim renkli nemlendirici clinique dir..
çünkü yabancı markaların fiyatları malum...bende hem alamayanlar için,hem alabilen,ama makyajda keşfetmeyi seven bakımlı arkadaşlarım için böyle bir kolaylığı paylaşmak istedim
umarım beğenmişsinizdirolumunekankayizsmile
fiyatı 60 tl civarı
topraaammm nabıyon beyaAaaaaaaaa kankaaaaaaaaaa ben de bi sefer mineral fondotenimle yüz nemlendiricimi karıştırıp renkli nemlendirici yapmışıdım sırnaşık şey hatta buraya da eklemişidimlaelaelaelaelae ama sen yoktun o zaman sanırsam, bilmiyorumkismile uzun süre gelmemiştin...:gitme:
Bulamam ama mesajı nası bulcam...:bbo:
Valla çok güzel oluyor kankalarım mutlaka deneyin bu formülleriii...delikafadulden
Barbitom çantaya bayıldımmm...:lepi: boshayallersmile
geçmişi nası okicam yaa 35 sayfa...akannehir
İstanbul'a döndüm ayrıca. Artıkın sık sık burdağyımmm hihoyyyt
abaoovvvvvvay bana vaylar bana....senağlamasenağlamasenağlama
vooaavv ayşemde eklemiş
anamm ayakkaplarına bayıldımmmmmm:asigim:
Canlarım kolyeyi annemle babam tatilde çıkmıştı ya, oradan hediye getirmişler çok gücel ben çok sevdim... hihoyyyt hihoyyyt
Altına da ona uygun kombin ekliyim dedim. sempatiksalakcinni
Bu etnik etekleri çok seviyorum...boshayallersmile
Yandan bağlamalı envalop dediğimiz türden Henna etek...:lepi:
Eğer desenli bir etek giyersem üstüne mutlaka düz beyaz T Shirt giyiyorum, göz yormuyor böylece...:hulya: :lepi:
Ayakkabılarımı çekemedim, ayakkabı topiğine eklemiştim ordan bulmaya çalıştım...:lepi:
Converse'in babeti. Çok rahatlar. :lepi:
Sarı'da gözlerinizin ışıltısı pek bellii olmuyooor.
Fakat koyu renkte yüz hatlarınız daha belirgin ve gözleriniz ön plana çıkmıış sositososito
Çok hoşsunuzz buyrunnnnnnnnn
Anam örtmene neler diyorumm :roflol:
Geçen gün dersanedeki hocam benden eyeliner çekmeyi öğrendiii kopp yaa :roflol:
kırmızı ossun 3 kuruş fazla ossunbayanssulusmileruj meraklılarıopuyorumnanaktankırmızının büyüsüaklinialirimsmile alix avien 50 numara...
sizlerle 3 farklı tonda rujumu paylaşmak istiyorum..
umarım fikir olur..ruju en güzel ifade eden smilimide yapıp,paylaşımlarıma başlıyorumaklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
kırmızı ruj arayanlara şiddetle tavsiye ederim..yapısı kaygan.dudağı kurutmuyor.capcanlı bir kırmızı.fiyatlarıda oldukça makul(12 tl yi geçmez)
pembe gönlüm sendeaklinialirimsmilegolden rosenin 64 numaralı fuşyamsı ruju beklentinizi karşılayacaktırhihoyyyt
yapısı alix avien gibi kaygan değil yalnız.kuru yapılı ruj sevenlerin bilgisine..
doğal tonlarda gül kurusuna yakın renk severler..sizlere bu sefer golden rosenin diğer serisinden224 numara,çok tatlı renkte bir ruj önericemzemuszemusaklinialirimsmilebenim severek kullandığım,dudak tonlarında bir renkkaydirigubbakcemile5
bunlarda 8 tl civarı yanlışım yoksa..yapısı kayganımsı.üstte anlattığım ruj gibi sert yapısı yok.bilginize:hulya:
Şenizslm kızlar internetim de sorun vardı giremedim ne zamndır kaydirigubbakcemile opuyorumnanaktan
kızlar teşekkür ederim..zemuszemusopuyorumnanaktan
nazoşum,banada ince geldi tabanları ama, bu tarz botların tabanı hep ince oluyor,babet ayakkabıların bot şekli..
canolar geldim gidiyorum çok yoğunum, fuar, en yakın arkadaşımın evliliği, yüksek isans savunması derken kaybolup gittim hayatın içinde çıkaracam kendimi
şimdi standı kurdum eve geldim banyo yaptım, arkdaşıma giddcecem çerez paketlicez canlar gelecem en kısa sürede beni merak edenlere selam olsun göynümden, öpücüklere boğarım çok pis:))))