- 5 Aralık 2008
- 6.064
- 0
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #34.821
ruj meraklılarıopuyorumnanaktankırmızının büyüsüaklinialirimsmile alix avien 50 numara...
sizlerle 3 farklı tonda rujumu paylaşmak istiyorum..
umarım fikir olur..ruju en güzel ifade eden smilimide yapıp,paylaşımlarıma başlıyorumaklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
kırmızı ruj arayanlara şiddetle tavsiye ederim..yapısı kaygan.dudağı kurutmuyor.capcanlı bir kırmızı.fiyatlarıda oldukça makul(12 tl yi geçmez)
pembe gönlüm sendeaklinialirimsmilegolden rosenin 64 numaralı fuşyamsı ruju beklentinizi karşılayacaktırhihoyyyt
yapısı alix avien gibi kaygan değil yalnız.kuru yapılı ruj sevenlerin bilgisine..
doğal tonlarda gül kurusuna yakın renk severler..sizlere bu sefer golden rosenin diğer serisinden224 numara,çok tatlı renkte bir ruj önericemzemuszemusaklinialirimsmilebenim severek kullandığım,dudak tonlarında bir renkkaydirigubbakcemile5
bunlarda 8 tl civarı yanlışım yoksa..yapısı kayganımsı.üstte anlattığım ruj gibi sert yapısı yok.bilginize:hulya:
esas sana yakışır köfte dudaklımolumunekankayizsmilesaol canım kankam benimŞenizTanrıçam bebeğim çok güzel bu rujlar yau...:asigim:
3üne de bayıldım, nasıl da yakışır gücelime...boshayallersmile
Kızlar aklınızda olsun, Watsons'da çok avantajlı kampanyalar mevcut bu ay. :lepi:
internetten online kataloga göz atın, mutlaka bişiler cezbedecektir sizi de aklinialirimsmile
Ben de bir ara gitmeyi düşünüyorum mutlaka... zemuszemus
http://www.watsons.com.tr/images/katalog/548755176_834377_pdf.pdf
ahh yakışmazsüprizzzzzpembeye öldüm bittiim kankaaaaaaaaaaaaa delikafadulden
kırmızı da çok seksiiiii aklinialirimsmile ama bana yakşmaz :hulya:
yol yorgunusun yoldaşolumunekankayizsmileyat dinlen tabi..:hulya:
ama kaçıyorum uykuya ve yorgunluğa yeniliyorum canlarım maalesef...akannehir
öpüyorum hepinizi kocamannn opuyorumnanaktan
ayburum,bizde seni öpüyoruz ciğerim:lepi:Şenizhadi kalın sağlıcakla çok öpüyom hepinizi:asigim:
kırmızıya bayıldımm hemen almalıyımmm
iyi geceler aprilimmm :lepi:
avatarımda ki hatun puro içiyobenden alıştı haspa
islomm hoşgeldinn
esas sana yakışır köfte dudaklımolumunekankayizsmilesaol canım kankam benimŞeniz
biricğim,müsadenle bunu indirimli kampanyalar topiğinde paylaşıcam..kaydirigubbakcemile5
yol yorgunusun yoldaşolumunekankayizsmileyat dinlen tabi..:hulya:
nasıl olsa döndün eve..allah rahatlık versin biriciğimeopuyorumnanaktan
güzel rüyalar kankamkaydirigubbakcemile2
Kuşkafa nası ısırttın la gözümü:2:huhuuu selamunkoo leydilerrrrrrr ben geldimmma.s.
kaynatmışssınız yine maşallah okula laptop götürüp tenefüste bura mı gelsem acep die düşünür oldum haa:roflol:
islomm pembiş tonunu yerim mavi gözünü ısıttırırım anamm çok beğendim ben,liner çekişinse mükemmel ötesi
tanrıçam tarif eklicekmmiş yuppiiii:teytey:
ezgicim az kalmış düğüne yaa o tatlı heyecanları ben de yaşamak isterdim hem de çookkkk
evet kesinlikle resimlerini bekliyoruz artııı benim için çeyizlerini de koycen unutma:roflol:
Senin tonlamana da renk geçişlerine de far uygulamana da mavinin tonuna da sana da seni verene de........ kırban oliimmzemuszemus çok süpermanyak olmuş kuşkim en çok da bakışlarına bitiyomboshayallersmile
Pembe pembe gönlüm sendee patişkomaklinialirimsmileisloma da pembişler pek yakışmışş boshayallersmile :lepi:[/B][
Aaaaaaaaa kankaaaaaaaaaa ben de bi sefer mineral fondotenimle yüz nemlendiricimi karıştırıp renkli nemlendirici yapmışıdım sırnaşık şey hatta buraya da eklemişidimlaelaelaelaelae ama sen yoktun o zaman sanırsam, bilmiyorumkismile uzun süre gelmemiştin...:gitme:
Bulamam ama mesajı nası bulcam...:bbo:
Valla çok güzel oluyor kankalarım mutlaka deneyin bu formülleriii...delikafadulden
Barbitom çantaya bayıldımmm...:lepi: boshayallersmile
geçmişi nası okicam yaa 35 sayfa...akannehir
İstanbul'a döndüm ayrıca. Artıkın sık sık burdağyımmm hihoyyyt
albumede yeni sac rengimin resmini ekledim ama 1 kat daha aynı renge boyayacağım önümüzdeki hafta
ruj meraklılarıopuyorumnanaktankırmızının büyüsüaklinialirimsmile alix avien 50 numara...
sizlerle 3 farklı tonda rujumu paylaşmak istiyorum..
umarım fikir olur..ruju en güzel ifade eden smilimide yapıp,paylaşımlarıma başlıyorumaklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
kırmızı ruj arayanlara şiddetle tavsiye ederim..yapısı kaygan.dudağı kurutmuyor.capcanlı bir kırmızı.fiyatlarıda oldukça makul(12 tl yi geçmez)
pembe gönlüm sendeaklinialirimsmilegolden rosenin 64 numaralı fuşyamsı ruju beklentinizi karşılayacaktırhihoyyyt
yapısı alix avien gibi kaygan değil yalnız.kuru yapılı ruj sevenlerin bilgisine..
doğal tonlarda gül kurusuna yakın renk severler..sizlere bu sefer golden rosenin diğer serisinden224 numara,çok tatlı renkte bir ruj önericemzemuszemusaklinialirimsmilebenim severek kullandığım,dudak tonlarında bir renkkaydirigubbakcemile5
bunlarda 8 tl civarı yanlışım yoksa..yapısı kayganımsı.üstte anlattığım ruj gibi sert yapısı yok.bilginize:hulya:
Gitme yaa:gitme: özledim seniislandummmm, öperim balımmm olumunekankayizsmile Şeniz İstanbula geldin mi, sınav ne zımandı kuzum ?
ama kaçıyorum uykuya ve yorgunluğa yeniliyorum canlarım maalesef...akannehir
öpüyorum hepinizi kocamannn opuyorumnanaktan
Patişkomm Şeniz hoşbuldum hem de çoksempatiksalakcinniiyi geceler aprilimmm :lepi:
avatarımda ki hatun puro içiyobenden alıştı haspa
islomm hoşgeldinn
Ayy çok tatlı bşi kombin olmuş kankam bunların içinde çıtır çıtırdıraklinialirimsmile
Canlarım kolyeyi annemle babam tatilde çıkmıştı ya, oradan hediye getirmişler çok gücel ben çok sevdim... hihoyyyt hihoyyyt
Altına da ona uygun kombin ekliyim dedim. sempatiksalakcinni
Bu etnik etekleri çok seviyorum...boshayallersmile
Yandan bağlamalı envalop dediğimiz türden Henna etek...:lepi:
Eğer desenli bir etek giyersem üstüne mutlaka düz beyaz T Shirt giyiyorum, göz yormuyor böylece...:hulya: :lepi:
Ayakkabılarımı çekemedim, ayakkabı topiğine eklemiştim ordan bulmaya çalıştım...:lepi:
Converse'in babeti. Çok rahatlar. :lepi:
islom ben istersem her bişeyleri ısrtırırım anamm:roflol:
beğenmene sevindim çiçeemm benimmmmm bal dudaklımmm kıı o kadar saymışssın askerimi de deseydinn onun sayesinde aşk aşka bakıyom sankimm:roflol:
izmre gelince yakından bakcem sana öleee:roflol:
olum valla billa görmedim onumafoldumbenniye inanmıyosunuzmafoldumbenAman tanrımm:1shok:
Ben bu renklere bayıldımboshayallersmile
Kanka sana eseflerimi gönderdim home made irenkli nemlendiriciyi aprıl kankam elf ürü
nüylen yapmıştı bari alıntı yapıp öle çalıntılasaydın:roflol:
[/B]
iyi geceler herkesee kuşş kaçarrrr
benimde var vallamirmirmirmirama uyumak istemiyorum:icecream:
Benimde uykum geldi yawmirmirmirmir
tanrıcam rujlar dehset 1 ve 3 e bayıldımm 3 u kesın alıcam
nar cıcegı ıle turuncu arası mat ruj arıyorum bılgınıze...bende cecıle 3d glos aldım anlatamam dehsett kırmızı ıle pembe karısımı olanı aldım nosunu hatrlamıom 6 ydı herhalde..
yenı resmler ekledım makyaj topıme bakarsın mucux
olum valla billa görmedim onumafoldumbenniye inanmıyosunuzmafoldumben
kendim ürettim inanın banamafoldumben mafoldumben sempatiksalakcinni sırnaşık şey
islom,aynı şeye kafa çalışıyo april kankamla napiyim:lepi:
kuşumopuyorumnanaktan
gidiyomusun melemolumunekankayizsmileallah rahatlık versin.güzel rüyalarkaydirigubbakcemile2
Oyy benim sevdalu kankam gelmiş olumunekankayizsmile
Şükür kavuşturana beyaŞeniz
Hayat hayla süpersonikmi kankasempatiksalakcinni
Kanka sana eseflerimi gönderdim home made irenkli nemlendiriciyi aprıl kankam elf ürü
nüylen yapmıştı bari alıntı yapıp öle çalıntılasaydın:roflol:
Gitme yaa:gitme: özledim seni
Geldim kanka çarşamba istanbuldaydım seni aradım her yerde pazarlara bakcaktım ama vakit kalmadı
Astoria da aradım bi umut ama yoktun
Ayy çok tatlı bşi kombin olmuş kankam bunların içinde çıtır çıtırdıraklinialirimsmile
olum valla billa görmedim onumafoldumbenniye inanmıyosunuzmafoldumben
kendim ürettim inanın banamafoldumben mafoldumben sempatiksalakcinni sırnaşık şey
islom,aynı şeye kafa çalışıyo april kankamla napiyim:lepi:
Aprilimmmm kolyeni güle güle takbayanssulusmile kombinin de tam senlik çok hoş Şeniz