- 17 Eylül 2009
- 6.650
- 5
- 38
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #34.761
zaten 25 yaşındayım datlum 15 mi oldum şimcikdelikafaduldenaprilim koptum:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ayşeceylinim yeni saç rengine ba-yıl-dım:lepi: :lepi:
k.bakma ama 10 yaş genç göstermiş...genç kız gibi olmuşsun:lepi:
çok ama çok beğendim canımolumunekankayizsmile
bu renkten vazgeçme asla:hulyabence )
sana hep sarılasım var kankeee aklinialirimsmile yanımda olsan kaçarı yok sempatiksalakcinni
işte bu tanrıça karısına da arada sarılmak istiyom işte :hulya: zemuszemus
yalnz öle bi anlattın ki kızzzzz aklinialirimsmile avatarımdaki hatun canlandı gözmde sempatiksalakcinni
ben bile hayran hayran bakardm hee.cigara zaten ayrı bi hava katıyo boshayallersmile bak hele şu delpine
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ölme emi sempatiksalakcinni
kız amerikanca mı konuşuyom sempatiksalakcinni bi duysan var ya koparsın yok böle bi tarzanca :roflol:
duyanda tiki sancak kızzz Allah korusunn akannehir
kendisimini ekliycen knka yapma bize bunu.halk seni istiyo epril :smiley-cool:
Beeeeeeeen geldiiiiiiiiiiiiiiiiimmm
kuzumm hoşgeldinn nassın anamm
Hoooşbullduukk canım beniimmm
İyiyimm çok şükür seeen nasılsın bakm ?:kedi:
teşekkür ederim tatlım. aslında o kız benim dermişimsempatiksalakcinni sevmiyom küçük avratlardaki o kızı ben:roflol: ya bi kaç kişi daha söylemişti hiç beğenmiom onu çok itici gelio:sinifsinif:anamm ayşem valla çok güzelmişssin gözlerim kamaştı. böle sıfatım olsun makyaja ne hacet:roflol:
kuzuna da bayıldım maşallah.bu arada yeni saç rengin harika olmuş. seni küçük kadınlardaki numerasunu bilmediğim avrata benzettim gıı:roflol:
osmanlıca sözlük falan deyince tahmin etmiştim bende edebiyat ama sanalda E si bile kalmıyo tabi aman napak boş versempatiksalakcinniaprilimm sen ilk yazdığında ben aprili aramızda görmekten gurur duyarız die süper bi giriş yapmıştım görmedin mii fıstığımmm
ayşecim yazılarımdan utnarak türkçe öğretmeniyim cevabıını veriyorum sana. her yerde resmiyetten fenalık geldi burda cıvıtyom af buyurun:roflol:
ŞenizHoşbuullduumm Paticikk
oooyyy kuşum benimmm kaçıncı sınflar ki ananııı zırlatıyolllarr