- 14 Ocak 2009
- 9.897
- 958
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #34.721
Aaaaaaaaa kankaaaaaaaaaa ben de bi sefer mineral fondotenimle yüz nemlendiricimi karıştırıp renkli nemlendirici yapmışıdım sırnaşık şey hatta buraya da eklemişidimlaelaelaelaelae ama sen yoktun o zaman sanırsam, bilmiyorumkismile uzun süre gelmemiştin...:gitme:
Bulamam ama mesajı nası bulcam...:bbo:
Valla çok güzel oluyor kankalarım mutlaka deneyin bu formülleriii...delikafadulden
İstanbul'a döndüm ayrıca. Artıkın sık sık burdağyımmm hihoyyyt
sende beybi feyssin dünya güzelimolumunekankayizsmilerenkli nemlendirici baby feyslilere önerdin galiba kanka :dilcikar: sivilceleri kapatmıyor o meret..
emeeene sağlık edimm :içelim:
eprılım çanta bana değil hemşom, 36 yaşlarında bir bayana şakkıdı
çantayı beğendinis yani kızlarrr, piki madem
kanka ben sana çok pis kopuyorum nolur git gözümün önündensırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeykankaaa cidden acayip yararımıza dokuncak bişey buu :lepi::lepi::lepi::lepi:
ayakta alkışlıyorum seni alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis ( valla yatagımda uzanıyorum ohhh mis gibin :icecream: )
fondoten var yerimseniben digerlerylede karştrm yapabilireemm bayanssulusmile
edi olcak karısın allama demiştim çook eskiden
bende az önce yarın işyerinde doğum günüsü olan bir aplaya hedaye aldım.. kesemiz sınırlıydı , makul bişi alıyım dedimmm.. çanta aldım.. kendisi 36 yaşında pek spor giyinmeyen bi hatun.. umarım seçimim güzeldir o beğenmezse ben kullancam :teytey: saçlarıma uyuyo çanta çookk
renginden dolayı kullanırmı diye şeyediyorum :sinifsinif: yoksa çanta taş gibi malzemesi fln.. bi bakın gari pls.. ama kendinize göre değerlendirmeyin hepiniz taze fidanlarsınız o 2 çocuklu brz kocamış :kedi:, o açıdan bakın
teşekkür ederim canımopuyorumnanaktankızlar hızlı resim hata verio nerden yükleyeyimaaa ayşecim ben senin resmine baktımm maşallh be gülüm kadırgalı aysel halt yesin, sibel can aynalara küssün senin yanında :dilcikar: makkaj malzemelerini heyecanla bekliorum :smiley-cool:
kankaaaaklinialirimsmile aklinialirimsmile
avatarın hayırlı olsunaklinialirimsmileçok yakıştıaklinialirimsmileerek olsam haniaklinialirimsmile
[
kanka ben sana çok pis kopuyorum nolur git gözümün önündensırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
triplere bak ya:roflol: :roflol: :roflol: gülmekten yazamıyorumlülülülülülü lülülülülülü
ay saol cicimbayanssulusmile:roflol:
kanka,aprilimde eklemiş,onuda alkışlıyoruz:lepi:
oyyyyyyyyyyy:lepi: :lepi: :lepi:
köfte dudaklı canım kankam gelmişşş ahali:teytey: :teytey: :teytey: hoşgeldin gardaşım:1hug:
naber nassın iyisinmi:hulya:[/B]
hımm demek sende ekledinbenneyaptımki
ne güzel-tatlicadiarzu-
madem öyle sus:mymeka:ne bozuyosun benikötükedihüsokendim üretmiş havamdan uzaklaştırıyosun beni:enbuyukkk:
kankanın kankaya yaptığını akrep yapmazmış:a015: :roflol: :roflol: :roflol:
kanka işin şakası ayrıda,ben hiç görmedim melem:uhm:nası kaçırdım bu şahane paylaşımı dedimfisfisfisama demek o bir ay kadar gelmediğim sürede ekledinyerimseniben
eğer resimleri varsa tekrar paylaşsana meleğim merak ettimhihoyyyt hihoyyyt
benim kankamda süpersonik:lepi:aklını seviyim o zaman aprilimŞenizbayılıyoruz biz topikçek malzemelerle oynamayakaydirigubbakcemile2
demek evine döndün kankam,hoşgeldin sefa geldinolumunekankayizsmile
kanka,aprilimde eklemiş,onuda alkışlıyoruz:lepi:
erek mi olsan bilmiyorumkismile bebem açarmısın birazcık bu lafı sempatiksalakcinni
o zaman aprilimize de yataktan bir alkışşşşş alkisalkisalkis alkisalkisalkis akıllı hatunlar sizi gamyoncuiremsu
kankaaaa özledim seniiii :gitme: duygusala bagladım kanka.şöle hasretle sarılan bi smile de yok ki :1no2: duygularımı ifade edemiyorum bugün guclubacismile