- 17 Eylül 2009
- 6.650
- 5
- 38
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #34.781
teşekkür ederim tatlım. aslında o kız benim dermişimsempatiksalakcinni sevmiyom küçük avratlardaki o kızı ben:roflol: ya bi kaç kişi daha söylemişti hiç beğenmiom onu çok itici gelio:sinifsinif:
hoşgeldin tatlım dene paylaş bakalım nasılmış kremler. makyaj yarışmasından mı kazandın canımHoşbuuuldum aprilltooşş^m ne oo eski gırgır yok buralardaaa
formdan düştünüz hatunlar sempatiksalakcinni
Bu arada Kazen hediyelerimi yollamışş
3 adet krem biri selülit biri çatlak biri de akne kremi opuyorumnanaktan
osmanlıca sözlük falan deyince tahmin etmiştim bende edebiyat ama sanalda E si bile kalmıyo tabi aman napak boş versempatiksalakcinni
benimde var accuk çilim :roflol::roflol::roflol:uyusa kız ya arada izliyorumdan oynadığı rolden midir nedir gıcık oluyorumlülülülülülüben de beğenmem onu sen onun daha güceli çilsizi akıllısısın o saftirik az yarım akıllıı:roflol:
6 7 8 lere giriyorum hem türkçe dersleri hem de görsel sanatlar ben de. ama seviyeleri çok düşük ondan uğraşıyom çok canım. kıı görsel sanat dedim de aklıma süpersoniik bişi geldi çocukklarda değişik renklerden makkac denemeeleri yapsam da kendimi geliştirsem nasıl olur ki:roflol:
ivettt profil resmine baktım dedim bu kız türkçeci :roflol:ben de tam onu sorcektim tipimden mi bildin tahmin yürüttün die:roflol:
teşekkür ederim canım[/COLOR]
bikaç gün sonra velilerden şikayetler gelmeye başlar vallaaa -tatlicadiarzu-
Onu bunu geç deee benim hiç bu kadar güzell türkçe örtmenim olmadııı
Ayseceylin örtmeniimm sizin gibi güzel gözlü edebiyat hocam da olmadııı :umursamaz:
bizimkiler çirkinnnnn yüzlerine bakasım gelmiyoooo ders anlatırkeen hihoyyyt
Bugün edebiyt dersinde hoca paragraf okuturken ben geometri testi çözüodum hoca tepemde bitti anında.. Kalk özetle diyince dımdızlak kaldım ölee sempatiksalakcinni
Sende yapıo musun böle gıcıklıklar kıız ohaoldumsmile
ben yaparım onu şekerparem ama öğrenciyen senin yaptıklarının daha fazlasın yapardım lisede dayak bile yedim ben:roflol: öğretmen olunca değişiyo her şey
teşekkür ederim canım
ama ben çalışmıyorum herifüm izin vermiyo lise de çalışcağım diye accuk kıskanç da
ama ikna ettim gib,i kuzum büyüsün biraz o zaman inş.bilmem yapabilirim arada öyle gıcıklıklarohaoldumsmile
eprılım bunları giyince kendini mutlak İstiklale at, kombin heba olmasın.. yerini bulsunÇok entel gördüm seni kanka , kafanda rastamı acaba CADIARZU sempatiksalakcinni kolyende pek sevimliymiş annenlerin kesesine berekett olumunekankayizsmile
göksuu hoşgeldin kaydirigubbakcemile2
ne demek canımm memnum oldum bir daha asla sarı ya boyatmam zaten artık rengim budurolumunekankayizsmileSakın yapmayıın sakıınn sırnaşık şeyBugn çok çarpasım geldi hocayı :jeyyar:
Birşey söyleyebilir miyim ? Belki haddim değiiill amaaa dayanamıyoruumm :umursamaz:
Size koyu renk saç daha çok yakışıyooorr
ne demek canımm memnum oldum bir daha asla sarı ya boyatmam zaten artık rengim budurolumunekankayizsmile
aprilimm sen ilk yazdığında ben aprili aramızda görmekten gurur duyarız die süper bi giriş yapmıştım görmedin mii fıstığımmm
Hoşbuuuldum aprilltooşş^m ne oo eski gırgır yok buralardaaa
formdan düştünüz hatunlar sempatiksalakcinni
Bu arada Kazen hediyelerimi yollamışş
3 adet krem biri selülit biri çatlak biri de akne kremi opuyorumnanaktan
aprilim bayıldım kolyene güle güle kulan canımın içii.
o eteklerden ben de giyiyorum hattad diğer topiğe eklemiştim kombini bi ayakkabılar değişikti,converslerin o'larını ben görmedim ne gücelmişşş
april canım eteğinle kolyeni çok beğendim kızopuyorumnanaktan