- 17 Eylül 2009
- 6.650
- 5
- 38
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #34.741
dosya seç var ona tıkla resmi seç sonra 640 480 ayarına geir çıkan linklerden 4.yü seç resim ekle butonuna bas oraya kopyala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pati Pati Patiiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden
ne gücelmiş ürünlerin cicilerin mankenus yavremom benimmm :lepi:
Babyliss'in saç düzleyicisi gücel mi melekom? olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile2
erek derken hakkaten hahahahahhaa:roflol:
patim ne güzel şelerin var öleeee yeşil kapalı rucuna bayıldım anam farlarını zaten beğenmiştim önceden bi d flormar sanırım gloss var en sağda çok tatlıymış rngi fazla düzleştirme saçını başını rahat bırak kıllarını ben gibi 3 tel kalırsın yoksamm:roflol:
erek mi sempatiksalakcinni laelaelaelaelae
yataktan mı alkışlıyon -tatlicadiarzu-
Töbe Tanrıma sempatiksalakcinni
noluyo la benneyaptımki
bi de sarılmak istiyomuş denyolinda -tatlicadiarzu-
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeycan yoldaşımmmmmmm olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
ela gözlüm dilberim, ben sana kendisimi feda etmişim sevdiiiim buyrunnnnnnnnn
(öle miydi la o) fisfisfis
eyyim kankacım sen nassın işalla? Şeniz
13 saat yol geldim aşkom, 5 saat uyudum ama gene de yorgunum akannehir
sizleri süpersonik özlediğimden burdağyım ama gitmem bi yere :lepi:
gelzek seni yaa sırnaşık şey sırnaşık şey
kanka bu işin patenti şeysi bende taam mı :lepi:
fikri mülkiyet davası açacam sana hazır mısın sositososito
bi de çok bilirmiş gibi eklemiş peeh :dilcikar:
neyse biraz modifiye etmişin içine badi şop pırıltı ışıltısı katmışın neyyysiii
aklımı sev, beni sev, beni okşa, beni öp kanka... aklinialirimsmile :jeyyar:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ben de alkış ben de ben de ben de senağlama laelaelaelaelae
:delikdondançıkanaprilsmile: sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
sende beybi feyssin dünya güzelimolumunekankayizsmile
ama yoğun kapatıcılık beklememek gerek tabikiyerimsenibenbunu daha çok cildinde sorun olan hanımlar(sivilce tedavisi görürken özel günler için ağar fondoten kullanmak yerine),genç kızlarımız,yada yoğun fondotenle cildini yormak istemeyen kokoşlar uygulayabiliryerimseniben
[/B]
vay bana vaylar bana....senağlamasenağlamasenağlama
kankammm:lepi: :lepi: :lepi:
topiğimize renk kattın be:içelim:valla içim açılıyo bakarken:smiley-cool:aha böyle oluyorumboshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
öncelikle hepsini güle güle kullan gülomhihoyyyt
düzleştirici ve maşayıda paylaşman ayrı bir artı:hooray:benden sana 10 bu gün:hooray::hooray:çalışkan öğrencinin hası diye girişe resmini asıcam:smiley-cool:
en arkada kırmızımsı,parlak bi glos gördüm:1nincanu istiyorum sendenhihoyyyt
en baştaki avon glosu,onun yanındaki ruju,ve she lerin yanındaki flor mar şeftalimsi ruju çok beğendimbayanssulusmile
pastele dün bayıldım,biliyosunkaydirigubbakcemile5göz kalemi çok seversin..çeşit çeşit ne güzel..hepsini güle güle kullan çıtırımŞenizçok çok beğendim ürünleriniolumunekankayizsmilesaol paylaşımın için kankam:lepi:
Ben de bişiler eklicem uleyn! :icecream:
beybiliss maşam yevrumm hihoyyyt barundan memnunum gücel yaptı saçlarımı :kedi:
maşamdan da feci memnunum opuyorumnanaktan
saol seksü kankammm hihoyyyt
kaydirigubbakcemile3 kankam az önce tanrıça garısına seni ayakta degl yataktaym yatarak alkşlıyrm dedm de kaydirigubbakcemile3
kızz ne zmndır görmedim özledim bu yeşil ırkı :gitme: sarılasım geldi olumunekankayizsmile
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
kanka lütfen şunuda unutma,içine ışıltı katması için toz beyaz far önerisi yapmıştım
ona göre:dilcikar::a015:
tamam me:dilcikar:al patenti senin olsun:dilcikar:ben yeni fikirler üretirim
deme kankabenneyaptımkimeleğim yat dinlen biraz istersen:teselli:livim olsa milk şey yapardı sana:icecream:
kokoşluk var ama bakma sen bu malzemelere doğru düzgün yapmam bir rimel bide acık renk bi ruj başka bişey sürmem özel zamanlarda da kalem çekerim o kadar tatlım ama çok seviyorum makyaj malzemesi almayı evde denerim yapıp silerim delü gibisositosositoayşecim sen de az kokoşdeğilmişssin haa güle güle kullan hepsini.
patimm o gacına sülee o yeşil kapaktan ben de istiyommm tadı da tatlı olsun. cümleye bak hele:roflol:
Patim o mor&mavi ikili farına, ayrıca sağdan 3.flor mar urujuna bayıldımm resmen , onlarla yapılmış bir makkaj bekliom senden
paticim yeniden yükledim koydum sen alıntıladın ya çok büyüktü sayfa kocaman oldu sen editle istersen tatlım
for example= kendin delikafadulden
AyşeCeylin canım hoşgeldin aramıza opuyorumnanaktan
ürünlerin çok çok güzelmiş tatlım :lepi:
Ben de çeyizlik olsun diye bi saç şekillendirme seti almak istiyom da kankitom zemuszemus bayanssulusmile
(millet tencere tabak alır ben saçımı başımı dötümü düşünüyom yannız) sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Yatarak alkışlayan halini düşündüm de kanka, çok seksüsün lan aklinialirimsmile :jeyyar: sempatiksalakcinni
şööle yan yatmış Patişota. Bir elinde ciğara aklinialirimsmile
şöle karizmatik bir bakışla alkışlıyor alkisalkisalkis (bu smildeki çok denyo yaa) -tatlicadiarzu-
vay anasını aklinialirimsmile sempatiksalakcinni
bana da sarılasın geldi mi kankeee :lepi: :1hug:
helal olsun sana be:lepi:aslansın aslan:lepi:
hihihi gördü beni sanki işkembe-i kübradan sallama olummm :mymeka: naniknanik
iltifata bile öküzlük yapmaya başladım -tatlicadiarzu- gel öpem seni edimmm Şeniz
hıı o zmn o söylediiğin tipler için ii bişi be tarif, yapacaklara hayırlı olsun
farkındaysan 36 yaşında ve kocamış lafını aynı anlamda kullanmadım annem lmaz:
kendisini tarif etmek için 2 çocuklu ve kocamış lafını, çantanın kendisine gidip gitmeyeceğini öğrenmek içinse yaşını virdimmm:dilcikar::dilcikar:
ayrıca hakkaten sen kuruntulara başlamışsın, manken kılıklı fiziğine çıpçıtır oluşuna bakmadan.. lmaz:lmaz: hiç yakıştıramadım :mymeka:
ne diye Amerikanca konuşup duruyon olum Alla Alla :mymeka:
annadık tikisin
Amerikanca biliyon
makyaj malzemen de var
saçını da kıvırtabiliyon
ama niye bizi eziyon ki alla allaaaa mafoldumben
ayrıca kendisimi eklemicem işte eklemicem işte :umursamaz: