Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
dosya seç var ona tıkla resmi seç sonra 640 480 ayarına geir çıkan linklerden 4.yü seç resim ekle butonuna bas oraya kopyala

Pati Pati Patiiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden
ne gücelmiş ürünlerin cicilerin mankenus yavremom benimmm :lepi:
Babyliss'in saç düzleyicisi gücel mi melekom?
olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile2

beybiliss maşam yevrumm hihoyyyt barundan memnunum gücel yaptı saçlarımı :kedi:
maşamdan da feci memnunum opuyorumnanaktan
saol seksü kankammm hihoyyyt

yeşil kapaklı olan gacımın hedayesi opuyorumnanaktan ben dudagıma pek bişe sürmem bunlarıda bi hevesle aldım zaten boshayallersmile ama hedye olanı severek kullnyrm.badi şaplarıda nemlndrsn dye sürüyom bayanssulusmile tadı da güzelmişşş :kedi:
erek mi sempatiksalakcinni laelaelaelaelae

yataktan mı alkışlıyon -tatlicadiarzu-

Töbe Tanrıma sempatiksalakcinni
noluyo la benneyaptımki

bi de sarılmak istiyomuş denyolinda -tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3 kankam az önce tanrıça garısına seni ayakta degl yataktaym yatarak alkşlıyrm dedm de kaydirigubbakcemile3
kızz ne zmndır görmedim özledim bu yeşil ırkı :gitme: sarılasım geldi olumunekankayizsmile

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
kanka lütfen şunuda unutma,içine ışıltı katması için toz beyaz far önerisi yapmıştım
ona göre:dilcikar::a015:
tamam be:dilcikar:al patenti senin olsun:dilcikar:ben yeni fikirler üretirim
deme kankabenneyaptımkimeleğim yat dinlen biraz istersen:teselli:livim olsa milk şey yapardı sana:icecream:

tatlım yeni gördüm..ben bunu büyütürüm şimdi sıkma canını..
ayrıca resimnet.adlı adresten yüklüyorum ben.gayet memnunum canımkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

hihihi gördü beni sanki işkembe-i kübradan sallama olummm :mymeka: naniknanik
iltifata bile öküzlük yapmaya başladım -tatlicadiarzu- gel öpem seni edimmm Şeniz
hıı o zmn o söylediiğin tipler için ii bişi be tarif, yapacaklara hayırlı olsun

vay bana vaylar bana....senağlamasenağlamasenağlama

farkındaysan 36 yaşında ve kocamış lafını aynı anlamda kullanmadım annem lmaz:
kendisini tarif etmek için 2 çocuklu ve kocamış lafını, çantanın kendisine gidip gitmeyeceğini öğrenmek içinse yaşını virdimmm:dilcikar::dilcikar:
ayrıca hakkaten sen kuruntulara başlamışsın, manken kılıklı fiziğine çıpçıtır oluşuna bakmadan.. lmaz:lmaz: hiç yakıştıramadım :mymeka:

kankam biliyosun ki pek kullanmam dudagıma bişe zemuszemus varsa yoksa göz benm için bayanssulusmile o saydıklarını da bir yada 2 kez sürmüşümdür dudişlere sempatiksalakcinni
saolsun kardeşim var ve kullanıyo benmkileri olumunekankayizsmile
saçımı mahveden 2 ürünüde koydum kanka :roflol: çok sık yapmamak kaydıyla bişecik olmaz gerçi kaydirigubbakcemile2 ohhh beee 10 aldım kızlarrr bayanssulusmile brava aldım edi den hihoyyyt

Ben de bişiler eklicem uleyn! :icecream:

for example= kendin delikafadulden

aysecim very minik foto yerimseniben büyüsünde bakalım canım
kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
paticim yeniden yükledim koydum sen alıntıladın ya çok büyüktü sayfa kocaman oldu sen editle istersen tatlım

Patim o mor&mavi ikili farına, ayrıca sağdan 3.flor mar urujuna bayıldımm resmen , onlarla yapılmış bir makkaj bekliom senden

ayşecim sen de az kokoşdeğilmişssin haa güle güle kullan hepsini.
patimm o gacına sülee o yeşil kapaktan ben de istiyommm tadı da tatlı olsun. cümleye bak hele:roflol:

AyşeCeylin canım hoşgeldin aramıza opuyorumnanaktan
ürünlerin çok çok güzelmiş tatlım
:lepi:

Ben de çeyizlik olsun diye bi saç şekillendirme seti almak istiyom da kankitom zemuszemus bayanssulusmile
(millet tencere tabak alır ben saçımı başımı dötümü düşünüyom yannız)
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Yatarak alkışlayan halini düşündüm de kanka, çok seksüsün lan aklinialirimsmile :jeyyar: sempatiksalakcinni
şööle yan yatmış Patişota. Bir elinde ciğara aklinialirimsmile
şöle karizmatik bir bakışla alkışlıyor alkisalkisalkis (bu smildeki çok denyo yaa) -tatlicadiarzu-
vay anasını aklinialirimsmile sempatiksalakcinni

bana da sarılasın geldi mi kankeee :lepi: :1hug:

:roflol: :roflol: :roflol:
milk şey
sen de bağa pattez kızartsana be kanka çok canım çekiyo şişçem valla billa bilmiyorumkismile mafoldumben
resim çekmeye gidiyom ben şimdicik
bayanssulusmile

ayşecim sen de az kokoşdeğilmişssin haa güle güle kullan hepsini.
patimm o gacına sülee o yeşil kapaktan ben de istiyommm tadı da tatlı olsun. cümleye bak hele:roflol:
kokoşluk var ama bakma sen bu malzemelere doğru düzgün yapmam bir rimel bide acık renk bi ruj başka bişey sürmem özel zamanlarda da kalem çekerim o kadar tatlım ama çok seviyorum makyaj malzemesi almayı evde denerim yapıp silerim delü gibisositososito

Patim o mor&mavi ikili farına, ayrıca sağdan 3.flor mar urujuna bayıldımm resmen , onlarla yapılmış bir makkaj bekliom senden

mor yeşil barbimmm yerimseniben o 2liden makyaj yapıp eklemeyi düşünüyodum bende.yeşil makyaj istemşti bi arkdşm göz topiğnden.inş yaparım bi ara üşenmezsem
opuyorumnanaktan

paticim yeniden yükledim koydum sen alıntıladın ya çok büyüktü sayfa kocaman oldu sen editle istersen tatlım

tanrıça düzeltmş canm opuyorumnanaktan
3lü avon ruj parltıcı kalemnden sende de var kaydirigubbakcemile3
çok güzller güle güle kulln cnm boshayallersmile

for example= kendin delikafadulden

ne diye Amerikanca konuşup duruyon olum Alla Alla :mymeka:
annadık tikisin
Amerikanca biliyon
makyaj malzemen de var
saçını da kıvırtabiliyon
ama niye bizi eziyon ki alla allaaaa mafoldumben

ayrıca kendisimi eklemicem işte eklemicem işte
:umursamaz:

teşekkür edrim aprilcim hepsi avondan genelde bi ara temsilciliğini yapmıştım parayı her ay avona yatırıyordum:kedi:

sana hep sarılasım var kankeee aklinialirimsmile yanımda olsan kaçarı yok sempatiksalakcinni
işte bu tanrıça karısına da arada sarılmak istiyom işte :hulya: zemuszemus
yalnz öle bi anlattın ki kızzzzz aklinialirimsmile avatarımdaki hatun canlandı gözmde sempatiksalakcinni
ben bile hayran hayran bakardm hee.cigara zaten ayrı bi hava katıyo boshayallersmile bak hele şu delpine

helal olsun sana be:lepi:aslansın aslan:lepi:
nasıld becerdi valla:lepi:
ben sadece düzenleme yaptım o kadar
her zaman bu boyutta ekle mavişim,ama yan yana değil,alt alta ekle resimleriyerimsenibeno zaman sayfa düzeni bozulmaz.şimdi inceleme faslına geliyimhihoyyyt hihoyyyt
sıkı bir avoncusun sanırım:içelim:ürünlerinden memnunsundur tahminimce..fondotenlerin kapatıcılığı nasıl bitanem?kırmızı ojen süpermiş:lepi:kalem kullanmayı çok seiyorsun anladığım kadar..mybeline rimelin o serisini çok beğenirim ben..fiyatına göre gayet iyi..
ayrıca şeftali rengi glosun çok güzel canım..topiğimize renk geldi valla..çok teşekkürler bitanem paylaştığın için..hepsini güle güle kullan

öncelikle gacı için söylediklerine katılıyorum..bu hıhta ona:dilcikar:
sana gelince bebek
sallamıyorumkötükedihüsogörmedimmi olum buluşma resimlerini:jeyyar:bebek gibi hatunsunboshayallersmile
seni birebir görenler var ayrıca..örnek tatlı gacı:lepi:
ben susıyımda o konuşsun:dilcikar:

Son düzenleme:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
ölme emi sempatiksalakcinni
kız amerikanca mı konuşuyom sempatiksalakcinni bi duysan var ya koparsın yok böle bi tarzanca :roflol:
duyanda tiki sancak kızzz Allah korusunn akannehir

kendisimini ekliycen knka yapma bize bunu.halk seni istiyo epril :smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…