Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
teşekkür ederim tatlım. aslında o kız benim dermişimsempatiksalakcinni sevmiyom küçük avratlardaki o kızı ben:roflol: ya bi kaç kişi daha söylemişti hiç beğenmiom onu çok itici gelio:sinifsinif:

ben de beğenmem onu sen onun daha güceli çilsizi akıllısısın o saftirik az yarım akıllıı:roflol:

Hoşbuuuldum aprilltooşş^m ne oo eski gırgır yok buralardaaa
formdan düştünüz hatunlar sempatiksalakcinni

Bu arada Kazen hediyelerimi yollamışş
3 adet krem biri selülit biri çatlak biri de akne kremi opuyorumnanaktan
hoşgeldin tatlım dene paylaş bakalım nasılmış kremler. makyaj yarışmasından mı kazandın canım

ölee valla burda kafa dağıtıyorum canım normalde de istanbul türkçesiyle konuşmam ama okulda öttürürüm vallaa

Son düzenleme:
6 7 8 lere giriyorum hem türkçe dersleri hem de görsel sanatlar ben de. ama seviyeleri çok düşük ondan uğraşıyom çok canım. kıı görsel sanat dedim de aklıma süpersoniik bişi geldi çocukklarda değişik renklerden makkac denemeeleri yapsam da kendimi geliştirsem nasıl olur ki:roflol:

bikaç gün sonra velilerden şikayetler gelmeye başlar vallaaa -tatlicadiarzu-

Onu bunu geç deee benim hiç bu kadar güzell türkçe örtmenim olmadııı

Ayseceylin örtmeniimm sizin gibi güzel gözlü edebiyat hocam da olmadııı :umursamaz:
bizimkiler çirkinnnnn yüzlerine bakasım gelmiyoooo ders anlatırkeen hihoyyyt

Bugün edebiyt dersinde hoca paragraf okuturken ben geometri testi çözüodum hoca tepemde bitti anında.. Kalk özetle diyince dımdızlak kaldım ölee sempatiksalakcinni

Sende yapıo musun böle gıcıklıklar kıız ohaoldumsmile

f6ce91ac.jpg

Canlarım kolyeyi annemle babam tatilde çıkmıştı ya, oradan hediye getirmişler çok gücel ben çok sevdim... hihoyyyt hihoyyyt

Altına da ona uygun kombin ekliyim dedim. sempatiksalakcinni
Bu etnik etekleri çok seviyorum...boshayallersmile
Yandan bağlamalı envalop dediğimiz türden Henna etek...:lepi:

Eğer desenli bir etek giyersem üstüne mutlaka düz beyaz T Shirt giyiyorum, göz yormuyor böylece...:hulya: :lepi:
Ayakkabılarımı çekemedim, ayakkabı topiğine eklemiştim ordan bulmaya çalıştım...:lepi:
Converse'in babeti. Çok rahatlar.
:lepi:

f984c9f2.jpg

17e48915.jpg

cimg1872.jpg

ben yaparım onu şekerparem ama öğrenciyen senin yaptıklarının daha fazlasın yapardım lisede dayak bile yedim ben:roflol: öğretmen olunca değişiyo her şey

[/COLOR]

bikaç gün sonra velilerden şikayetler gelmeye başlar vallaaa -tatlicadiarzu-

Onu bunu geç deee benim hiç bu kadar güzell türkçe örtmenim olmadııı

Ayseceylin örtmeniimm sizin gibi güzel gözlü edebiyat hocam da olmadııı :umursamaz:
bizimkiler çirkinnnnn yüzlerine bakasım gelmiyoooo ders anlatırkeen hihoyyyt

Bugün edebiyt dersinde hoca paragraf okuturken ben geometri testi çözüodum hoca tepemde bitti anında.. Kalk özetle diyince dımdızlak kaldım ölee sempatiksalakcinni

Sende yapıo musun böle gıcıklıklar kıız ohaoldumsmile
teşekkür ederim canım
ama ben çalışmıyorum herifüm izin vermiyo lise de çalışcağım diye accuk kıskanç da
ama ikna ettim gib,i kuzum büyüsün biraz o zaman inş.bilmem yapabilirim arada öyle gıcıklıklarohaoldumsmile

aprilim bayıldım kolyene güle güle kulan canımın içii.
o eteklerden ben de giyiyorum hattad diğer topiğe eklemiştim kombini bi ayakkabılar değişikti,converslerin o'larını ben görmedim ne gücelmişşş

ben yaparım onu şekerparem ama öğrenciyen senin yaptıklarının daha fazlasın yapardım lisede dayak bile yedim ben:roflol: öğretmen olunca değişiyo her şey

oLÜÜÜÜÜÜMMM öğrencilere iyi davran çarparım haa turkbayragi
onlar olmasa ne yiceksinz olm açsınız la :KK1:

teşekkür ederim canım
ama ben çalışmıyorum herifüm izin vermiyo lise de çalışcağım diye accuk kıskanç da
ama ikna ettim gib,i kuzum büyüsün biraz o zaman inş.bilmem yapabilirim arada öyle gıcıklıklarohaoldumsmile

Sakın yapmayıın sakıınn sırnaşık şeyBugn çok çarpasım geldi hocayı :jeyyar:

Birşey söyleyebilir miyim ? Belki haddim değiiill amaaa dayanamıyoruumm :umursamaz:

Size koyu renk saç daha çok yakışıyooorr :eek:

aprilim tam benm zevkimsin :lepi: bende etek giyersem üzerine düz beyaz giyerim olumunekankayizsmile
etegn rengyle babet nasılda uymuşşş şok oldummm arasam bulamam resmenn !!!! :lepi:
kolyeciginde pek yakışır boshayallersmile
güle güle giyin gez kankaların kankasııı Şeniz

eprılım bunları giyince kendini mutlak İstiklale at, kombin heba olmasın.. yerini bulsun :KK1: Çok entel gördüm seni kanka , kafanda rastamı acaba CADIARZU sempatiksalakcinni kolyende pek sevimliymiş annenlerin kesesine berekett olumunekankayizsmile

göksuu hoşgeldin kaydirigubbakcemile2

eprılım bunları giyince kendini mutlak İstiklale at, kombin heba olmasın.. yerini bulsun :KK1: Çok entel gördüm seni kanka , kafanda rastamı acaba CADIARZU sempatiksalakcinni kolyende pek sevimliymiş annenlerin kesesine berekett olumunekankayizsmile

göksuu hoşgeldin kaydirigubbakcemile2

Oyyhhkk Hoşbullduumm ŞirinnnPareeemmm hihoyyyt

Sakın yapmayıın sakıınn sırnaşık şeyBugn çok çarpasım geldi hocayı :jeyyar:

Birşey söyleyebilir miyim ? Belki haddim değiiill amaaa dayanamıyoruumm :umursamaz:

Size koyu renk saç daha çok yakışıyooorr :eek:
ne demek canımm memnum oldum bir daha asla sarı ya boyatmam zaten artık rengim budurolumunekankayizsmile

ne demek canımm memnum oldum bir daha asla sarı ya boyatmam zaten artık rengim budurolumunekankayizsmile

Sarı'da gözlerinizin ışıltısı pek bellii olmuyooor.
Fakat koyu renkte yüz hatlarınız daha belirgin ve gözleriniz ön plana çıkmıış sositososito
Çok hoşsunuzz buyrunnnnnnnnn

Anam örtmene neler diyorumm :roflol:

Geçen gün dersanedeki hocam benden eyeliner çekmeyi öğrendiii kopp yaa :roflol:

aprilimm sen ilk yazdığında ben aprili aramızda görmekten gurur duyarız die süper bi giriş yapmıştım görmedin mii fıstığımmm

Uyy görmemişim bal yavrum olumunekankayizsmile
özür dilerim öleyse meleğim
Şeniz

Hoşbuuuldum aprilltooşş^m ne oo eski gırgır yok buralardaaa
formdan düştünüz hatunlar sempatiksalakcinni

Bu arada Kazen hediyelerimi yollamışş
3 adet krem biri selülit biri çatlak biri de akne kremi opuyorumnanaktan

de get Allasen Göksuyu yaaa laelaelaelaelae
gelmin ki bilmin alla allaa :nazar:
Kazen neden sana öle kremler yolladı acaba Göksum fisfisfis sempatiksalakcinni
Selülitin çatlağın ve aknelerin varı mı ki ? sempatiksalakcinni
Ben olsam üzülürdüm yahu, demek her üyeyi böle biliyolar. ahahahha :roflol: :roflol: :roflol:

aprilim bayıldım kolyene güle güle kulan canımın içii.
o eteklerden ben de giyiyorum hattad diğer topiğe eklemiştim kombini bi ayakkabılar değişikti,converslerin o'larını ben görmedim ne gücelmişşş

Sağol bitanemmm...Şeniz
Bu Converseler 2008 senesi koleksiyonuydu balım. Bi daha üretmediler ama ben çok sevmiştim keşke diğer rengini de alsaymışım...:gitme:
Çok rahat ve çok şeker duruyor ayakta. Eskimiyor bir de meret
:lepi:

april canım eteğinle kolyeni çok beğendim kızopuyorumnanaktan

Teşekkür ederim canımıniçi :kedi:
ben de seni çok ama çok beğendim kuzum maşallah sana
Şeniz

X