Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ayşecim bence sürüp silmee buraya ekle eksik fazla neyin varsa makkav uzmanlarımız seni yönlendirir zaanla da alışırsın canım bak ben çok yol katettim mesela:roflol:

kapatıcılığı yok tanrıçam sadece aydınlık bir görünüm veriyor.seviyorum o yüzden
bi de tabaka varmış gibi bir his vermiyo yüzünde. ojem kırmızı değil nar çiçeği renginde canikom
beğendin demek sacımı tanrıçam bende beğendim makyaj hiç istemiyor ruj bile resimde de belli bişey yok yüzümde

Son düzenleme:
aprilim koptum:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ayşeceylinim yeni saç rengine ba-yıl-dım:lepi: :lepi:
k.bakma ama 10 yaş genç göstermiş...genç kız gibi olmuşsun:lepi:
çok ama çok beğendim canımolumunekankayizsmile
bu renkten vazgeçme asla:hulya:KK43:bence:KK1:)

Son düzenleme:
aprilim koptum:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ayşeceylinim yeni saç rengine ba-yıl-dım:lepi: :lepi:
k.bakma ama 10 yaş genç göstermiş...genç kız gibi olmuşsun:lepi:
çok ama çok beğendim canımolumunekankayizsmile
bu renkten vazgeçme asla:hulya:KK43:bence:KK1:)
zaten 25 yaşındayım datlum 15 mi oldum şimcikdelikafadulden

benim de elimde avonun o fondoteninden var hafif bir dkuya sahip abartı durmuyo bence elimde kalmasın die kullanıyom

sana hep sarılasım var kankeee aklinialirimsmile yanımda olsan kaçarı yok sempatiksalakcinni
işte bu tanrıça karısına da arada sarılmak istiyom işte :hulya: zemuszemus
yalnz öle bi anlattın ki kızzzzz aklinialirimsmile avatarımdaki hatun canlandı gözmde sempatiksalakcinni
ben bile hayran hayran bakardm hee.cigara zaten ayrı bi hava katıyo boshayallersmile bak hele şu delpine :nazar:

he ya kankam he :nazar:
Ama çok öskürtüyo namıssız :a015:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
ölme emi sempatiksalakcinni
kız amerikanca mı konuşuyom sempatiksalakcinni bi duysan var ya koparsın yok böle bi tarzanca :roflol:
duyanda tiki sancak kızzz Allah korusunn akannehir

kendisimini ekliycen knka yapma bize bunu.halk seni istiyo epril :smiley-cool:

Alla bizi tikilerin şerrinden korusun işalla dinimiz amin kankam...:Saruboceq: sempatiksalakcinni
az dur daa, ekliyom foto benneyaptımki
ama kendimi değel
:nazar:

Ayşecim, benim de Avon'un beğendiğim ürünleri var tatlım. bayanssulusmile Özellikle rujlarını çok severim. Bir de saç ürünlerini. Bir de banyo ürünlerini... :lepi: boshayallersmile

ŞenizHoşbuullduumm Paticikk

oooyyy kuşum benimmm kaçıncı sınflar ki ananııı zırlatıyolllarr :KK70:

anamm ayşem valla çok güzelmişssin gözlerim kamaştı. böle sıfatım olsun makyaja ne hacet:roflol:
kuzuna da bayıldım maşallah.bu arada yeni saç rengin harika olmuş. seni küçük kadınlardaki numerasunu bilmediğim avrata benzettim gıı:roflol:

Göksuyum hoş geldin ballımmmm opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

Kuş kafa da bana selam vermesin zate
:dilcikar:

aprilimm sen ilk yazdığında ben aprili aramızda görmekten gurur duyarız die süper bi giriş yapmıştım görmedin mii fıstığımmm

ayşecim yazılarımdan utnarak türkçe öğretmeniyim cevabıını veriyorum sana. her yerde resmiyetten fenalık geldi burda cıvıtyom af buyurun:roflol:

anamm ayşem valla çok güzelmişssin gözlerim kamaştı. böle sıfatım olsun makyaja ne hacet:roflol:
kuzuna da bayıldım maşallah.bu arada yeni saç rengin harika olmuş. seni küçük kadınlardaki numerasunu bilmediğim avrata benzettim gıı:roflol:
teşekkür ederim tatlım. aslında o kız benim dermişimsempatiksalakcinni sevmiyom küçük avratlardaki o kızı ben:roflol: ya bi kaç kişi daha söylemişti hiç beğenmiom onu çok itici gelio:sinifsinif:

aprilimm sen ilk yazdığında ben aprili aramızda görmekten gurur duyarız die süper bi giriş yapmıştım görmedin mii fıstığımmm

ayşecim yazılarımdan utnarak türkçe öğretmeniyim cevabıını veriyorum sana. her yerde resmiyetten fenalık geldi burda cıvıtyom af buyurun:roflol:
osmanlıca sözlük falan deyince tahmin etmiştim bende edebiyat ama sanalda E si bile kalmıyo tabi aman napak boş versempatiksalakcinni

Hoşbuuuldum aprilltooşş^m ne oo eski gırgır yok buralardaaa
formdan düştünüz hatunlar sempatiksalakcinni

Bu arada Kazen hediyelerimi yollamışş
3 adet krem biri selülit biri çatlak biri de akne kremi opuyorumnanaktan

ŞenizHoşbuullduumm Paticikk

oooyyy kuşum benimmm kaçıncı sınflar ki ananııı zırlatıyolllarr :KK70:

6 7 8 lere giriyorum hem türkçe dersleri hem de görsel sanatlar ben de. ama seviyeleri çok düşük ondan uğraşıyom çok canım. kıı görsel sanat dedim de aklıma süpersoniik bişi geldi çocukklarda değişik renklerden makkac denemeeleri yapsam da kendimi geliştirsem nasıl olur ki:roflol:

X