Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
renkli nemlendirici baby feyslilere önerdin galiba kanka :dilcikar: sivilceleri kapatmıyor o meret.. :kızgın:

emeeene sağlık edimm :içelim:

eprılım çanta bana değil hemşom, 36 yaşlarında bir bayana şakkıdı
çantayı beğendinis yani kızlarrr, piki madem :eek:

Aaaaaaaaa kankaaaaaaaaaa ben de bi sefer mineral fondotenimle yüz nemlendiricimi karıştırıp renkli nemlendirici yapmışıdım sırnaşık şey hatta buraya da eklemişidimlaelaelaelaelae ama sen yoktun o zaman sanırsam, bilmiyorumkismile uzun süre gelmemiştin...:gitme:

Bulamam ama mesajı nası bulcam...:bbo:

Valla çok güzel oluyor kankalarım mutlaka deneyin bu formülleriii...delikafadulden
İstanbul'a döndüm ayrıca. Artıkın sık sık burdağyımmm
hihoyyyt

hımm demek sende ekledinbenneyaptımki
ne güzel-tatlicadiarzu-
madem öyle sus:mymeka:ne bozuyosun benikötükedihüsokendim üretmiş havamdan uzaklaştırıyosun beni:enbuyukkk:
kankanın kankaya yaptığını akrep yapmazmış:a015: :roflol: :roflol: :roflol:
kanka işin şakası ayrıda,ben hiç görmedim melem:uhm:nası kaçırdım bu şahane paylaşımı dedimfisfisfisama demek o bir ay kadar gelmediğim sürede ekledinyerimseniben
eğer resimleri varsa tekrar paylaşsana meleğim merak ettimhihoyyyt hihoyyyt
benim kankamda süpersonik:lepi:aklını seviyim o zaman aprilimŞenizbayılıyoruz biz topikçek malzemelerle oynamayakaydirigubbakcemile2
demek evine döndün kankam,hoşgeldin sefa geldinolumunekankayizsmile

renkli nemlendirici baby feyslilere önerdin galiba kanka :dilcikar: sivilceleri kapatmıyor o meret.. :kızgın:

emeeene sağlık edimm :içelim:

eprılım çanta bana değil hemşom, 36 yaşlarında bir bayana şakkıdı
çantayı beğendinis yani kızlarrr, piki madem :eek:
sende beybi feyssin dünya güzelimolumunekankayizsmile
ama yoğun kapatıcılık beklememek gerek tabikiyerimsenibenbunu daha çok cildinde sorun olan hanımlar(sivilce tedavisi görürken özel günler için ağar fondoten kullanmak yerine),genç kızlarımız,yada yoğun fondotenle cildini yormak istemeyen kokoşlar uygulayabiliryerimseniben

kankaaa cidden acayip yararımıza dokuncak bişey buu :lepi::lepi::lepi::lepi:
ayakta alkışlıyorum seni alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis ( valla yatagımda uzanıyorum ohhh mis gibin :icecream: )
fondoten var yerimseniben digerlerylede karştrm yapabilireemm bayanssulusmile
edi olcak karısın allama demiştim çook eskiden :nazar:
kanka ben sana çok pis kopuyorum nolur git gözümün önündensırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
triplere bak ya:roflol: :roflol: :roflol: gülmekten yazamıyorumlülülülülülü lülülülülülü
ay saol cicimbayanssulusmile:roflol:
kanka,aprilimde eklemiş,onuda alkışlıyoruz:lepi:

Son düzenleme:
bende az önce yarın işyerinde doğum günüsü olan bir aplaya hedaye aldım.. kesemiz sınırlıydı , makul bişi alıyım dedimmm.. çanta aldım.. kendisi 36 yaşında pek spor giyinmeyen bi hatun.. umarım seçimim güzeldir o beğenmezse ben kullancam :teytey: saçlarıma uyuyo çanta çookk :KK1:
renginden dolayı kullanırmı diye şeyediyorum :sinifsinif: yoksa çanta taş gibi malzemesi fln.. bi bakın gari pls.. ama kendinize göre değerlendirmeyin hepiniz taze fidanlarsınız o 2 çocuklu brz kocamış :kedi:, o açıdan bakın

vay bana vaylar bana....senağlamasenağlamasenağlama

kankaaaaklinialirimsmile aklinialirimsmile
avatarın hayırlı olsunaklinialirimsmileçok yakıştıaklinialirimsmileerek olsam haniaklinialirimsmile

benden de bukadar :hulya: 2de allıgım var sempatiksalakcinni kıyıda köşede bişe var mı bilmem daha.temzleme şeyleri vs onları eklemştm zate kaydirigubbakcemile2

kızlar maşam ve düzleştircim hihoyyyt memnun oldugumdan paylaşmak istedim hihoyyyt

hee ya vallah sürdüm olum beyaz far:roflol:
dannrıçam tamam linere o kadar para bayılmıcam olum benim gözler de eşek gözü gibin liner garip gelio gözüme ama özeniyom sürüyom:roflol:iyi aklıma geitdrdin ben bi e buğulu makkac deniyim bi ara siz kokoşlar ne diodunuzz haa smokey de denicem:roflol:
he valla barbie düşünmüş almışssın beğenmesse o senin sorunun deel biz beğendik o beğenmesse kura çekeris ona gönderirsin:roflol:
danrıçam şu an istediğim başka bişi yok ama aklıma gelirse çekinmeden sölerim.nolcak yaa gözünü kapa bitarafa sür bi tarafa sürme 7 farkı bulak:roflol:

aaa ayşecim ben senin resmine baktımm maşallh be gülüm kadırgalı aysel halt yesin, sibel can aynalara küssün senin yanında :dilcikar: makkaj malzemelerini heyecanla bekliorum :smiley-cool:
teşekkür ederim canımopuyorumnanaktankızlar hızlı resim hata verio nerden yükleyeyim:eek:

kankaaaaklinialirimsmile aklinialirimsmile
avatarın hayırlı olsunaklinialirimsmileçok yakıştıaklinialirimsmileerek olsam haniaklinialirimsmile

erek mi olsan bilmiyorumkismile bebem açarmısın birazcık bu lafı sempatiksalakcinni
[

kanka ben sana çok pis kopuyorum nolur git gözümün önündensırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
triplere bak ya:roflol: :roflol: :roflol: gülmekten yazamıyorumlülülülülülü lülülülülülü
ay saol cicimbayanssulusmile:roflol:

o zaman aprilimize de yataktan bir alkışşşşş alkisalkisalkis alkisalkisalkis akıllı hatunlar sizi gamyoncuiremsu
kankaaaa özledim seniiii :gitme: duygusala bagladım kanka.şöle hasretle sarılan bi smile de yok ki :1no2: duygularımı ifade edemiyorum bugün guclubacismile

erek derken hakkaten hahahahahhaa:roflol:
patim ne güzel şelerin var öleeee yeşil kapalı rucuna bayıldım anam farlarını zaten beğenmiştim önceden bi d flormar sanırım gloss var en sağda çok tatlıymış rngi fazla düzleştirme saçını başını rahat bırak kıllarını ben gibi 3 tel kalırsın yoksamm:roflol:

oyyyyyyyyyyy:lepi: :lepi: :lepi:
köfte dudaklı canım kankam gelmişşş ahali:teytey: :teytey: :teytey: hoşgeldin gardaşım:1hug:
naber nassın iyisinmi:hulya:[/B]

can yoldaşımmmmmmm olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
ela gözlüm dilberim, ben sana kendisimi feda etmişim sevdiiiim :nazar: buyrunnnnnnnnn
(öle miydi la o) fisfisfis
eyyim kankacım sen nassın işalla? Şeniz
13 saat yol geldim aşkom, 5 saat uyudum ama gene de yorgunum akannehir
sizleri süpersonik özlediğimden burdağyım ama gitmem bi yere
:lepi:

hımm demek sende ekledinbenneyaptımki
ne güzel-tatlicadiarzu-
madem öyle sus:mymeka:ne bozuyosun benikötükedihüsokendim üretmiş havamdan uzaklaştırıyosun beni:enbuyukkk:
kankanın kankaya yaptığını akrep yapmazmış:a015: :roflol: :roflol: :roflol:
kanka işin şakası ayrıda,ben hiç görmedim melem:uhm:nası kaçırdım bu şahane paylaşımı dedimfisfisfisama demek o bir ay kadar gelmediğim sürede ekledinyerimseniben
eğer resimleri varsa tekrar paylaşsana meleğim merak ettimhihoyyyt hihoyyyt
benim kankamda süpersonik:lepi:aklını seviyim o zaman aprilimŞenizbayılıyoruz biz topikçek malzemelerle oynamayakaydirigubbakcemile2
demek evine döndün kankam,hoşgeldin sefa geldinolumunekankayizsmile

gelzek seni yaa sırnaşık şey sırnaşık şey :nazar:
kanka bu işin patenti şeysi bende taam mı :lepi: :nazar:
fikri mülkiyet davası açacam sana hazır mısın sositososito
bi de çok bilirmiş gibi eklemiş peeh :dilcikar:
neyse biraz modifiye etmişin içine badi şop pırıltı ışıltısı katmışın neyyysiii :nazar:

aklımı sev, beni sev, beni okşa, beni öp kanka... aklinialirimsmile :jeyyar:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ben de alkış ben de ben de ben de senağlama laelaelaelaelae
:delikdondançıkanaprilsmile: sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Pati Pati Patiiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden
ne gücelmiş ürünlerin cicilerin mankenus yavremom benimmm :lepi:
Babyliss'in saç düzleyicisi gücel mi melekom?
olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile2

erek mi olsan bilmiyorumkismile bebem açarmısın birazcık bu lafı sempatiksalakcinni

o zaman aprilimize de yataktan bir alkışşşşş alkisalkisalkis alkisalkisalkis akıllı hatunlar sizi gamyoncuiremsu
kankaaaa özledim seniiii :gitme: duygusala bagladım kanka.şöle hasretle sarılan bi smile de yok ki :1no2: duygularımı ifade edemiyorum bugün guclubacismile

erek mi sempatiksalakcinni laelaelaelaelae

yataktan mı alkışlıyon -tatlicadiarzu-

Töbe Tanrıma sempatiksalakcinni
noluyo la benneyaptımki

bi de sarılmak istiyomuş denyolinda -tatlicadiarzu-

benden de bukadar :hulya: 2de allıgım var sempatiksalakcinni kıyıda köşede bişe var mı bilmem daha.temzleme şeyleri vs onları eklemştm zate kaydirigubbakcemile2

kızlar maşam ve düzleştircim hihoyyyt memnun oldugumdan paylaşmak istedim hihoyyyt

kankammm:lepi: :lepi: :lepi:
topiğimize renk kattın be:içelim:valla içim açılıyo bakarken:smiley-cool:aha böyle oluyorumboshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile :KK3:
öncelikle hepsini güle güle kullan gülomhihoyyyt
düzleştirici ve maşayıda paylaşman ayrı bir artı:hooray:benden sana 10 bu gün:hooray::hooray:çalışkan öğrencinin hası diye girişe resmini asıcam:smiley-cool:
en arkada kırmızımsı,parlak bi glos gördüm:1ninca:eek:nu istiyorum sendenhihoyyyt
en baştaki avon glosu,onun yanındaki ruju,ve she lerin yanındaki flor mar şeftalimsi ruju çok beğendimbayanssulusmile
pastele dün bayıldım,biliyosunkaydirigubbakcemile5göz kalemi çok seversin..çeşit çeşit ne güzel..hepsini güle güle kullan çıtırımŞenizçok çok beğendim ürünleriniolumunekankayizsmilesaol paylaşımın için kankam:lepi:

X