- 3 Kasım 2008
- 11.895
- 18
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #34.381
meleğim gelmiş:sm_cool: :dance: :teytey: :1hug:
livim çok özledim seniii:1hug:
livim birazdan tarif eklicem,ve bu gün bir ruj aldım golden rose,o kadar beğendimki:lepi:
bu arada sen kuzeninin nişanı için elbise arıyodun bebem..naptın:hulya:?bulabildinmi gönlünce bişeyler?
sıkıntı yapma hayatım..allahın izni ile güzel geçicektirolumunekankayizsmileolumlu düşünaklinialirimsmileteşekkürler kızlar saolun..ilk doğum günümüz,heyecanlıyız,telaşlıyız aslında karmakarışığız hayırlısıyla alnımızın akıyla çıkarız inş. işin içinden..eyvahedigeldismile
bitanem benimŞenizMelekkkkkk bende seni inanılmaz özledim :asigim:
Güzelimm benimmm hallettim elbise işini sözde bursaya gitmeden önce kombini ekleyecektim dimi =( neyse artık sonra eklerim bebeğim olumunekankayizsmile
Kuzumm senin tariflerinide fenalı özledim kimbilir neler ekleyeceksin gene :asigim: Şu aralar boyun bölgeme çok takmış durumdayım sanki yaşlanmış kırışmış gibi geliyor bi ara boyun bölgesi için maske tarifi verirsen çok sevindirik olurum :Saruboceq: Belki eklemişsindir kaçırmışta olabilirim =(
Golden rose ruj mu aldın cokacimcoook Bende golden rose çokkkkkk seviyorum bakalım hangisi çokkkkkk merak ettim meleğim hihoyyyt
afiyet olsun meleğim.bekliyorumhihoyyyt hihoyyytAyyyyyy yeni farkettimbaşlığımız değişmiş canlar .Ben birşeyler atıştırıp geliyom cokacimcoook
alemlere akaceğiz:sm_cool::teytey::içelim:..yıllaaaaaaar evvel, böğün alemlere aktıydık kendisiynen..aklinialirimsmile
iyi akşamlar kızlar topiğiniz hem güzel bilgiler verio hemde çok eğlenlecelisositososito
sanada iyi akşamlar tatlımhihoyyyt
çok teşekkürler canımolumunekankayizsmile
güzel bakan gözlerin olduğu için,öyle görmüşsünŞeniz
hoşgeldin topiğimizehihoyyyt hihoyyyt
ne dalga geçiyon kuş kafa:mymeka::dilcikar:oo eline sağlık süpersin danrıçammmm-tatlicadiarzu-
bu ne güzel bir karşılama hoşbuldum canımŞeniz
amin canım teşekkür ederim..ne dalga geçiyon kuş kafa:mymeka::dilcikar:
saol canoaklinialirimsmile
Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan
bu arada avatarında çok güzel bir aile tablosu görüyorum:asigim:rabbim nazarlardan korusun siziboshayallersmile
Gacım güle güle kullan ayakkabıların fotoğrafını isteriz ama :lepi: deicman ayakkabılarını bende seviyorum fiyatlarıda çok uygun boshayallersmile
deicmandan papi aldım, hemde var ya 39,90 a.akannehir. platforum topuk..işçiliği gayet kaliteli fakat tabiki deri değil ayakkabı..
saten gece ayakkabıları filan çok güzel di..aklınızda bulunsun kızlar onlar da 39,90 dıyerimseniben..değmez birkaç kez giyilecek gece ayakkabılarına bi dünya para vermeyevereliniortak
kaçtım bay
bitanem benimŞeniz
demek buldun elbisedelikafaduldenkanka k.bakma resim istiyorum:lepi:zevkli livim kim bilir ne aldı:asigim:
kanka,boynun en güzel ilacı yumurta akı:lepi:ama bunu her zaman yapamıyor insan tabi..
ben nergis yağı aldım geçenlerde..boynuma onu sürüyorum kırışıklıkları önlemek için:kedi:
ve kokusuda miss livim missopuyorumnanaktan
.
sizlere biraz aktarlık ürünlerden bahsetmek istiyorum.
biliyorsunuz bayılırım aktarlarahihoyyytne zaman gitsem ya içmelik,ya sürmelik bişeyler alırım:icecream:
geçen gün gittiğimde ise keten tohumu,ısırgan otu tohumu tozu,çörek otu tozu,kara üzüm çekirdeği tozu aldımsüprizzzzz
bunların faydasından hem kendimce,hemde biraz netten aldığım bilgilerle söz edicemboshayallersmile
he bu arada yediğimiz şeyleri yüzümüze sürebiliriz felsefesinin öncüsü olarak:lepi:bu tozları süt ile karıştırıp kendime maske yapmayıda ihmal etmedim:roflol:
hem yiyoruz,hem sürüyoruz:lepi::roflol:
keten tohumu: Kolesterolü düşürür, felç ve kanser için iyi bir destek gıdasıdır
Sindirim sisteminde mide ve bağırsak iç duvarlarını temizlediği ve
Genelde kabızlığa iyi gelir
Özellikle de unutkanlık gibi rahatsızlıklara birebir olduğu bilinmektedir.
Kan şekerini ayarlar
Bazı deri hastalıklarının iyileşmesine faydada bulunur
Bazı yaraların daha çabuk iyileşmesi için destekleyici gıda olarak
Kemik ve destek sistemin kuvvetlendirilmesinde
Bazı solunum yolu rahatsızlıklarında
Deri ve organların dış yüzeylerini örten dokuların yenilenmesine yardımcı olmasında uzun zamanlardan beri kullanılmaktadır
çörek otu tohumu:
Vücuda kuvvet ve zindelik verir; bal ile macun yapıp yenebilir. Kan yapıcıdır; her sabah kuru üzümle beraber yenmeli.
Kadınların hayzını söktürür. Anne sütünü artırır; balla yenmeye devam edilmelidir. Unutkanlığa faydalıdır, balla macun yapılıp yenmeli.
*Mide ve bağırsaktaki gazları söker, hazmı kolaylaştırır, iştah açar; ekmek ve keklere katılırsa da şişlik yapmaz.
Sivilce, egzama gibi cilt hastalıklarına faydalıdır; çörek otu sirke ile kaynatılıp sürülür.
*Saçları besler, kepeği önler; çörek otu yağı saçlara sürülür.
*Yorgunluk halini giderip zindelik verir
peygamber efendimizin(s.a.s)çokça övdüğü ve faydaları saymakla bitmeyecek bir bitkidir..
ısırgan otu tohumu:
Tümörlerin gelişimini engeller.
2-Ödem çözücü ve iltahap gidericidir.
3-Anemiye iyi gelir
4-Hücre yenileyici özelliği vardır.
5-Prostat büyümesini engeller.
6-Romatizma ve eklem ağrılarında faydalıdır.
7-Bağışıklık sistemini güçlendirir.
8-Alerjik rahatsızlıklarda bağışıklık sistemini güçlendirerekvücudun mikroplarla savaşmasını sağlar.
9-Kan seviyesini düzenler.
10-Mide ve bağırsak düzeninde faydalı olabilir.
11-İdrar söktürücü özelliği vardır.
12-Erkeklerde cinsel isteği artırır.
13-Kan dolaşımı ve organizmayı uyarıcı nitelikleri sıralanabilir.
14-Böbrek ve idrar yolu iltihabında faydalıdır
NOT:ayrıca saçlar içinde içten destek olarak kullanılır...
kara üzüm çekirdeği tozu:
öncelikle kendisinin mükemmel bir anitoksidan olduğunu söyleyeyim..ayrıca göğüs büyütmede içten destek olarak kullanılıyor haberiniz olsunaklinialirimsmile
mükemmel bir kolestrol düşürücü ayrıcakaydirigubbakcemile5
buda,bütün anlattığım tozların karışımı olan maskem:lepi:
neden değerlendirilmesinki?ısırgan cilde çok iyi gelir..üzüm deseniz doğal antioksidan..kremlerin içeriklerinde bile varkaydirigubbakcemile2keten tohumu zaten maske olarak kullanılıyorbayanssulusmileben bunun adına yaşlanma karşıtı maske diyorum
banyo yapmadan önce haftanın 1 günü,yüzüme ve boynuma sürüp,kuruduktan sonra öyle duşumu alıyorumhihoyyyt
bunu her cilt tipi kullanabilir..eğer cildiniz aşırı yağlı ise,süt yerine su koyup öyle maske kıvamına getirebilirsinizyerimseniben
Patimmmm seninde göz makyajını alıntılarda gördüm kuzucum ne güzel yapmışsın öyle feci yakışmış
sizlere biraz aktarlık ürünlerden bahsetmek istiyorum.
biliyorsunuz bayılırım aktarlarahihoyyytne zaman gitsem ya içmelik,ya sürmelik bişeyler alırım:icecream:
geçen gün gittiğimde ise keten tohumu,ısırgan otu tohumu tozu,çörek otu tozu,kara üzüm çekirdeği tozu aldımsüprizzzzz
bunların faydasından hem kendimce,hemde biraz netten aldığım bilgilerle söz edicemboshayallersmile
he bu arada yediğimiz şeyleri yüzümüze sürebiliriz felsefesinin öncüsü olarak:lepi:bu tozları süt ile karıştırıp kendime maske yapmayıda ihmal etmedim:roflol:
hem yiyoruz,hem sürüyoruz:lepi::roflol:
keten tohumu: Kolesterolü düşürür, felç ve kanser için iyi bir destek gıdasıdır
Sindirim sisteminde mide ve bağırsak iç duvarlarını temizlediği ve
Genelde kabızlığa iyi gelir
Özellikle de unutkanlık gibi rahatsızlıklara birebir olduğu bilinmektedir.
Kan şekerini ayarlar
Bazı deri hastalıklarının iyileşmesine faydada bulunur
Bazı yaraların daha çabuk iyileşmesi için destekleyici gıda olarak
Kemik ve destek sistemin kuvvetlendirilmesinde
Bazı solunum yolu rahatsızlıklarında
Deri ve organların dış yüzeylerini örten dokuların yenilenmesine yardımcı olmasında uzun zamanlardan beri kullanılmaktadır
çörek otu tohumu:
Vücuda kuvvet ve zindelik verir; bal ile macun yapıp yenebilir. Kan yapıcıdır; her sabah kuru üzümle beraber yenmeli.
Kadınların hayzını söktürür. Anne sütünü artırır; balla yenmeye devam edilmelidir. Unutkanlığa faydalıdır, balla macun yapılıp yenmeli.
*Mide ve bağırsaktaki gazları söker, hazmı kolaylaştırır, iştah açar; ekmek ve keklere katılırsa da şişlik yapmaz.
Sivilce, egzama gibi cilt hastalıklarına faydalıdır; çörek otu sirke ile kaynatılıp sürülür.
*Saçları besler, kepeği önler; çörek otu yağı saçlara sürülür.
*Yorgunluk halini giderip zindelik verir
peygamber efendimizin(s.a.s)çokça övdüğü ve faydaları saymakla bitmeyecek bir bitkidir..
ısırgan otu tohumu:
Tümörlerin gelişimini engeller.
2-Ödem çözücü ve iltahap gidericidir.
3-Anemiye iyi gelir
4-Hücre yenileyici özelliği vardır.
5-Prostat büyümesini engeller.
6-Romatizma ve eklem ağrılarında faydalıdır.
7-Bağışıklık sistemini güçlendirir.
8-Alerjik rahatsızlıklarda bağışıklık sistemini güçlendirerekvücudun mikroplarla savaşmasını sağlar.
9-Kan seviyesini düzenler.
10-Mide ve bağırsak düzeninde faydalı olabilir.
11-İdrar söktürücü özelliği vardır.
12-Erkeklerde cinsel isteği artırır.
13-Kan dolaşımı ve organizmayı uyarıcı nitelikleri sıralanabilir.
14-Böbrek ve idrar yolu iltihabında faydalıdır
NOT:ayrıca saçlar içinde içten destek olarak kullanılır...
kara üzüm çekirdeği tozu:
öncelikle kendisinin mükemmel bir anitoksidan olduğunu söyleyeyim..ayrıca göğüs büyütmede içten destek olarak kullanılıyor haberiniz olsunaklinialirimsmile
mükemmel bir kolestrol düşürücü ayrıcakaydirigubbakcemile5
buda,bütün anlattığım tozların karışımı olan maskem:lepi:
neden değerlendirilmesinki?ısırgan cilde çok iyi gelir..üzüm deseniz doğal antioksidan..kremlerin içeriklerinde bile varkaydirigubbakcemile2keten tohumu zaten maske olarak kullanılıyorbayanssulusmileben bunun adına yaşlanma karşıtı maske diyorum
banyo yapmadan önce haftanın 1 günü,yüzüme ve boynuma sürüp,kuruduktan sonra öyle duşumu alıyorumhihoyyyt
bunu her cilt tipi kullanabilir..eğer cildiniz aşırı yağlı ise,süt yerine su koyup öyle maske kıvamına getirebilirsinizyerimseniben
ayburum çok teşekkür ederim Şenizisland canım doğum günün kutlu olsun bankacı hatunumuz
Livom çok teşekkürler bebek yüzlümopuyorumnanaktanİsland canım doğum günün kutlu olsun Şeniz
Ayyyyyyy kızlar alıntılarda gördüm patates salatası ,kurabiye fln harika görünüyor cokacimcoook Patimmmm seninde göz makyajını alıntılarda gördüm kuzucum ne güzel yapmışsın öyle feci yakışmış
Tanrıçammmmmmmmmmmmmmmm :asigim:
canımmmopuyorumnanaktanGüzel kankam benimmmm sen yeter ki iste çekerim tabi yalnız gündüz gözüyle çeksem iyi olur bu saatte renkler tam çıkmayabilir =)
Aaaaaa evet yumurta akını bende senden öğrenmiştimyüz ve boyunuma sürekli sürüyorum Nergis yağınıda hafta içi alacağım bitanem sadece nergis yağını mı süreceğiz ek birşeye ihtiyaç var mı gülüm ?
Kankam yerimmmmm seni ne güzel bilgiler vermişsin :asigim: Demek yaşlanma karşıtı maske aaaaaaay bunlarda da almam lazımKankam bunları aldıktan sonra öğüteceğiz değil mi bilmiyorumkismile
Kızlar bende geçenlerde mecitefendi sarımsaklı şampuanını aldım iyi güzel hoşta saçı fenalı yağlandırıyorakannehir bu sarmısaklı sampuanların hepsi mi böyle ki CADIARZU
göksuyumhihoyyyt hihoyyytKızlaaaaaaaaaaar ben geldiiiiiimm
alıntı yaptım ki görmeyenler görsün faydalansın :hulya:
kankam daha bögün annemle konuşuyoduk.annem keten tohumu kullanıyo da :lepi:
biri sordu tam olarak ne işlevi var diye.keşkem diyeydim tanrıçam daktır gibi anlatmış gir oku kaydirigubbakcemile2 :icecream:
kara üzüm çekirdegini şiddetle tavsiye ederim kızlar.1 kutu evde var benm.bi kaşık alıyrum sonra hoop su hihoyyyt antioksidan bayanssulusmile
dgerlerini bilmiyodum okuyup ögrenmiş oldum bebeimm Şeniz
topiğimizin adı da degişti :lepi: daha kapsamlı oldu,hayırlı olsun faydası olsun sempatiksalakcinni