Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Melekkkkkk bende seni inanılmaz özledim :asigim:
Güzelimm benimmm hallettim elbise işini sözde bursaya gitmeden önce kombini ekleyecektim dimi =( neyse artık sonra eklerim bebeğim olumunekankayizsmile

Kuzumm senin tariflerinide fenalı özledim kimbilir neler ekleyeceksin gene :asigim: Şu aralar boyun bölgeme çok takmış durumdayım sanki yaşlanmış kırışmış gibi geliyor bi ara boyun bölgesi için maske tarifi verirsen çok sevindirik olurum :Saruboceq: Belki eklemişsindir kaçırmışta olabilirim =(

Golden rose ruj mu aldın cokacimcoook Bende golden rose çokkkkkk seviyorum bakalım hangisi çokkkkkk merak ettim meleğim hihoyyyt

Son düzenleme:
Ayyyyyy yeni farkettim başlığımız değişmiş canlar .Ben birşeyler atıştırıp geliyom cokacimcoook

selam kızlar..nassınız?
hazırlandım, kocikimi beklerkene size bakiim didim di?
alemlere akaceğiz:sm_cool::teytey::içelim:..yıllaaaaaaar evvel, böğün alemlere aktıydık kendisiynen..aklinialirimsmile

bugün forumdaki badyşoptan keten,kendir, kenevirlsempatiksalakcinnii ayak bakım kreminden aldım.1 alana 2.bedava idi..bi de allıklarını şöyle bir deniyim dedim hakkaten güzelmiş yaaa..epey kalıcı idizemuszemus..tavsiye ederim arkadaşlar..

bi de deicmandan papi aldım, hemde var ya 39,90 a.akannehir. platforum topuk..işçiliği gayet kaliteli fakat tabiki deri değil ayakkabı..
saten gece ayakkabıları filan çok güzel di..aklınızda bulunsun kızlar onlar da 39,90 dıyerimseniben..değmez birkaç kez giyilecek gece ayakkabılarına bi dünya para vermeyevereliniortak

kaçtım bay

sıkıntı yapma hayatım..allahın izni ile güzel geçicektirolumunekankayizsmileolumlu düşünaklinialirimsmile
bitanem benimŞeniz
demek buldun elbisedelikafaduldenkanka k.bakma resim istiyorum:lepi:zevkli livim kim bilir ne aldı:asigim:
kanka,boynun en güzel ilacı yumurta akı:lepi:ama bunu her zaman yapamıyor insan tabi..
ben nergis yağı aldım geçenlerde..boynuma onu sürüyorum kırışıklıkları önlemek için:kedi:
ve kokusuda miss livim missopuyorumnanaktan

Ayyyyyy yeni farkettim başlığımız değişmiş canlar .Ben birşeyler atıştırıp geliyom cokacimcoook
afiyet olsun meleğim.bekliyorumhihoyyyt hihoyyyt

alemlere akaceğiz:sm_cool::teytey::içelim:..yıllaaaaaaar evvel, böğün alemlere aktıydık kendisiynen..aklinialirimsmile

uzun yıllar daha alemlere akmanız dileği ile o zaman a.s.

Son düzenleme:
sizlere biraz aktarlık ürünlerden bahsetmek istiyorum.
biliyorsunuz bayılırım aktarlarahihoyyytne zaman gitsem ya içmelik,ya sürmelik bişeyler alırım:icecream:
geçen gün gittiğimde ise keten tohumu,ısırgan otu tohumu tozu,çörek otu tozu,kara üzüm çekirdeği tozu aldımsüprizzzzz
bunların faydasından hem kendimce,hemde biraz netten aldığım bilgilerle söz edicemboshayallersmile
he bu arada yediğimiz şeyleri yüzümüze sürebiliriz felsefesinin öncüsü olarak:lepi:bu tozları süt ile karıştırıp kendime maske yapmayıda ihmal etmedim:roflol:
hem yiyoruz,hem sürüyoruz:lepi::roflol:​

keten tohumu: Kolesterolü düşürür, felç ve kanser için iyi bir destek gıdasıdır
Sindirim sisteminde mide ve bağırsak iç duvarlarını temizlediği ve
Genelde kabızlığa iyi gelir
Özellikle de unutkanlık gibi rahatsızlıklara birebir olduğu bilinmektedir.
Kan şekerini ayarlar
Bazı deri hastalıklarının iyileşmesine faydada bulunur
Bazı yaraların daha çabuk iyileşmesi için destekleyici gıda olarak
Kemik ve destek sistemin kuvvetlendirilmesinde
Bazı solunum yolu rahatsızlıklarında
Deri ve organların dış yüzeylerini örten dokuların yenilenmesine yardımcı olmasında uzun zamanlardan beri kullanılmaktadır

çörek otu tohumu:
Vücuda kuvvet ve zindelik verir; bal ile macun yapıp yenebilir. Kan yapıcıdır; her sabah kuru üzümle beraber yenmeli.
Kadınların hayzını söktürür. Anne sütünü artırır; balla yenmeye devam edilmelidir. Unutkanlığa faydalıdır, balla macun yapılıp yenmeli.
*Mide ve bağırsaktaki gazları söker, hazmı kolaylaştırır, iştah açar; ekmek ve keklere katılırsa da şişlik yapmaz.
Sivilce, egzama gibi cilt hastalıklarına faydalıdır; çörek otu sirke ile kaynatılıp sürülür.
*Saçları besler, kepeği önler; çörek otu yağı saçlara sürülür.
*Yorgunluk halini giderip zindelik verir
peygamber efendimizin(s.a.s)çokça övdüğü ve faydaları saymakla bitmeyecek bir bitkidir..

ısırgan otu tohumu:
Tümörlerin gelişimini engeller.
2-Ödem çözücü ve iltahap gidericidir.
3-Anemiye iyi gelir
4-Hücre yenileyici özelliği vardır.
5-Prostat büyümesini engeller.
6-Romatizma ve eklem ağrılarında faydalıdır.
7-Bağışıklık sistemini güçlendirir.
8-Alerjik rahatsızlıklarda bağışıklık sistemini güçlendirerekvücudun mikroplarla savaşmasını sağlar.
9-Kan seviyesini düzenler.
10-Mide ve bağırsak düzeninde faydalı olabilir.
11-İdrar söktürücü özelliği vardır.
12-Erkeklerde cinsel isteği artırır.
13-Kan dolaşımı ve organizmayı uyarıcı nitelikleri sıralanabilir.
14-Böbrek ve idrar yolu iltihabında faydalıdır
NOT:ayrıca saçlar içinde içten destek olarak kullanılır...

kara üzüm çekirdeği tozu:
öncelikle kendisinin mükemmel bir anitoksidan olduğunu söyleyeyim..ayrıca göğüs büyütmede içten destek olarak kullanılıyor haberiniz olsunaklinialirimsmile
mükemmel bir kolestrol düşürücü ayrıcakaydirigubbakcemile5

buda,bütün anlattığım tozların karışımı olan maskem:lepi:
neden değerlendirilmesinki?ısırgan cilde çok iyi gelir..üzüm deseniz doğal antioksidan..kremlerin içeriklerinde bile varkaydirigubbakcemile2keten tohumu zaten maske olarak kullanılıyorbayanssulusmileben bunun adına yaşlanma karşıtı maske diyorum
banyo yapmadan önce haftanın 1 günü,yüzüme ve boynuma sürüp,kuruduktan sonra öyle duşumu alıyorumhihoyyyt
bunu her cilt tipi kullanabilir..eğer cildiniz aşırı yağlı ise,süt yerine su koyup öyle maske kıvamına getirebilirsinizyerimseniben​

Gacım güle güle kullan ayakkabıların fotoğrafını isteriz ama :lepi: deicman ayakkabılarını bende seviyorum fiyatlarıda çok uygun boshayallersmile

Güzel kankam benimmmm sen yeter ki iste çekerim tabi yalnız gündüz gözüyle çeksem iyi olur bu saatte renkler tam çıkmayabilir =)
Aaaaaa evet yumurta akını bende senden öğrenmiştim yüz ve boyunuma sürekli sürüyorum Nergis yağınıda hafta içi alacağım bitanem sadece nergis yağını mı süreceğiz ek birşeye ihtiyaç var mı gülüm ?

Kankam yerimmmmm seni ne güzel bilgiler vermişsin :asigim: Demek yaşlanma karşıtı maske aaaaaaay bunlarda da almam lazım Kankam bunları aldıktan sonra öğüteceğiz değil mi bilmiyorumkismile

Kızlar bende geçenlerde mecitefendi sarımsaklı şampuanını aldım iyi güzel hoşta saçı fenalı yağlandırıyorakannehir bu sarmısaklı sampuanların hepsi mi böyle ki CADIARZU

Son düzenleme:

alıntı yaptım ki görmeyenler görsün faydalansın :hulya:
kankam daha bögün annemle konuşuyoduk.annem keten tohumu kullanıyo da :lepi:
biri sordu tam olarak ne işlevi var diye.keşkem diyeydim tanrıçam daktır gibi anlatmış gir oku kaydirigubbakcemile2 :icecream:

kara üzüm çekirdegini şiddetle tavsiye ederim kızlar.1 kutu evde var benm.bi kaşık alıyrum sonra hoop su hihoyyyt antioksidan bayanssulusmile
dgerlerini bilmiyodum okuyup ögrenmiş oldum bebeimm Şeniz

topiğimizin adı da degişti :lepi: daha kapsamlı oldu,hayırlı olsun faydası olsun sempatiksalakcinni

island canım doğum günün kutlu olsun bankacı hatunumuz
ayburum çok teşekkür ederim Şeniz
Yok gıı daha bankacı falan değilim ortada bişi yoksempatiksalakcinni
Meleğin napıyo :ecrin_bebek:
Mesajın çok tatlı canom teşekkür ederimolumunekankayizsmile

Livom çok teşekkürler bebek yüzlümopuyorumnanaktan

canımmmopuyorumnanaktan
tamam melem,sen müsait olunca çeker eklersin:dance:
bitanem,ben ne maskesi yaparsam yapıyım,mutlaka boynumada sürüyorum..
mesela buz kürü yapıyorsam boynumda da gezdiriyorum buzu. meyve yiyorsam bir parça koparım boynumda gezdiriyorum:smiley-cool:
ama krem niyetine nergis yağı sürüyorum balım..kokusuda parfüm gibi zatenhihoyyyt hihoyyyt
ben evde öğütmedim kankam,aktardan öğütülmüş olarak aldım..rica edersen öğütürler biriciğimolumunekankayizsmile
demek yağlandırdı saçlarınıCADIARZUbende öyle bir sorun olmadı,bendeki fiyto:)markaydı:)15 liraya almıştım

Kızlaaaaaaaaaaar ben geldiiiiiimm
göksuyumhihoyyyt hihoyyyt
hoşgeldin cano:lepi:kaçamak yaptın bakıyorum:jeyyar:

topiğimizin ilk adı tanrıçanın makyaj dünyasıydı..
sabitlenince arzucan bir önceki başlığı koymuştugamyoncuiremsu
ama çok uzun diye bende bu şekile soktum kankaların gülüŞeniz
aneydemi kullanıyo kızaklinialirimsmileişi biliyo ...teyzem kızım(adını yazıyımda kessin benieyvahedigeldismile)
bunları millet hap yapıp dünya para kazanıyo kanka..ama biz aktardan 3 tl lik alıp içsek bile ohoo kaç gün gider..pahalı haplar almaya lüzum yokboshayallersmile

Son düzenleme:

canımmmmm İsland'ımm kaçırdım mı doğum gününü bebeğimmm..

Her neyse ama bugünse saat 00:00 olmadan birşeyler karalamak istiyorum..

Varlığında yokluğunda insanların yüzlerinde tebessüm uyandırmaya devam et.Böyle çok sevimli oluyorsun yüzünü göremesek de ..
Dostluğun,arkadaşlığınn,(ablalığın),bazen çocukluğun,bazen olgunluğun inan ki seni bu sitede sevilen bir kişi yapıyor.

Doğduğun gün annenin kışını bahara çevirdiğinn,babanın gözyaşlarıyla seni kucağına aldığı tartışılamaz bile :1rolleyes:
Kaç yaşına girdin bakamadım profilinde :roflol: ama seneler geçse bile onların yanında hep bebeğizzz yaa onlar bizi hala daha korumaya devam ederler yaa
Hasta olduğumuzda minik bir kız çocuğuymuşuz gibi başımızda beklerler ve telaşlanırlar yaa ...

Onlara borcumuzu nasıl öderiz bilmiyorum ama..
Sen onlara kendini hediye edersen büyük bir kısmını ödemiş olursun sanırım
Öyle güzel kalbin,,öyle güzell gözlerin var ki :1rolleyes:

Daha nice yaşlarını görmeyi nasib etsin Allah'ım a.s.
Bir dahaki doğum gününü böyle kutlamak istemem :1no2: Çok kuru oldu ve içime sinmedi peek geç kaldımmm uff :umursamaz:

Seni çok seviyoruuuumm yavru Kelebeğiiiiiimmm

İyi ki Doğdun
İyi ki varsın
İyi ki benim Canımsıııııııınnnn

göksum,isloş kesin ağlar buna söyliyim:roflol: :roflol:
ben bile düşün yani-tatlicadiarzu-duygulandım la:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…