- 18 Ağustos 2009
- 3.972
- 3
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #34.421
kanka ağlama bee:teselli:
gel deneme sürüşü yapalım:jeyyar:
sevgülüm-tatlicadiarzu-benimle evlenirmisin:asigim:dur çiçekte vericema.s.zırlama hadisil sümüünüsenağlama
islommmmmmanlatılmaz yaşanır cidden yani :lepi: mutlulugunuz daim olsun güzel gözlümm
kankamm güle güle kullan..rujuna geberdim biliyosun,ama ekliyemedin malesefbenneyaptımki
:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: akannehir akannehir akannehir
dalga geçmedim olum aksine çok hoşuma gitti alıyımm bari ben de aktardan dayanamicimmm yapiciimmmm mmoruklamıyım erkenden:roflol:ne dalga geçiyon kuş kafa:mymeka::dilcikar:
saol canoaklinialirimsmile
Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan
bu arada avatarında çok güzel bir aile tablosu görüyorum:asigim:rabbim nazarlardan korusun siziboshayallersmile
Kızlaaaaaaaaaaar ben geldiiiiiimm
Kuzummmmmmmmmm kaş göz maşallah yabayıldım cano makyajına Şeniz
Aminn patişkom gerçekten çok farklı tarifsiz bi duygu:asigim:
Sabaha kadar zırlaştık zaten nerden nereye diye:gitme:
Sağol bebeğim sizin de mutluluğunuz hep artsın.opuyorumnanaktan
Patim deneye deneye yapacağım inşaallaholumunekankayizsmile Aldıklarını güle güle kullan bu aradaopuyorumnanaktan
Patim aldıklarınıda şimdi farkettim güle güle kullan canım ojeler fln çok şeker boshayallersmile
kankamm güle güle kullan..rujuna geberdim biliyosun,ama ekliyemedin malesefbenneyaptımki
parlatıcının,yani siz sosyetikler ne diyor heh glos:smiley-cool:
glosunun numarasını alıyım anam
bende mac.marka glos var,ve onunla aynı renk!!
arada 30 tl fark var o kadar:smiley-cool:
oje olsun,çamurdan olsun..onlarada bayıldım..gülsuyu için bi öneri vericem birazdankaydirigubbakcemile5
şampuan yorumlarını bekliyorumboshayallersmile
:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: akannehir akannehir akannehir
yeminle aştın sen!!!
kanka içine meykap kaçmış senin:smiley-coollum harika olmuşsun:asigim:höö olsum resmen:1shok nikom kulakların çınlasın)
gözler zaten şahane,ama makyaj on üzerinden 100:lepi:
pati
al sana bi göbek ver bana bi bebeksositosositoal sana bi pati,ver bana bi pati:smiley-cool:
bak şinci
sen gülsuyu aldın ya..sana aprilimin tabiri ile(napıyo acaba meleğim)süpersonik bi fikir vericem:1hug:
kank,ben gülsuyunu buz kalıbına koyup donduruyorum,makyj öncesi gezdiriyorum yüzümde:jeyyar:
karma ve yağlı ciltlere gül suyu önermem bilirsin..esans oluyor içlerinde...
ve cildi yağlandırıyor
o yüzden makyaj öncesi uygularsan gayet yerinde bir kullanım olur bebekomkaydirigubbakcemile2
patimm kokoşummm bayıldım aldıklarına olum güle güle kullan
ben de gülsuyunu yatmadan sürüom hep.
olumm isloya öle duygu dolu şeler yazmayın hem kız aağlıyo hem topikcek ağlıyoss sümümm taa kucama sarktı :roflol:
islomm albümüne daldım anam sen ne kadan güsel bişeysin öleee
maşallah maşallah
mavi gözü bi sende seviyodum zatii kompleni görünce iyice bi hoş oldum .
allah mutluluğunuzu daim etsin tatlım inan resimlere bakarken çok duygulandım
olum asker yolu göslsüoss koymayın şöle şeler canım çekio şerepsizim:roflol:
aminn canım ciğerimolumunekankayizsmileOyy bidenem benim Allah razı olsun meleğim allah kimseyi ayırmasın svediceğinden.:asigim:
Ben nazara çok inanırım ama burdaki kankalarım o kadar temiz yürekli insanlarki hiç çekinmedim o yüzden sağol gülyüzlümolumunekankayizsmile
kankam senin cildin hassas evet,ama şöyle düşün..cildimize ne kadar özen gösteriyorsak,boynumuza,ellerimize,göz altlarımızada aynı özeni göstermeliyiz.çünkü yaşlandığımızı oralar bize bangır bağrıyor=)Fiyto mu hhhhhhhm kankam not aldım .Ben sarmısaklıyı uygun fiyata almışım o zaman 8 civarı birşeydi ama seninkisi daha iyimiş baksana.Ondan alayım bende olumunekankayizsmile
Meleğim nergis yağını acayip merak ettim hafta içi aldığımda hepsini ekleyeceğim .Melekom ben yaptığım her maskeyi boyunuma sürmüyorum tahriş fln olur diye (cildim çok hassas) ama sen öneriyorsan bende sürerim :lepi:
Kuzum rujun fotoğrafını çekecektin unuttun mu bebegim ya
kurban olurum seni verene:teselli:Hem gülüyorum hem ağlıyorum karma karışığım kankasempatiksalakcinni deneme sürüşü yaptırıyo yakaydirigubbakcemile3
ay islom:gitme: :gitme: :gitme:
Sabaha kadar zırlaştık zaten nerden nereye diye:gitme:
Sağol bebeğim sizin de mutluluğunuz hep artsın.opuyorumnanaktan
temem anlaştık o zaman:roflol: vereliniortakdalga geçmedim olum aksine çok hoşuma gitti alıyımm bari ben de aktardan dayanamicimmm yapiciimmmm mmoruklamıyım erkenden:roflol:
tanrıcaa topiğin cok güsell
takip ediyorum
kurban olurum seni verene:teselli:
olum ağlama be:gitme:
nikom olsa anında sana bi mektup döşerdi,dağıtırdı havanı valla:lepi:
kanka regl felan değilsin dimi?:smiley-cool:
sümüğü kucağına sarkmış allah iiliğini vere:roflol: senin burun 5+1 i kız nerden gelio o ka zümüksırnaşık şey
Deme öle gıı üzülürüm şimdi gene ağlarım. Allah tez zamanda kavuştursun sizi hepsinin acısını çıkarın bitanem ben de 15 ay bekledim başa gelen çekiliyor:gitme:
La harbici 3 ay mı kaldı senin evlenmene imzan öle gösteriyo
Amin bitanemm cümlemizi:Saruboceq:_TanRIcA__;15468204]aminn canım ciğerimolumunekankayizsmile
gülen yüzün hep gülsünopuyorumnanaktan(solmasın bile demiyimki kötü enerji olmasın:jeyyar:)
bol bol felak-nas-ayetel kürsi oku melekomolumunekankayizsmile
rabbim hepimizi kötü gözden korusun
ay islom:gitme: :gitme: :gitme:
ağladım ağlıcam kız:gitme: