Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kanka ağlama bee:teselli:
gel deneme sürüşü yapalım:jeyyar:
sevgülüm-tatlicadiarzu-benimle evlenirmisin:asigim:dur çiçekte vericema.s.zırlama hadisil sümüünüsenağlama

Hem gülüyorum hem ağlıyorum karma karışığım kankasempatiksalakcinni deneme sürüşü yaptırıyo yakaydirigubbakcemile3

islommmmmm anlatılmaz yaşanır cidden yani :lepi: mutlulugunuz daim olsun güzel gözlümm

Aminn patişkom gerçekten çok farklı tarifsiz bi duygu:asigim:
Sabaha kadar zırlaştık zaten nerden nereye diye:gitme:
Sağol bebeğim sizin de mutluluğunuz hep artsın.opuyorumnanaktan

Patim deneye deneye yapacağım inşaallaholumunekankayizsmile Aldıklarını güle güle kullan bu aradaopuyorumnanaktan

Patim aldıklarınıda şimdi farkettim güle güle kullan canım ojeler fln çok şeker boshayallersmile

kankamm güle güle kullan..rujuna geberdim biliyosun,ama ekliyemedin malesefbenneyaptımki
parlatıcının,yani siz sosyetikler ne diyor heh glos:smiley-cool:
glosunun numarasını alıyım anam
bende mac.marka glos var,ve onunla aynı renk!!
arada 30 tl fark var o kadar:smiley-cool:
oje olsun,çamurdan olsun..onlarada bayıldım..gülsuyu için bi öneri vericem birazdankaydirigubbakcemile5
şampuan yorumlarını bekliyorumboshayallersmile

ayyy kaşlarımı da aldırmaya gidemedim daha :icecream: bögün böleydim kızlar
:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: akannehir akannehir akannehir
yeminle aştın sen!!!
kanka içine meykap kaçmış senin:smiley-coollum harika olmuşsun:asigim:höö olsum resmen:1shoknikom kulakların çınlasın)
gözler zaten şahane,ama makyaj on üzerinden 100:lepi:

ne dalga geçiyon kuş kafa:mymeka::dilcikar:
saol canoaklinialirimsmile

Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan
bu arada avatarında çok güzel bir aile tablosu görüyorum:asigim:rabbim nazarlardan korusun siziboshayallersmile
dalga geçmedim olum aksine çok hoşuma gitti alıyımm bari ben de aktardan dayanamicimmm yapiciimmmm mmoruklamıyım erkenden:roflol:

pati
al sana bi göbek ver bana bi bebeksositosositoal sana bi pati,ver bana bi pati:smiley-cool:
bak şinci
sen gülsuyu aldın ya..sana aprilimin tabiri ile(napıyo acaba meleğim)süpersonik bi fikir vericem:1hug:

kank,ben gülsuyunu buz kalıbına koyup donduruyorum,makyj öncesi gezdiriyorum yüzümde:jeyyar:
karma ve yağlı ciltlere gül suyu önermem bilirsin..esans oluyor içlerinde...
ve cildi yağlandırıyor
o yüzden makyaj öncesi uygularsan gayet yerinde bir kullanım olur bebekomkaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
Kuzummmmmmmmmm kaş göz maşallah ya bayıldım cano makyajına Şeniz

livim canım arkadaşımmm olumunekankayizsmile teşekkr ediyorum

Aminn patişkom gerçekten çok farklı tarifsiz bi duygu:asigim:

ahh ahh farklıdır tabi :asigim: aşk nede olsa.tarifsiz boshayallersmile
Patim deneye deneye yapacağım inşaallaholumunekankayizsmile Aldıklarını güle güle kullan bu aradaopuyorumnanaktan

saol biberimm benimm opuyorumnanaktan
Patim aldıklarınıda şimdi farkettim güle güle kullan canım ojeler fln çok şeker boshayallersmile

ocelere taktım buara livim kaydirigubbakcemile2 saol hayatım yerimseniben

kankam ocenin no=pastel 40 yerimseniben üşenmedim aha da sürdüm tırnaklarıma kaydirigubbakcemile2
ama kenarlarını silmedim henüz resm çekcem diye sempatiksalakcinni
mazur görün artıkın okadarını guclubacismile
gül suyu önerini bekliyorum dermotolist :hulya: ( yazılışı kesin yanlış heç ugraşmadım valla zemuszemus )
gece yatmadan siliyorum sadece ben gül suyuyla yüzümü :lepi:
siz sosyetikler deyip sonra mac alıyo :icecream: çelişme kankeeee :smiley-cool: sosyetik kim söle hadi :icecream:
makyaj yapmayı kankam aşkommm saolsun tavsiyelerine uyarak :asigim: eyeliner bile çekemzdm sırnaşık şey şimdi elimi kaldrmadan çekiyorum guclubacismile
ayy çok konuştum resm ekliyim :hulya:

makyac öncesi hihoyyyt süpersonik bi fikir cidden kanka hihoyyyt
benm cildm zaten kuru.yapem ozman :hulya:
buz kalplarına dolduriyim ozman ballı lokmam -tatlicadiarzu- sırnaşık şey

patimm kokoşummm bayıldım aldıklarına olum güle güle kullan
ben de gülsuyunu yatmadan sürüom hep.
olumm isloya öle duygu dolu şeler yazmayın hem kız aağlıyo hem topikcek ağlıyoss sümümm taa kucama sarktı :roflol:
islomm albümüne daldım anam sen ne kadan güsel bişeysin öleee
maşallah maşallah
mavi gözü bi sende seviyodum zatii kompleni görünce iyice bi hoş oldum .
allah mutluluğunuzu daim etsin tatlım inan resimlere bakarken çok duygulandım
olum asker yolu göslsüoss koymayın şöle şeler canım çekio şerepsizim:roflol:

sümüğü kucağına sarkmış allah iiliğini vere:roflol: senin burun 5+1 i kız nerden gelio o ka zümüksırnaşık şey
Deme öle gıı üzülürüm şimdi gene ağlarım. Allah tez zamanda kavuştursun sizi hepsinin acısını çıkarın bitanem ben de 15 ay bekledim başa gelen çekiliyor:gitme:
La harbici 3 ay mı kaldı senin evlenmene imzan öle gösteriyo

aminn canım ciğerimolumunekankayizsmile
gülen yüzün hep gülsünopuyorumnanaktan(solmasın bile demiyimki kötü enerji olmasın:jeyyar:)
bol bol felak-nas-ayetel kürsi oku melekomolumunekankayizsmile
rabbim hepimizi kötü gözden korusun

kankam senin cildin hassas evet,ama şöyle düşün..cildimize ne kadar özen gösteriyorsak,boynumuza,ellerimize,göz altlarımızada aynı özeni göstermeliyiz.çünkü yaşlandığımızı oralar bize bangır bağrıyor=)
senin cildin hassas olduğu için her maske uymuyor haklısın..kaşıntı yapar,kızarır,tahriş olabilir..
ama nergiz yağından memnun kalıcağını düşünüyorum..yarın resmini çekerim bitanem..ruju eklicem birazdan meleğim..fırsat bulamadım hala!
benimki telde rahat vermiyokibilmiyorumkismile
ben aktardan almıştım,adıda çok komiğime gitmişti..fiyto:smiley-cool:ama memnun kalmıştım livimolumunekankayizsmile

Hem gülüyorum hem ağlıyorum karma karışığım kankasempatiksalakcinni deneme sürüşü yaptırıyo yakaydirigubbakcemile3
kurban olurum seni verene:teselli:
olum ağlama be:gitme:
nikom olsa anında sana bi mektup döşerdi,dağıtırdı havanı valla:lepi:
kanka regl felan değilsin dimi?:smiley-cool:

ay islom:gitme: :gitme: :gitme:
ağladım ağlıcam kız:gitme:

dalga geçmedim olum aksine çok hoşuma gitti alıyımm bari ben de aktardan dayanamicimmm yapiciimmmm mmoruklamıyım erkenden:roflol:
temem anlaştık o zaman:roflol: vereliniortak
tanrıcaa topiğin cok güsell
takip ediyorum

hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
teşekkür ederim,ne mutlu beğendiysen hayatım:içelim:

Son düzenleme:
kurban olurum seni verene:teselli:
olum ağlama be:gitme:
nikom olsa anında sana bi mektup döşerdi,dağıtırdı havanı valla:lepi:
kanka regl felan değilsin dimi?:smiley-cool:

:smiley-cool: yok değilim kanka nerden bu duygusallık ben de bilmiyorum:1ninca: nikommm nerelerdesin sen de başını alıp gitme ne olurboshayallersmile

valla burun küçççük ama sümümm çok derinden geldi herhall durduraaamadım siz de o kadar ağltmayın olum asker yolu beklioss zırlıyos durmadan hep zati:roflol:
ya asker imzası bulamadım bunu yaptımm canommm
onun gelmesinin imzası bu.senin alyansları filan görüncee çok içerleim ben askerden gelir gelmes isticek beni ben de takcem ben sözlencem ben de çok mutlu olcem ama hiltonda deeelll:roflol:

Amin bitanemm cümlemizi:Saruboceq:
ama sen hiç ağlama kıyamamsenağlama

Bibertom duygusallığını yidiğim yaa olumunekankayizsmile

canlarımhihoyyyt
mapıstayken aldığım triko kazağım,ve pembiş yarasa kol bluzumkaydirigubbakcemile2

bu gün bayılarak aldığım golden rose 12 numara 9 tl olan rujumhihoyyyt hihoyyyt
çok doğal duruyor,ama simli..sim sevmeyenlerin bilgisine..

buda niveanin nemlendiricisibayanssulusmileel ayak vs..sürmek için aldım..yüzede olabilir banyo sonrası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…