- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #34.401
canımmmmm İsland'ımm kaçırdım mı doğum gününü bebeğimmm..
Her neyse ama bugünse saat 00:00 olmadan birşeyler karalamak istiyorum..
Varlığında yokluğunda insanların yüzlerinde tebessüm uyandırmaya devam et.Böyle çok sevimli oluyorsun yüzünü göremesek de ..
Dostluğun,arkadaşlığınn,(ablalığın),bazen çocukluğun,bazen olgunluğun inan ki seni bu sitede sevilen bir kişi yapıyor.
Doğduğun gün annenin kışını bahara çevirdiğinn,babanın gözyaşlarıyla seni kucağına aldığı tartışılamaz bile :1rolleyes:
Kaç yaşına girdin bakamadım profilinde :roflol: ama seneler geçse bile onların yanında hep bebeğizzz yaa onlar bizi hala daha korumaya devam ederler yaa
Hasta olduğumuzda minik bir kız çocuğuymuşuz gibi başımızda beklerler ve telaşlanırlar yaa ...
Onlara borcumuzu nasıl öderiz bilmiyorum ama..
Sen onlara kendini hediye edersen büyük bir kısmını ödemiş olursun sanırım
Öyle güzel kalbin,,öyle güzell gözlerin var ki :1rolleyes:
Daha nice yaşlarını görmeyi nasib etsin Allah'ım a.s.
Bir dahaki doğum gününü böyle kutlamak istemem :1no2: Çok kuru oldu ve içime sinmedi peek geç kaldımmm uff :umursamaz:
Seni çok seviyoruuuumm yavru Kelebeğiiiiiimmm
İyi ki Doğdun
İyi ki varsın
İyi ki benim Canımsıııııııınnnn
Bak yaa geldi ve beni yine ağlattı :sinifsinif: Bu doğum günümde çok yaş döktüm ben hadi hayırlısı:gitme:
Bitanem yaa o kadar ince düşünceli o kadar tatlı bir kızsınki prensesim diyorum ben sana. Aslında Gksuyu cadısı diyom ama onun anlamı prenses olii
Yüreğin çok temiz ve pırlanta gibi bir kalbin var. Çok isterdim reelde hayatımda olmanı.
Beni çok duygulandırdı ve mutlu etti yazdıkların çok ama çok teşekkür ederim. :asigim:
Bişi kaçımadın ayrıca kafa kağıdımda 2 ekim yazıyor doğumgünüsüm hayla doğum günüm yani( anaa 12yi geçmiş çaktırma doğumgünüm iştesempatiksalakcinni)
24 oldum aplası çüçüküm ben daha tabikisi anamın babamın bebesiyim hala:ecrin_bebek:
Allah onları başımdan eksik etmesin cümlemizin ailesini korusun bebeğim. Ailen çok şanslı böyle sorumluluk sahibi, olgun, düşünceli bir evlada sahip oldukları için.
Güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim. Birlikte nice güzel yaşlar geçirmeyi dilerim.
Seni ve burdaki kankalarımı çok seviyorum.. Hepiniz çok değerlisiniz benim için.opuyorumnanaktan