Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Çooookkkk teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan deneyip sonucumu yazacağım inşaallah. Sorularım olduğunda sorabilir miyim
rice ederim bitanem ne demek:1hug:
tabiki sorabilirsinolumunekankayizsmilesorularınız için açtım topiğia.s.elimden geldiği kadar,bilgim dahilinde zevkle yanıtlarım sorularını inci tanemŞeniz

güllünün son albümünü dinliyom kanka boshayallersmile :1ninca: ( özelden bana güllü en son ne çıkarttı yaz gızzz :roflol: )[/B]

cezanı vermesin senin yasırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

nese kızlar akşam podyum makyajı yarışmasında görüşürüz :lepi: ben şimdi çıkıyorum opuyorumnanaktan
Şeniz

akşama makyaj yarışması vardelikafadulden delikafadulden saat 8 de yarışma başlıyor:teytey:delikafadulden :dance:
çok eğlenicez çookhihoyyyt hihoyyyt

rice ederim bitanem ne demek:1hug:
tabiki sorabilirsinolumunekankayizsmilesorularınız için açtım topiğia.s.elimden geldiği kadar,bilgim dahilinde zevkle yanıtlarım sorularını inci tanemŞeniz

inci tanem
o süperlik sizlerden kaynaklanıyor balımŞeniz:1hug:

Çok sağol canım benim opuyorumnanaktan:asigim:
Ben artık müdavimiyim buranın :lepi::icecream:

Aradım taradım makyaj yarışmasının yerini de buldum boshayallersmile
Akşamı bekliyorum bakalım kk hatunları neler neler yapmış bayanssulusmile

çiçekkelr ben geldim geçiyom uğradım tanrıçam gelmiş ohh misss çok sefindimmm süpersonik

islomun doom günüsüydmüşşş güzel çiçeemmiin doom günüsü kutlu olsun öperim göz gözslrinden

göz demişken orda bi göz gördümmm müthişşş makyaj da şahhaaneee kız fevkaladenin fevkinde çiçeğimmm on numero

hoşgeldin tatlım aramızaŞeniz
ellerine sağlık canım bnde yapıyom bu börekten çok pratik. oyy canım istedi de yufka koy :roflol:
sağol canısı
üşenmede çık hem yufka al hemde kendine sigara öyle otlakçısın yaa
:mymeka:
slm güzeller
bu aralar pc başında çok kalamıyorum
aklım sizde
unutmadım sizi

ayburum gelmişş
opuyorumnanaktan
ben de bugün değişiklik olsun diepatates salatası yaptım nazımmm bak bakim nası xolmuşşşş
[/url][/IMG]
süslemey bak yahuu
işte benim eksik olduğum nokta bu kuzum
hiç süslemeyi beceremiyorum ben
odun nazo
:mymeka:
ellerine sağlık gülüm
süpersin süpersin süpersoniksin Nazommmmmmmmmmm olumunekankayizsmile :lepi:
ŞenizŞeniz
bak bak güzelliğe bak
öyle resim eklemekle olmuyo canom tarifte ver bari

hoşgeldin güllaçım
ŞenizŞeniz

Patim senin en güzel yerin gayferengi gözlerin gözlerin yar gözlerin gööözzzlerriiinnn
kötükedihüso
Kuzum fotoları anca bugun gördüm
o tişörtün arka pencersinden giresim geldi
:jeyyar:

Ben geldim bitanelerimopuyorumnanaktan

Tanrıçamın ve aprıl kankamın banları bitmiş:teytey: Allah başka ayrılık virmesin canlarım.olumunekankayizsmile

Harika bir doğumgünü ve yıldönümü geçirdim veeeee resmi evlenme teklifi aldımmmmmmmm:dance:

Geçmişe bakıcam sonra sizi seviyorumopuyorumnanaktan

nazımmm bi ara veriyim yavrum tarifleri sanaa. beğenmene sevindim.

islommmm inanmıyorummm evlenme teklifi mi aman yarabbiimmmmgelişmeleri detaylandır kuzum çok meraklandımmm

islommmm inanmıyorummm evlenme teklifi mi aman yarabbiimmmmgelişmeleri detaylandır kuzum çok meraklandımmm

Kuşkimm özlemişim laolumunekankayizsmile
Hee kuzum yıllar sonra bu anı da yaşadık çok şükür her şey çok güzeldi ama çok özel la:kedi:

Güzel gözlü çiçeğemm çok teşekkür ederim.Şeniz
bibertom çok teşekkürler bitanem birlikte nice güzel yaşlara inşallah.Şeniz

Canım kankam hediyen ve pastan içün çok tişekkür ederim çok tatlısın. Sizler de iyiki varsınız ve hayatımdasınızolumunekankayizsmile

Anaa ne becerklisiniz hepiniz yaa ellerine sağlıkcokacimcoook
ben de bugün değişiklik olsun diepatates salatası yaptım nazımmm bak bakim nası xolmuşşşş
[/url][/IMG]
Kızaam ben bunların tarifini istiyom çok güzel görüküyoo süpersinnkaydirigubbakcemile5
Kuşkafalı prensesim çok teşekkür ederim bitanem. sınavı kazanamayıp mülakata girmeden dönseydim gerçekten çok üzülürdüm. Süreç devam ediyor şuanda umarım en hayırlısı olur.
Birlikte nice güzel yıllara inşallah sefkilimŞeniz

Nazom çok teşekkürler bitanemŞeniz
Bakalım hayırlısı inşallah gülyüzlüm
Oyy pasta yapmış bana yaa balım ellerine sağlık valla dünden beri salya sümüküm duygusala bağladım:2: Yirim seni benŞeniz

Patişotam benim teşekkürler bebeğim geçen gün söledim ya la cuma doğumgünüsüm diye:mymeka:
Nesse gel öp barışalım şimdikŞeniz

Çok sağol canım benim opuyorumnanaktan:asigim:
Ben artık müdavimiyim buranın :lepi::icecream:
başımızın üstünde yerin var bi tanemopuyorumnanaktan
bekliyorum tatlımolumunekankayizsmileŞeniz

Aradım taradım makyaj yarışmasının yerini de buldum boshayallersmile
Akşamı bekliyorum bakalım kk hatunları neler neler yapmış bayanssulusmile
:lepi: :lepi::lepi:
saat 20.00 de incim tanemkaydirigubbakcemile5
çiçekkelr ben geldim geçiyom uğradım tanrıçam gelmiş ohh misss çok sefindimmm süpersonik

arzumŞeniz
çok yoğunsun biliyorum..allah yardımcın olsun.işlerini hale yola sokta,tekrar 2 lafın belini kıralım kuzi:hulya:

amin islandımolumunekankayizsmile
neeyyyy:1shok: :1shok: :1shok:
hemen anlatıyosunhihoyyyt hihoyyyt Şeniz
çok sevindim senin adına güzel gözlümŞeniz

Canım kankam hediyen ve pastan içün çok tişekkür ederim çok tatlısın. Sizler de iyiki varsınız ve hayatımdasınızolumunekankayizsmile

kankitom,adım hıdır,elimden gelen bıdır:smiley-cool::kedi:
sanaldan anca böyle oluyo ciğerimŞeniz
hee bu arada hediylerini paylaşırsın umarım:mymeka:

islommmmm teklifi aldın heeeee delikafadulden
ayyy çok güzelllllllll :lepi: hayırlısı olsun hayatımmm

nazomsaol canım benimmmmm Şeniz

Kankam çok teşekkür ederim bitanem la çok özel olum burdan olmaz albüm yapıp özetlerim olayı her otu paylaşıyom hayatımın gününü anatmazsam ayıp demi kanka

Allasen nerde bu niko karısıbilmiyorumkismile

islommmmm teklifi aldın heeeee delikafadulden
ayyy çok güzelllllllll :lepi: hayırlısı olsun hayatımmm

nazomsaol canım benimmmmm Şeniz
teşekkür ederim melek yüzlüm evde kalmama ramak kala bi atak gördüm la çok mutluyum:roflol: :roflol:

tamam islom:lepi:
albümü bekliyoruzhihoyyyt hihoyyyt
nikom hala yokmafoldumben mafoldumben netinde sorun vardı,hala geçmedi demekkimafoldumbençok özledim onumafoldumben

ayy ne kadar güzel islom yaa
kıyamam hala heyecanını yaşıyo
boshayallersmile

okeyto kuzum bekliom

Tanrıça gacısı sen napıyon opuyorumnanaktan
kara batak gibi bi giriyon bi çıkıyon

tamam islom:lepi:
albümü bekliyoruzhihoyyyt hihoyyyt
nikom hala yokmafoldumben mafoldumben netinde sorun vardı,hala geçmedi demekkimafoldumbençok özledim onumafoldumben
Okeyto bebeğim bi ayar çekicem :hulya:
Umarım bi an önce düzelir de gelir feci özledim:gitme:

ayy ne kadar güzel islom yaa
kıyamam hala heyecanını yaşıyo
boshayallersmile

okeyto kuzum bekliom

Tanrıça gacısı sen napıyon opuyorumnanaktan
kara batak gibi bi giriyon bi çıkıyon

Nazom çok güzeldi bi geceydi ya hem doğumgünüsüm hem yıldönümümüz hem de teklif olunca helecan doruklara ulaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…