- 23 Aralık 2009
- 7.352
- 10
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #34.341
rice ederim bitanem ne demek:1hug:Çooookkkk teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan deneyip sonucumu yazacağım inşaallah. Sorularım olduğunda sorabilir miyim
güllünün son albümünü dinliyom kanka boshayallersmile :1ninca: ( özelden bana güllü en son ne çıkarttı yaz gızzz :roflol: )[/B]
nese kızlar akşam podyum makyajı yarışmasında görüşürüz :lepi: ben şimdi çıkıyorum opuyorumnanaktan
Şeniz
rice ederim bitanem ne demek:1hug:
tabiki sorabilirsinolumunekankayizsmilesorularınız için açtım topiğia.s.elimden geldiği kadar,bilgim dahilinde zevkle yanıtlarım sorularını inci tanemŞeniz
inci tanem
o süperlik sizlerden kaynaklanıyor balımŞeniz:1hug:
hoşgeldin tatlım aramızaŞeniztanrıçacım ve paticim bu zamana kadar hep misafir kullanıcı olarak takip ediyodum bu forumu ve sizi .e malum benim deli herifin korkusundan nasıl üye olurum.ama bi cesaret oldum işte üye...ikinizde çok şekersiniz....ve makyaj için yaptığınız yorumlara bayılıyrum hayatım...üff ben bu konuda biraz başarısızım...keşke makyaj konusunda renk seçimlerim...ve renkleri tenimle uydurmak konusunda sizin gibi bilgili olsaydım....neyse buda bi merhaba msj ı olsun size..aranıza katıldığım için mutluyum :)) kaydirigubbakcemile5 laelaelaelaelae
sağol canısıellerine sağlık canım bnde yapıyom bu börekten çok pratik. oyy canım istedi de yufka koy :roflol:
slm güzeller
bu aralar pc başında çok kalamıyorum
aklım sizde
unutmadım sizi
süslemey bak yahuuben de bugün değişiklik olsun diepatates salatası yaptım nazımmm bak bakim nası xolmuşşşş[/url][/IMG]
ŞenizŞenizsüpersin süpersin süpersoniksin Nazommmmmmmmmmm olumunekankayizsmile :lepi:
bak bak güzelliğe bak[/url][/IMG]
çiçekkelr ben geldim geçiyom uğradım tanrıçam gelmiş ohh misss çok sefindimmm süpersonik
islomun doom günüsüydmüşşş güzel çiçeemmiin doom günüsü kutlu olsun öperim göz gözslrinden
göz demişken orda bi göz gördümmm müthişşş makyaj da şahhaaneee kız fevkaladenin fevkinde çiçeğimmm on numero
nazımmm bi ara veriyim yavrum tarifleri sanaa. beğenmene sevindim.
islommmm inanmıyorummm evlenme teklifi mi aman yarabbiimmmmgelişmeleri detaylandır kuzum çok meraklandımmm
çiçekkelr ben geldim geçiyom uğradım tanrıçam gelmiş ohh misss çok sefindimmm süpersonik
islomun doom günüsüydmüşşş güzel çiçeemmiin doom günüsü kutlu olsun öperim göz gözslrinden
göz demişken orda bi göz gördümmm müthişşş makyaj da şahhaaneee kız fevkaladenin fevkinde çiçeğimmm on numero
bibertom çok teşekkürler bitanem birlikte nice güzel yaşlara inşallah.Şenizİslom geçmiş olsun :teselli: doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara:içelim:
Patim kombinler çok şıkolumunekankayizsmile
Aprilim sigaraya mı başladın:mymeka:
Kanka hoşgeldin:smiley-cool:
island doğum günüymüş islandımızın:lepi:kutlu olsun canımın içiŞeniziyiki varsın..allah uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin:Saruboceq:
sınavıda geçmişsin,gözümüz aydın cano:lepi: :lepi:
[/
Anaa ne becerklisiniz hepiniz yaa ellerine sağlıkcokacimcoook[/url][/IMG]
Kızaam ben bunların tarifini istiyom çok güzel görüküyoo süpersinnkaydirigubbakcemile5ben de bugün değişiklik olsun diepatates salatası yaptım nazımmm bak bakim nası xolmuşşşş[/url][/IMG]
Kuşkafalı prensesim çok teşekkür ederim bitanem. sınavı kazanamayıp mülakata girmeden dönseydim gerçekten çok üzülürdüm. Süreç devam ediyor şuanda umarım en hayırlısı olur.islandım hoşgeldin kralıçammmmmm
ben sana demedim mi ama yaparsın dieeee
çok sevindim çokkk
kazaya da üzüldüm çok geçmiş olsun
doğumm gnün de kutlu olsun meleğim
sürprizleri aktar bak gebertirimmm:roflol:
oyy geçmiş olsun bitanem ucuz atlatmışsınız iyiki
sınavı geçmenede cok sevindim bitanem
bankacı olcek bizim güzel gözlümüz aferin sana
doğum günüsümüymüş islomun
al bidenem pasta yaptım ben sana
Patişotam benim teşekkürler bebeğim geçen gün söledim ya la cuma doğumgünüsüm diye:mymeka:islom sınavı kazanmşsn hayırlısı olsun canmımmm opuyorumnanaktan hihoyyyt
hihoyyyt dogüm gunun kutlu olsun buarada hihoyyyt valla kimsenin proflinde tikat etmemştm dgm günü ne diye sempatiksalakcinni kimse hatrlamamş dye kızma oyzden yavru bize :1rolleyes:
başımızın üstünde yerin var bi tanemopuyorumnanaktanÇok sağol canım benim opuyorumnanaktan:asigim:
Ben artık müdavimiyim buranın :lepi::icecream:
:lepi: :lepi::lepi:Aradım taradım makyaj yarışmasının yerini de buldum boshayallersmile
Akşamı bekliyorum bakalım kk hatunları neler neler yapmış bayanssulusmile
amin islandımolumunekankayizsmile
Tanrıçamın ve aprıl kankamın banları bitmiş:teytey: Allah başka ayrılık virmesin canlarım.olumunekankayizsmile
Harika bir doğumgünü ve yıldönümü geçirdim veeeee resmi evlenme teklifi aldımmmmmmmm:dance:
Canım kankam hediyen ve pastan içün çok tişekkür ederim çok tatlısın. Sizler de iyiki varsınız ve hayatımdasınızolumunekankayizsmile
başımızın üstünde yerin var bi tanemopuyorumnanaktan
bekliyorum tatlımolumunekankayizsmileŞeniz
:lepi: :lepi::lepi:
saat 20.00 de incim tanemkaydirigubbakcemile5
arzumŞeniz
çok yoğunsun biliyorum..allah yardımcın olsun.işlerini hale yola sokta,tekrar 2 lafın belini kıralım kuzi:hulya:
amin islandımolumunekankayizsmile
neeyyyy:1shok: :1shok: :1shok:
hemen anlatıyosunhihoyyyt hihoyyyt Şeniz
çok sevindim senin adına güzel gözlümŞeniz
kankitom,adım hıdır,elimden gelen bıdır:smiley-cool::kedi:
sanaldan anca böyle oluyo ciğerimŞeniz
hee bu arada hediylerini paylaşırsın umarım:mymeka:
teşekkür ederim melek yüzlüm evde kalmama ramak kala bi atak gördüm la çok mutluyum:roflol: :roflol:islommmmm teklifi aldın heeeee delikafadulden
ayyy çok güzelllllllll :lepi: hayırlısı olsun hayatımmm
nazomsaol canım benimmmmm Şeniz
Ben geldim bitanelerimopuyorumnanaktan
Tanrıçamın ve aprıl kankamın banları bitmiş:teytey: Allah başka ayrılık virmesin canlarım.olumunekankayizsmile
Harika bir doğumgünü ve yıldönümü geçirdim veeeee resmi evlenme teklifi aldımmmmmmmm:dance:
Geçmişe bakıcam sonra sizi seviyorumopuyorumnanaktan
okeyto kuzum bekliomnazımmm bi ara veriyim yavrum tarifleri sanaa. beğenmene sevindim.
islommmm inanmıyorummm evlenme teklifi mi aman yarabbiimmmmgelişmeleri detaylandır kuzum çok meraklandımmm
Okeyto bebeğim bi ayar çekicem :hulya:tamam islom:lepi:
albümü bekliyoruzhihoyyyt hihoyyyt
nikom hala yokmafoldumben mafoldumben netinde sorun vardı,hala geçmedi demekkimafoldumbençok özledim onumafoldumben
ayy ne kadar güzel islom yaa
kıyamam hala heyecanını yaşıyoboshayallersmile
okeyto kuzum bekliom
Tanrıça gacısı sen napıyon opuyorumnanaktan
kara batak gibi bi giriyon bi çıkıyon