- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #34.401
canımmmmm İsland'ımm kaçırdım mı doğum gününü bebeğimmm..
Her neyse ama bugünse saat 00:00 olmadan birşeyler karalamak istiyorum..
Varlığında yokluğunda insanların yüzlerinde tebessüm uyandırmaya devam et.Böyle çok sevimli oluyorsun yüzünü göremesek de ..
Dostluğun,arkadaşlığınn,(ablalığın),bazen çocukluğun,bazen olgunluğun inan ki seni bu sitede sevilen bir kişi yapıyor.
Doğduğun gün annenin kışını bahara çevirdiğinn,babanın gözyaşlarıyla seni kucağına aldığı tartışılamaz bile :1rolleyes:
Kaç yaşına girdin bakamadım profilinde :roflol: ama seneler geçse bile onların yanında hep bebeğizzz yaa onlar bizi hala daha korumaya devam ederler yaa
Hasta olduğumuzda minik bir kız çocuğuymuşuz gibi başımızda beklerler ve telaşlanırlar yaa ...
Onlara borcumuzu nasıl öderiz bilmiyorum ama..
Sen onlara kendini hediye edersen büyük bir kısmını ödemiş olursun sanırım
Öyle güzel kalbin,,öyle güzell gözlerin var ki :1rolleyes:
Daha nice yaşlarını görmeyi nasib etsin Allah'ım a.s.
Bir dahaki doğum gününü böyle kutlamak istemem :1no2: Çok kuru oldu ve içime sinmedi peek geç kaldımmm uff :umursamaz:
Seni çok seviyoruuuumm yavru Kelebeğiiiiiimmm
İyi ki Doğdun
İyi ki varsın
İyi ki benim Canımsıııııııınnnn
göksum,isloş kesin ağlar buna söyliyim:roflol: :roflol:
ben bile düşün yani-tatlicadiarzu-duygulandım la:a015:
waovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv süper bi kutlamaaaaben bile bayıldımmm :asigim:
ula danrıca karısıııı hemen patilerini sallama çarparım azcuk daaa burdayım hele :teytey:
Albüme gelin bacılar gizli ama:1ninca:
Bamya ayıklamaya gittim gelicem:enbuyukkk:
Pislük yaa:roflol: :roflol: :roflol:Ben gördüm hepsiniiiii kaçmaaaaaaaazz sempatiksalakcinni
Müthiişş olmşşş yataın üzerindekilere bittim :jeyyar:
ama benim merak ettiğim o yatağın üzerindeki gülll yaprakları yerinden oynadı mı ?
hahahaha çok mu fenayıım :roflol: :roflol: :roflol:
Patim bu makyaja bitiyorum ben işte deniyorum deniyorum ama olmuyo sinir oluyorum renkler böyle çıkmıyor gölgelendirme bu kadar net olmuyor:gitme: harikasın balım
İslomm vayy evlenme teklifi mi aldın süpersin oyy allahım ayırmasın sizi kendimi bi an evlenme teklifi alırken düşündüm de ne güzel bi duygudur o off duygulandım valla ağladım ağlayacağım:sinifsinif:
Fotolara baktım süpersin bayıldım çok şık çok zarif olmuşsun çok yakışıyorsunuz
Tatlı rüyalar gksuyu cadısıŞenizMeleklerle uyuyun Yavru tosbaalarım :1rolleyes:
Ayyyyyy Paticiiiimmm bugün dersaneden çıkışta şu pasteller taa karşıdan gözüme iliştiii
bu renkler yeni miiiii ben mi cahillll kaldım burdan uzaklaşalı ?
Çok çok beğendimmmm bende yarın bunlara konmayı düşünüyoruumm bayanssulusmile
Güle güle kullan bebeğimmm rucun rengiii güzele benziyoorr dudişi degörseydik keşkeeeee aklinialirimsmile
Şu bakım yağından memnun musuunuz kızlar ?
Ben de bir zaman saç düzleştirici etkisi olandan almıştııım
hiç elektriklenmiyoorr ve gerçekten fönün kalıcı olmasını sağlıyooduu çok memnundum
ama artık hiç bi markette bulamıyoruum acaba ben mi körüümmm
kafamçokkarıştı
Patim bu makyaja bitiyorum ben işte deniyorum deniyorum ama olmuyo sinir oluyorum renkler böyle çıkmıyor gölgelendirme bu kadar net olmuyor:gitme: harikasın balım
kanka ağlama bee:teselli:kendimi bi an evlenme teklifi alırken düşündüm de ne güzel bi duygudur o off duygulandım valla ağladım ağlayacağım:sinifsinif:
güzel yürek,sanada tatlı ballı kaymaklı yüyalaropuyorumnanaktanMeleklerle uyuyun Yavru tosbaalarım :1rolleyes:
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:Albüme gelin bacılar gizli ama:1ninca:
dedim ben zırlar bu diye:roflol:Bak yaa geldi ve beni yine ağlattı :sinifsinif:
Seni ve burdaki kankalarımı çok seviyorum.. Hepiniz çok değerlisiniz benim için.opuyorumnanaktan
Laaaaaaaaaaaaaahn bak neler yazmış bu da beni ağlattı yaa :sinifsinif:
burdayım hele :teytey:[/COLOR][/B]
Kankam yaa nası da biliyo islosunuolumunekankayizsmile
kanka ağlama bee:teselli:
gel deneme sürüşü yapalım:jeyyar:
sevgülüm-tatlicadiarzu-benimle evlenirmisin:asigim:dur çiçekte vericema.s.zırlama hadisil sümüünüsenağlama
güzel yürek,sanada tatlı ballı kaymaklı yüyalaropuyorumnanaktan
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
tek kelime ile muhteşemrabbim sizi hep mutlu etsin hepppopuyorumnanaktankaç kere maşallah dedim bakarken hatırlamıyorum bitanem=)
dedim ben zırlar bu diye:roflol:
bende duygulandım okurken çaktırma aga:smiley-cool:
bizde seni çok seviyoruz deniz gözlü yarim:1hug:
:roflol: :roflol: muslukları açtırmayın banada gece gecesenağlama:roflol:
Fiyto mu hhhhhhhm kankam not aldım .Ben sarmısaklıyı uygun fiyata almışım o zaman 8 civarı birşeydi ama seninkisi daha iyimiş baksana.Ondan alayım bende olumunekankayizsmilecanımmmopuyorumnanaktan
tamam melem,sen müsait olunca çeker eklersin:dance:
bitanem,ben ne maskesi yaparsam yapıyım,mutlaka boynumada sürüyorum..
mesela buz kürü yapıyorsam boynumda da gezdiriyorum buzu. meyve yiyorsam bir parça koparım boynumda gezdiriyorum:smiley-cool:
ama krem niyetine nergis yağı sürüyorum balım..kokusuda parfüm gibi zatenhihoyyyt hihoyyyt
ben evde öğütmedim kankam,aktardan öğütülmüş olarak aldım..rica edersen öğütürler biriciğimolumunekankayizsmile
demek yağlandırdı saçlarınıCADIARZUbende öyle bir sorun olmadı,bendeki fiyto:)markaydı:)15 liraya almıştım
:[/B]