Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Bak yaa geldi ve beni yine ağlattı :sinifsinif: Bu doğum günümde çok yaş döktüm ben hadi hayırlısı:gitme:
Bitanem yaa o kadar ince düşünceli o kadar tatlı bir kızsınki prensesim diyorum ben sana. Aslında Gksuyu cadısı diyom ama onun anlamı prenses olii
Yüreğin çok temiz ve pırlanta gibi bir kalbin var. Çok isterdim reelde hayatımda olmanı.
Beni çok duygulandırdı ve mutlu etti yazdıkların çok ama çok teşekkür ederim. :asigim:
Bişi kaçımadın ayrıca kafa kağıdımda 2 ekim yazıyor doğumgünüsüm hayla doğum günüm yani( anaa 12yi geçmiş çaktırma doğumgünüm iştesempatiksalakcinni)
24 oldum aplası çüçüküm ben daha tabikisi anamın babamın bebesiyim hala:ecrin_bebek:
Allah onları başımdan eksik etmesin cümlemizin ailesini korusun bebeğim. Ailen çok şanslı böyle sorumluluk sahibi, olgun, düşünceli bir evlada sahip oldukları için.
Güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim. Birlikte nice güzel yaşlar geçirmeyi dilerim.
Seni ve burdaki kankalarımı çok seviyorum.. Hepiniz çok değerlisiniz benim için.opuyorumnanaktan

Laaaaaaaaaaaaaahn bak neler yazmış bu da beni ağlattı yaa :sinifsinif:
Ben de çok isterdimmm seninle buluşup kudurmayııı guclubacismile
ağlamaaaaaaaaak yooooooooook bu geceee

Zıbıtmaya geldiiiiiiiiiiiimm :sm_cool:
ula danrıca karısıııı hemen patilerini sallama çarparım azcuk daaa burdayım hele :teytey:

kızlarr bugün aldıklarımmmm hihoyyyt yalnz glossumu çektm ama boyut büyük oldugundan eklenmedi :gitme: deniyorum hala.ama tendeki duruşunu çekmştm o yüklendi sempatiksalakcinni
makkacda ekliyem bayanssulusmile topiğe faydam olsun kanke hihoyyyt hihoyyyt

Ayyyyyy Paticiiiimmm bugün dersaneden çıkışta şu pasteller taa karşıdan gözüme iliştiii
bu renkler yeni miiiii ben mi cahillll kaldım burdan uzaklaşalı ?

Çok çok beğendimmmm bende yarın bunlara konmayı düşünüyoruumm bayanssulusmile
Güle güle kullan bebeğimmm rucun rengiii güzele benziyoorr dudişi degörseydik keşkeeeee aklinialirimsmile

Şu bakım yağından memnun musuunuz kızlar ?
Ben de bir zaman saç düzleştirici etkisi olandan almıştııım
hiç elektriklenmiyoorr ve gerçekten fönün kalıcı olmasını sağlıyooduu çok memnundum
ama artık hiç bi markette bulamıyoruum acaba ben mi körüümmm
kafamçokkarıştı

Albüme gelin bacılar gizli ama:1ninca:

Bamya ayıklamaya gittim gelicem:enbuyukkk:

Ben gördüm hepsiniiiii kaçmaaaaaaaazz sempatiksalakcinni
Müthiişş olmşşş yataın üzerindekilere bittim :jeyyar:
ama benim merak ettiğim o yatağın üzerindeki gülll yaprakları yerinden oynadı mı ?
hahahaha çok mu fenayıım :roflol: :roflol: :roflol:

Patim bu makyaja bitiyorum ben işte deniyorum deniyorum ama olmuyo sinir oluyorum renkler böyle çıkmıyor gölgelendirme bu kadar net olmuyor:gitme: harikasın balım

İslomm vayy evlenme teklifi mi aldın süpersin oyy allahım ayırmasın sizi kendimi bi an evlenme teklifi alırken düşündüm de ne güzel bi duygudur o off duygulandım valla ağladım ağlayacağım:sinifsinif:

Fotolara baktım süpersin bayıldım çok şık çok zarif olmuşsun çok yakışıyorsunuz

Pislük yaa:roflol: :roflol: :roflol:
Yok cicim yaprak kıpırdamadı valla çok kasvetli bi havaydı:roflol:
Onlar göstermelik olum eve döndüm ben zatilülülülülülü

Bibertom canom benim çok teşekkür ederimŞeniz
Allah sana daha güzellerini yaşatsın doğru ve seni hakeden biriyle:Saruboceq:

Meleklerle uyuyun Yavru tosbaalarım :1rolleyes:
Tatlı rüyalar gksuyu cadısıŞeniz

ayyy kaşlarımı da aldırmaya gidemedim daha :icecream: bögün böleydim kızlar

Tövbe bismillah:1shok:
Gerçekten dicek bişi bulamadım bu tonlar sana innaılmaz yakışıyo patişko ve harika yapmışın geçişleri yaa

Ocelerin rengi tam benlikhihoyyyt
Dırnağındada görelim balım.
Güle güle kullan cicileriniolumunekankayizsmile

saol canm benmmmmm olumunekankayizsmile bu renkler yeni mi bilmiyorum hayatım.ilk defa kullanıyorum desem yeridir kaydirigubbakcemile2
siyah filanda aldm geçen düşün sempatiksalakcinni kırmızı ve frenchden bska kullanmzdm...
dudişte eklerim bidün aklinialirimsmile

Patim bu makyaja bitiyorum ben işte deniyorum deniyorum ama olmuyo sinir oluyorum renkler böyle çıkmıyor gölgelendirme bu kadar net olmuyor:gitme: harikasın balım

biberimmm opuyorumnanaktan
al dandik bi far.evde yap yap sil :hulya: baktın sonra yapıveriyosun aklinialirimsmile

kendimi bi an evlenme teklifi alırken düşündüm de ne güzel bi duygudur o off duygulandım valla ağladım ağlayacağım:sinifsinif:
kanka ağlama bee:teselli:
gel deneme sürüşü yapalım:jeyyar:
sevgülüm-tatlicadiarzu-benimle evlenirmisin:asigim:dur çiçekte vericema.s.zırlama hadisil sümüünüsenağlama

Meleklerle uyuyun Yavru tosbaalarım :1rolleyes:
güzel yürek,sanada tatlı ballı kaymaklı yüyalaropuyorumnanaktan
Albüme gelin bacılar gizli ama:1ninca:
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
tek kelime ile muhteşemrabbim sizi hep mutlu etsin hepppopuyorumnanaktankaç kere maşallah dedim bakarken hatırlamıyorum bitanem=)
Bak yaa geldi ve beni yine ağlattı :sinifsinif:
Seni ve burdaki kankalarımı çok seviyorum.. Hepiniz çok değerlisiniz benim için.opuyorumnanaktan
dedim ben zırlar bu diye:roflol:
bende duygulandım okurken çaktırma aga:smiley-cool:
bizde seni çok seviyoruz deniz gözlü yarim:1hug:

Laaaaaaaaaaaaaahn bak neler yazmış bu da beni ağlattı yaa :sinifsinif:
burdayım hele :teytey:[/COLOR][/B]

Kankam yaa nası da biliyo islosunuolumunekankayizsmile

:roflol: :roflol: muslukları açtırmayın banada gece gecesenağlama:roflol:

islommmmmm anlatılmaz yaşanır cidden yani :lepi: mutlulugunuz daim olsun güzel gözlümm

Oyy bidenem benim Allah razı olsun meleğim allah kimseyi ayırmasın svediceğinden.:asigim:
Ben nazara çok inanırım ama burdaki kankalarım o kadar temiz yürekli insanlarki hiç çekinmedim o yüzden sağol gülyüzlümolumunekankayizsmile

Fiyto mu hhhhhhhm kankam not aldım .Ben sarmısaklıyı uygun fiyata almışım o zaman 8 civarı birşeydi ama seninkisi daha iyimiş baksana.Ondan alayım bende olumunekankayizsmile
Meleğim nergis yağını acayip merak ettim hafta içi aldığımda hepsini ekleyeceğim .Melekom ben yaptığım her maskeyi boyunuma sürmüyorum tahriş fln olur diye (cildim çok hassas) ama sen öneriyorsan bende sürerim :lepi:

Kuzum rujun fotoğrafını çekecektin unuttun mu bebegim ya :sinifsinif:

ayyy kaşlarımı da aldırmaya gidemedim daha :icecream: bögün böleydim kızlar

Kuzummmmmmmmmm kaş göz maşallah ya bayıldım cano makyajına Şeniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…