Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
tanrıçam nikoyla geçen hafta konuştum annesindeydi hastalanmış
netinde arıza olduğunu banada söyledi
hatunum tlflarınada bakmıyıki

makyaj ürünleri diye girdim yemek köşesinde buldum bir anda kendimi:) şu salatanın tarifini alabilirmiyim yapan arkadaşın ellerine sağlık çok güzel. görünüyo wallla..

Tanrıça gacısı sen napıyon opuyorumnanaktan
kara batak gibi bi giriyon bi çıkıyon

nazom biraz tatil yapıyım dedim:smiley-cool:
yarışma başladı oy kullandınmı:jeyyar:
sen nasılsın biriciğim:hulya:

tanrıçam nikoyla geçen hafta konuştum annesindeydi hastalanmış
netinde arıza olduğunu banada söyledi
hatunum tlflarınada bakmıyıki
evet banada hastayım demiştibilmiyorumkismile
umarım döner bir an önce:a015:
hamilelik nası gidiyo:jeyyar:

makyaj ürünleri diye girdim yemek köşesinde buldum bir anda kendimi:) şu salatanın tarifini alabilirmiyim yapan arkadaşın ellerine sağlık çok güzel. görünüyo wallla..

:smiley-cool:
canım,burda makyaj olsun,cilt bakımı,giydiklerimiz,kısaca kadına dair herşeyi paylaşıyoruz..
arada tariflerimizde oluyor tabi=)

canım,burda makyaj olsun,cilt bakımı,giydiklerimiz,kısaca kadına dair herşeyi paylaşıyoruz..
[/QUOTE]

güzel tarifler bekliyorum o zaman sizlerden..Kızlar biçok yerde paylaştım ama net tatmin edici cevaplar alamadım deneyimlerinizden faydalanmak isterim30+ cilt ürünlerinde tavsiye edebileceğiniz markalar varmı bi iki marka var aklımda ama değişik yorumlar aklımı karıştırdı..tecrüblerinizi dinlemek isterim...

güzel tarifler bekliyorum o zaman sizlerden..Kızlar biçok yerde paylaştım ama net tatmin edici cevaplar alamadım deneyimlerinizden faydalanmak isterim30+ cilt ürünlerinde tavsiye edebileceğiniz markalar varmı bi iki marka var aklımda ama değişik yorumlar aklımı karıştırdı..tecrüblerinizi dinlemek isterim...[/QUOTE]

yaşım gereği ben sana ürün tavsiye edemicem canım ama tanrıçamın bilmediği bişi yok o yardımcı olcaktır

yap kuzum yap tatil iyidir
kullandım şimdi canım
bu arada topiğin ismi değişmiş kız sen mi değiştirdin
bende iyiyim canım bu hafta 2 gün tatil yapıyorum keyfim kıyak yarında izinliyim

mucizecim,olay'ın cilt bakım ürünleri hem ekonomiktir,hemde işine yarar..
biraz daha fiyat çıtamı yükseltirim diyorsan roc.öneririm.dermo kozmetik bir markadır..
biraz biraz daha çıkabilirim diyorsan=) lancome,shiseido,la prairie gibi markalarda cildine uygun mükemmel ürünler bulucaksınkaydirigubbakcemile5

yaşım gereği ben sana ürün tavsiye edemicem canım ama tanrıçamın bilmediği bişi yok o yardımcı olcaktır
elimden geldiği kadar işte bebeğim:kedi:
Şeniz

bu arada topiğin ismi değişmiş kız sen mi değiştirdin
bende iyiyim canım bu hafta 2 gün tatil yapıyorum keyfim kıyak yarında izinliyim

evet tatlım değiştirdima.s
önceden tanrıçanın makyaj dünyasıydı,daha sonra ilarzum diğer başlığı koydu.ama o çok uzundu,bende değiştirdim o yüzdenkaydirigubbakcemile5
ohh varmı senden kralı:içelim:yeni tarifler yaparsın artıkboshayallersmile

olay in sadece toniğini kullanıyorum ewet gerçekten de hem uygun hemde güzel bi ürün..Ama ben biraz daha nasıl diyim gözle görülür bi fark olsun istiyorum cildimde ürünü kullandıktan sonra,sorunlu bi cilim yok ama kışın oldukça kuruyo.Ben dr. murad düşünmüştüm ilk ama arkadaş amway artistry serisini çok met etti...bi çok yorum okudum bu iki ürün için aklım çok karıştı...Herkes bişi sölüyo.günlerdir kararsızlık içindeyim ..lancome ve clinique de olabilir evet onlarda güzelmiş.lancome dan arkadaşım memnun olduğunu söledi...ayy ne biliyim zaten zor karar veririm seçenkler çoğaldı aklım iyice karıştı...

canım seçenek arttıkça kafanın karaşması çok normal..
roc.retinol serisini kullanmaya başlıyabilirsin meselakaydirigubbakcemile5ezanelerde satılan dermokozmetik bir ürün..

canım seçenek arttıkça kafanın karaşması çok normal..
roc.retinol serisini kullanmaya başlıyabilirsin meselakaydirigubbakcemile5ezanelerde satılan dermokozmetik bir ürün..

küçük kızımın d.günü telaşındayım bi atlatayım bakıcam artık bişiler..çok saol sık sık gelir fikirlerinize başvururm bundan sonra inşallah...

küçük kızımın d.günü telaşındayım bi atlatayım bakıcam artık bişiler..çok saol sık sık gelir fikirlerinize başvururm bundan sonra inşallah...
kızının doğum günü kutlu olsun şimdidenopuyorumnanaktanallah sağlıklı ömür nasip etsin..
rica ederim canımolumunekankayizsmileistediğin zaman,istediğini sorabilirsin ..elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım

şimdiden doğum günü kutlu olsun mnik kızının canım gel gel bekleriss buraya giren bida çıkamıo zaten:roflol:

deli ya:roflol: :roflol:

İsland canım doğum günün kutlu olsun Şeniz

Ayyyyyyy kızlar alıntılarda gördüm patates salatası ,kurabiye fln harika görünüyor cokacimcoook Patimmmm seninde göz makyajını alıntılarda gördüm kuzucum ne güzel yapmışsın öyle feci yakışmış

Tanrıçammmmmmmmmmmmmmmm :asigim:

Tanrıçammmmmmmmmmmmmmmm :asigim:

meleğim gelmiş:sm_cool: :dance: :teytey: :1hug:
livim çok özledim seniii:1hug:
canım birazdan tarif eklicem,ve bu gün bir ruj aldım golden rose,o kadar beğendimki:lepi:
bu arada sen kuzeninin nişanı için elbise arıyodun bebem..naptın:hulya:?bulabildinmi gönlünce bişeyler?

Son düzenleme:

teşekkürler kızlar saolun..ilk doğum günümüz,heyecanlıyız,telaşlıyız aslında karmakarışığız hayırlısıyla alnımızın akıyla çıkarız inş. işin içinden..eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…