- 26 Aralık 2008
- 6.985
- 2
- 40
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #34.361
makyaj ürünleri diye girdim yemek köşesinde buldum bir anda kendimi:) şu salatanın tarifini alabilirmiyim yapan arkadaşın ellerine sağlık çok güzel. görünüyo wallla..
Tanrıça gacısı sen napıyon opuyorumnanaktan
kara batak gibi bi giriyon bi çıkıyon
evet banada hastayım demiştibilmiyorumkismiletanrıçam nikoyla geçen hafta konuştum annesindeydi hastalanmış
netinde arıza olduğunu banada söyledi
hatunum tlflarınada bakmıyıki
makyaj ürünleri diye girdim yemek köşesinde buldum bir anda kendimi:) şu salatanın tarifini alabilirmiyim yapan arkadaşın ellerine sağlık çok güzel. görünüyo wallla..
teeşekkürler canım özeline yazarım ben tarifi
:smiley-cool:
canım,burda makyaj olsun,cilt bakımı,giydiklerimiz,kısaca kadına dair herşeyi paylaşıyoruz..
arada tariflerimizde oluyor tabi=)
nazom biraz tatil yapıyım dedim:smiley-cool:
yarışma başladı oy kullandınmı:jeyyar:
sen nasılsın biriciğim:hulya:
evet banada hastayım demiştibilmiyorumkismile
umarım döner bir an önce:a015:
hamilelik nası gidiyo:jeyyar:
:smiley-cool:
canım,burda makyaj olsun,cilt bakımı,giydiklerimiz,kısaca kadına dair herşeyi paylaşıyoruz..
arada tariflerimizde oluyor tabi=)
elimden geldiği kadar işte bebeğimyaşım gereği ben sana ürün tavsiye edemicem canım ama tanrıçamın bilmediği bişi yok o yardımcı olcaktır
bu arada topiğin ismi değişmiş kız sen mi değiştirdin
bende iyiyim canım bu hafta 2 gün tatil yapıyorum keyfim kıyak yarında izinliyim
mucizecim,olay'ın cilt bakım ürünleri hem ekonomiktir,hemde işine yarar..
biraz daha fiyat çıtamı yükseltirim diyorsan roc.öneririm.dermo kozmetik bir markadır..
biraz biraz daha çıkabilirim diyorsan=) lancome,shiseido,la prairie gibi markalarda cildine uygun mükemmel ürünler bulucaksınkaydirigubbakcemile5
canım seçenek arttıkça kafanın karaşması çok normal..
roc.retinol serisini kullanmaya başlıyabilirsin meselakaydirigubbakcemile5ezanelerde satılan dermokozmetik bir ürün..
küçük kızımın d.günü telaşındayım bi atlatayım bakıcam artık bişiler..çok saol sık sık gelir fikirlerinize başvururm bundan sonra inşallah...
kızının doğum günü kutlu olsun şimdidenopuyorumnanaktanallah sağlıklı ömür nasip etsin..küçük kızımın d.günü telaşındayım bi atlatayım bakıcam artık bişiler..çok saol sık sık gelir fikirlerinize başvururm bundan sonra inşallah...
şimdiden doğum günü kutlu olsun mnik kızının canım gel gel bekleriss buraya giren bida çıkamıo zaten:roflol:
Tanrıçammmmmmmmmmmmmmmm :asigim:
kızının doğum günü kutlu olsun şimdidenopuyorumnanaktanallah sağlıklı ömür nasip etsin..
rica ederim canımolumunekankayizsmileistediğin zaman,istediğini sorabilirsin ..elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım
deli ya:roflol: :roflol: