- 27 Nisan 2009
- 4.071
- 1
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #33.481
alix olana bayıldım kankam ya :lepi: acaba sende nasıl duruyo Allah aşkına :smiley-cool: yok sende de tırnakta kayboluyo mu merak ettim :dance:tam bir oje manyağıyım.:asigim:el-ayak bakımı,tırnak bakımı benim için çok önemlidir..değişik tarz sürümleride severim,yeniliklere açığım..her ne kadar favorim kırmızı oje,ve firenç olsada,çeşit çeşit ojeler almaya bayılırım..ne yazıkki cabbarın sayesinde tırnaklarımı paylaşamıyorum o ayrıalsanaalsanasmile
geçenlerde aldığım ojeleri ekliyim şimdidezemuszemus
hihoyyyt
ojelerin numaraları en baştan sona doğru ekliyorum
flormar supermatte----m103
flormar nail enamel----393(simli olan)
flormar plus quartz-----003
alix avien----119hihoyyyt
ve ojelerin hepsini 1 liraya aldımhihoyyytdaha fazla verip kazık yemeyinzemuszemus
bişi sorcam kanka, ben ayşoluykene evde oce sürüyom en son bimden ucuza buldum diye oje aldım. kırmızıyla gül kurusu olan asetonla çıkmıyo :sm_confused: pembe pembe duruyo, hele kenarlar berbat bazen kazımak zorunda kalıyorum :1no2: dia marka aseton kullanıyorum acaba sorun asetonda kı yoksa oje de mi fisfisfis bana bi yardım et patronum :çok üzgünüm:
kokusunu şimdiden tahmin edebiliyorum cokacimcoook not aldım patronum :dance:mutlaka deneyin derim:lepi:
bu maskeden inanılmaz memnunum..şiddetle öneririm bebekleraklinialirimsmile
muz+yoğurt+tarçın maskesikaydirigubbakcemile2
tek yapmamız gereken,bir kaç dilim muzu,biraz yoğurt ve tarçınla karıştırıp,maske kıvamına getirmekolumunekankayizsmilecildimize sürüp 20-25 dakika bekletsek ,sonra yakasak tememdirbayanssulusmile
bu tatlı yapıldığı gün bitmezse özelliği gider, bilseydim sana misafir gelirdim aklinialirimsmile niçen davet etmedin gacı, yoksa kendin mi götürdün tatlıyı :umursamaz:Ramazanda yaptığım muhallebili kadayıf tatlısı..:icecream:
isteyenlere tarifi..
http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/311829-muhallebili-kadayif-resimli.html
işte minikom geldi delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kanka +18 deme sunum günleri geliyo aklıma aklinialirimsmile aklinialirimsmile
özledim minikomu Şeniz
canlarım,sizlere tavsiye edebiliceğim,ve etmiyeceğim,son zamanlarda kullanmış olduğum ürünleri eklemek istiyorumzemuszemus
öncelikle şiddetle lorealin kirpik bakımı yapan serumunu önermek istiyorum:lepi:30 tl civarında..ben indirimden 15'e almıştım o ayrı:jeyyar:
SERUM RE-ACTIVANT CILS
ucuda böyleşutarafagitti
kızlar,ben nivea'nın kirazlı dudak nemlendiricisini oldum olası beğenmem,ama alırımda görünce:smiley-cool:geçenlerde a1001 marketten lure marka nemlendiriciyi aldım,inanın acayip memnunum:lepi:hemde niveanın yarı fiyatı
:lepi:a1001 lere uğrarsanız bir adet çilekli lure edinin derimaklinialirimsmile
watsons yeşil çaylı tonik..buda sanırım 14 tl civarı..ben bu üründende çok memnunum..genelde makyaj sonrası cildimi temizliyorum.hem hesaplı,hemde yeşil çaylısempatiksalakcinni
eğer cilt tipiniz karma ve yağlı ise,watsonslarada uğrarsanız,bu ürünü deneyin derinolumunekankayizsmile
tavsiye etmiyeceğim bir diğer ürün garnier'in sivilceleri anında etkilediği söylenen zımbırtısı-tatlicadiarzu-
sivilceyi daha kötü yapıyo,daha geç sönüyo,acayip bişey yapıyokafamçokkarıştı..12 tl civarı bir fiyatı var.kesnlikle deymez..tavsiye etmem kızlar:umursamaz:
tavsiye ediceğim bir diğer ürün ise niveanın makyaj temizleyicisi:lepi:ben memnun kaldım..hemde uygun fiyatı..15 tl felan olması lazım..
ne niveanın,nede fa'nın koltuk altı rolonlarını tavsiye etmiyorum..hem kokuları kötü,hemde istediğim gibi çıkmadı:umursamaz:niveanın başka koltuk altı stiğini kullanıyorum..ondan acayip memnunum..ama bu serisinden memnun kalmadım..ikiside tırt:umursamaz:
şu kirpik şeysinden senden onay çıktığı günden beri listemde, yılbaşı indirimini bekliyorum patronum sırnaşık şeysırnaşık şey :lepi:
ben de senin tavsiyenle watsons ürünlerinin müdavimi oldum süprizzzzz bu ürünün jel toniğini aldım mis gibi çay kokuyo çok seviyorum kankam bayanssulusmile
garnier 3ü biarada..memnunum kızlarr..fiyatını htrlamıyrm 10flndı sanırsam...
ortadaki tatil boyu yüz tmzleme şeysi :icecream: benim tatile bu boy yetmez anam oyzden açmadım heç..kullncam bagalım :icecream:
sondaki de avon göz makyajı temzleyici..herşey temzliyo zate.arko kremle bile temlzyrm bazen :lepi:
buda güzel...ama bdaha almam gibi.kankitomun dedgnden alcem ben :icecream:
güle güle kullan pati :icecream: bende de garnier var kızların tavsiyesiyle almıştım yüzümü ferahlatıyo kullanınca :icecream:
şu innova şeysinden ben de bakayım :icecream: zaten pakface demek april demek :roflol::roflol:
sana sözüm vardı ya unutmadım patim, onu da sölim burdan yerimseniben