Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
tam bir oje manyağıyım.:asigim:el-ayak bakımı,tırnak bakımı benim için çok önemlidir..değişik tarz sürümleride severim,yeniliklere açığım..her ne kadar favorim kırmızı oje,ve firenç olsada,çeşit çeşit ojeler almaya bayılırım..ne yazıkki cabbarın sayesinde tırnaklarımı paylaşamıyorum o ayrıalsanaalsanasmile​

geçenlerde aldığım ojeleri ekliyim şimdidezemuszemus

hihoyyyt
ojelerin numaraları en baştan sona doğru ekliyorum:KK3:
flormar supermatte----m103
flormar nail enamel----393(simli olan)
flormar plus quartz-----003
alix avien----119hihoyyyt
ve ojelerin hepsini 1 liraya aldımhihoyyytdaha fazla verip kazık yemeyinzemuszemus
alix olana bayıldım kankam ya :lepi: acaba sende nasıl duruyo Allah aşkına :smiley-cool: yok sende de tırnakta kayboluyo mu merak ettim :dance:
bişi sorcam kanka, ben ayşoluykene evde oce sürüyom en son bimden ucuza buldum diye oje aldım. kırmızıyla gül kurusu olan asetonla çıkmıyo :sm_confused: pembe pembe duruyo, hele kenarlar berbat bazen kazımak zorunda kalıyorum :1no2: dia marka aseton kullanıyorum acaba sorun asetonda kı yoksa oje de mi fisfisfis bana bi yardım et patronum :çok üzgünüm:

mutlaka deneyin derim:lepi:​

bu maskeden inanılmaz memnunum..şiddetle öneririm bebekleraklinialirimsmile
muz+yoğurt+tarçın maskesikaydirigubbakcemile2

tek yapmamız gereken,bir kaç dilim muzu,biraz yoğurt ve tarçınla karıştırıp,maske kıvamına getirmekolumunekankayizsmilecildimize sürüp 20-25 dakika bekletsek ,sonra yakasak tememdirbayanssulusmile
kokusunu şimdiden tahmin edebiliyorum cokacimcoook not aldım patronum :kahve: :dance:
Ramazanda yaptığım muhallebili kadayıf tatlısı..:icecream:
isteyenlere tarifi..
http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/311829-muhallebili-kadayif-resimli.html
4627.jpg
bu tatlı yapıldığı gün bitmezse özelliği gider, bilseydim sana misafir gelirdim aklinialirimsmile niçen davet etmedin gacı, yoksa kendin mi götürdün tatlıyı :umursamaz:
kanka +18 deme sunum günleri geliyo aklıma:nazar: aklinialirimsmile aklinialirimsmile
işte minikom geldi delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
özledim minikomu Şeniz

canlarım,sizlere tavsiye edebiliceğim,ve etmiyeceğim,son zamanlarda kullanmış olduğum ürünleri eklemek istiyorumzemuszemus​

öncelikle şiddetle lorealin kirpik bakımı yapan serumunu önermek istiyorum:lepi:30 tl civarında..ben indirimden 15'e almıştım o ayrı:jeyyar:
SERUM RE-ACTIVANT CILS

ucuda böyleşutarafagitti

kızlar,ben nivea'nın kirazlı dudak nemlendiricisini oldum olası beğenmem,ama alırımda görünce:smiley-cool:geçenlerde a1001 marketten lure marka nemlendiriciyi aldım,inanın acayip memnunum:lepi:hemde niveanın yarı fiyatı
:lepi:a1001 lere uğrarsanız bir adet çilekli lure edinin derimaklinialirimsmile

watsons yeşil çaylı tonik..buda sanırım 14 tl civarı..ben bu üründende çok memnunum..genelde makyaj sonrası cildimi temizliyorum.hem hesaplı,hemde yeşil çaylısempatiksalakcinni

eğer cilt tipiniz karma ve yağlı ise,watsonslarada uğrarsanız,bu ürünü deneyin derinolumunekankayizsmile

tavsiye etmiyeceğim bir diğer ürün garnier'in sivilceleri anında etkilediği söylenen zımbırtısı-tatlicadiarzu-

sivilceyi daha kötü yapıyo,daha geç sönüyo,acayip bişey yapıyokafamçokkarıştı..12 tl civarı bir fiyatı var.kesnlikle deymez..tavsiye etmem kızlar:umursamaz:

tavsiye ediceğim bir diğer ürün ise niveanın makyaj temizleyicisi:lepi:ben memnun kaldım..hemde uygun fiyatı..15 tl felan olması lazım..

ne niveanın,nede fa'nın koltuk altı rolonlarını tavsiye etmiyorum..hem kokuları kötü,hemde istediğim gibi çıkmadı:umursamaz:niveanın başka koltuk altı stiğini kullanıyorum..ondan acayip memnunum..ama bu serisinden memnun kalmadım..ikiside tırt:umursamaz:

şu kirpik şeysinden senden onay çıktığı günden beri listemde, yılbaşı indirimini bekliyorum patronum sırnaşık şeysırnaşık şey :lepi:​

ben de senin tavsiyenle watsons ürünlerinin müdavimi oldum süprizzzzz bu ürünün jel toniğini aldım mis gibi çay kokuyo çok seviyorum kankam bayanssulusmile​

garnier 3ü biarada..memnunum kızlarr..fiyatını htrlamıyrm 10flndı sanırsam...
ortadaki tatil boyu yüz tmzleme şeysi :icecream: benim tatile bu boy yetmez anam oyzden açmadım heç..kullncam bagalım :icecream:

sondaki de avon göz makyajı temzleyici..herşey temzliyo zate.arko kremle bile temlzyrm bazen :lepi:
buda güzel...ama bdaha almam gibi.kankitomun dedgnden alcem ben :icecream:

pakface aprile özel :lepi: onun sayesinde tanıdım çünkii...
innova 25liraydı..haftada bir kullanılıyo..sürekli kullanınca cilt bebbek gibi oluyo :ecrin_bebek:
digeri siyah nokta şeysi :icecream: çok kullanmyrm ama görnce alıyrm hep :)) :zalak pati:

güle güle kullan pati :icecream: bende de garnier var kızların tavsiyesiyle almıştım yüzümü ferahlatıyo kullanınca :icecream:​

şu innova şeysinden ben de bakayım :icecream: zaten pakface demek april demek :kahve: :roflol::roflol:​

sana sözüm vardı ya unutmadım patim, onu da sölim burdan yerimseniben​

sunumdan çıkıp buralara teşrif etmiş nikom..aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
nikom kırmızı öceler herkeste aynı oluyor hemen hemen ..pembe pembe kalıyor tırnakta,
o yüzden altına şeffaf parlatıcı sürebiliün..

ben burdiyimmmm:emir_bebek:ya kılzar yaa ayarlardan şu yazı stil ve rengini sabitleyemios mu bıktım vaallaa
sen çok şey istiyosun ama:roflol:öyle bi lüxümüz yok gözüm:nazar:
uykum gelmio benim yine mafoldumben kimse yokmu?

uykun kaçtıysa çok güzel bi önerim var:1ninca:bütün makyaj malzemelerinin resmini çek ve bizle paylaş cano:icecream:ilaç gibi gelicek..hemen uykun gelicek bak gör:icecream:

ben geldim
zorda olsa çıktım mapıstan
kabul ederseniz gelirim bu topiğe
kızlar bi şey sorcam.25 yaşındaym.en iyi göz kremi hangisi?

netrogena mı,nivea aqua sensatıon mu

anaaam zıbın kankam gelmiş yine delikafadulden sık sık gel geçen sefer ki gibi kaçma gücelim bu topikte güzel olarak bi sen eksiktin :jeyyar:

patronum bu zıbını görsen tam bi bomba, çok güzel kız allama :sm_cool:
ama bi evlendiremiyok bi tepsi taşıyamıyom vah talihsiz ben:gitme:sempatiksalakcinni bi de bunun kankası var, şeker gibi sempatiksalakcinni şu kızlara bi okunmuş pirinç ver de kızmetleri açılsın gariplerimin :roflol::roflol:
bebişlerim ben geldimmmm
bu ay hep takı tuku aldım , zaten kozmetik şeyine gircem

tanrıçam bebeğimin bana aldığı eteğimle takmak için 2 tane otantik bilezik aldım
yanındaki 2 kolyem cam üstüne ebru çalışması çok güzeller
bir uyduruk bilezik ve accessorizez den güllü toka aldım hem toka hem broş , sezonda 27 tlmiş , delimi ne bildiğin yapma çiçek 27 tl , ben 5'e aldım

kanatlı ve nallı ürünler

bu kolyemi çok sevdim ,
taki kutum anacığımın hediyesi
çiskekin ortasında bulunan zımbırtıya yüzüklerimi dizdim , hepsini görüyorum

bunlarıda aldım,clinique'i çok beğendim bu bitsin büyüğünü alabilirim, pastel likit rujumuda sevdim önümüzdeki ay 2 şey daha alcam sonra kredi borcu ödiycem

haa bi de bunu aldım gelmesini bekliyorum,tüm işlemler bitti bugün bi gelmesi ve üstüme almak kaldı Allah herkese daha iyilerini nasip etsin inşallah

minim etekle ne güzel kombine edecek şeyler almışsın delikafadulden zevkli hatunsun vesselam süprizzzzz
yüzüklük de iyi fikir ben de pizza hut ınkinden yapıcam :lepi:
hyundai getzleri ben de çok severim ama eşim der ki kim karısını sevmiyorsa getz alırmış, takılıyo bana kaydirigubbakcemile3 ama kağıt gibidir diyo fisfisfis
ama ben bayılıyorum trafikte her gördüğümde :lepi: resimde de nasıl göz alıcı duruyo maşallah :nazar:
kazasız belasız güle güle kullan minim olumunekankayizsmile tek rakibin iremsu olsun gamyoncuiremsu :roflol:
Minim aldıkların çok cici..aksesoriz in fiyatları malum çok uçuk..dediğin gibi bildiğin yapma çiçek.. fiyatlar tavanlarda, pazardan 3 tlye bile alınır yanimm
Cicilerinin içinde en büyük cicin, pek bir hoşgamyoncuiremsu..artık bi tur attırırsın bize.hihoyyytgüle güle kullan,kazasız belasız günler..arabanın arkasına koymak için annene karpuz ördürseneaklinialirimsmile

ahanda bundan..
3166395694_9afc57b907_o.jpg
.​

gacı yorumunu görmeden daha resmi görünce dedim gacım derya baykaldan karpuz örneğine mi heves etti :roflol::roflol:

sen bana diyordun di mi deli karı diye sırnaşık şeysırnaşık şey
gacıabla vallaha aklıma geldi , bulsam alcam bi yerden , annem hiç bilmez öle şeleri benim saç örmeyi bile bilmez kaydirigubbakcemile3, yemek bile yapmaz bazen işten güçten kaydirigubbakcemile3
kafayı yemiş onlar ya , tek bi sıra boncuk dizmiş 17 tl , taçlar 27 30 tl , kapanır ora tutulmaz adanada kaydirigubbakcemile3
ha bu arada arabam için baklava yaptırdım size ,öle olurmuş sempatiksalakcinni yiyelimcokacimcoook

4020oz_gaziantep_baklava_salonu_elbistan10.jpg

bana tepsinin dibi kalmış :mymeka: tadı damağımda kaldı olmadı böyle:dilcikar:

ne denir; kesene bereket mini Allah kabul etsin :teytey:
selamın hello bebekler:KK3:
daha diğer sayfalara gidemedim,ama minim arabamı almış doğrumu gördüm:1shok:amanın lilililililililiiliii:sm_cool: dülden smili çıkmıyo çığramıyorum:smiley-cool:
rabbim güle güle kullanmak nasip etsin minik kankam:teytey:
nazarlardan korusun:nazar: :nazar: :nazar:
hemen bi kurban keselim alnına sürelim bebem:lepi:
kurbanlik-fiyatlari-el-yakacak_5708_o1.jpg

patronum bi buttan fazlasını vermedi :lepi: :roflol::roflol::roflol:

Allah kabul etsin kankam :roflol::roflol:
Ben bugün kendime çok cici bi masaüstü majyaj aynası aldımbayanssulusmile ama foto makinem ortada yok:sm_confused: ve geçen gün de cep telini sinirlenip duvara çarpmak suretiylen ekranı mok ettiğimden foto çekemiyorum. Bilhare eklerim
Nolcek benim bu sinirim bilmiyorembilmiyorumkismile Bu olayın üzerine Nikomun kargosu geldiğinden onun üzüntüsünü yaşayamamıştımsempatiksalakcinni

ay canım benim ya :teselli: hep o kargocu yüzünden ne vardı biraz daha erken gelseydi:dilcikar:

ayna kırmak iyi değil derler ama sen sor bi patrona bilmiyorumkismile neyse hayır olsun, yeni bir ayna alacağın varmış senin aklinialirimsmile
kızlar,bihter bitti,sıra eyşanda:1ninca: aklinialirimsmile
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
dizide ne kadar karı kız varsa kollasınlar abi :roflol::roflol::roflol:
çok sert geldi kuziii :1shok:

kızlar ben kaçoreeee anam başımda az ben girem diyor yarın görüşürük canolar :KK3:

görüşürüz melekom olumunekankayizsmile

hediyelerim geldiiiii hihoyyyt
göksummmmmmmmm :asigim: balımmm çok çok teşekkr ederim.nasılda bulmuş bedenimi boshayallersmile
bayılm renge :lepi: bluz çok hoşuma gittim göksum kesene bereket olumunekankayizsmile
zevkin çok güzelmiş hihoyyyt hele o yazdgın mektup..duyguların beni mahvetti Şeniz
küpeler için de çok çok teşekkr ederim çok begendmmm :icecream: Şeniz
hee resmimi de ilk kez eklemiş oldum aklinialirimsmile
burayada ekliyem dedim :))) göksuuuu nirdesin kızzzz.öpcem seniii :lepi:

üf anam çadır kurmalık pati ekranlarda sempatiksalakcinni

çok yakışmış yevrım :lepi: güle güle kullan pati rengi çok güzel hakkat, tebrik ederim göksuyu olumunekankayizsmile
küpelere bayıldım ben de zemuszemus
güle güle kullan canım benim seni pek tanımaıdğım için anca onları uygun buldum. muzur şeler tam bana göredir ,aklıma geldi de almaya cesaret edemedim. bunda mesleğinin etkisi var mı diye düşünmeden de edemiyorum:roflol:
bizim nazo komser o kadar muzurdur ki nasıl polis olmuş bilmem dicem neredeyse o kadar kafadır yani sempatiksalakcinni
kendini kasmasaydın kuşum sırnaşık şey şimdi sana devlet memuruna suizandan ceza kesmesin :jeyyar:
valla bi kızdı mı kolla kendini asıl o zaman fene oluyor :jeyyar: :roflol:yandın gece kuşu :roflol::roflol:​

anammm işicem altıma korkudan haaa:dance:
nan bana tanrıça filan denk gelsydi var yaa neler neler vardı aklımda ama neyseee:dance
:

ayy benim de geldi uykum ben de çekiyim mi tanrıçammm:dance:

kestane şekeri yerken uyku gelirmiohaoldumsmile aaa hiç yakıştımı sana kuş:roflol:
bebem,sen farlarını ekledin ya diğer topiğe..onları burayada eklede kızlar görsün sana zahmethihoyyyt
ayrıca daha rujlar var,ürünler varboshayallersmilevar oğlu var..çekicek çok şeyin var hacıboshayallersmileuykun yoksa hallet bence:lepi:

tamam çekerim hacıı ayıpettinn
ama baştan sölim tek tek numeroo yazamam haa soran olursa sölerim :roflol:
cilt bakım ürünleri değil de sadece makkac dimi?

uykun kaçtıysa çok güzel bi önerim var:1ninca:bütün makyaj malzemelerinin resmini çek ve bizle paylaş cano:icecream:ilaç gibi gelicek..hemen uykun gelicek bak gör:icecream:

ehmmmm benim zaten uykum gelmisti simdi sempatiksalakcinni Tanrica bebegim onlarin resmini teker teker cekmem icin iki gün uykusuz kalmam lazim eyvahedigeldismile

öperimmmmmmmm hepinizi iyi geceler Şeniz Pinik:eek: kacar

iyi geceler canım. tanrıça ben foto çekmeye didiyom hacı ama beğendilerimi çekcem yaa değilse bi dünya varrr:dance:

tek rakibi iremsu olsun minimin dimi kankagamyoncuiremsu:roflol:veeee nikom geldiiiii:lepi: sırnaşık şey sırnaşık şey olum sen tadım tuzumsun benim:nazar:
zıbın kız..he zebanieyvahedigeldismile güzeldir eminimeyvahedigeldismile(yiyosa çirkindir diyimde yaksın beni cayır cayır)
ona okunmuş pirinç gelmez aga:nazar:kilit açmak lazım:hulya:sen nerden gördün:1ninca:bizde resim isterük:enbuyukkk:
ojelere gelince...ee gün olur devran döner:nazar:sen benim dolivelere takarsın he:tomato: :mymeka: sende dia aseton almışın kanka..düşmez kalkmaz bir allah:1no2: :roflol: :roflol: yeşil tuttum bir allahsempatiksalakcinni
çıkmayan oje:KK1:sunum yaparkenmi sürüyon kııııaklinialirimsmileferhunde:icecream:
ben oje sürmeden önce ,gacımında dediği gibi mutlaka tırnak koruyucu,yada cila tarzı ürünler sürüp öyle sürerim..daha kolay çıkıyo,hem tırnağın boyanmıyo ustakaydirigubbakcemile5
asetonuda bol sür..pamuğunu büyük tut..çik kadar:smiley-cool: pamukla silme..sakin sakin ovalazemuszemusovalazemuszemusevett ojemiz çıkıyorzemuszemus

iyi geceler canım. tanrıça ben foto çekmeye didiyom hacı ama beğendilerimi çekcem yaa değilse bi dünya varrr:dance:

kuşovskim,beğenmediklerinide çek olum nolucak:smiley-cool:bütün makyaj,mukyaj,cilt bakımı,giyim kuşam ne varsa çek:roflol:
biz eskiden kombinlerimizide eklerdik..hatta bulursam gösteririm senin için..o kadar çok paylaşımlar yaptıkki..boşuna bu kadar misafiri olan bi topik olmadık:1closedeyes:bayanssulusmile anında havayada girerim görüldüğü üzre-tatlicadiarzu-
hadi uç sen kuşom,bekliyoruz:hulya:

ehmmmm benim zaten uykum gelmisti simdi sempatiksalakcinni Tanrica bebegim onlarin resmini teker teker cekmem icin iki gün uykusuz kalmam lazim eyvahedigeldismile

öperimmmmmmmm hepinizi iyi geceler Şeniz Pinik:eek: kacar

:roflol: :roflol: :roflol:
kaçtı hatun ya:KK1:şakaydı tamam gel pınaxkaydirigubbakcemile :roflol:
sanada iyi geceler canımopuyorumnanaktan

vallaaa benim odamdakileri çektim sadece daha banyo ve yatak odasında da var da anamgilleri rahatsız etmiyim şimcikk dedim ekliom hazır mısın tanrıçaaammmmm:sm_cool:

evettttt başlıyorummmmm beğenen olursa isim ve numaralarını sonra veririm şimdi yazmaya üşendim:roflol:
bunlarr kalemlerimmm
p1100156dy4jtexu.jpg
[/url][/IMG]
far paletlerim ve tekli farlarımmm
p1100158pux0y2gl.jpg
[/url][/IMG]
maskaralarım
p1100160lfzihqge.jpg
[/url][/IMG]
fondoten ve kapatıcalrım
p11001610rmu4xc3.jpg
[/url][/IMG]
lip gloss,likit ruj ve parlatıcılarım
p1100162h5ws3o4v.jpg
[/url][/IMG]
allıklarım ve ruj paletlerim
p1100163n19ljmc5.jpg
[/url][/IMG]
bunlar da rujlarımmmm
p1100170pj9k4gh3.jpg
[/url][/IMG]

sunumdan çıkıp buralara teşrif etmiş nikom..aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
nikom kırmızı öceler herkeste aynı oluyor hemen hemen ..pembe pembe kalıyor tırnakta,
o yüzden altına şeffaf parlatıcı sürebiliün..
ne güzel bir püf :lepi: sağol gacım bayanssulusmile
bu sebeple tekrar şeffaf oje alabilicem sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni içim gidiyordu almak için dedim sürmüşken renklisini süreyim kaydirigubbakcemile3
sorma eşim dövlet memuru oldu izine gelince çok kutsal bir görev düştü bana aklinialirimsmile
Allahtan kankalarımdan yeterinde sunum tecrübesi görmüştüm layıkıylan ifa ettim sempatiksalakcinni :roflol:
uykum gelmio benim yine mafoldumben kimse yokmu?
benim de gelmiyo mafoldumben ama mecbur yatıcam sabah oğlumun okulu var :dance:
ben burdiyimmmmya kılzar yaa ayarlardan şu yazı stil ve rengini sabitleyemios mu bıktım vaallaa
biz zenciyiz siyakız bize yok ama kk pro olursan yararlanabiliyorsun:nazar:
pro üyeler kullanıcı panelinden ayarlayıp sabitliyor gamyoncuiremsu
anammm işicem altıma korkudan haaa:dance:
nan bana tanrıça filan denk gelsydi var yaa neler neler vardı aklımda ama neyseee:dance:
korkma o bana kıyamaz ben kosmerimle konuşurum aklinialirimsmile :roflol::roflol:
patronum bana da çıksaydı ah ben de sen gibi yapacağımı bilirdim :dance:
takas yapabilirsin bak, şöyle patronuma uygun bişiler varsa takas et :jeyyar:
kestane şekeri yerken uyku gelirmiohaoldumsmile aaa hiç yakıştımı sana kuş:roflol:
bebem,sen farlarını ekledin ya diğer topiğe..onları burayada eklede kızlar görsün sana zahmethihoyyyt
ayrıca daha rujlar var,ürünler varboshayallersmilevar oğlu var..çekicek çok şeyin var hacıboshayallersmileuykun yoksa hallet bence:lepi:
ben de çektim patronum :lepi: zamanında yapmıştınız ya bütün makyaj ürünleri, takı kutularınızı çekmiştiniz, ben de çektim kaydirigubbakcemile2
ama kotayı gözlüyorum artarsa yükleyeceğim süprizzzzzkaydirigubbakcemile3

tek rakibi iremsu olsun minimin dimi kankagamyoncuiremsu:roflol:veeee nikom geldiiiii:lepi: sırnaşık şey sırnaşık şey olum sen tadım tuzumsun benim:nazar:
zıbın kız..he zebanieyvahedigeldismile güzeldir eminimeyvahedigeldismile(yiyosa çirkindir diyimde yaksın beni cayır cayır)
ona okunmuş pirinç gelmez aga:nazar:kilit açmak lazım:hulya:sen nerden gördün:1ninca:bizde resim isterük:enbuyukkk:
ojelere gelince...ee gün olur devran döner:nazar:sen benim dolivelere takarsın he:tomato: :mymeka: sende dia aseton almışın kanka..düşmez kalkmaz bir allah:1no2: :roflol: :roflol: yeşil tuttum bir allahsempatiksalakcinni
çıkmayan oje:KK1:sunum yaparkenmi sürüyon kııııaklinialirimsmileferhunde:icecream:
ben oje sürmeden önce ,gacımında dediği gibi mutlaka tırnak koruyucu,yada cila tarzı ürünler sürüp öyle sürerim..daha kolay çıkıyo,hem tırnağın boyanmıyo ustakaydirigubbakcemile5
asetonuda bol sür..pamuğunu büyük tut..çik kadar:smiley-cool: pamukla silme..sakin sakin ovalazemuszemusovalazemuszemusevett ojemiz çıkıyorzemuszemus
hele şükür ayağımın tozuylan sunumdan çıktım geldim :lepi: ne zormuş bu işler patronum beni sen, aprilim ve ilarzum iyi anlarsınız aklinialirimsmile layıkıylan yerine getirdim eşim layığını buldu sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:

sen de benim tadım tuzumsun :çok üzgünüm: bana kkyı sevdirensin senağlama seni çok seviyorum patronum opuyorumnanaktan biliyorum ne kadar desem de layığınca söz edemem sırnaşık şey böyle diyip beni karizma ciddi çizgimden çıkarma patronum
aabd0ad513751574ea0a5c12ccd764eb.gif

zaten yüzümde maskem vardı, şu dia dolive yorumunda baktım gülmekten ben de maske kalmayacak gittim yıkadım aga :roflol: geberdim ne fenasın patronum ya :roflol::roflol::roflol:
he dia hem de almadım kardaşımdan yürüttüm :a015: düşmez kalkmaz bir Allah :a015:
dolivelerine kurban olayım, ben seni yaşarkene doliveleri fruitkidsleri kokluyom, fırfırlı uyku gözlüklerine bakıyom senağlama sırnaşık şey hatta gözüme takıp bana nasıl olmuş diye bakmak istiyom sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol:
derhal zıbın paronuma da resim gösteriyorsun derhal
spam_en.gif

söyledim patron bu işi olmuş bil :kahve: eğer göstermezse behlüle hasret kalsın süprizzzzz sırnaşık şey

eşim ojelerime pek yüz vermiyo kanka senağlama :mymeka: oğullarımın çok hoşuna gidiyo, helede kırmızıya bayılıyorlar :roflol::roflol::roflol:
ojeyi sürerken resmen düğün yapıyo sıpalarım :dance:
kırmızı oje hakkaten bi başka oluyo meret:nazar: kendime sunum yapıyom kankam sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
çıkarırkene aseton zafiyeti geçiriyorum, pamuğa da hiç acımıyorum kanka süprizzzzz veriyorum pamuğu veriyorum pamuğu sırnaşık şey :roflol:
bundan sonra vermekten ziyade ovalıcam zemuszemus ovalıcam zemuszemus ovalıcam zemuszemus te büle büle zemuszemus ovalıcam zemuszemus ovalıcam zemuszemus
kanka yapma yasakkelime madem bu kadar ovalıcam parlatıcıyı niye sürüyorum :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Kanka aldıklarını güle güle sür sürüştürbayanssulusmile
Minim takılar süper ama araba daha süper hayırlı uğurlu olsun:nazar:
Hediyeler gelmiş güle güle kullanınzemuszemus

X