- 23 Aralık 2009
- 7.352
- 10
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #33.501
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeyhele şükür ayağımın tozuylan sunumdan çıktım geldim :lepi: ne zormuş bu işler patronum beni sen, aprilim ve ilarzum iyi anlarsınız aklinialirimsmile layıkıylan yerine getirdim eşim layığını buldu
sen de benim tadım tuzumsun :çok üzgünüm: bana kkyı sevdirensin senağlama seni çok seviyorum patronum opuyorumnanaktan biliyorum ne kadar desem de layığınca söz edemem sırnaşık şey böyle diyip beni karizma ciddi çizgimden çıkarma patronum
zaten yüzümde maskem vardı, şu dia dolive yorumunda baktım gülmekten ben de maske kalmayacak gittim yıkadım aga :roflol: geberdim ne fenasın patronum ya
he dia hem de almadım kardaşımdan yürüttüm :a015: düşmez kalkmaz bir Allah :a015:
dolivelerine kurban olayım, ben seni yaşarkene doliveleri fruitkidsleri kokluyom, fırfırlı uyku gözlüklerine bakıyom senağlama sırnaşık şey hatta gözüme takıp bana nasıl olmuş diye bakmak istiyom s
derhal zıbın paronuma da resim gösteriyorsun derhal
söyledim patron bu işi olmuş bileğer göstermezse behlüle hasret kalsın
eşim ojelerime pek yüz vermiyo kanka senağlama :mymeka: oğullarımın çok hoşuna gidiyo, helede kırmızıya bayılıyorlar
ojeyi sürerken resmen düğün yapıyo sıpalarım
kırmızı oje hakkaten bi başka oluyo meretkendime sunum yapıyom kankam sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
çıkarırkene aseton zafiyeti geçiriyorum, pamuğa da hiç acımıyorum kanka veriyorum pamuğu veriyorum pamuğu
bundan sonra vermekten ziyade ovalıcam zemuszemus ovalıcam zemuszemus ovalıcam zemuszemus te büle büle zemuszemus ovalıcam zemuszemus ovalıcam
kanka yapma yasakkelime madem bu kadar ovalıcam parlatıcıyı niye sürüyorum :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Kanka aldıklarını güle güle sür sürüştür
Minim takılar süper ama araba daha süper hayırlı uğurlu olsun
Hediyeler gelmiş güle güle kullanın
ayy durun ojelerimi unutmuşm ekliyim hemen
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
haahaaahyyy yok bebem açamayınca dişliyom değilse libidomun çokluğundan değil hani:roflol:
acaip severim bazı takıntılarım da vardır mesela üstümde ne renk kıyafet varsa o renk bardakla çay kahve içierim
tedaviye ihtiyacım var mı canomm bi de hele bana da bi hipnuız uygulasan diyorum:roflol:
valla sizden biri oldum çıktım dışarı çıkınca meraklanıyom topicte nelerkaçırdım die :roflol: ben ekllerim bebem elim alıştı artık:dance:
kombinleri paylştoığınız topiği görmek istiommmmmmm:)))))
saol biberkafam:smiley-cool:Şenizküçük cadı özledik olumolumunekankayizsmile
bi gittin pir gittin:dilcikar:
yok bibertom,bence takılar daha süpersempatiksalakcinni :roflol: :roflol: ah bu mini yokmuboshayallersmiletakı almaya diye çıkıyo,araba alıp geliyo:roflol:
geçende cips almaya çıktı,baktım elinde tapu,bu ne dememe kalmadı..baktım bakkalı satın almış:icecream: :icecream: :icecream:
hoşgeldin pisiklentine vurulduğumunun kızı:icecream:canlar ben geldimmm delikafadulden
tanrıcam kanka burdasın gel şuplaplıyım bizede gelmedin :jeyyar: Şeniz
hımm..demek donunla aynaya bakarken birden gözlerine bakıp pörtlüyonkafamçokkarıştıCADIARZUtamam kuşum seni bi ara hipnoza alalımlülülülülülüoyyy anam hepsini arayaam şimdi 50 100 olsa neyse de almış başını gitmiş sayfaa reytingin yüksek bi kere:roflol: yok ben ojelerle değil de seksüü iç çamaşırlarımla sunum yaparım kendime.:sm_cool:
bi de evden çıkarken aynada kendimle göz göze gelirim bakarım ölee gözlerimee kafamçokkarıştı
Ben de sizleri özledim kankaboshayallersmile :roflol::roflol::roflol: manyak yarıldım :roflol::roflol:
ne çok sevdim anlatamam
gecem sensiz zor..yatamam..
belki sana anlatamam.
ama sana ahhh aşığım aşıkboshayallersmile
kızlar berdan dinliyorum şu an..damara bağlamıyım dedim ama açtım radyomu:smiley-cool:
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeykarabiberimmm ben kuş,gece kuşu,kuş kafa,pörlek kuş. hangini beğenirsen al asim olarak :roflol:
sakın damara bağlamayın haaa
askerim yolda şu an yarın teslim olcak
geçer mi ki 4 ay daha
offf offfffffffffffffffffffffffffff:çok üzgünüm:
liv:kedi:kanka utanıyorum:kedi:ya bacaklarımdan beni tanırlarsa-tatlicadiarzu-sempatiksalakcinni
geçenlerde yaptırdığım çizmelerim be ben