Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
kız süslüükaydirigubbakcemileneler varmış sende öyle:lepi:canımın içi,senden süper makyajlar bekliyorum valla:lepi:bu kadar meraklısın makyaja belliaklinialirimsmile
ohoo daha yatak odası ve banyodakiler var:sm_cool:yarın yine coşucak burası:teytey:
çeken ellerin dert görmesinŞenizellerine emeğine sağlık esmer güzelim..gülen yüzümolumunekankayizsmile
hepsini güle güle kullan:1hug:

teşekkür ederim bebeğim kendi halimizde yapıos işte bişiler
bu arada resmi yükledikten sonra farkettim
oce kapaklarımı fena dişlemişim:roflol:

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
ölüyorum:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
başlıyorum
kendine sunum yapıyosun demekCADIARZUımm peki ne zaman başladı bu sendeCADIARZU şimdi kapat gözlerini ve biraz daha geçmişe gidelim..uyuuuuzemuszemusuyuuuzemuszemus hehhhmirmirmirmir :roflol:
ver coşkuyu pamuğa ver coşkuyu usta:roflol:..demek aşkiton sevmiyo ojeCADIARZUbenimkide tam tersi bayılır:lepi:ama askerdeyken sürdürmezdi o ayrı-tatlicadiarzu-
hee kankam hee:hulya:demek zıbının(o ne la sabun gibibenneyaptımki)zaafı'da behlülCADIARZU zaten anonsta yaptın:smiley-cool:zıbın resim göstermesse ezeli izlerken elektirinkler kesilsin işallah:Saruboceq::dilcikar:kızz yakmasın beni bueyvahedigeldismilekorkarım ama alayına isyanımıda ederim:smiley-cool:
ben seni daha çok seviyom:mymeka::dilcikar: bak böyle şeyleri konuşmaktan hoşlanmıyorum biliyosun:smiley-cool::roflol:karizma çizgimi kaydırma bana:smiley-cool:..topiğin gülüsün usta senolumunekankayizsmileama arada beni pskopata bağlıyosun o ayrı:roflol:sevgiden kaynaklanıyo:icecream:
sekreteryalık görevini savsakladın habarın olsun:enbuyukkk:
nerde eski nikom:enbuyukkk:her halttan habarı olan heee nerdeeeeben göremiyommşakkıdı sengözlerimebaksanab :1ninca:

Kanka aldıklarını güle güle sür sürüştür
Minim takılar süper ama araba daha süper hayırlı uğurlu olsun
Hediyeler gelmiş güle güle kullanın

saol biberkafam:smiley-cool:Şenizküçük cadı özledik olumolumunekankayizsmile
bi gittin pir gittin:dilcikar:
yok bibertom,bence takılar daha süpersempatiksalakcinni :roflol: :roflol: ah bu mini yokmuboshayallersmiletakı almaya diye çıkıyo,araba alıp geliyo:roflol:
geçende cips almaya çıktı,baktım elinde tapu,bu ne dememe kalmadı..baktım bakkalı satın almış:icecream: :icecream: :icecream:

ayy durun ojelerimi unutmuşm ekliyim hemen
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

amma ojen var kuşum gecem gündüzüm:smiley-cool:
diyorum ya,temel var sende..kokoşluk ruhunda bacım:lepi:hepsini güle güle sür sürüştürŞenizyeni aldığın ciciler olunca burayada ekle kız:hulya:biz yediğimiz yemeğe kadar paylaşırız burdakaydirigubbakcemile2sende bizden olduğuna göre,sende böyle paylaşımlarda bulunabilirsin canım ciğerim
anam ojeleri niye dişliyosunohaoldumsmileaskerin uzaklarda diye oje kapaklarına salça olmana luzum yok yani:dilcikar::roflol:

haahaaahyyy yok bebem açamayınca dişliyom değilse libidomun çokluğundan değil hani:roflol:
acaip severim bazı takıntılarım da vardır mesela üstümde ne renk kıyafet varsa o renk bardakla çay kahve içierim
tedaviye ihtiyacım var mı canomm bi de hele bana da bi hipnuız uygulasan diyorum:roflol:
valla sizden biri oldum çıktım dışarı çıkınca meraklanıyom topicte nelerkaçırdım die :roflol: ben ekllerim bebem elim alıştı artık:dance:
kombinleri paylştoığınız topiği görmek istiommmmmmm:)))))

hem sunum yapıp,hemde kk ya girmeyi kolay sanıyodun nikom
hem heriflerle uğraş,hem burda garılarla uğraş kolay işmi:1closedeyes: heleki april,arzu ve benim gibi askerden gelen nişanlıların varsa
avatarını çözemedim usta doktor bu ne:smiley-cool:
kanka sanada kk pro yakışır he:lepi:kürkünü giysen önümüz kış bakaklinialirimsmile
olum benimki sınırsız değil ama,100 tl felan geliyobenneyaptımkikotayı felan nası gözliceğimi bile bilmiyorum..şu nişanlım olucak herife 50 kere söyledim,sınırsız yaptır şunu diye:mymekaben anlamıyorumda)
resimlerini 4 gözle bekliyorum kanka:dance:
eskiden sabahlara kadar ne güzel paylaşımlar yapardık dimiboshayallersmilekanka yine yaparız ya..kombinler felan ekleriz,hem aramıza yeni katılan kankaların makyaj malzemeleri var daha sırada:teytey:

canlar ben geldimmm delikafadulden
tanrıcam kanka burdasın gel şuplaplıyım bizede gelmedin :jeyyar:
Şeniz

hımmmCADIARZUenteresannnCADIARZU burası beni aşıyo..seni bu kısımdan sonra hocam doktor haydar ve dümenleri beyfendiye aktarıcam kuzum-tatlicadiarzu-:roflol:
kendine sunum yapıyomusun sendeCADIARZUeğer kendine sunum yapıyosun,özellikle ojeli barnaklarına bakıp:asigim:-tatlicadiarzu- o zaman sanada bi hipnoz uygularım hacıvereliniortak
görmek istiyommmmmm nerdeeğğğğğ:mymeka:burda paylaşıyoruz nerde olucak:mymeka: ama aramaya kalkma,beyin şerbetlemesi geçirir,bi hafta topiğe yazı yazamazsın aramaktan:smiley-cool:
ben bulursam göstericem sana çatlama beberuhikaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
oyyy anam hepsini arayaam şimdi 50 100 olsa neyse de almış başını gitmiş sayfaa reytingin yüksek bi kere:roflol: yok ben ojelerle değil de seksüü iç çamaşırlarımla sunum yaparım kendime.:sm_cool:
bi de evden çıkarken aynada kendimle göz göze gelirim bakarım ölee gözlerimee kafamçokkarıştı

Ben de sizleri özledim kankaboshayallersmile :roflol::roflol::roflol: manyak yarıldım :roflol::roflol:

canlar ben geldimmm delikafadulden
tanrıcam kanka burdasın gel şuplaplıyım bizede gelmedin :jeyyar:
Şeniz
hoşgeldin pisiklentine vurulduğumunun kızı:icecream:
akitom hediyelerini güle güle kullan biriciğimopuyorumnanaktantutimin kesesine bereket:lepi:
bayramda kimseye gitmedimki hacı:smiley-cool:ben bekledim ama senisempatiksalakcinnibende seni öpiyim en şupuruğundan anam ohhhŞeniz

hımm..demek donunla aynaya bakarken birden gözlerine bakıp pörtlüyonkafamçokkarıştıCADIARZUtamam kuşum seni bi ara hipnoza alalımlülülülülülü
nikinin hakkını veriyosun ciğerimtam gece kuşusun allama:hulya:

Ben de sizleri özledim kankaboshayallersmile :roflol::roflol::roflol: manyak yarıldım :roflol::roflol:

kanka gece kuşuyla tanışmadınızmı..karabiber -gece kuşuvereliniortak
gece kuşu -karabibervereliniortakhadi kaynaşın kızlarkaydirigubbakcemilezemuszemus:jeyyar:

ne çok sevdim anlatamam
gecem sensiz zor..yatamam..
belki sana anlatamam.
ama sana ahhh aşığım aşıkboshayallersmile
kızlar berdan dinliyorum şu an..damara bağlamıyım dedim ama açtım radyomu:smiley-cool:

ne çok sevdim anlatamam
gecem sensiz zor..yatamam..
belki sana anlatamam.
ama sana ahhh aşığım aşıkboshayallersmile
kızlar berdan dinliyorum şu an..damara bağlamıyım dedim ama açtım radyomu:smiley-cool:

sakın damara bağlamayın haaa
askerim yolda şu an yarın teslim olcak
geçer mi ki 4 ay daha
offf offfffffffffffffffffffffffffff:çok üzgünüm:

canlar,bende eskiden lancomenin juicy tabes parlatıcılarının şu renkleri vardı(bir zamanlar başım bağlı değilken,hayatımdaki tek aşk kozmetikken-tatlicadiarzu-)

bir iki rengi daha vardı ama resim bulamadım...ilk baştaki renk yoktu,bordo gibi olan..
kızlar,eğer meyveli,tadı güzel parlatıcılara ihtiyacınız varsa,ve keseniz müsaitse lancomenin bu parlatıcılarını alabilirsiniz

karabiberimmm ben kuş,gece kuşu,kuş kafa,pörlek kuş. hangini beğenirsen al asim olarak :roflol:
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
sakın damara bağlamayın haaa
askerim yolda şu an yarın teslim olcak
geçer mi ki 4 ay daha
offf offfffffffffffffffffffffffffff:çok üzgünüm:

bebem 4 ay nedirki:teselli:
göz açıp kapayıncaya kadar geçerŞenizben düne kadar burda asker bekliyodum..bak şu an öyle bi haldeyimki,sanki hiç ayrı kalmadık,hiç üzülüp ağlamadık,sabırla beklemedik..su gibi geçmiş zaman..boshayallersmile
ama kk nın etkisi yadsınamaz bir gerçekolumunekankayizsmileburadaki dostluklar ve eğlence bambaşkaopuyorumnanaktan
sende bol bol maskeler,bakımlar yap,hazırlık yap askerine:lepi:geldiği zaman yenilenmiş bi kuş görsün:içelim:

bebem 4 ay nedirki:teselli:
göz açıp kapayıncaya kadar geçerŞenizben düne kadar burda asker bekliyodum..bak şu an öyle bi haldeyimki,sanki hiç ayrı kalmadık,hiç üzülüp ağlamadık,sabırla beklemedik..su gibi geçmiş zaman..boshayallersmile
ama kk nın etkisi yadsınamaz bir gerçekolumunekankayizsmileburadaki dostluklar ve eğlence bambaşkaopuyorumnanaktan
sende bol bol maskeler,bakımlar yap,hazırlık yap askerine:lepi:geldiği zaman yenilenmiş bi kuş görsün:içelim:
[/QUOTE]

valla geçmicek gibi geliyo bebemm
ona bir sürpriz hazırlıyorum ben cilt bakımından ziyade:roflol:
bir deftere askere gittiği günden beri günlük yazıyorum.askerliği btitince ona vericem
hoşuna gider mi bilmiyorum ama
o yokken vakit geçirebildiğim 2 şey kk ve asker günlüğüm:asigim:

baharlık kombin yaptım sizlereopuyorumnanaktan
taytım

liv:kedi:kanka utanıyorum:kedi:ya bacaklarımdan beni tanırlarsa-tatlicadiarzu-sempatiksalakcinni
geçenlerde yaptırdığım çizmelerim be ben

kuşo,bulana kadar canım çıktıkafamçokkarıştı
daha bi sürü kombinlerimiz var..sadece benim değil,bir çok arkadaşında kombinleri var..senin için ekliyorum canoŞeniz
sende istediğin zaman bizimle kombinini paylaşabilirsinzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…