- Konu Sahibi kelebek.hill
-
kızlar 0 beden cnm model olarak koyuyorum 2014 modelmiş abiyelersen her şeyi denersin bunlarda kadıköyde bi abiyeciden Valla ben açık söylüyorum renkli giyince huzurlu olmuyorum pek ama kınada kırmızı bi elbise giyilir zaten çok güzel oluo ya öyle nişanlık yazınca google a prenses modeller çıkıo gelinliğin renklisi işte ben onlara kıl oluyorum herkesin tabi kendi zevki ama ben pek beğenemiyorm ya senin fiziğin ve boyun müsait balık modeller ya uzunlar güzel durur cnm...bazen çok beğendiğin bişide üstünde hoş olmuoo işte senin çok işin var Hiloş dene çıkar dene çıkar
Bende Ebruşa katılıyorum tenin açık diye pudra falan denememezlk yapma neticede makyaj olcak saç olcak bütün düşün onları
Valla bende sevmiyorum kabarık nişanlıkarı ne öyle düğün gibi zaten düğünde kabarık gelinlik giyinceksin..
Tabii herkesinn zevki farklı
Tabi illa kırmızı olucak değil yavruşum ablam onu kınada da giyincek çünkü erkek tarafı arnavut 4 5 tane kıyafet değiştiriyorlarmış onun için iyi oldu nişan da ne giyersen kınada da giyincekmiş ee onun ki kırmızı bir de hhiç değilse 1 elbise derdinden kurtulmuş oldu
Tabiki denicen görücen öyle beğenicen hiloşumm tabisi senin içine sinmesi önemliii
Bizim bi tanıdığmız açık pudra çok hoş bir elbise giyinmişti nişanında bak onun tenide çok açık ama baya yakışmıştı bence tenin açık die gitmez deme hem hafif de bronzlaştın zatiii
kızlar 0 beden cnm model olarak koyuyorum 2014 modelmiş abiyeler pronoviassen her şeyi denersin Valla ben açık söylüyorum renkli giyince huzurlu olmuyorum pek ama kınada kırmızı bi elbise giyilir zaten çok güzel oluo ya öyle nişanlık yazınca google a prenses modeller çıkıo gelinliğin renklisi işte ben onlara kıl oluyorum herkesin tabi kendi zevki ama ben pek beğenemiyorm ya senin fiziğin ve boyun müsait balık modeller ya uzunlar güzel durur cnm...bazen çok beğendiğin bişide üstünde hoş olmuoo işte senin çok işin var Hiloş dene çıkar dene çıkar
Bende Ebruşa katılıyorum tenin açık diye pudra falan denememezlk yapma neticede makyaj olcak saç olcak bütün düşün onları
Valla bende sevmiyorum kabarık nişanlıkarı ne öyle düğün gibi zaten düğünde kabarık gelinlik giyinceksin..
Tabii herkesinn zevki farklı
ya bide fiziğine bakmadan giyiolar kilosu olanlarda hepten kötü oluo ...ama sen giysen peri kızı gibi olursun ama dediğine bende katılıyorum gelinliğin renklisi ya...
Bu pronovias gerçekten çok güzel ya modeller hem zarif hem şık duruyo...
Hmm evett bak aklıma gelmedi öğretmenevi olaylarını falan anlamam da pek ben araştırmak lazım tatlışım sağol, valla aynen öyle yapıyoz beyin fırtınası ve süper oluyorr hem de kendimi çok iyi hissediyorumm
Kınada abiye giymicem sanırım bindallı ve gelinlik giycem bindallı kırmızı oluyor diye nişanlığı kırmızı olmasn diye düşündm ama bakacaz tabisii...ama bence de sıradan olmamalı yani farkım olmalıı benm nişanım yahu bu di mi amaaa aynen Deryoşşş
Aaa gerçekten mii çok sevindm şimdi bakk bence de içinden geleni giymeli insan ve dikkat çekmekten asla korkmayacağım bir akşam benm gecem yani bu aynen sen gibi düşünüyorum ve takiptesin farkındayım teşekkür ederimm çok sağoll
Bana kırmızı yakışıyor bence de evetama bindallıya saklasam mı diyorum onu ama bakalım tabii çok içimde kalcak olursa da alırımmm
bence de model çok hoş hatun valla sana da yakışır inşallah seni hiç görmediğim için bi şey diyemedm tabii :26:
Hhahahaa o zman hangisi gösterrrr
Aynen aynen fizik konusunda bende aynı düşüyorum yakışanı var yakışmayanı var ama tabi insanların hayali olunca ukde kalmasın diye giyiniyorlarda kendi tercihleri begüşümmya bide fiziğine bakmadan giyiolar kilosu olanlarda hepten kötü oluo ...ama sen giysen peri kızı gibi olursun ama dediğine bende katılıyorum gelinliğin renklisi ya...
Bu pronovias gerçekten çok güzel ya modeller hem zarif hem şık duruyo...
Öylee yavrum hiç sormaa bir de 2 bindallı giyinicek bir arnavut beyaz onların adetleriymiş bir de bizim kırmızımız giyincek nişan elbisesini giyincek bohcada bir kumaş koymuşlar onu elbise diktircekler 1 2 tane daha da alırlar heralde ooff valla ben düşününce bana fenalık geliyor hiç kınasından bişey anlıyamicak kıyafet değiştirmektenn falan
Aynen öyle şekerim kasmıcam şu renk bu renk diye deneyerek bulacağımmaaa ne değişik adetleri varmış öyle, helak olcak kız ablana yazık :26:
Doğru bazı elbiseler açık da olsa bana da yakışıyor ama çookk nadir
Ay bence de saçma ama onlar ciicm yaaa kabarık düğüne saklanmalı, hafif olabilir benm zevkime göre ama öyle gelinlik gibim olmazz...
hilaaal bence boşuna kafanı karıştırıyorsun bana öyle geliyor ki bu modellerin hiçbirini almıcaksın çünkü böyle bakmakla olmuyor üzerine giymen lazım. bu modelleri bulabilirsen deneyebilirsen tmm ama bulamazsan işin zor. ha fikir edin. ama ben bu modellerin dışında bi modelle karşımıza çıkacağını düşünüyorum. bende ne zaman elbise araştırsam nette öyle oldu
inşallah dilediğin gibi bulablrsn cnm. özel günün içine sinmesi gerekiyor aldığının. ama sakın sakın siyah alma!
siyah herkesin düğününde herşeyde her zaman giyebilirsin. beyaz ve krem tonlarıda alma nasılsa gelinlik giyeceksin beyaz.
evde yada cafede olacaksa kabarıkta alma derim. abiye yere kadar uzun şık bi elbise bak. etek kısmı balık gelebilir yerde sürünebilir ama kabarık balık olmasın. renk olarakta beyaz tenlisin saks mavisi, kırmızı, pudra, mor, ördek başı yeşili olabilir kanımca
Aynen aynen fizik konusunda bende aynı düşüyorum yakışanı var yakışmayanı var ama tabi insanların hayali olunca ukde kalmasın diye giyiniyorlarda kendi tercihleri begüşümm
Evet o mağazaya bende bayıldım tatlım birazcıkk pahalıdırr yaa mağazalarının yerlerini görünce hemen anladımm
Öylee yavrum hiç sormaa bir de 2 bindallı giyinicek bir arnavut beyaz onların adetleriymiş bir de bizim kırmızımız giyincek nişan elbisesini giyincek bohcada bir kumaş koymuşlar onu elbise diktircekler 1 2 tane daha da alırlar heralde ooff valla ben düşününce bana fenalık geliyor hiç kınasından bişey anlıyamicak kıyafet değiştirmektenn falan
Aynen bebeğimm bbenimm ama senin güzel birşeyy alıcağınaa eminimmm
Evet o konuda haklısın ama fikir olsun diye bakıyorum iştee..ben de siyah istemiyorm aslında bu sfeer ama bazen de modeli begeniyorum mesela Allahım siyahta o kadar güzel duruyor dayanamıyorum
Evet ben de uzun istiyorum kesinlikle kabarık olsa da hafif olur zaten, kaç kişi mekan falan sormuşsun ama hiiç bi şey belli olmadığından yazamadımm :26: ama aslında kafamda canlı müzik bir yerler de var, cafeyi nişan için kapatmayıp masa ayırtsak mesela gibi düşünüyorum bakalımm hep beraber eğlenilse falan...
Söylediğin renkleri ise söyliyim kırmızı ve mor benm aklımda da var ama saks yakıştıramamıştm bi kere kendime diğerlerini henüz giymedm
Pahalı da olsa bakacamm bananeeebenm günm bugn, ben de gelinliklerine bakarken mağazaları araştırmıştm ve gelinlik bakarken bile istinye parka da uğrarım diyordum ama nişan için de uğramam gerekecek
Sağol Ebruşum alırım inşallahh
Ablana ben de üzüldüm valla yaaa..çok zor olcak ona yahuu
canım model güzelde olsa siyah seçme derim ileride pişman olacaksın eminim :26: çünkü siyahı her yaşta her zaman giyebilirsin.
dediğim renklerin hepsini giy cnm model beğenmesende en azından rengin sende nasıl durduğuna bak
aile arasında yüzükler takıldıktan sonra mı öyle bi mekana gideceksiniz?
dökümlü bişeyler bak bence rahat oynayabileceğin falan
bende biraz kuyruklu saks mavisi yere kadar abiye elbisem var çok beğenerek almıştım yürüdükçe üzerinde dans ediyor resmen çok hoşöyle bişey alabilirsin sende. bi ara paylaşmıştım diğer topikte kızlarla görebilir misin bilmiyorum 2 ay falan olmuştur :26:
Denemiyceksem de sizin için deniyciimm
Haklısın tatlım bakarım renklere nasıl duruyr bende, siyah istemiyorum cidden de ama büyük konuşmak istemiyorum sadecee..
evet evet dökümlü olabilir, rahatça kıvırtayımya eğer öyle bir yer olursa belki de herkesle beraber gideriz, masalı oluyor ya böyle rahat olabilir bakalımm, evde yüzük takıp çıkmak da mantıklııı ya da orda takarız mekanla konuşup bakacaz onaa..
Elbisene baya olmuş cicim bulmaya çalışırım ama sanmam
Pronovias, 2014 Elbise koleksiyonundaki Riva kokteyl elbisesini gururla sunar. | Pronovias ebrunun dediği markaya bktm belki koyulmuştr bu model ama harika yaa rengi de super
nişan ne zaman canım?
aman aman büyük konuşma yavrum bende siyah istemem hayatta dediğimde hep siyah aldım
nerede oturuyordun tatlım sen?
Evet bu elbise de süper gerçekten ben de baktım bütün elbiselere harika cidden..gitmem gerek oraya biii
Aynen ya ben de öyle yaptım
Nişanı biz kurbana istiyoruz ama bakalım babamlara bağlı cicim ama en geç kasıma olur sanırm, ben Bakırköydeyim hellööö
bende o elbiseden koymuştum Hiloşşş hanım kızlar mı çok zayıf demiştinben sitelere baktımda herkes pronoviastan çalmışlar kendi modelleri diye sitelere koymuşlar çok çakmalar
Evet canım koymuştun biliyorum ama Eda özellikle beğenip tekrar koydu diye düşündmmevet aşırı zayıflar bence bana daha çok yakışır pehh Ya gidip bakacam bi şu mağazaya ilk fırsatta olmadı kimseye çaktırmadan bi arkadaşla gidip bakayım
Canım valla en azından herkesin ortak beğendiği şeyler çıkıo ne güzelHiloş yalnız fiyatlarda çok güzel o mağazada haberin olsun
Evet bu elbise de süper gerçekten ben de baktım bütün elbiselere harika cidden..gitmem gerek oraya biii
Aynen ya ben de öyle yaptım
Nişanı biz kurbana istiyoruz ama bakalım babamlara bağlı cicim ama en geç kasıma olur sanırm, ben Bakırköydeyim hellööö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?