Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Tanışmayla Başlıyoruz...

Valla bende sevmiyorum kabarık nişanlıkarı ne öyle düğün gibi zaten düğünde kabarık gelinlik giyinceksin..
Tabii herkesinn zevki farklı

Valla bende sevmiyorum kabarık nişanlıkarı ne öyle düğün gibi zaten düğünde kabarık gelinlik giyinceksin..

ya bide fiziğine bakmadan giyiolar kilosu olanlarda hepten kötü oluo ...ama sen giysen peri kızı gibi olursun ama dediğine bende katılıyorum gelinliğin renklisi ya...

Bu pronovias gerçekten çok güzel ya modeller hem zarif hem şık duruyo...

Aynen öyle şekerim kasmıcam şu renk bu renk diye deneyerek bulacağımm aaa ne değişik adetleri varmış öyle, helak olcak kız ablana yazık :26:

Doğru bazı elbiseler açık da olsa bana da yakışıyor ama çookk nadir

Valla hiç yakışmamaış bence bunlara ben renklilerde de canlı severim işte bir ortam yok bakacaz artıkkk... bence de o tarz kabarık nişanlık bana göre de dğil hafif kabarıkımsı olabilir tabi ona da bakicimm bir de nerde olcana bağlı o evde olursa zaten olamzz.. ama gelinlik gibi olanları ben de saçma buluyorumm... çok iş var çokkkk
Tamam hepsini denicemmm

Ay bence de saçma ama onlar ciicm yaaa kabarık düğüne saklanmalı, hafif olabilir benm zevkime göre ama öyle gelinlik gibim olmazz...

Evet ya süper gelinlik modelleri de var bunun bakacam gitmişken onlara da, bir o aşamaya geleyim de mağaza aşamasına daha rahat olur inşallahh..

ben senin adına yazmıştım canım hmmmm bi araştıriim bakim.gösteririm tabi.
ama nişan tam olarak nerede olacak kaç kişi olacak onlarıda söyle ki ona uygun bir şey bakayım..
ama sakın siyah giyme ne o kara gününmüş gibi

hilaaal bence boşuna kafanı karıştırıyorsun bana öyle geliyor ki bu modellerin hiçbirini almıcaksın çünkü böyle bakmakla olmuyor üzerine giymen lazım. bu modelleri bulabilirsen deneyebilirsen tmm ama bulamazsan işin zor. ha fikir edin. ama ben bu modellerin dışında bi modelle karşımıza çıkacağını düşünüyorum. bende ne zaman elbise araştırsam nette öyle oldu
inşallah dilediğin gibi bulablrsn cnm. özel günün içine sinmesi gerekiyor aldığının. ama sakın sakın siyah alma!
siyah herkesin düğününde herşeyde her zaman giyebilirsin. beyaz ve krem tonlarıda alma nasılsa gelinlik giyeceksin beyaz.
evde yada cafede olacaksa kabarıkta alma derim. abiye yere kadar uzun şık bi elbise bak. etek kısmı balık gelebilir yerde sürünebilir ama kabarık balık olmasın. renk olarakta beyaz tenlisin saks mavisi, kırmızı, pudra, mor, ördek başı yeşili olabilir kanımca

Aynen aynen fizik konusunda bende aynı düşüyorum yakışanı var yakışmayanı var ama tabi insanların hayali olunca ukde kalmasın diye giyiniyorlarda kendi tercihleri begüşümm
Evet o mağazaya bende bayıldım tatlım birazcıkk pahalıdırr yaa mağazalarının yerlerini görünce hemen anladımm

Öylee yavrum hiç sormaa bir de 2 bindallı giyinicek bir arnavut beyaz onların adetleriymiş bir de bizim kırmızımız giyincek nişan elbisesini giyincek bohcada bir kumaş koymuşlar onu elbise diktircekler 1 2 tane daha da alırlar heralde ooff valla ben düşününce bana fenalık geliyor hiç kınasından bişey anlıyamicak kıyafet değiştirmektenn falan

Ay bence de saçma ama onlar ciicm yaaa kabarık düğüne saklanmalı, hafif olabilir benm zevkime göre ama öyle gelinlik gibim olmazz...

Aynen bebeğimm bbenimm ama senin güzel birşeyy alıcağınaa eminimmm

Evet o konuda haklısın ama fikir olsun diye bakıyorum iştee..ben de siyah istemiyorm aslında bu sfeer ama bazen de modeli begeniyorum mesela Allahım siyahta o kadar güzel duruyor dayanamıyorum
Evet ben de uzun istiyorum kesinlikle kabarık olsa da hafif olur zaten, kaç kişi mekan falan sormuşsun ama hiiç bi şey belli olmadığından yazamadımm :26: ama aslında kafamda canlı müzik bir yerler de var, cafeyi nişan için kapatmayıp masa ayırtsak mesela gibi düşünüyorum bakalımm hep beraber eğlenilse falan...
Söylediğin renkleri ise söyliyim kırmızı ve mor benm aklımda da var ama saks yakıştıramamıştm bi kere kendime diğerlerini henüz giymedm

Pahalı da olsa bakacamm bananeee benm günm bugn, ben de gelinliklerine bakarken mağazaları araştırmıştm ve gelinlik bakarken bile istinye parka da uğrarım diyordum ama nişan için de uğramam gerekecek

Sağol Ebruşum alırım inşallahh

Ablana ben de üzüldüm valla yaaa..çok zor olcak ona yahuu

canım model güzelde olsa siyah seçme derim ileride pişman olacaksın eminim :26: çünkü siyahı her yaşta her zaman giyebilirsin.
dediğim renklerin hepsini giy cnm model beğenmesende en azından rengin sende nasıl durduğuna bak
aile arasında yüzükler takıldıktan sonra mı öyle bi mekana gideceksiniz?
dökümlü bişeyler bak bence rahat oynayabileceğin falan
bende biraz kuyruklu saks mavisi yere kadar abiye elbisem var çok beğenerek almıştım yürüdükçe üzerinde dans ediyor resmen çok hoş öyle bişey alabilirsin sende. bi ara paylaşmıştım diğer topikte kızlarla görebilir misin bilmiyorum 2 ay falan olmuştur :26:

Denemiyceksem de sizin için deniyciimm
Haklısın tatlım bakarım renklere nasıl duruyr bende, siyah istemiyorum cidden de ama büyük konuşmak istemiyorum sadecee..
evet evet dökümlü olabilir, rahatça kıvırtayım ya eğer öyle bir yer olursa belki de herkesle beraber gideriz, masalı oluyor ya böyle rahat olabilir bakalımm, evde yüzük takıp çıkmak da mantıklııı ya da orda takarız mekanla konuşup bakacaz onaa..
Elbisene baya olmuş cicim bulmaya çalışırım ama sanmam

nişan ne zaman canım?
aman aman büyük konuşma yavrum bende siyah istemem hayatta dediğimde hep siyah aldım
nerede oturuyordun tatlım sen?

Pronovias, 2014 Elbise koleksiyonundaki Riva kokteyl elbisesini gururla sunar. | Pronovias ebrunun dediği markaya bktm belki koyulmuştr bu model ama harika yaa rengi de super

Evet bu elbise de süper gerçekten ben de baktım bütün elbiselere harika cidden..gitmem gerek oraya biii

nişan ne zaman canım?
aman aman büyük konuşma yavrum bende siyah istemem hayatta dediğimde hep siyah aldım
nerede oturuyordun tatlım sen?

Aynen ya ben de öyle yaptım
Nişanı biz kurbana istiyoruz ama bakalım babamlara bağlı cicim ama en geç kasıma olur sanırm, ben Bakırköydeyim hellööö

bende o elbiseden koymuştum Hiloşşş hanım kızlar mı çok zayıf demiştin ben sitelere baktımda herkes pronoviastan çalmışlar kendi modelleri diye sitelere koymuşlar çok çakmalar

Son düzenleme:
bende o elbiseden koymuştum Hiloşşş hanım kızlar mı çok zayıf demiştin ben sitelere baktımda herkes pronoviastan çalmışlar kendi modelleri diye sitelere koymuşlar çok çakmalar

Evet canım koymuştun biliyorum ama Eda özellikle beğenip tekrar koydu diye düşündmm evet aşırı zayıflar bence bana daha çok yakışır pehh Ya gidip bakacam bi şu mağazaya ilk fırsatta olmadı kimseye çaktırmadan bi arkadaşla gidip bakayım

Canım valla en azından herkesin ortak beğendiği şeyler çıkıo ne güzel Hiloş yalnız fiyatlarda çok güzel o mağazada haberin olsun

Canım valla en azından herkesin ortak beğendiği şeyler çıkıo ne güzel Hiloş yalnız fiyatlarda çok güzel o mağazada haberin olsun

Azcuk de bakalım bana fiyatları nasılmışş??? Canım çok uçuksa tabi olmaz da az daha fazlaysa normalde zorlarım çok içime sinerse napimm :26:

ooo az varmış o zmn kız nişana..
bakırköyde hatta istanbulda olman büyük avantaj senin için.
bende o gördüğün elbiseleri istanbuldan almıştım.alt üst etmiştim istanbulu.
hele Bakırköy Nişantaşı osmanbey benden sorulur
maviyi nişantaşıdan transparanıda osmanbeyden almıştım cnm. bi nişanım olsa yine oralara gider bakardım herhalde özellikle osmanbeydeki Sherri Hill-Dresschollic harikaaa!!

nikah elbisesi olarak bunu çok beğendim yaaa
ben nikahı kendi evimde kıymak istiyorum (eşimle oturacağımız evde) böyle giyinip kısa tül eldiven takılabilir yada minik bi şapka başına toka gibi..
büyük şeyler olmaz çünkü elbisenin yakası çok işlemeli o zaman kötü olur bence..

kuzum hayırlı uğurlu olsun, fotoğraflarını gördüm, çok güzel olmuşsun çok duygulandım seni öyle görünce aileler anlaşmış ya abinin tavrı da zafer'i tanıdıkça durumu kabullendikçe değişecektir. sen sıkma canını su akar yolunu bulur, kardeşini emanet edecek sonuçta kolay değil. bu arada bi görüşme daha olmuş çok sevindim

nişanlık arayışına girmişsin bir de, sen en güzelini en yakışanını bulursun yine kendine.

Yasemin Gelinlik ve Modaevi

bu adresteki modellere de bakabilirsin. 2012-13 abiye modelleri dünya markaları bölümü var, o kategoride orijinal şeyler bulabilirsin. özellikle siyah bi elbise var biz onu çok beğeniyoruz ablamla (Abiye Modeli YN-044 5. sayfada en alt solda fiyatı 1000 liraymış) ablam gidip görüşmüş, elbiseyi de görüp denemiş çok şık olmuş. bu moda evi ankara'da; ama modeli belirledikten sonra yaptıracak bi yer illa ki bulursun istanbul'da da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…