- 14 Nisan 2013
- 2.182
- 2.122
- 333
- Konu Sahibi AnlatmayaGerekYok
9 yıllık beraberlikten sonra geçen hafta bana sürpriz bir şekilde evlenme teklifi eden canım sevgilim ve ailesi 21 haziranda bize gelecekler. Ben ailesini tanıyorum sık sık görüşürüz hatta çoğu akrabasıyla da tanıştım. Ama benim ailem tanımıyor. Ve evin en büyük kızı benim yani ilk kez böyle bir şey yaşayacağız :) . Annemle erkek arkadaşımın annesi geçen hafta ilk kez telefonda konuştular, gün belirlediler ramazan gelmeden size gelelim tanışalım yuva kurmak için bir başlangıç yapalım demiş annesi. Benim annemde çok etkilendi telefondan sonra ağladı
Sadece annesi babası ve erkek kardeşi gelecek bizde başka akraba çağırmayacağız. Annem yoğun bir temizlik telaşına girdi ikramlarımızı belirledik. Su böreği, kadayıf dolması, poğaça, sarma yapacağız. Erkek arkadaşımda gelirken baklava getiricez dedi. Yeterlidir diye düşünüyorum. Başka bir şey daha yapsak mı? 3 gün gezdim ve kendime yarım kollu dizlerimde bir elbise aldım. Siyah ön kısmında beyaz detaylar var hanım hanımcık duruyo
siyah babet giymeyi düşünüyorum sürekli hizmet edicem topukluyla yürümeyi becerememki ben
Allah nasip ederse de eylül gibi nişan olacak ama isteme ve yüzükler takılacak aile arasında öyle bir nişan olacak. Sonrası da allah büyük. Sizin tavsiyeniz var mı kızlar, tecrübeliler desteklerinizi bekliyorum

Sadece annesi babası ve erkek kardeşi gelecek bizde başka akraba çağırmayacağız. Annem yoğun bir temizlik telaşına girdi ikramlarımızı belirledik. Su böreği, kadayıf dolması, poğaça, sarma yapacağız. Erkek arkadaşımda gelirken baklava getiricez dedi. Yeterlidir diye düşünüyorum. Başka bir şey daha yapsak mı? 3 gün gezdim ve kendime yarım kollu dizlerimde bir elbise aldım. Siyah ön kısmında beyaz detaylar var hanım hanımcık duruyo

Allah nasip ederse de eylül gibi nişan olacak ama isteme ve yüzükler takılacak aile arasında öyle bir nişan olacak. Sonrası da allah büyük. Sizin tavsiyeniz var mı kızlar, tecrübeliler desteklerinizi bekliyorum