• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Tanışmaya geliyorlar :)

AnlatmayaGerekYok

Ekspresko sıcak içilir lütfen.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
2.182
2.122
333
9 yıllık beraberlikten sonra geçen hafta bana sürpriz bir şekilde evlenme teklifi eden canım sevgilim ve ailesi 21 haziranda bize gelecekler. Ben ailesini tanıyorum sık sık görüşürüz hatta çoğu akrabasıyla da tanıştım. Ama benim ailem tanımıyor. Ve evin en büyük kızı benim yani ilk kez böyle bir şey yaşayacağız :) . Annemle erkek arkadaşımın annesi geçen hafta ilk kez telefonda konuştular, gün belirlediler ramazan gelmeden size gelelim tanışalım yuva kurmak için bir başlangıç yapalım demiş annesi. Benim annemde çok etkilendi telefondan sonra ağladı :1:

Sadece annesi babası ve erkek kardeşi gelecek bizde başka akraba çağırmayacağız. Annem yoğun bir temizlik telaşına girdi ikramlarımızı belirledik. Su böreği, kadayıf dolması, poğaça, sarma yapacağız. Erkek arkadaşımda gelirken baklava getiricez dedi. Yeterlidir diye düşünüyorum. Başka bir şey daha yapsak mı? 3 gün gezdim ve kendime yarım kollu dizlerimde bir elbise aldım. Siyah ön kısmında beyaz detaylar var hanım hanımcık duruyo :1: siyah babet giymeyi düşünüyorum sürekli hizmet edicem topukluyla yürümeyi becerememki ben :50:

Allah nasip ederse de eylül gibi nişan olacak ama isteme ve yüzükler takılacak aile arasında öyle bir nişan olacak. Sonrası da allah büyük. Sizin tavsiyeniz var mı kızlar, tecrübeliler desteklerinizi bekliyorum :16:

bu yazıyı görünce öyle heveslendim ki sevgilim askerde bizde 7 yıldır birlikteyiz canım senin adına öyle mutlu oldum ki anlatamam ikramlıklar eyerli diye düşünüyorum babet konusunda da haklısın yada çok kısa topuk birşey de giyebilirsin diye düşündüm az makyaj toplu bir saç harika olacaksındır eminim:16:

bu yazıyı görünce öyle heveslendim ki sevgilim askerde bizde 7 yıldır birlikteyiz canım senin adına öyle mutlu oldum ki anlatamam ikramlıklar eyerli diye düşünüyorum babet konusunda da haklısın yada çok kısa topuk birşey de giyebilirsin diye düşündüm az makyaj toplu bir saç harika olacaksındır eminim:16:

Çok teşekkür ederim canım senin erkek arkadaşında askerdeymiş. Ben tam 442 gün bekledim o karanlık günleri çok iyi bilirim. Allah sabır versin çünkü sana çok iş düşüyo ben askeriyede yemek kötü çıktı diye kavga ettiğimizi bilirim :53: Allaha şükür bitti gitti 1.5 sene oldu geleli. Allah hepimize hayırlısını göstersin

9 sene maşallah :nazar:
bizde kısmetse 6 seneyi temmuzda bitireceğiz sizin gibi heyecanları ne zaman yaşayabileceğiz meçhul :)
Allah tamamına erdirsin inşallah :)

Canim ikramlariniz gayet guzel secim kiyafet ve ayakkabı konusunda da katılıyorum cunku ben sozde topuklu giydim kahve dagitirken baya zorlandım. Hayirlisiyla gelip geçiyor nasil gectigini de anlamiyirsun:))

Canim ikramlariniz gayet guzel secim kiyafet ve ayakkabı konusunda da katılıyorum cunku ben sozde topuklu giydim kahve dagitirken baya zorlandım. Hayirlisiyla gelip geçiyor nasil gectigini de anlamiyirsun:))

bana göre her şey gayet iyiydi canım ama yeni bir konu daha açtım o hevesim kursağımda kaldı :50:

Back
X