- 16 Şubat 2016
- 383
- 13.407
-
- Konu Sahibi TospaAnnesi
İnşallah :)Olsnn sonu guzel olsun da cektiklerine deysin insllah-)
h.b saol cnm Allah razi olsun cumlemizinkiniRica ederizzhosgeeldiiinnn allah bagislasin ewlatlarini
Pffff
Ooo cannibalcim saolasin canm hosgeldiinOoo sedanur hayırlı olsun canım topiğin
Karadenizliyim İstanbul da yaşıyorum okuyorumOoo cannibalcim saolasin canm hosgeldiinsen bi ozGecmisini solucenmi yoksa sende gizli tutanlardanmisin
Uzulme canm benmde yokKaradenizliyim İstanbul da yaşıyorum okuyorum
Ohhh ohhhj allah bagislsn cnm hosgwldinnn ne guzell herkes farkli yerlerdenAnkarada yasiyorum, bi bucuk yillik evliyim. Dokuz aylik oglusum var.
hosbuldum canim tesekkur ederim beni geri cevirmediginiz icinAaa ask olsuntabikide kabul ederizz hosgeldin sefalar getrdin sana bi talip bulalm
hayirdir kime guvenmiyorsun? :/guvenemiycemmi kimseye yaaaa .konuma msj atin kizlr
tanistigm arkadaslarima tam samimi oluyotum guvenimi kiriyolr daha dogrusu kirdi bi arkadasim umursamiym diyorum ama demekki cok seviyomusum zoruma gittihayirdir kime guvenmiyorsun? :/
Amin canim darisi bebek isteyen tum anne adaylarinin basina insallah,Ohhh ohhhj allah bagislsn cnm hosgwldinnn ne guzell herkes farkli yerlerden
Onu en iyi ben anlarim heralde. Benim de 8 sene olmamisti ama sonunda rabbim melegimi nasip etti. Rabbim basta ablana olmak uzere isteyip de olmayan herkese nasip etsin insalllahhhSaol allah razı olsun onun için için aglayışlarına dayanamıyorum inşallah rabbim sınıyor inşllh bu acılar anı olarak kalır mutluluga kavuşuruz