- 7 Mayıs 2015
- 1.684
- 4.776
- 29
-
- Konu Sahibi TospaAnnesi
Merhaba arkadaşlarBen Sedanur Sakarya'da oturuyorum. Doğma büyüme buralıyım 21 yaşındayım 16 aylık evliyim Henüz bebeğimiz yok Sabırla bebeğimi bekliyorum. çalışmıyorum, Bu topiği açmaktaki Amacım Yeni insanlarla tanışmak Sohbet muhabbet etmek birbirimizin sorunlarını beraber de çözüm bulmak. O yüzden Şimdi soruyorum arkadaşlar Memleket nere Nerede oturuyorsunuz ne iş yaparsınız kaç yaşındasınız Hadi Buyurun hanımlar sohbete :)
not: arkadaslarimizida etiketleyelim katilim cogalsin
Canimm masallah ne de guzel anlatmissinMerhaba canım topigin hayırlı uğurlu olsun . Bende kendimden bahsedeyim . 24 yaşındayım 4 buçuk yıllık evliyim . İlk 2 bucuk yıl bebis düşünmedim .2 yıldır düşünüyorum henüz yok ama en yakın zamanda gelicek inş meleklerim.kuaförüm ama bayan butik işletiyorum .eşim de ben de doğma büyüme bursalı yız :)
Berfik ben seni taniyom diyemi anlatmadin kendni kuzuumKankaa hayırlı olsunçok tatliymis topişinnnn
Ben de Bitlisliyim Ama eşimin tayini sebebiyle 6aydir D.bakirda yasiyoruz :))))
Bakalım en çok nereli üyeler :)
Hannaz @-Mahperi- @Ahter-i Dunbaledar COLIN SAliOsmanF Senfonim dreamgiirl Hifa erva 07gul07 @TugbaHamza @can_fezammm
Berfik ben seni taniyom diyemi anlatmadin kendni kuzuumozet olmus :) saolasin bu arada bakalm nereliler bende bekliyorm
Saolasin mervisim :) sendemi anlatsan roman olur diye yazmadinHayirli olsum topigin bebisim
Slm cnm bnm adım ayşe 25 yasındayım adana oturuyorum 4 yıllık evliyim iki tane cocgum var birisi 2.5 yasında digeri 1 yasında ev hanımıyımMerhaba arkadaşlarBen Sedanur Sakarya'da oturuyorum. Doğma büyüme buralıyım 21 yaşındayım 16 aylık evliyim Henüz bebeğimiz yok Sabırla bebeğimi bekliyorum. çalışmıyorum, Bu topiği açmaktaki Amacım Yeni insanlarla tanışmak Sohbet muhabbet etmek birbirimizin sorunlarını beraber de çözüm bulmak. O yüzden Şimdi soruyorum arkadaşlar Memleket nere Nerede oturuyorsunuz ne iş yaparsınız kaç yaşındasınız Hadi Buyurun hanımlar sohbete :)
not: arkadaslarimizida etiketleyelim katilim cogalsin
Slm cnm bnm adım ayşe 25 yasındayım adana oturuyorum 4 yıllık evliyim iki tane cocgum var birisi 2.5 yasında digeri 1 yasında ev hanımıyım
Saol cnm cümlemizinkini bağışlasın esirgesin olmayanlara da inşallah nasip eder rabbim herkesin gönlüne göre versinn.. İnşallahAyy maşallah çocuklarını Rabbim bagislasin inşallah :))
A.s cnm nbr naslsnSelam olsun kızlaaaaar
Allahimm bagislasin :)Slm cnm bnm adım ayşe 25 yasındayım adana oturuyorum 4 yıllık evliyim iki tane cocgum var birisi 2.5 yasında digeri 1 yasında ev hanımıyım
O senin güzelliğin canım benim hepimizin bebişleri pes pese gelecek inş inanıyorum benCanimm masallah ne de guzel anlatmissinyakiniz asllinda :) bebisinde insllahh gelecek ay bu arada guzelliginede diyecek yook
Selam olsun kızlaaaaar
Saol cnm hoş buldum rabbim herkese tüm isteyenlere nasip etsin inşllhAllahimm bagislasin :)Hosgeldin topisimjzee Ayyy ne guzel ewli mutlu cocuklu
Kimligimi sakli tutmak istyrmSaolasin mervisim :) sendemi anlatsan roman olur diye yazmadinyoksm kimligini gizlimi tutucaksin
Saol cnm cümlemizinkini bağışlasın esirgesin olmayanlara da inşallah nasip eder rabbim herkesin gönlüne göre versinn.. İnşallah
O senin güzelliğin canım benim hepimizin bebişleri pes pese gelecek inş inanıyorum benbursaya yolun düşer ise gerçekten tanismak da isterim cnm