Tanisma!! Kim Nereli Nerede Yasiyor :))

TospaAnnesi TospaAnnesi telden gırıyorum yazmıstım o soruna cevap ama olmamıs tekrar yazıyım Aden Kuranda adn olarak gecıyor Adem ıle Havvanın yasaklı elmayı yedıklerı bahce denıyor cennetekı en guzel bahcelerden bırı dıye okumustum ama bıde Kuranda ad kavmı var onunla karıstırıyorlar adn olarak gecıyor Kuranda ama ısım olarak aden koyuyorlar unısex bır ısım erkekte de var kızda da bırde korfez ısmı aden

Merhabalardır bende geldim:KK76: Adıyaman dan Tuba ben 23 yaşındayım birbuçuk yıllık evliyim . Çocuk tabiki istiyoruz.yanlız iki kez düşük geçirdim beklemedeyiz şuan . Ev hanımıyım . Oriflame danışmanıyım isim oriflame :KK52:. Herkese kucak dolusu sevgiler öpücükler:KK200::KK200::KK200:

Merhaba arkadaşlar
Ben Sedanur Sakarya'da oturuyorum. Doğma büyüme buralıyım 21 yaşındayım 16 aylık evliyim Henüz bebeğimiz yok Sabırla bebeğimi bekliyorum. çalışmıyorum, Bu topiği açmaktaki Amacım Yeni insanlarla tanışmak Sohbet muhabbet etmek birbirimizin sorunlarını beraber de çözüm bulmak. O yüzden Şimdi soruyorum arkadaşlar Memleket nere Nerede oturuyorsunuz ne iş yaparsınız kaç yaşındasınız Hadi Buyurun hanımlar sohbete :)
not: arkadaslarimizida etiketleyelim katilim cogalsin :-)
Merhabaa 25 yasindayim 9 aylik evliyim suan hamileyim :)) bakanlikta calisiyorum :)

Merhaba arkadaşlar
Ben Sedanur Sakarya'da oturuyorum. Doğma büyüme buralıyım 21 yaşındayım 16 aylık evliyim Henüz bebeğimiz yok Sabırla bebeğimi bekliyorum. çalışmıyorum, Bu topiği açmaktaki Amacım Yeni insanlarla tanışmak Sohbet muhabbet etmek birbirimizin sorunlarını beraber de çözüm bulmak. O yüzden Şimdi soruyorum arkadaşlar Memleket nere Nerede oturuyorsunuz ne iş yaparsınız kaç yaşındasınız Hadi Buyurun hanımlar sohbete :)
selam sana da bende sakarya da yaşıyorum :) 2.5 yıllık evliyim taze 29 oldu yaşım memleketimden birinin olduğunu görmek güzel

Onu en iyi ben anlarim heralde. Benim de 8 sene olmamisti ama sonunda rabbim melegimi nasip etti. Rabbim basta ablana olmak uzere isteyip de olmayan herkese nasip etsin insalllahhh
Cidden mi normal mı oldu tüp bebekmi cook istiyorumm cook bebeqmzin olmasını rabbim sana bağışlasın tüm isteyenlere nasip olır inşallah

Cidden mi normal mı oldu tüp bebekmi cook istiyorumm cook bebeqmzin olmasını rabbim sana bağışlasın tüm isteyenlere nasip olır inşallah
Tup bebek tabiki. Bir kez denedik tutmadi ondan once asilama yaptirdik o da olmadi kismet bu guneymis. Simdi 8bucuk aylik bi kizim var. Ondan once bende her gece aglardim yalvarirdim rabbime bi evlat nasip et diye. Simdi Allah'a her gun sukrediyorum. Rabbim bu duyguyu herkese tattirsin. Kimsenin kucagini bos birakmasin. Yasamayan bilemez

Bu arada ben de kendimi tanitayim. Ismim Hasibe. Bursa'da oturuyorum. Dogma buyume buraliyim. 8 martta 8 yillik evliligim 9 a devredecek 8 bucuk aylik dunya guzeli bi kizim var 25 yasindayim. Ev hanimiyim

tanistigm arkadaslarima tam samimi oluyotum guvenimi kiriyolr daha dogrusu kirdi bi arkadasim umursamiym diyorum ama demekki cok seviyomusum zoruma gitti
tahmin ederim canim.. olur ya bazen boyle seyler cok takilma sen :KK66: arkadasin gercekten sana deger veriyorsa kirildigini anlayip senden ozur diler zaten.. anlamiyorsa da kendi kaybeder :KK66:

Slm olsun hepinize arkadaslr paketim bitti nasılsınız dünden belli adana yok mu yahuu

Merhaba arkadaşlar

merhaba canım. eskişehir deyim. iki senelik evliyim. burada çalışıyorum. seviyorum burayı:)

X