- 7 Mayıs 2015
- 1.684
- 4.776
- 29
- Konu Sahibi TospaAnnesi
Canimmm hosgeldinm bende sakaryadanimkırsehirliyım ama kırıkkalede dogdum istanbul da yasıyorm eşimin işi nedeniyle tasınma durumumuz var burdan da :)) sizler nerelisinzz???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canimmm hosgeldinm bende sakaryadanimkırsehirliyım ama kırıkkalede dogdum istanbul da yasıyorm eşimin işi nedeniyle tasınma durumumuz var burdan da :)) sizler nerelisinzz???
hos buldmm :) cok sevdm bu siteyi ben yaCanimmm hosgeldinm bende sakaryadanim
Evvvey bagimlilik yapiyo :) ne kadarlik evlisim varmi bebishos buldmm :) cok sevdm bu siteyi ben ya
slm canm ankara nasıl güzel bir yer mi balıkesire alıstın mı ? ankaranın neresiydiiselam ben deniz deniz balkeste oturuyorum gacılar ankaradan geldim buraya
slm canm ankara nasıl güzel bir yer mi balıkesire alıstın mı ? ankaranın neresiydii
slm canm ankara nasıl güzel bir yer mi balıkesire alıstın mı ? ankaranın neresiydii[/QU
ankara güzel canım da yorucu be yani büyük tamam başkent sonuçta her imkan var ama çok da yoğunluk var her yerde keşmekeş istanbul gibi ...ben eryamanda idim orası daha sakindi moderndi..küçük şehir bir başka oluyormuş ya ben sevdim balıkesiri zaten annem oralı yabancılık çekmedim o yüzden ilk başlarda çok sıkıldım gidecek yer az burda ama sonra avantaja çevirdik edremit,akçay,ayvalık,altınoluk vsss yakın çok ..haftasonları gidiyoruz genelde.. neticede deniz memleketi kıyısı olmasada gezecek yer çok yeterki araban olsun işte böle canım
evet şekerim evliyim sizHosgeldinn canimmm evlimisin :?
ya ben nie taksit taksit anlatmışım kendimi dur hele evliyim.30 yaşındayım 2 yaşında oğlum var ev hanımıyım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimevet şekerim evliyim siz
Canm Allah hayrli kapilar acsin insallah tanistgma sevndm bebeginde hayrli olsum gerci konuna az once yazdm ♡Merhabalar, ben Nihan 28 yaşında 1 kız çocuğu annesiyim. 4 yıllık evliyim. Biyoloji öğretmeniyim. Aslen İzmir'liyim. Ancak üniversiteyi İstanbul'da kazanınca İstanbul'a geldim ve direk bir dershanede iş bulunca da burda kaldım sonra ailem de geldi ve evlendim. Yıllardır da atanamıyorum bakalım bu yıl avantajlı dediler :)
Masallahhh allah bagislasn ne guzel.ya.Merhaba kizzzlaaarr ben kubra 26 yasindayim ankaraliyim bi kurumda calisiyorum .bebisim var 5 aylik
Masallah Allah saglkla kucagna almayi nasp etssn cinsiyeti ne melegin?Merhaba kızlar bende 26 yasındayım. Muhasebeciyim. Bebegimi bekliyorum su an. Yurt dısında yasıyorum. Kk bağımlısı oldum bu aralar.
Erkek canım Allah hepimize saglıklı sıhhatli bebisler versin insallahMasallah Allah saglkla kucagna almayi nasp etssn cinsiyeti ne melegin?
AYNEN ÖLE BNDE BU ARALAR HEP BURDAYM :) BAGIMLILIK YAPIOOMerhaba kızlar bende 26 yasındayım. Muhasebeciyim. Bebegimi bekliyorum su an. Yurt dısında yasıyorum. Kk bağımlısı oldum bu aralar.