Tanisma!! Kim Nereli Nerede Yasiyor :))

Aslen Niğde doğumluyum. 24 yaşındayım. İsmim Nilay. İstanbul'da oturuyoruz dört yaşından beridir. Sevgiler herkese

Herkese selâmün aleyküm bende doğma büyüme izmir ama aslen konyaliyiz bi oğlum var
selam bayanlar izmirin neresindensiniz?
bende dogma buyume izmirdeydimm .taaa kii gurbet ele dusene kadar
cok ozledim. konak denizi vapur offff heleki boyoz pogaca simit offfff offf

Allah sabır versin canım benimde ilk hamileliyim dört ay sürdü sonra kaybettim kızımı aynı bana benziyordu onu kaybettikten üç ay sonra oğluma hamile kaldım çok şükür rabbime allah herkese nasip etsin inşallah

mrb.adasimismimiz ayni , yasimiz ayni.5 yillik evlilikte ayni.doguluyum urfa degil agriliyim o da yakin.
ama bi cocuk eksik bizde

mrb.adasimismimiz ayni , yasimiz ayni.5 yillik evlilikte ayni.doguluyum urfa degil agriliyim o da yakin.
ama bi cocuk eksik bizde
Ay canm inşallah oda olur üzülme rabbim isteyn herkeze versn inşallh en kısa zamanda olur canm bende 8 9 aydr istiyordm bir kürtajm oldu daha evel tam umudmu yitirdm bir bakdm hamileym umarım sende bir anda mucizeni görürsn tabi ben çabuk yitirmştm ama rabbm bekletmedi beni umarm sende tez zamnda kavuşursn cnm bu arada memnun oldm

cnm bende tup bebek tedavisine basladim.5 yillik evliyim.cook istiyorum bebegim olsun.
senin denemeden sonra normal mi oldu?banada diyorlar tutmazsa bi kac ay icinde normal yolla oluyormus.

Heyyyy msallahhh ayy bizede dua ettttt allahim bagislasin hos geldinn urfaya sellamm

Bende danisaman oldum ordaaa canm hosgeldin allahim sanada bizede osteyen herkwse hayrli ewlat versiinn

Amin cnm inş

insallah adasim ... insallahhh rabbim bekleyen butun kullarina anneligi tatdirsin.

selam sana da bende sakarya da yaşıyorum :) 2.5 yıllık evliyim taze 29 oldu yaşım memleketimden birinin olduğunu görmek güzel
Ayyhhh suannn yupppiiiii demewkkk istiuoruuummmm cok sevndm bebisnide allah bagislasin allahim bizede versin nerede otruosn sakaryanin merkezmi
Bu arada ben de kendimi tanitayim. Ismim Hasibe. Bursa'da oturuyorum. Dogma buyume buraliyim. 8 martta 8 yillik evliligim 9 a devredecek 8 bucuk aylik dunya guzeli bi kizim var 25 yasindayim. Ev hanimiyim
Ayy neguzelll yakinmisiz bebisinde varrr allahim ne mutlu sizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…