- 13 Şubat 2015
- 511
- 413
- Konu Sahibi TospaAnnesi
Ay hemserim.ckti kastamonu neresdenMerhaba canlar ben Kastamonu yani dep dep yas 25 oooof yaslaniyoz yaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hemserim.ckti kastamonu neresdenMerhaba canlar ben Kastamonu yani dep dep yas 25 oooof yaslaniyoz yaaaaa
Ay hemserim.ckti kastamonu neresden
:))) hoşbuldumm canımAyyy yasitizzz sen genceceik kiz ben kadin hoss geldiiinnn sefalar getrdiin canm benm
İyiyim canım sukur sen nasılsın coluk çocuk var miHoss gldiniz Sefar getrdiniz Nasilsinz
Aleykum selam hoss geldiniz Nasilsinz
Hosgeldin ablacimm Allahim bagislasin cocuklarini Nasilsin saolasin buarada
Hosbulduk canım nasilsinAleykumselam hosgeldnz
Maalesef yok beklyoruz sabirlaİyiyim canım sukur sen nasılsın coluk çocuk var mi
Nasilsin nelerrr napiyosuunnn:))) hoşbuldumm canım
Rica ederizz hosgeeldiiinnn allah bagislasin ewlatlarinislm cnm guzel bikonu :) bende 27 yasindayim 10 yillik evliym 2 cocugum varev hanimiym aslen sivasliym 7 yildr ist yasiyorum tesekkurler ....
Allah hayırlı evlat versin sağlıkla sıhhatli inşaallahMaalesef yok beklyoruz sabirla
İyiyim :) bazen bunaldığım oluyor uğraşıyoruz :)) sen nasılsın napıyorsunNasilsin nelerrr napiyosuunnn
Aaa ask olsun tabikide kabul ederizz hosgeldin sefalar getrdin sana bi talip bulalmmerhaba bayanlar :)
benimde adim buse,21 yasindayim antalyada yasiyorum ailemle birlikte. liseyi aciktan okuyorum,bekarim ve taliplerimi bekliyorum diyomusum.. saka saka oyle bisey yok umarim benide kabul edersiniz??
O kadarrr merakkk ettimki belkibenm hemserimsindiirr vallah solemem.kimseyeBende yorumlar arasından kendime bi Hemşehri buldum ama kendimi ifşa etmiycem
Amin canim coookk saolasin insallah bekliyoruzzAllah hayırlı evlat versin sağlıkla sıhhatli inşaallah
Kimin olmiyorki bebegim bende annecigime geldim kafa dagtmaya sen neyden bunaliosn allahim sana gonul ferahligi versinİyiyim :) bazen bunaldığım oluyor uğraşıyoruz :)) sen nasılsın napıyorsun
Aynen canım :) derslerden bunalıyorum genelde aminn hepimize inşallahKimin olmiyorki bebegim bende annecigime geldim kafa dagtmaya sen neyden bunaliosn allahim sana gonul ferahligi versin
Olsnn sonu guzel olsun da cektiklerine deysin insllah-)Aynen canım :) derslerden bunalıyorum genelde aminn hepimize inşallah