- 13 Şubat 2015
- 511
- 413
-
- Konu Sahibi TospaAnnesi
Ay hemserim.ckti kastamonu neresdenMerhaba canlar ben Kastamonu yani dep dep yas 25 oooof yaslaniyoz yaaaaa
Ay hemserim.ckti kastamonu neresden
:))) hoşbuldumm canımAyyy yasitizzzsen genceceik kiz ben kadin hoss geldiiinnn sefalar getrdiin canm benm
İyiyim canım sukur sen nasılsın coluk çocuk var miHoss gldinizSefar getrdiniz Nasilsinz
Aleykum selam hoss geldinizNasilsinz
Hosgeldin ablacimmAllahim bagislasin cocuklarini Nasilsin saolasin buarada
Hosbulduk canım nasilsinAleykumselam hosgeldnz
Maalesef yokİyiyim canım sukur sen nasılsın coluk çocuk var mi
Nasilsin nelerrr napiyosuunnn:))) hoşbuldumm canım
Rica ederizzslm cnm guzel bikonu :) bende 27 yasindayim 10 yillik evliym 2 cocugum varev hanimiym aslen sivasliym 7 yildr ist yasiyorum tesekkurler ....
Allah hayırlı evlat versin sağlıkla sıhhatli inşaallahMaalesef yokbeklyoruz sabirla
İyiyim :) bazen bunaldığım oluyorNasilsin nelerrr napiyosuunnn
Aaa ask olsunmerhaba bayanlar :)
benimde adim buse,21 yasindayim antalyada yasiyorum ailemle birlikte. liseyi aciktan okuyorum,bekarim ve taliplerimi bekliyorum diyomusum.. saka saka oyle bisey yokumarim benide kabul edersiniz??
O kadarrr merakkk ettimkiBende yorumlar arasından kendime bi Hemşehri buldum ama kendimi ifşa etmiycem
Amin canim coookk saolasin insallah bekliyoruzzAllah hayırlı evlat versin sağlıkla sıhhatli inşaallah
Kimin olmiyorki bebegimİyiyim :) bazen bunaldığım oluyoruğraşıyoruz :)) sen nasılsın napıyorsun
Aynen canım :) derslerden bunalıyorum geneldeKimin olmiyorki bebegimbende annecigime geldim kafa dagtmaya sen neyden bunaliosn allahim sana gonul ferahligi versin
Olsnn sonu guzel olsun da cektiklerine deysin insllah-)Aynen canım :) derslerden bunalıyorum geneldeaminn hepimize inşallah