• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanımadığım insanların düşüncelerini biliyorum

:KK53: bence şu anda karanlık odasında oturup senin geleceğini düşünüyor birazdan yazabilir.Bana da malum oldu görüyorummmmm sen 24 yaşında kıvrak şenşakrak,tombiş, bir bayansın bildim mi?
Şenşakrak ve kıvrak olduğum dışında diğerleri tutmadı ama açılıyoruz yavaş yavaş olucak gibi :halay::halay:

Bence fazla panik yapmissiniz ve abartmissiniz dusunce okuyorum, gelecek goruyorum filan... Bazen hislerimiz devreye girebilir, tahmin yurutebiliriz ve bunlar tutabilir, bu cok normal.
Bazi insanlardan daha agzini acmadan gordugum gibi negatif elektirik alirim ve bidahada o kisiye/kisilere isinamam mumkun degil. Ya da O kisiyle sohbetim muhabbetim olsabile hep O nunla ilgili icimin bi kosesinde ufak bi rahatsizlik hissederim, guven vermez. Bazen aklindan yapmak istedigi seyleri tahmin edebilirim. Yanilmadigim çok oldu ama yanildigimda çok oldu :KK70: Özel güçler degil bunlar. Tahmin sadece, sezi.

6. hislerin kuvvetine inanırım. Fal baktığında o anki içimden geçeni bilen bi ablam vardır. Çıkar çıkmaz fal onda değilim. Ama o an kafamda ne varsa söyler.

Dalga geçenler olmuş ama böyle birşey mümkün olabiliyor. Hisleri çok kuvvetli demek ki.

Benimde başıma geliyor zaman zaman, bir olay yaşanırken devamını biliyorum veya bir kaç saat sonra yaşanacakları az çok tahmin edebiliyorum.

Fakat dile getiremiyorum, sadece ben böyle olacağını biliyordum zaten diyorum.

Kimi insanın hisleri çok kuvvetli olabiliyor ben psikolojik bir sorun göremedim.

Dalga geçenler olmuş ama böyle birşey mümkün olabiliyor. Hisleri çok kuvvetli demek ki.

Benimde başıma geliyor zaman zaman, bir olay yaşanırken devamını biliyorum veya bir kaç saat sonra yaşanacakları az çok tahmin edebiliyorum.

Fakat dile getiremiyorum, sadece ben böyle olacağını biliyordum zaten diyorum.

Kimi insanın hisleri çok kuvvetli olabiliyor ben psikolojik bir sorun göremedim.
kişilerin kelimesi kelimesine ne düşündüğünü ve geleceklerini hiç kimse bilemez.. sizinki öngörü yalnızca

Kizlar geyikten gitmeyin.
Haklısınız.Konu sahibi bence size öyle geliyodur.Hani her insana bazen olur ya yaşadığı anı daha önce yaşamış gibi , ne biliyim rüyada gördüğümüz bir şey gerçek gibi gelir sabah uyandığımızda o tür bişey olabilir.İnsan aklı bazen insana oyunlar oynuyor böyle.Devam ederse doktora görünün.

Reklam da kokmuyor bence. Elanur84 bile yasini bilemedi. Basit bir matematik hesabi oysaki.

Inaniyor arkadas. Oyle bir tesaduf olmus olabilir ama uzun donemde bunlara inanmak cok tehlikeli. O yuzden bir uzmana gorunmeli.
Haklisiniz bu acidan dusunemedim zira fake konularla dolup tasiyor artik kk.:)

Bende güzel bi doğa resmi yada herhangi yurt dışı resmi görünce kendimi orada hissedebiliyorum orada olsam huzurlu mu olurum sıkılır mıyım gitmeden karar verebiliyorum ama bu his sadece. :) seninki de buna benzer bir his olabilir

Dün uyuyamadim söyle bi KKyi dolastim....anaaa öylesine fal bölüme girdim, bu ne dedim.....galiba en fazla yorum yapilan yer orasi...ehm yok himenoplastika midir nedir oda baya iyi gidiyo :)))
Tuhaf milletiz canim..
Konuya gelirsek, ben öyle seylere inanmiyorum olsa olsa 6. his olabilir belki.

Haklısınız.Konu sahibi bence size öyle geliyodur.Hani her insana bazen olur ya yaşadığı anı daha önce yaşamış gibi , ne biliyim rüyada gördüğümüz bir şey gerçek gibi gelir sabah uyandığımızda o tür bişey olabilir.İnsan aklı bazen insana oyunlar oynuyor böyle.Devam ederse doktora görünün.
Onun bir adida var zaten.. deja vu.. bu arkadas cok baska birseyden bahsediyor- ki imkansiz birsey bu..

Dün uyuyamadim söyle bi KKyi dolastim....anaaa öylesine fal bölüme girdim, bu ne dedim.....galiba en fazla yorum yapilan yer orasi...ehm yok himenoplastika midir nedir oda baya iyi gidiyo :)))
Tuhaf milletiz canim..
Konuya gelirsek, ben öyle seylere inanmiyorum olsa olsa 6. his olabilir belki.
Fala bi ara bende takmıştım ama boş inançlar sadece bana göre

Aman yok cok sükür hic bir zaman öyle seylere inanmadim...dalgasina denk gelirse kahve falina baktiririm, güler geceriz ama gercekten sok oldum dün.
Inanan medyum telefonları isteyen falcı telefonları isteyen çok arkadaş var bende geçen gün bakarken gördüm. Bu da onların bakış açısı tabi saygı duymak gerek

Back
X